Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 08:01   #4921
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dobrze wiedzieć

dziękuję dziewczyny za rady dot papilotek, mam się uparła powiedziała że będzie dawać we dwie bo będą sztywniejsze, a te "gotowe" z pudełka też są w papilotkach samych i wychodzą, a przeca takie grube papilotki nie są..

no nic zobaczymy, dziś jedziemy do nich na gołąbki i na muffinki zobaczymy co wyszło

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Martuś podyplomówki dają kwalifikacje Ja na swojej też mam praktyki
kochana włąśnie nie wszystkie, tylko te gdzie jest ponad 240 godzin dydaktycznych plus ileś tam praktyk, koleżanka robiła na jakimść "nn" uniwersytecie bo taniej i okazało się że miała za mało praktyk i nie ma kwalifikacji musiała jeszcze kurs pedagogiczny robić
i co śmieszne na usiu są 3 różne rodzaje logopedii - zależy który wydział - czy językowy czy pedago czy pedago w cieszynie i po kazdym masz inne kwalifikacje, np po tym pedagogicznym naszym masz tylko uprawnienia do pracy logo z dziećmi w palcówce szkolnej i przedszkolnej w poradni nie ani samemu tez nie dopiero po 3-5 (nie wiem dokładnie po ilu) latach pracy możesz otworzyć własną praktykę do diagnozowania, a tak tylko przy diagnozie innego logopedy - prowadzisz same ćwiczenia plus wdrażasz się w diagnozowanie -bo mają za mało godzin praktycznych
na pedago ale w cieszynie z kolei możesz samemu od razu mieć swoją praktykę plus szkoły przedszkola i poradnie
a na językowym też możesz od razu sama ale masz jeszcze dodatkowo glottodydaktykę Rocławskiego zrobioną, a to też sporo kosztuje jakbyś chciała samemu robić..
więc trzeba sprawdzać ile godzin ile praktyk plus co po tym możesz robić jakie masz kwalifikacje - nie umiejętności al kwalifikacje

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No i koniec urlopu Jutro trzeba wracać do pracy...ciekawe co mnie tam czeka, bo ostatnio nie jest najlepiej
Wrzucam poglądowe fotki z Rodos dla tych, które nie widziały na FB.
rewelacja

możecie być ze mnie dumne wczoraj w 2 godziny i 10 minut napisała 3-letni plan awansu zawodowego nie było strasznie jeszcze tylko literówki spacje etc i jutro zanoszę opiekunce..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-09-19 o 08:12
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:06   #4922
Gucia0987
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Tęskniłyście?? Bo ja troszkę tak!

Wczoraj była u nas teściowa i dopiero dzisiaj mąż ją odwozi do domu, stąd nie miałam czasu do Was zaglądnąć. Teraz jestem w pracy i muszę się odrobić... a tonę w papierach, więc pewnie nadrobię Was wieczorkiem. Tym bardziej, że 3 dni jestem słomianą wdową, więc będę miała sporo czasu wieczorem

To do potem

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:26   #4923
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Wczoraj była u nas teściowa i dopiero dzisiaj mąż ją odwozi do domu, stąd nie miałam czasu do Was zaglądnąć. Teraz jestem w pracy i muszę się odrobić... a tonę w papierach, więc pewnie nadrobię Was wieczorkiem. Tym bardziej, że 3 dni jestem słomianą wdową, więc będę miała sporo czasu wieczorem

To do potem
troszkę? pffff...
wcale!! i złe jesteśmy że napisałaś
Stary 2011-09-19, 08:32   #4924
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

To do potem
Cześć Kochana opowiadaj jak było i czekam na foty

Dziewczyny, a mnie boli gardło w sumie już 3 dzień... nie wiem czy to jakiś wirus czy przeciążenie strun głosowych, bo w sumie nigdy tak długo nie gadałam
biorę tabletki i ni chusteczki... najbardziej chyba mi pomaga mleko z masłem, bo jakoś nawilża...
no i biorę ten antybiotyk na zęba i wczoraj wyczytałam, że jest też na zapalenie gardła
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:45   #4925
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Cześć Kochana opowiadaj jak było i czekam na foty

Dziewczyny, a mnie boli gardło w sumie już 3 dzień... nie wiem czy to jakiś wirus czy przeciążenie strun głosowych, bo w sumie nigdy tak długo nie gadałam
biorę tabletki i ni chusteczki... najbardziej chyba mi pomaga mleko z masłem, bo jakoś nawilża...
no i biorę ten antybiotyk na zęba i wczoraj wyczytałam, że jest też na zapalenie gardła
GLOSAL!!! zawsze i wszędzie! nawilża gardło daje odpocząć przy przeciążeniu strun głosowych i także działa przeciwzapalnie i bakteriobójczo
http://www.aptekaotc.pl/p/pl/1885/gl...o_-_25_ml.html
szczerze polecam!
Stary 2011-09-19, 09:01   #4926
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
GLOSAL!!! zawsze i wszędzie! nawilża gardło daje odpocząć przy przeciążeniu strun głosowych i także działa przeciwzapalnie i bakteriobójczo
http://www.aptekaotc.pl/p/pl/1885/gl...o_-_25_ml.html
szczerze polecam!
Martuś a używasz tego ciągle czy dopiero jak masz jakąś dolegliwość?

ja brałam to http://www.domzdrowia.pl/65473,isla-...-pastylek.html ale średnio mi pomaga

no i jak rozpoznać, że to przeciążenie strun głosowych, a nie jakaś wirusówka? bo w sumie gardło boli podobnie jak zawsze...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:20   #4927
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)

kochana włąśnie nie wszystkie, tylko te gdzie jest ponad 240 godzin dydaktycznych plus ileś tam praktyk, koleżanka robiła na jakimść "nn" uniwersytecie bo taniej i okazało się że miała za mało praktyk i nie ma kwalifikacji musiała jeszcze kurs pedagogiczny robić
i co śmieszne na usiu są 3 różne rodzaje logopedii - zależy który wydział - czy językowy czy pedago czy pedago w cieszynie i po kazdym masz inne kwalifikacje, np po tym pedagogicznym naszym masz tylko uprawnienia do pracy logo z dziećmi w palcówce szkolnej i przedszkolnej w poradni nie ani samemu tez nie dopiero po 3-5 (nie wiem dokładnie po ilu) latach pracy możesz otworzyć własną praktykę do diagnozowania, a tak tylko przy diagnozie innego logopedy - prowadzisz same ćwiczenia plus wdrażasz się w diagnozowanie -bo mają za mało godzin praktycznych
na pedago ale w cieszynie z kolei możesz samemu od razu mieć swoją praktykę plus szkoły przedszkola i poradnie
a na językowym też możesz od razu sama ale masz jeszcze dodatkowo glottodydaktykę Rocławskiego zrobioną, a to też sporo kosztuje jakbyś chciała samemu robić..
więc trzeba sprawdzać ile godzin ile praktyk plus co po tym możesz robić jakie masz kwalifikacje - nie umiejętności al kwalifikacje
(...)
Masz rację Zapomniałam o tym wymiarze godzinowym. Moim zdaniem te uczelnie, które proponują studia podyplomowe w zakresie np przygotowania pedagogicznego a nie dają pełnych kwalifikacji, to po prostu oszuści, co wyciągają kasę. Bo wiadomo po co każdy idzie na takie studia, a nie każdy wie o tym wymiarze godzinowym i nagle zaskoczenie jak kupa kasy wydana a papierkiem sobie można podetrzeć to i owo

Cytat:
Dzień dobry!

To do potem
Jak Ty troszkę to my wcale
Stary 2011-09-19, 09:29   #4928
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Martuś a używasz tego ciągle czy dopiero jak masz jakąś dolegliwość?

ja brałam to http://www.domzdrowia.pl/65473,isla-...-pastylek.html ale średnio mi pomaga

no i jak rozpoznać, że to przeciążenie strun głosowych, a nie jakaś wirusówka? bo w sumie gardło boli podobnie jak zawsze...
wrzesień październik, co dziennie, a potem doraźnie po przerwie tudzież jak mam ważne zajęcia owtarte itd..
przeciążenie to że cię struny bolą są napięte, drapią jest ci sucho, a jak nawilżysz to jest ok i np po nocy jest lepiej a jak zaczniesz dużo gadać to znowu, przy wirusie boli cały czas chwilowo tabletki uleczą ale boli bez względu czy to noc dzień itd..

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Masz rację Zapomniałam o tym wymiarze godzinowym. Moim zdaniem te uczelnie, które proponują studia podyplomowe w zakresie np przygotowania pedagogicznego a nie dają pełnych kwalifikacji, to po prostu oszuści, co wyciągają kasę. Bo wiadomo po co każdy idzie na takie studia, a nie każdy wie o tym wymiarze godzinowym i nagle zaskoczenie jak kupa kasy wydana a papierkiem sobie można podetrzeć to i owo
całkowicie się zgadzam, 200 zł różnicy a potem płacz..
Stary 2011-09-19, 09:31   #4929
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!
Laski lada chwila nowy wątek...
Lecę nadrabiać...
Madzia muffinki z białą czekoladą są przepyszne

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 11:01   #4930
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
No i koniec urlopu Jutro trzeba wracać do pracy...ciekawe co mnie tam czeka, bo ostatnio nie jest najlepiej
a można gdzieś zobaczyć Twoje zdjęcia ślubne ?

Możecie mi coś doradzić please
W sobotę nareszcie kupiłam taftę na zasłony i w 5 godzin uszyłam dwie zasłony wyszły super, ale nadal nie mamy firanek i chcę je zamówić, bo chyba sama ich tak ładnie nie uszyję. Zasłony sa gładkie w jednym kolorze takim kawa z mlekiem wrzucam Wam zdjecie sypialni (jeszcze bez zasłon i są teraz złote gałeczki przy szafie ) . Chciałam jakieś proste do samej ziemi firanki i znalazłam takie
http://allegro.pl/firana-na-woalu-ko...814620067.html
ale nie wiem który wzór będzie najbardziej pasował
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2702.jpg (103,2 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2714.jpg (45,4 KB, 52 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 11:04   #4931
kliwia
Zakorzenienie

gold slicznie!
firanki te:
VT0012

ps. mam taka sama posciel
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 11:42   #4932
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Super widoki .

Gold, a nie chcesz białych makaronów? Wnętrze jest nowoczesne, nie jestem przekonana do tradycyjnej firanki.

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 11:48   #4933
gold-fish
Zakorzenienie

nie makaronów nie chcę twoim zdaniem to jest nowoczesne wnętrze? to chyba mi się nie udało

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2011-09-19, 11:54   #4934
kolanka
Zadomowienie

Gold
Według mnie nowoczesny styl glamour . Jeśli nie chcesz makaronów, to wtedy takie firanki jak sobie wyszukałaś też będą dobre.
Bardzo mi się podoba ten kącik z lustrem .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-09-19 o 11:55
Stary 2011-09-19, 11:57   #4935
gold-fish
Zakorzenienie

aaaa, nazwa nowoczesny styl glamour mi sie bardzo podoba Kolanko, tylko które wykończenie wybrać?
Kliwia, dzięki za podpowiedź

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2011-09-19, 12:08   #4936
celi25
Rozeznanie

gold a te firanki to białe są?

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 12:08   #4937
agus87
Zakorzenienie

hej wam

wesele brata super sie udalo
ale podczas wesela, bylo wlamanie do domu moich rodzicow, gdzie mieszkaja tez mlodzi i moja siostra
pokradli portfelee, dokumenty, zloto
na szczescie pamiatki wywiozlam
ale duzo gotowki pobrali rodzinie i gosciom
niech zlodzieja rece pousychaja

a wczoraj babeczka znalazla portfel szwagra, z dokumentami, oczywiscie bez kasy, w wiosce 6 km od naszego miasta
bylismy szukac po rowach, ale niestety
za wysokie chaszcze

oleńka kończy dzisiaj 5 msc
Stary 2011-09-19, 12:11   #4938
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej wam

ale podczas wesela, bylo wlamanie do domu moich rodzicow, gdzie mieszkaja tez mlodzi i moja siostra

a wczoraj babeczka znalazla portfel szwagra, z dokumentami, oczywiscie bez kasy, w wiosce 6 km od naszego miasta
za wysokie chaszcze

o matko ludzie są beznadziejni - słyszałam o takich kradzieżach - niestety to pewnie ktoś z okolicy, bo wiedział, że wszyscy będą na weselu

wszystkiego najlepszego dla Oli

Stary 2011-09-19, 12:15   #4939
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
o matko ludzie są beznadziejni - słyszałam o takich kradzieżach - niestety to pewnie ktoś z okolicy, bo wiedział, że wszyscy będą na weselu

wszystkiego najlepszego dla Oli
wszyscy podejrzani z okolicy zostali dokladnie sprawdzeni
policja byla, psy tropiciele, niestety slad zgubily, bo za duzo zapachow, za duzo gosci w domu bylo

zobaczymy
moze policja cos ustali, dzieki temu portfelowi z tez wioski
maja tam kilku podejrzanych

a to nie byli zwykli zlodzieje
wiedzieli gdzie szukac, wszystko w rekawiczkach, nawet w nich myli rece bo woda porozlewana byla
w stole skladanym takim duzym sprawdzali pod dywanami
masakra jakas
szufldy i szafki wszystkie spowrotem pozamykane
procz tego stolu i dywanow nic wiecej nie bylo by widac
aha no i wywazyli okno od tylu domu od kotlowni

dziekujemy za zyczenia
Stary 2011-09-19, 12:18   #4940
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
gold a te firanki to białe są?
białę albo kremowe ja bym wzieła białe

No to współóczuję Wam Aguś, a brat będzie miał wspomnienia z wesela najgorsze, że ktoś to musiał zaplanować, wiedział, że przez wiele godzin nikogo nie będzie i możliwe że nawet miał ,,wtyczkę" wśród gości, która obserwowała czy rodzice, Wy jesteście na miejscu

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2011-09-19, 12:21   #4941
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ja bym się na kremowe zdecydowała, bo meble chyba nie są białe
a wzór to ten z 12 na końcu

Stary 2011-09-19, 12:24   #4942
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

No to współóczuję Wam Aguś, a brat będzie miał wspomnienia z wesela najgorsze, że ktoś to musiał zaplanować, wiedział, że przez wiele godzin nikogo nie będzie i możliwe że nawet miał ,,wtyczkę" wśród gości, która obserwowała czy rodzice, Wy jesteście na miejscu
no wlasnie problem jest w tym, ze pierwsze podejrzenie wlamania bylo miedzy 17-18 bo niby sasiadka zauwazyla otwarte drzwi od kotlowni, ale myslala, ze to ktos z domownikow
slub byl na 16 w kosciele
wiec by pasowalo, bo ze po pamiatki przyszli
a o 19 tata jechal zawiesc auto z kierowcą
no i byl w domu odniesc kluczyki i wszystko bylo okej
od strony kotlowni tez
no i o 21 siostra pojechala do domu po pizamke dla synka
i patrzy z kuchni do kotlowni drzwi otwarte, to je zamknela i poszla po pizame
a za chwile kurde przeciez ona zamykala kotlownie i to na zasuwke tez
a tu otwarte zadnego sladu wlamania do tej zasuwki
no i wola meza, bo palil fajke na dworze, czy ma portfel
a on ze nie ma
no i zaczeli sie rozgladac
no i faktycznie portfele pokradzione
aparaty, laptopy, kluczyki od aut pozostawiane wszystko

pozniej poszla do gory
no i to samo, pana mlodego portfel, pani mlodej zostal
jej bizuteria zniknela, jej mamy, mojej mamy, szukali ewidentnie pamiatek

wiec albo siostra ich sploszyla, ale dla niepoznaki te smierdzace gnoje gdzies sie w domu schowali, alet o raczej niemozliwe jest bo tyle osob bylo z rodziny w domu i na pewno by ktos zauwazyl, a wszyscy z rodziny byli i w kosciele i na wesely non stop
procz mnie oczywiscie;p bo ja olenke odwozilam wlasnie po 19 i jechalam niedaleko domu, moglam zajrzec
Stary 2011-09-19, 12:24   #4943
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
wszyscy podejrzani z okolicy zostali dokladnie sprawdzeni
policja byla, psy tropiciele, niestety slad zgubily, bo za duzo zapachow, za duzo gosci w domu bylo

zobaczymy
moze policja cos ustali, dzieki temu portfelowi z tez wioski
maja tam kilku podejrzanych

a to nie byli zwykli zlodzieje
wiedzieli gdzie szukac, wszystko w rekawiczkach, nawet w nich myli rece bo woda porozlewana byla
w stole skladanym takim duzym sprawdzali pod dywanami
masakra jakas
szufldy i szafki wszystkie spowrotem pozamykane
procz tego stolu i dywanow nic wiecej nie bylo by widac
aha no i wywazyli okno od tylu domu od kotlowni

dziekujemy za zyczenia
Kochana coraz częściej zdarzają się takie kradzieże, jak moja kuzynka miała wesele to okradli dom pani młodej i dom pana młodego równocześnie, sprawę umorzyli bo nie znaleźli złodzieji. Mam nadzieję że chociaż u was ich znajdą!
Wszystkiego naj dla Oleńki

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-09-19, 12:30   #4944
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agus przykra sytuacja. u mojej kolezanki było dokłądnie identycznie. obrobili cały dom jej rodziców-ukradli co sie dało. dlatego jak my mielismy wesele to rodzice poprosili takiego dalszego zaufanego sąsiada i nocował u nas w domu.

zauwazyłyscie, ze zaraz koniec wątku?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 12:31   #4945
agus87
Zakorzenienie

ale najbardziej wszystkich zdziwilo to, ze nie pobrali aparatow fot. laptopow, ogolnie sprzetow

i watpie, ze ich znajda

najwazniejsze, by sie dokumenty znalazly, reszta to trudno, rzecz nabyta, a gotowke no nic, no trudno sie mowi
Stary 2011-09-19, 12:38   #4946
bzyczka1
Zakorzenienie

jestem dziewczyny
zdjęcia dla zainteresowanych wkleję później na picasse a link oczywiście w klubie
chrzciny się udały. Lila płakała na początku ale wzięła ją moja mama i uśpiła i spała do samego końca. W trakcie sakramentu tak się w księdza wpatrywała że aż ksiądz się śmiał, z otwartą buzią i takimi oczami jak 5 zł nie płakała ale co się dziwić jak to nasze dziecię wodę uwielbia nie spała wczoraj aż do północy, obudziła się o 22 i było po spaniu teraz odsypia.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 12:45   #4947
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
ale najbardziej wszystkich zdziwilo to, ze nie pobrali aparatow fot. laptopow, ogolnie sprzetow

i watpie, ze ich znajda

najwazniejsze, by sie dokumenty znalazly, reszta to trudno, rzecz nabyta, a gotowke no nic, no trudno sie mowi
widocznie zależało im tylko na kasie, sprzęt musieliby gdzieś sprzedać. Mam nadzieję że tej gotówki nie było dużo, a młodzi koperty od gości mieli przy sobie?

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-09-19, 12:49   #4948
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
aaaa, nazwa nowoczesny styl glamour mi sie bardzo podoba Kolanko, tylko które wykończenie wybrać?
Kliwia, dzięki za podpowiedź
Gold ten VT0012 mi się podoba, wydaje mi się, że trochę może pasują do tapety . Ale ona musiała by być marszczona na 3.

Cytat:
hej wam

za wysokie chaszcze

Jejku co za okropni ludzie, ale widać, ze skoro nie ukradli większych sprzetow, to chcieli byc niezauważeni. Dlatego brali tylko drobiazgi, które sie do torby zmieszczą. Powiem Ci , ze to mogli być nawet sąsiedzie, a ten zanleziony portfel, to ... przypadek, czy zmyłka...?

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-09-19 o 13:00
Stary 2011-09-19, 12:57   #4949
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
widocznie zależało im tylko na kasie, sprzęt musieliby gdzieś sprzedać. Mam nadzieję że tej gotówki nie było dużo, a młodzi koperty od gości mieli przy sobie?
ja koperty wywiozlam do zaufanej osoby, i mozna powiedziec, ze dzieki mnie sie uratowaly, bo ja to wymyslilam
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość

Jejku co za okropni ludzie, ale widać, ze skoro nie ukradli większych sprzetow, to chcieli byc niezauważeni. Dlatego brali tylko drobiazgi, które sie do torby zmieszczą. Powiem Ci , ze to mogli być nawet sąsiedzie, a ten zanleziony portfel, to ... przypadek, czy zmyłka...?
watpie, ze zmylka, przywiozla go ciezarna dziewczyna, ktora mowi, ze nie chce podawac nazwiska i nie chce by na policji ja poznali, bo nie chce miec pnieprzyjkemnosci, jest w zaawansowanej ciazy i nie chce po komisariatach latac
mowi, ze przed domem w rowie znalazla, jak szla na spacer
i przywiozla ja ze swoja tesciowa
a co najlepsze to w sobote od rana wydzwaniali do szwagra rodzicow na domowy, bo on na stary adres zameldowany jest jeszcze i po adresie w ksiazce tel. znalazla nr i dzwonila, caly dzien ale nikt nie odbieral, wiec wieczorem pojechala i na szczescie rodzice szwagra juz byli w domu

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-09-19 o 12:58
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 12:59   #4950
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
hej wam

za wysokie chaszcze

Aguś co za idioci No nogi z du.py powyrywać to mało. To musiał być ktoś z okolicy, a nawet ktoś ze znajomych niestety, bo wiedział, że jest wesele więc nikogo w domu nie będzie. Przypadek to nie był na pewno. Liczyli pewnie na to, że młodzi odwiozą koperty od gości do domu i na tym też się obłowią. Co za dziadostwo

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
jestem dziewczyny
zdjęcia dla zainteresowanych wkleję później na picasse a link oczywiście w klubie
chrzciny się udały. Lila płakała na początku ale wzięła ją moja mama i uśpiła i spała do samego końca. W trakcie sakramentu tak się w księdza wpatrywała że aż ksiądz się śmiał, z otwartą buzią i takimi oczami jak 5 zł nie płakała ale co się dziwić jak to nasze dziecię wodę uwielbia nie spała wczoraj aż do północy, obudziła się o 22 i było po spaniu teraz odsypia.
Super, że wszystko sie udało.Czekam na fotki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości