|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
W poprzednim też tak było...a w tym można było wejść i pooglądać tylko po zebraniu
Cytat:
pewnie ooo ale rozkręca się ![]() Cytat:
![]() Zobaczę jutro jak się pożegnamy tak jak zwykle Słyszałam właśnie że wiele dzieciaczków macha Mamom przez okno
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę Wam jeszcze o butach - w zeszłym tygodniu byliśmy w Bartku, ale jakoś nie pasowały mi na Kubę, no i On nie chciał w nich chodzić nawet po sklepie, zdejmował i mówił, że złe, a te założył i mówił, że dobre, biegał w nich pomiędzy regałami i mówił "kupić"
A teraz jadł, coś Mu weszło między zęby i mówi do mnie "nitą" (nitką)
|
|
#1563 |
|
Ola-Unhola
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też tak ma... niestety
|
|
|
#1565 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz jest 26 rano było 12,jakoś cieplej niż ostatnio W sumie wczoraj,pokazywali,że będzie padać,a tu dzisiaj piękna pogoda ![]() Cytat:
jeżeli zawsze się tak żegnałyście,to dla Zu,to już taki rytuał ![]() Trzymam żeby jutro było lepiej Zachciało mi się gołąbków,jak Bartosz wstanie pójdziemy do sklepu na zakupy,i może zrobię,nie dziś,to jutro ![]() Jutro jeszcze mam zebranie u Damiana o 16,pewnie będzie długo,bo najpierw ogólne,później w klasie z wychowawcą,składki,trójki klasowe i inne duperele
|
||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej, p4w buty bardzo ładne Gorgulku Karola Internet dzis mi szwankuje, wiec bedzie krotko, kilka godzin czytalam co napisalyscie od wczoraj ![]()
|
#1567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ola jak tam idzie odcycowanie?
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
No , czasem bardzo "niestety" ![]() Cytat:
![]() Tylko nie zawsze to wykorzystuje, jak trzeba
|
|
|
#1569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj co było rano cieplej,a tak,to bywało już 7,8 stopni,a po południu 25,26 Strasznie tu dzieci chorują,Damian też ostatnio ciągle zakatarzony,nie mogę się tego kataru pozbyć u Niego ) nie wymaga,tfu,tfu ![]()
|
|
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też chce![]() no właśnie już się nie dam nigdy tak porobić...matczyna intuicja nie oszukuje![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Lecę do domku...do jutra ![]() P.S. Zu już w domu...zadowolona i uśmiechnięta
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Dziekuje za mile powitanie u nas dzisiaj szaro i pada jak zwykle kiedy umyje okna![]() Werka spi-jakas maruda dzisiaj my mielismy podobna akcje z noskiem jak u Gorgulka- w ostatni dzien wyjazdu malz dal Werce jakis papierek zeby do kosza wyrzucila a ta za chwile przychodzi mowi ze ma cos w nosie, patrze a tam kuleczka z papierka ale udalo sie frida po kilku podejsciach wyciagnaca dzisiaj u mamy jadla bulke i napchala okruszkow z bulki-tlumacze ze nie wolno nic do noska wkladac ale widac nie dziala Karo powodzenia na swoim i ucaluj Zu![]() no i zapraszam do albumu-milego ogladania
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Zdjęcia pokoju zrobię ale muszę najpierw tam posprzątać bo Tomal nie jest zwolennikiem porządku ![]() Rozłożyłam się kompletnie, mam gorączkę i w gardle ogień. Na szczęscie Tomek ma tylko katar. Moja mama wzięła Tomusia na spacer żebym sobie odpoczęła. Wyszli o 18 , a ja mam juz ochotę zadzwonić co robią
|
|
#1573 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Marika prosze Cie nie wklejaj butow z sigmy i tandemu na facebooka
|
|
#1574 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, fajnie, że chrzciny udane i Marce taki dzielny był
![]() czeko, cieszę sie, ze wypad wypalił i jesteście zadowoleni ![]() Zdjęcie super ![]() Mariolu, dziękuję Ci za przemiłe komentarze Zdrówka dla chorowitków U nas tez katar i kaszel. Antoś od piatku, jak dojechalismy na działkę, my z Małzem od soboty. Bartek się trzyma, ale nie zapeszam ![]() Jola, Ola, znowu buty macie podobne dla Chłopaków ![]() Bardzo fajne Ja tez tego typu chłopakom na jesień kupię, ale chyba nie ecco ![]() 2 pary to za drogo ![]() U nas odcycowanie zupełne, czyli zupełnie w lesie ![]() Przez ten katar nie chce kombinować, bo humorek Antolek i tak ma kiepski, a dodatkowo nic dzisiaj prawie nie jadł. Tzn zjadł, ale przez flegme zwrocił zupę i śniadanie ok 15 i od tej pory tylko pije ![]() agga, nie ma Cie juz, ale mam nadzieję, że wypoczywacie Wojtusiu, fajnie, ze interes się rozwija U Mamy troche kolezanek- klientek po pierwszej turze, na nowe czekamy ![]() Ja się nie zapisałam jeszcze na egz ![]()
|
#1575 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola ja Erykowi kupilam teraz w 5 10 15 takie:
http://www.51015kids.eu/chlopiec-8-1...ty-2z2120.html fajne cale ocieplane misiem w srodku a na jesien ma bartki takie za kostke a dla Marcela szukam wlasnie, przewaznie tz kupuje mu bartki ale ja w zasadzie nie jestem z nich zadowolona wlasnie przegladam net i te mi wpadly w oko http://www.butydladzieci.pl/sklep/zi...Name=obex-1253
|
|
#1576 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Fajne obie pary. W 5-10-15 widziałam fajne - te Twoje też, pewnie się wybiorę po pensji. Do stówki jest ok. W CCC tez fajne bywały, poszukam i pewnie coś tam wybiorę.
|
|
#1577 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a w 5 10 15 tez nigdy nei zwracalam uwagi na buty, bylam po cos innego i te zobaczylam i kupilam, naprawde fajne sa
|
|
|
#1578 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
W naszym CCC fajne są ![]() Wiele razy kupowałam i zadowolona byłam W 5-10-15 widziałam, oglądałam, ale albo juz miałam, albo rozmiaru nie było. No jak ja zasiadłam, to pusto
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na chwile.
Ola zapisz sie bo zima cie złapie i gorzej będzie zdać
|
|
|
|
#1580 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja to wiem , ale mam za daleko i nie mogę się zebrać...
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Oli też ma katarek, kupiłam jej wapno truskawkowe, ale nie smakuje jej, zawsze bananowe brałam, ale teraz nie było.
A cebion multi mam w lodowce, ale otwarty jest kilka miesięcy, myslicie ze jest jeszcze dobry? czy nowy kupic? ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- ja pamietam jak zdawałam w zimie egzaminator specjalnie mnie kierował na najbardziej zaśnieżone osiedlowe uliczki i taki hamski był mowil ze "co pani mysli, ze całe zycie bedzie przy pieknej pogodzie jezdziła" taki dupek był ze szok, wow, dobrze ze juz jestem po. ten egzamin stresował mnie bardziej niż obrona magisterki, ale absolutnie nie chce cie straszyć
|
|
|
|
#1582 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cebion max 3 miechy po otwarciu A to palant ![]() Niee, nie straszysz mnie ![]()
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie będę mieć nie wiem czy do zimy stopa mi wróci do dawnych rozmiarów
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz. jutro kupie nowe opakowanie. Wyciągnełam tez buteleczke syropu z czarnego bzu, tego co latem robiłam. mam nadzieje ze Oli posmakuje, bede jej dodawała do wody lub herbaty. |
|
|
|
|
#1585 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super i trzymam żeby jutro wszystko dobrze poszło Cytat:
Cytat:
Czyli odcycowanie odłożone na potem ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Dobranoc |
||||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Zasypalyscie mnie milymi komentarzami- dziekuje
a co to za chorobska a siooooooo ![]() Wredna, Unholy zdrowka Antosiu,Oliwko dla was tez zdrowka
|
#1587 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (nie)dziękuję ![]() ![]() Super zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() Marika już tu nie bywa ![]() Cytat:
Ja zdawałam egzamin dokładnie 18 grudnia (12 lat temu )...fajnie było![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziś ZUPEŁNIE inaczej![]() Dzień dobry Wiem że już nie raz o tym pisałyśmy, ale mam możliwość zaszczepienia Zu na pneumokoki (za darmo)....szczepiłyście? na co zwrócić uwagę? o co pytać? P.S. ale tu cicho było wieczorem...nie mam co nadrabiać
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-09-20 o 08:19 |
|||||
|
|
|
#1588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli chyba,jednak o to pożegnanie chodziło nadal trzymam będzie dobrze Ja się zastanawiałam,w końcu nie szczepiłam ) i nie wiem które tam jeszcze mamusie może One coś Ci podpowiedzą w tej materii ![]() Dzień dobry U mnie dzisiaj pochmurny i szary,chyba dopiero dziś dotarła pogoda,która miała być wczoraj .Bartoś zostaje z teściową,jak pójdę na zebranie,bo małż nie zdąży jeszcze z pracy wrócić od wczoraj wkładam,Mu do głowy,że zostanie z babcią,a on mi na to:ja ide z Tobą będzie ciekawie ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Zdrowia duzym i malym Chorowitkom Karola, mam nadzieje, ze dzisiejszy poranek byl lepszy. Nie wyspalam sie dzis, kaszel, szalejace koty, wiatr, uporczywa mysl "nie moge znalezc komorki", Antos w naszym lozku od drugiej...
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

NIE LUBIĘ TROLLI

i powiem że Matka jednak zna najlepiej swoje dziecko

żeby jutro było lepiej

, czasem bardzo "niestety" 
ja też chce

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)