Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 16:24   #4981
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Guciollllllll dobrze ze jestes opowiadaj jak było

Agus masakra!!!!! zeby im rece uschły!!!!

ja dzis tylko na chwilke bo mamy dzien mega p[łaczu natalia od rana płacze az sie znosi zasypa i płaczem na rekach i z jeszcze wiekszym placzem sie budzi
dałam jej teraz camilie i sie uspokoiła ciekawe na jak długo

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 17:22   #4982
kitosa
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Katunia
współczuję problemów z ząbkiem Trzym się!

Agatka boskie zdjęcia. Hmmmm...słoneczko, plaża, palmy... rozmarzyłam się! Ja sama siedzę teraz pod kocem Kuruj się, zdrówka życzę. W ogóle jakaś epidemia, u mnie w szkole masowo zwolnienia lekarskie. A szef... brak słów, miejmy nadzieję, że będzie ok, ale bardzo, bardzo nieładnie!

Stokrotko pewnie, że nie mów! To Twoja sprawa, gdzie i jak się kształcisz!

Madziu mam do Ciebie pytanie: te muffinki z fetą i pomidorami http://pannakota.pl/2008/03/19/muffi...mi-pomidorami/ to robisz dokładnie wg tego przepisu? Ile dajesz czosnku i bazylii?
Zakupiłam formę do muffinek silikonową w pepco i jestem mega zadowolona! Wyskakują bez problemu! Za mną czekoladowo-pomarańczowe(mama się zachwyciła) i teraz czaję się na te z fetą.
Martuś! Jestem z Ciebie dumna! Wierzę, że te plany awansu są masakryczne, bo widziałam już niejeden.
Aguś to jakiś koszmar! Bardzo mi przykro Policja musi ich dorwać!
Anika życzę Tobie i innym dziewczynom (w tym sobie ) z 19.09 długowiecznego, szczęśliwego pożycia małżeńskiego! Dwa lata za nami!
U nas świętowaliśmy rocznicę w sobotę i było bardzo, bardzo milutko. Winko, pizza z kurkami i szarlotka na gorąco z lodami przy świecach..A wszystko to w swojej własnej chałupce...radości nie ma końca!
Stary 2011-09-19, 18:10   #4983
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Katunia
współczuję problemów z ząbkiem Trzym się!

Agatka boskie zdjęcia. Hmmmm...słoneczko, plaża, palmy... rozmarzyłam się! Ja sama siedzę teraz pod kocem Kuruj się, zdrówka życzę. W ogóle jakaś epidemia, u mnie w szkole masowo zwolnienia lekarskie. A szef... brak słów, miejmy nadzieję, że będzie ok, ale bardzo, bardzo nieładnie!

Stokrotko pewnie, że nie mów! To Twoja sprawa, gdzie i jak się kształcisz!

Madziu mam do Ciebie pytanie: te muffinki z fetą i pomidorami http://pannakota.pl/2008/03/19/muffi...mi-pomidorami/ to robisz dokładnie wg tego przepisu? Ile dajesz czosnku i bazylii?
Zakupiłam formę do muffinek silikonową w pepco i jestem mega zadowolona! Wyskakują bez problemu! Za mną czekoladowo-pomarańczowe(mama się zachwyciła) i teraz czaję się na te z fetą.
Martuś! Jestem z Ciebie dumna! Wierzę, że te plany awansu są masakryczne, bo widziałam już niejeden.
Aguś to jakiś koszmar! Bardzo mi przykro Policja musi ich dorwać!
Anika życzę Tobie i innym dziewczynom (w tym sobie ) z 19.09 długowiecznego, szczęśliwego pożycia małżeńskiego! Dwa lata za nami!
U nas świętowaliśmy rocznicę w sobotę i było bardzo, bardzo milutko. Winko, pizza z kurkami i szarlotka na gorąco z lodami przy świecach..A wszystko to w swojej własnej chałupce...radości nie ma końca!
kitosiu a dziekuje slicznie dostałam od męzulka piekny bukiet róż bosko pachną my tezz swietowalismy wczoraj winko i pizza z natulka a kolanach

Stary 2011-09-19, 18:23   #4984
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kitosiu a dziekuje slicznie dostałam od męzulka piekny bukiet róż bosko pachną my tezz swietowalismy wczoraj winko i pizza z natulka a kolanach
Słodko
Stary 2011-09-19, 18:36   #4985
Gucia0987
Zakorzenienie

Ok, po łebkach, bo po lebkach, ale nadrobiłam

Tylko nie wiem od czego zacząć...

Kitosa fajny wieczór za Wami! Nie ma to jak u siebie świętować!

Ktosia, super, że Marcelince podobało się u dziadków, a jeszcze lepiej, że dziadkom się podobało

Kliwia przykro mi, że Najgłupszy Ci się nie podobał. Mnie urzekł w całości. Już nie będe niczego tak zachwalać, żeby nikt się nie rozczarował I może ja jestem niemądra, ale nie domyśliłam się zakończenia

Ktosia, Martucha, dziękuję, że nic więcej nie pisałyście o Kukułce. Kupiłam przed wyjazdem i jeszcze do niej nie siadłam. Kończę baranka,a później biorę się za tę książkę, Także dziękuję!

Anika, fajnie, że już jesteś! No i cieszę się, że wesele udane!

Samba cieszę sie, że weekend udany!

Martucha, proszę jacy z Was przykładni rodzice trzymam kciuki za pierwszą wizytę Patryka u dentysty i mam nadzieje, że nie będzie miał takiej traumy jak ciocia Gucia

Katunia współczuję bólu zęba. ja nigdy nie miałam kanałowego leczenia, ale miałam trutego i u dentysty nie bolało, ale po jakiś 2h ryczałam z bólu. nic nie działało.

aguś, przykro mi, że brata taka nie miła niespodzianka spotkała. Współczuję

Żabcia, ja też tęskniłam

Śliweńka wszystkiego najlepszego x3

AgatkaL, cieszę się, że wyjazd się udał! A sytuacji w pracy nie zazdroszczę. Mocno przytulam!

I teraz tak, dziękuję za życzenia! Też się cieszę, że już jestem z Wami Oczywiście się z Wami przekomarzałam i tęskniłam okropnie

Nad morzem było rewelacyjnie. Troszkę słońca, troszkę wiatru (Kliwia, wykrakałaś) ale nam nie padało. Pojeździliśmy troszkę, troszkę poopalaliśmy się a przede wszystkim imprezowaliśmy.
W rocznicę pojechaliśmy do Darłówka na najlepsze lody na świecie, a wieczorem wujostwo TŻ i jego mama zorganizowali nam ognisko, drinki i śpiewali sto lat i w ogóle miło było

No i w sobotę wróciliśmy. Kliwuś, Rosi, machałam Wam jak przejeżdżałam przez Wasze miasta Wróciliśmy do naszego domku z teściową i dopiero dzisiaj rano pojechała z TŻ do siebie. Wczoraj jeszcze pojechaliśmy na zakupy i kupiliśmy koszyki do kuchni, zegary i zamówiliśmy stolik cieszy mnie to ogromnie!

Ana, chciałabym jakieś zdjęcia wrzucic,ale nie mam TŻ zrobił mi może jedno zdjęcie, a tak to w ogóle nie robiliśmy zdjęć. Także przykro mi.

Właśnie czekam na siostrę. Ma wpaść na winko i wieczorem postaram się nadrobić klub Bo jestem ciekawa co mnie jeszcze ominęło

No i dziewczynki ślubujące 19.09 wszystkiego co najlepsze!!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-09-19 o 18:43
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 18:45   #4986
AgatkaL
Wtajemniczenie

Co za dzień No i jednak mam grzybka...świetnie, a mogłam nie włazić do tych basenów Dostałam Flukonazole 150 w dawce 0-3-14, mam nadzieję, ze pomoże...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 19:00   #4987
kliwia
Zakorzenienie

gucia jechalas przez P. ? nooo i mam wiekszego focha niz na ktosie [co tez machala jak jechala! eh]!!!!!!!!!

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-09-19 o 19:02
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 19:13   #4988
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kitosa robię tak na oko.ale ok pół łyżeczki (troszkę może i mniej) czosnku (granulowany ja daję) i chyba płaską łyżeczkę bazylii.

Gucia super, że wyjazd się udał.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 19:26   #4989
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
nie wiem właśnie co zrobić, bo z jednej strony wogule bym mu najchętniej o tym nie mówiła, bo robię to w dni wolne od pracy i to moja sprawa a z drugiej strony i tak się dowie. Moja koleżanka idzie na kierunek zwiazany z pracą i się już jej czepił że pewnie szuka innej pracy a co dopiero jak ja mam kierunek zupełnie inny. Co radzicie mówić czy nie?

ja jestem po pedagogice pracy i poradnictwie zawodowym. Myślałąm, zę nie mogę robić tej podyplomówki bo nie mam urpawnień nauczycielskich ale pani z dziekanatu powiedziałą, że mogę
nie mow

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No i koniec urlopu Jutro trzeba wracać do pracy...ciekawe co mnie tam czeka, bo ostatnio nie jest najlepiej
Wrzucam poglądowe fotki z Rodos dla tych, które nie widziały na FB.
wiem co czujesz... tez dzis bylam pierwszy dzien po urlopie w pracy... "i co ja robie tuuuuu"

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold slicznie!
firanki te:
VT0012

ps. mam taka sama posciel
tez mam taka posciel

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej wam

wesele brata super sie udalo
ale podczas wesela, bylo wlamanie do domu moich rodzicow, gdzie mieszkaja tez mlodzi i moja siostra
pokradli portfelee, dokumenty, zloto
na szczescie pamiatki wywiozlam
ale duzo gotowki pobrali rodzinie i gosciom
niech zlodzieja rece pousychaja

a wczoraj babeczka znalazla portfel szwagra, z dokumentami, oczywiscie bez kasy, w wiosce 6 km od naszego miasta
bylismy szukac po rowach, ale niestety
za wysokie chaszcze

oleńka kończy dzisiaj 5 msc
kurde ale masakra wspolczuje

Guciu ciesze sie ze urlopik sie udal... I mnie sie tez Najglupszy aniol tak srednio podobal hmmm.... tzn baaaaardzo wciagajaca ksiazka, ale tak jakos mialam mieszane odczucia

Sto lat wspolnej milosci dla wszystkich swietujacych dzis swoja rocznice
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 19:27   #4990
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Co za dzień No i jednak mam grzybka...świetnie, a mogłam nie włazić do tych basenów Dostałam Flukonazole 150 w dawce 0-3-14, mam nadzieję, ze pomoże...
eh ja na szczęście nie mam na razie problemu odpukać w niemalowane, ale ściskam mocno i przytulam bo wiem co to za ból jak trzeba ciągle się męczyć z tym dziadostw....

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Kitosa fajny wieczór za Wami! Nie ma to jak u siebie świętować!

Ktosia, super, że Marcelince podobało się u dziadków, a jeszcze lepiej, że dziadkom się podobało

Kliwia przykro mi, że Najgłupszy Ci się nie podobał. Mnie urzekł w całości. Już nie będe niczego tak zachwalać, żeby nikt się nie rozczarował I może ja jestem niemądra, ale nie domyśliłam się zakończenia

Ktosia, Martucha, dziękuję, że nic więcej nie pisałyście o Kukułce. Kupiłam przed wyjazdem i jeszcze do niej nie siadłam. Kończę baranka,a później biorę się za tę książkę, Także dziękuję!

Anika, fajnie, że już jesteś! No i cieszę się, że wesele udane!

Samba cieszę sie, że weekend udany!

Martucha, proszę jacy z Was przykładni rodzice trzymam kciuki za pierwszą wizytę Patryka u dentysty i mam nadzieje, że nie będzie miał takiej traumy jak ciocia Gucia

Katunia współczuję bólu zęba. ja nigdy nie miałam kanałowego leczenia, ale miałam trutego i u dentysty nie bolało, ale po jakiś 2h ryczałam z bólu. nic nie działało.

aguś, przykro mi, że brata taka nie miła niespodzianka spotkała. Współczuję

Żabcia, ja też tęskniłam

Śliweńka wszystkiego najlepszego x3

AgatkaL, cieszę się, że wyjazd się udał! A sytuacji w pracy nie zazdroszczę. Mocno przytulam!

I teraz tak, dziękuję za życzenia! Też się cieszę, że już jestem z Wami Oczywiście się z Wami przekomarzałam i tęskniłam okropnie

Nad morzem było rewelacyjnie. Troszkę słońca, troszkę wiatru (Kliwia, wykrakałaś) ale nam nie padało. Pojeździliśmy troszkę, troszkę poopalaliśmy się a przede wszystkim imprezowaliśmy.
W rocznicę pojechaliśmy do Darłówka na najlepsze lody na świecie, a wieczorem wujostwo TŻ i jego mama zorganizowali nam ognisko, drinki i śpiewali sto lat i w ogóle miło było

No i w sobotę wróciliśmy. Kliwuś, Rosi, machałam Wam jak przejeżdżałam przez Wasze miasta Wróciliśmy do naszego domku z teściową i dopiero dzisiaj rano pojechała z TŻ do siebie. Wczoraj jeszcze pojechaliśmy na zakupy i kupiliśmy koszyki do kuchni, zegary i zamówiliśmy stolik cieszy mnie to ogromnie!

Ana, chciałabym jakieś zdjęcia wrzucic,ale nie mam TŻ zrobił mi może jedno zdjęcie, a tak to w ogóle nie robiliśmy zdjęć. Także przykro mi.

Właśnie czekam na siostrę. Ma wpaść na winko i wieczorem postaram się nadrobić klub Bo jestem ciekawa co mnie jeszcze ominęło

dziękuję i cieszę się że wyjazd się udała czy będzie owocny ??

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 20:15   #4991
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki doczytałam sie tak po cichutku ze nasza magia pojechala w piatek na IP i chyba jeszcze sie nei pojawiła spowrotek bo cichutko u niej

Stary 2011-09-19, 20:41   #4992
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

(...)

(...)

Guciolku, fajnie, że wyjazd wam się udał, no i że pogoda dopisała. A na temat Kukułki pogadałyśmy z Martą na pw

Cytat:
gucia jechalas przez P. ? nooo i mam wiekszego focha niz na ktosie [co tez machala jak jechala! eh]!!!!!!!!!
Padłam
Stary 2011-09-19, 20:54   #4993
martucha84
Zakorzenienie

laski padam na twarz mam tonę roboty do pracy - jeszcze w czwartek piknik rodzinny - jak nie będzie padać..

totalnie jestem zawalona robotą, do tego wściekła i zła bo jak jest coś do zrobienia czego nikt ze zwierzchników nie pilotuje - bo to nasz piknik i "góra" umywa ręce to wszytko zostaje na barkach kilku osób.. nie będę wdawać się w szczegóły ale wkurzona jestem na maxa

jutro kolejne batalie, mam nadzieję że znajdę chwilkę to wam wszytko napisze..

buziakuje i trzymajcie kciuki cobym nerwicy nie dostała
Stary 2011-09-19, 21:32   #4994
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Guciu fajnie, że wróciłaś

aguś maskaratakich to niestety słyszałam nieraz, że okradli dom weselników. Szkoda, że nie mieliście kogoś kto by w czasie waszej nieobecności zaglądał co jakiś czas do domu.
no wlasnie mielismy
ale dopiero po tym wlamaniu zadzwonilismy by pilnowal bo mogli wrocic, policja kazala...

ale kto by pomyslal no
Stary 2011-09-19, 22:02   #4995
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis tylko na chwilke bo mamy dzien mega p[łaczu natalia od rana płacze az sie znosi zasypa i płaczem na rekach i z jeszcze wiekszym placzem sie budzi
dałam jej teraz camilie i sie uspokoiła ciekawe na jak długo
oby Natka szybko sie uspokoiła

Cytat:

[BI teraz tak, dziękuję za życzenia! Też się cieszę, że już jestem z Wami Oczywiście się z Wami przekomarzałam i tęskniłam okropnie

witamy Guciolku
najważniejsze, ze wypoczeliście. wiecie zauwazyłam, ze ja kiedys to ciagle z aparatem biegałam, a ostatnio jakos to zaniedbałam, a pozniej zaluje, ze fotek nie mam porobionych

Dla par rocznicowych duzo szczescia i miłosci!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
laski padam na twarz mam tonę roboty do pracy - jeszcze w czwartek piknik rodzinny - jak nie będzie padać..

totalnie jestem zawalona robotą, do tego wściekła i zła bo jak jest coś do zrobienia czego nikt ze zwierzchników nie pilotuje - bo to nasz piknik i "góra" umywa ręce to wszytko zostaje na barkach kilku osób.. nie będę wdawać się w szczegóły ale wkurzona jestem na maxa

jutro kolejne batalie, mam nadzieję że znajdę chwilkę to wam wszytko napisze..

buziakuje i trzymajcie kciuki cobym nerwicy nie dostała
oj widac, ze sie wiele dzieje. na pewno dasz rade

Jutro wyjezdzam do Gdanska po tesciowa, no i przy okazji moze Ikea?

Ostatno się wkreciłam w serial SPARTACUS krew i piach z takim przystojnym aktorem. no i dzis doczytałam, że on zmarł tydzien temu wykonczył go nowotwór
mowa o http://www.filmweb.pl/person/Andy+Whitfield-697751
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 22:49   #4996
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Tęskniłyście?? Bo ja troszkę tak!
dobrze ze juz jestes

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Możecie mi coś doradzić please
W sobotę nareszcie kupiłam taftę na zasłony i w 5 godzin uszyłam dwie zasłony wyszły super, ale nadal nie mamy firanek i chcę je zamówić, bo chyba sama ich tak ładnie nie uszyję. Zasłony sa gładkie w jednym kolorze takim kawa z mlekiem wrzucam Wam zdjecie sypialni (jeszcze bez zasłon i są teraz złote gałeczki przy szafie ) . Chciałam jakieś proste do samej ziemi firanki i znalazłam takie
http://allegro.pl/firana-na-woalu-ko...814620067.html
ale nie wiem który wzór będzie najbardziej pasował
tapeta boska wiem powtarzam sie
jak dla mnie te pierwsze sa fajne

Cytat:
hej wam

ale podczas wesela, bylo wlamanie do domu moich rodzicow, gdzie mieszkaja tez mlodzi i moja siostra

a wczoraj babeczka znalazla portfel szwagra, z dokumentami, oczywiscie bez kasy, w wiosce 6 km od naszego miasta
za wysokie chaszcze

o jaaa co za ludzie ale musieli dobrze wiedziec ze nikogo w domu nie bedzie bo wszyscy na weselu .. szkoda slow dobrze ze koperty zawiezliscie do kogos innego

Cytat:
Kurcze chyba będę chora gardło mnie boli i chyba mam gorączkę
Do tego chyba przywiozłam z Grecji jakiegoś grzybka, bo swędzi i piecze ide po pracy do gin, niech obada sytuację.....echhhh.... Do tego w pracy masakara, muszę się pilnie rozglądać za czymś innym !
kurcze Ty to co chwilke masz cos z kobiecymi sprawami
a Twoj TZet sie badal? bo wiem ze cos kiedys pisalas

Mezul dzisiaj byla u lekarza z wynikami i jego cholesterol jest o wiele nizszy mial 270 teraz ma 209 a norma jest 200 takze kamien z serca Pewnie rzucenie papierosow dieta i to ze zaczal na silownie chodzic dluzo pomoglo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 07:34   #4997
celi25
Rozeznanie

Cytat:
zrobilam cynamonki:
pyyyyyycha sa choc nast razem dam do cuasta wiecej cukru
http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/Cynamonki.html
robiłam kiedyś i też z tego przepisu dobreee były!!!

żabcia super że wyniki TZa lepsze

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 07:43   #4998
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry

zabcia brawo dla Tż Oby dalej był tak wytrwały, bo to dopiero początek

gucia miło, że pogoda dopisała i jaka fajna impreza dzięki waszej rocznicy powstała

martucha powodzenia w ogarnianiu tego i owego
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 07:58   #4999
ktosia86
Zakorzenienie

Hej
Czy jest już nowy wątek? Rosiiiiiiiiiii gdzie jesteś?
Stary 2011-09-20, 08:04   #5000
baja_86
Zakorzenienie

Ktosiu załóż ty
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 08:08   #5001
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Oj współczuję! Mam nadzieje, że szybko się z tym uporasz

Cytat:
Kochana jechałam, ale z teściową i mężem narwańcem, który powiedział, że nigdzie się nie zatrzymuje. Dobrze, że musiał raz tankować, to chociaż nogi wyprostowałam Także nie foszkuj się

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dziękuję i cieszę się że wyjazd się udała czy będzie owocny ??
nie, na pewno nie.

Cytat:
laseczki doczytałam sie tak po cichutku ze nasza magia pojechala w piatek na IP i chyba jeszcze sie nei pojawiła spowrotek bo cichutko u niej
No to trzymam mocno za nią kciuki!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oby Natka szybko sie uspokoiła

witamy Guciolku
najważniejsze, ze wypoczeliście. wiecie zauwazyłam, ze ja kiedys to ciagle z aparatem biegałam, a ostatnio jakos to zaniedbałam, a pozniej zaluje, ze fotek nie mam porobionych

Dla par rocznicowych duzo szczescia i miłosci!!!!!!!

oj widac, ze sie wiele dzieje. na pewno dasz rade

Jutro wyjezdzam do Gdanska po tesciowa, no i przy okazji moze Ikea?

Ostatno się wkreciłam w serial SPARTACUS krew i piach z takim przystojnym aktorem. no i dzis doczytałam, że on zmarł tydzien temu wykonczył go nowotwór
mowa o http://www.filmweb.pl/person/Andy+Whitfield-697751
co do zdjęć, to u mnie mąż robi zdjęcia. Uwielbia. Ale jakoś na tym wyjeździe mu się nie chciało.

A co do Ikei, to ja jestem ostatnio tam częstym gościem Daj znać co sobie kupiłaś

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Mezul dzisiaj byla u lekarza z wynikami i jego cholesterol jest o wiele nizszy mial 270 teraz ma 209 a norma jest 200 takze kamien z serca Pewnie rzucenie papierosow dieta i to ze zaczal na silownie chodzic dluzo pomoglo
Cieszę się, że wyniki męża lepiej! Brawo!

Martucha, trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie sprawy! Jak bym mogła Ci jakoś pomóc to daj znać

Baja, dziękuję. Impreza myślę, że sama by się zorganizowała, ale tak była okazja. Na prawdę miło nas zaskoczyli.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Hej
Czy jest już nowy wątek? Rosiiiiiiiiiii gdzie jesteś?
Zakładaj słonko zakładaj!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 08:13   #5002
ktosia86
Zakorzenienie

Ok

Rosi wybacz

CZĘŚĆ XXX
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29509704

Zapraszam!!!

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-09-20 o 08:15
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 14:53   #5003
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Gold
Według mnie nowoczesny styl glamour . Jeśli nie chcesz makaronów, to wtedy takie firanki jak sobie wyszukałaś też będą dobre.
Bardzo mi się podoba ten kącik z lustrem .
mi też bardzo się podoba

Cytat:
hej wam

za wysokie chaszcze

masakra totalna
mam nadzieję, że ich złapią!

Wszystkiego naj dla Oleńki

Cytat:

zrobilam cynamonki:
pyyyyyycha sa choc nast razem dam do cuasta wiecej cukru
http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/Cynamonki.html
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mniam mniam

Cytat:
Szef zatrudnił nową dziewczynę dla mnie do pomocy....Niestety tym samym pozbawił mnie moich dotychczasowych obowiązków - ona przejęła moje stanowisko, a ja dostałam jakieś głupie wklepywanie danych. Czuję, że chyba chce mnie zwolnić Pracuję dla niego 6 lat, a laska po 2 dniach awansowała na kierowniczke Płakać mi się chce
kuruj się z ta infekcją
a szef nie ładnie postąpił

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości