|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
cykor
wogle jestem hardkorem śniły mi się kopulujące owady, dwóch różnych gatunków ![]() o bosz ale szczytowanko
|
|
#1562 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ooooja mialam ez hardkorowy sen
![]() zadziwia mnie dlaczego snija mi sie sąsiedzi z dziecinstwa z sytuacjach intymnych i to tacy którzy mi sie nigdy nie podobali,ani sie z nimi nie kumplowałam dzifne
|
|
#1563 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ale mi się kce Tea for Two Tylko mnie nie stać.
|
||
|
|
|
#1564 | |||
|
BAN stały
|
Odczekajmy parę dni...
![]() Możliwe, ale takie pasty Lisnera np. są pyyyszneee i nie-do-podrobienia-w-smaku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- A ja mam koszmary z promotorką w roli głównej, praktycznie co noc, już nie wyrabiam |
|||
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1566 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ale dziś beznadziejny dzień
![]() Nic pożytecznego nie zrobiłam. Kota chyba ma znowu problem z pęcherzem, zapodałam kulki i krople, jak nie przestanie często sikać to do weta. Nie umiem podłączyć żyrandola, kolory kabli są z dupy wzięte. Mniejszy mięśniak dogonił większy i mam w brzuchu już dwie 2,5 cm bulwy. Zmęczona jestem. I fogle ![]() Cytat:
ale za to chcąc nie chcąc rozpoczęłaś odchudzanie ![]() Cytat:
metoda nr 3 (koniecznie z tortillą) nie może nie wyjść Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taak? a mnie sie wydaje że kupne są fuj i przesolone, tylko domowe dopre... niestety ![]() Cytat:
aby tortilla wyszła jakkolwiek to zabrzmiało chodziło mi o to ze jakby była tandeta to by prychał a że nie prychał tylko chwalił to dobrze jest ![]() Cytat:
Cytat:
to fajnie, ja bym na pewno miała kropy przez tydzień ![]() kupiłabym z Tobą na pół ale też mnie nie stać ![]() Kamena Strasznie dziś ponuro jest, jakby w listopadzie a wczoraj takie pikne lato było
|
||||
|
|
|
#1568 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
W tym cały problem, że roboty w domu nie widać jak się ją wykonuje widać być zaczyna dopiero wtedy jak się przestanie robić ![]() W ramach eksperymentu mogłabyś np. jednego dnia się rzeczywiście poobijać i ciekawe czy zobaczyłby różnicę ![]() --- Zapodałam na nadgarstek LeLabowy Poivre 23 ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Pytanie do znających się na mydle - czy to możliwe żeby Psorowe wypaliło mi skórę na paszczy?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie lubię Tea fo Two, targa mi wnętrznościami ![]() Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
ad2. trza smarować aloesem ad3. cobytu, cobytu
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I głaski dla skrb i kameny
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1572 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1573 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. właśnie miałam pisać, że super pogoda i czuć jesień ![]() Cytat:
![]() Ale nie masz tego paskudztwa na zbyciu? ![]() Komp mi padł Muszę pisać od TŻta ale ma denną klawiaturę... I jeszcze laptok stoi obok ale nie znam hasła... Oby mi wieczorem naprawił system
|
||
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
mam takie delirium bez sieciuni, że... ![]() Byle do koncertu, byle do koncertu... ![]()
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odchudzania nie rozpoczęłam, bo W się nade mną zlitował i wyszedł kupić ciasto ![]() Cytat:
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknię za Wami okropecznie
|
#1577 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam traumeCytat:
ad2. oby naprawił,a i tak masz dobrze, że nie zostałaś bez sieci wogle ![]() my też
|
|
|
#1579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
trza było doprawić Cytat:
powodzenia Skarbek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ile trwa taka przyjemność? ja się odważę ![]() Cytat:
mi się śniło,że rozmawiam z kolegą na parkingu, a tu podjeżdża niejaki Nergal, który w owym śnie jest moim kumplem od wielu lat. I się pyta czy wpadnę na jego koncert, a po koncercie podjedziemy do hotelu, bo ma dla mnie wejściówki za kulisy na Heidenfest No to ja mu mówię,że potrzebuję trzy, bo niejaka Maja na hasło Mathias ma mokro wszędzie (sorry Maja ). Ale,że nie ma sobie nic wyobrażać, bo aktualnie podoba mi się kolega, a jego kocham jak brata No i po koncercie i po imprezie pojechaliśmy po te wejściówki. I obudziłam się w nie swoim wyrku i nie swojej koszuli i podejrzanie potargana. Ale nie wiem czy coś się działo, bo to mi się nie śniło
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wejściówki masz? ![]()
|
|
#1581 |
|
Nindżopesz
|
Ves, ale sen
![]() Z ciekawości - kupilibyście coś na Allegro od sprzedawcy z ocenami 2 x 4,8 i 2 x 4,9? |
|
|
|
#1582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy cały czas obok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spotkałam dziś po paru latach kolegę Minęliśmy się i ...oboje się odwróciliśmy A przede mną szła moja mama i me dziecię (bo ja jeszcze na poczcie byłam) i za chwilę słyszę ona też z kimś gada - z mamą mego kolegi z którą się też nie widziała kilka lat
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1583 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My za Tobom też MELDUJĘ że się udało potem tż go śledził czy przypadkiem nie skamuflował i nie poszedł wypluć w kącie. ale sukces pełniutki Cytat:
|
|
#1584 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zeszłam do piwnicy wymienić żarówkę i to niestety nie rozwiązało problemu braku światła
ja też bym nie zauważyła ale przynajmniej bym nie narzekała ![]() Cytat:
![]() się nie dziwię Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
trzymam kciuki żeby za następną razą też się łatwo udało
|
||||
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1586 | ||||
|
BAN stały
|
Ona sama nie wie, ale na pewno nie uspokoi się, póki tego nie dostanie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem... Cytat:
![]() Się nie nabijaj ze mnie... pewnego pięknego dnia mogą mnie w kaftanie z domu wyprowadzić Wcale się nie dziwię, w końcu jesteśmy, jakby nie było, zaiebiści* ![]() Żart! ![]() Co "spece" od sieciuni stwierdzili? ![]() Cytat:
--- * Wiecie, że to słowo jest podobno dopuszczone do używania w tv? A na pewno w tvn/polsat, mają tam jakieś wytyczne (wiem od Olki Kwaśniewskiej) ** Tylko bez sugerowania problemów z alkoholem
|
||||
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli teraz wielbię moich 2 promotorów
![]() Z facetami to zawsze lepiej się dogadać - przynajmniej w życiu zawodowym (tutaj to chyba naukowym ),bo w życiu osobistym to jakaś inna bajka
|
#1589 | |
|
BAN stały
|
Wyczuwam ironię zabarwioną cynizmem
![]() Cytat:
Gópekgópekgópekgópekgópek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

śniły mi się kopulujące owady, dwóch różnych gatunków
ale szczytowanko

Tylko mnie nie stać.

Dzięki w każdym razie, może kiedyś się przełamię i zgłoszę 

aby tortilla wyszła 

, ale przynamniej mam pewność, że lek zostanie przyjęty
Muszę pisać od TŻta ale ma denną klawiaturę... I jeszcze laptok stoi obok ale nie znam hasła... Oby mi wieczorem naprawił system 
). Ale,że nie ma sobie nic wyobrażać, bo aktualnie podoba mi się kolega, a jego kocham jak brata