|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Guciollllllll dobrze ze jestes
![]() opowiadaj jak było![]() Agus masakra!!!!! zeby im rece uschły!!!! ja dzis tylko na chwilke bo mamy dzien mega p[łaczu natalia od rana płacze az sie znosi dałam jej teraz camilie i sie uspokoiła ciekawe na jak długo
|
|
#4982 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Katunia współczuję problemów z ząbkiem Agatka boskie zdjęcia. Hmmmm...słoneczko, plaża, palmy... rozmarzyłam się! Ja sama siedzę teraz pod kocem Kuruj się, zdrówka życzę. W ogóle jakaś epidemia, u mnie w szkole masowo zwolnienia lekarskie. A szef... brak słów, miejmy nadzieję, że będzie ok, ale bardzo, bardzo nieładnie! ![]() Stokrotko pewnie, że nie mów! To Twoja sprawa, gdzie i jak się kształcisz! Madziu mam do Ciebie pytanie: te muffinki z fetą i pomidorami http://pannakota.pl/2008/03/19/muffi...mi-pomidorami/ to robisz dokładnie wg tego przepisu? Ile dajesz czosnku i bazylii? Zakupiłam formę do muffinek silikonową w pepco i jestem mega zadowolona! Wyskakują bez problemu! Za mną czekoladowo-pomarańczowe(mama się zachwyciła) i teraz czaję się na te z fetą.Martuś! Jestem z Ciebie dumna! Wierzę, że te plany awansu są masakryczne, bo widziałam już niejeden. Aguś to jakiś koszmar! Bardzo mi przykro Policja musi ich dorwać!Anika życzę Tobie i innym dziewczynom (w tym sobie ) z 19.09 długowiecznego, szczęśliwego pożycia małżeńskiego! Dwa lata za nami! U nas świętowaliśmy rocznicę w sobotę i było bardzo, bardzo milutko. Winko, pizza z kurkami i szarlotka na gorąco z lodami przy świecach..A wszystko to w swojej własnej chałupce...radości nie ma końca!
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bosko pachną my tezz swietowalismy wczoraj winko i pizza z natulka a kolanach
|
|
|
#4984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, po łebkach, bo po lebkach, ale nadrobiłam
![]() Tylko nie wiem od czego zacząć... Kitosa fajny wieczór za Wami! Nie ma to jak u siebie świętować! Ktosia, super, że Marcelince podobało się u dziadków, a jeszcze lepiej, że dziadkom się podobało ![]() Kliwia przykro mi, że Najgłupszy Ci się nie podobał. Mnie urzekł w całości. Już nie będe niczego tak zachwalać, żeby nikt się nie rozczarował I może ja jestem niemądra, ale nie domyśliłam się zakończenia![]() Ktosia, Martucha, dziękuję, że nic więcej nie pisałyście o Kukułce. Kupiłam przed wyjazdem i jeszcze do niej nie siadłam. Kończę baranka,a później biorę się za tę książkę, Także dziękuję! Anika, fajnie, że już jesteś! No i cieszę się, że wesele udane! Samba cieszę sie, że weekend udany! Martucha, proszę jacy z Was przykładni rodzice trzymam kciuki za pierwszą wizytę Patryka u dentysty i mam nadzieje, że nie będzie miał takiej traumy jak ciocia Gucia![]() Katunia współczuję bólu zęba. ja nigdy nie miałam kanałowego leczenia, ale miałam trutego i u dentysty nie bolało, ale po jakiś 2h ryczałam z bólu. nic nie działało. aguś, przykro mi, że brata taka nie miła niespodzianka spotkała. Współczuję Żabcia, ja też tęskniłam ![]() Śliweńka wszystkiego najlepszego x3 ![]() AgatkaL, cieszę się, że wyjazd się udał! A sytuacji w pracy nie zazdroszczę. Mocno przytulam! I teraz tak, dziękuję za życzenia! Też się cieszę, że już jestem z Wami Oczywiście się z Wami przekomarzałam i tęskniłam okropnie![]() Nad morzem było rewelacyjnie. Troszkę słońca, troszkę wiatru (Kliwia, wykrakałaś ) ale nam nie padało. Pojeździliśmy troszkę, troszkę poopalaliśmy się a przede wszystkim imprezowaliśmy.![]() ![]() W rocznicę pojechaliśmy do Darłówka na najlepsze lody na świecie, a wieczorem wujostwo TŻ i jego mama zorganizowali nam ognisko, drinki i śpiewali sto lat i w ogóle miło było ![]() No i w sobotę wróciliśmy. Kliwuś, Rosi, machałam Wam jak przejeżdżałam przez Wasze miasta Wróciliśmy do naszego domku z teściową i dopiero dzisiaj rano pojechała z TŻ do siebie. Wczoraj jeszcze pojechaliśmy na zakupy i kupiliśmy koszyki do kuchni, zegary i zamówiliśmy stolik![]() cieszy mnie to ogromnie!![]() ![]() Ana, chciałabym jakieś zdjęcia wrzucic,ale nie mam Właśnie czekam na siostrę. Ma wpaść na winko i wieczorem postaram się nadrobić klub Bo jestem ciekawa co mnie jeszcze ominęło ![]() No i dziewczynki ślubujące 19.09 wszystkiego co najlepsze!!!!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-09-19 o 18:43 |
|
|
|
#4986 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za dzień
No i jednak mam grzybka...świetnie, a mogłam nie włazić do tych basenów Dostałam Flukonazole 150 w dawce 0-3-14, mam nadzieję, ze pomoże...
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
gucia jechalas przez P. ? nooo i mam wiekszego focha niz na ktosie [co tez machala jak jechala! eh]!!!!!!!!!
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-09-19 o 19:02 |
|
|
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
kitosa robię tak na oko.ale ok pół łyżeczki (troszkę może i mniej) czosnku (granulowany ja daję) i chyba płaską łyżeczkę bazylii.
Gucia super, że wyjazd się udał. |
|
|
|
#4989 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez mam taka posciel ![]() ![]() ![]() Cytat:
wspolczuje ![]() Guciu ciesze sie ze urlopik sie udal... I mnie sie tez Najglupszy aniol tak srednio podobal hmmm.... tzn baaaaardzo wciagajaca ksiazka, ale tak jakos mialam mieszane odczucia ![]() Sto lat wspolnej milosci dla wszystkich swietujacych dzis swoja rocznice |
|||
|
|
|
#4990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję i cieszę się że wyjazd się udał a czy będzie owocny ??
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki doczytałam sie tak po cichutku ze nasza magia pojechala w piatek na IP i chyba jeszcze sie nei pojawiła spowrotek bo cichutko u niej
|
|
#4992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
laski padam na twarz mam tonę roboty do pracy - jeszcze w czwartek piknik rodzinny - jak nie będzie padać..
totalnie jestem zawalona robotą, do tego wściekła i zła bo jak jest coś do zrobienia czego nikt ze zwierzchników nie pilotuje - bo to nasz piknik i "góra" umywa ręce to wszytko zostaje na barkach kilku osób.. nie będę wdawać się w szczegóły ale wkurzona jestem na maxa jutro kolejne batalie, mam nadzieję że znajdę chwilkę to wam wszytko napisze.. buziakuje i trzymajcie kciuki cobym nerwicy nie dostała ![]()
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dopiero po tym wlamaniu zadzwonilismy by pilnowal bo mogli wrocic, policja kazala... ale kto by pomyslal no
|
|
|
|
|
#4995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() najważniejsze, ze wypoczeliście. wiecie zauwazyłam, ze ja kiedys to ciagle z aparatem biegałam, a ostatnio jakos to zaniedbałam, a pozniej zaluje, ze fotek nie mam porobionych ![]() Dla par rocznicowych duzo szczescia i miłosci!!!!!!! Cytat:
Jutro wyjezdzam do Gdanska po tesciowa, no i przy okazji moze Ikea? ![]() Ostatno się wkreciłam w serial SPARTACUS krew i piach z takim przystojnym aktorem. no i dzis doczytałam, że on zmarł tydzien temu wykonczył go nowotwórmowa o http://www.filmweb.pl/person/Andy+Whitfield-697751 |
|||
|
|
|
#4996 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze juz jestes
![]() Cytat:
wiem powtarzam sie ![]() jak dla mnie te pierwsze sa fajne Cytat:
ale musieli dobrze wiedziec ze nikogo w domu nie bedzie bo wszyscy na weselu .. szkoda slow dobrze ze koperty zawiezliscie do kogos innego Cytat:
![]() a Twoj TZet sie badal? bo wiem ze cos kiedys pisalas ![]() Mezul dzisiaj byla u lekarza z wynikami i jego cholesterol jest o wiele nizszy ![]() Pewnie rzucenie papierosow dieta i to ze zaczal na silownie chodzic dluzo pomoglo ![]()
|
|
|
#4997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobreee były!!! ![]() żabcia super że wyniki TZa lepsze
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() zabcia brawo dla Tż Oby dalej był tak wytrwały, bo to dopiero początekgucia miło, że pogoda dopisała i jaka fajna impreza dzięki waszej rocznicy powstała martucha powodzenia w ogarnianiu tego i owego |
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy jest już nowy wątek? Rosiiiiiiiiiii gdzie jesteś? |
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu załóż ty
|
|
|
|
#5001 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Także nie foszkuj się![]() nie, na pewno nie. Cytat:
Cytat:
A co do Ikei, to ja jestem ostatnio tam częstym gościem Daj znać co sobie kupiłaś![]() Cytat:
Martucha, trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie sprawy! Jak bym mogła Ci jakoś pomóc to daj znać ![]() Baja, dziękuję. Impreza myślę, że sama by się zorganizowała, ale tak była okazja. Na prawdę miło nas zaskoczyli. ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Zakładaj słonko zakładaj!
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Rosi wybacz ![]() CZĘŚĆ XXX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29509704Zapraszam!!! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-09-20 o 08:15 |
|
|
|
#5003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że ich złapią! Wszystkiego naj dla Oleńki ![]() Cytat:
Cytat:
a szef nie ładnie postąpił
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

opowiadaj jak było
Kuruj się, zdrówka życzę. W ogóle jakaś epidemia, u mnie w szkole masowo zwolnienia lekarskie. A szef... brak słów, miejmy nadzieję, że będzie ok, ale bardzo, bardzo nieładnie! 
Policja musi ich dorwać!

No i jednak mam grzybka...świetnie, a mogłam nie włazić do tych basenów

please
ale musieli dobrze wiedziec ze nikogo w domu nie bedzie bo wszyscy na weselu .. szkoda slow 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)