|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Agawoo no to chyba coś nie tak. Nie wiem o co chodzi, ale chyba nie chcesz powiedzieć, że szef uniemożliwia Ci wyjście do lekarza???
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() Ale mnie cały czas bobo szmera i kopie ![]() ![]()
![]() |
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wersje ubioru dziecka to: 1. body z długim i na to pajac z długim czy lepiej na body założyć spiochy? skoro body już ma długi rękaw to po co znów coś długiego (pajac) nakladać? Czy chodzi tu o tą warstwę więcej dla maluszka -wszędzie piszą żeby ubierac dziecko jedna wastwę więcej niż samemu ![]() 2. kaftanik plus pajac czy też śpiochy? co wtedy na pupę z pieluchą? Jakieś majtki ![]() 3. sam pajac może być? czy to tylko wersja letnia? Kurka chcę zacząć kupowac i nie wiem ile czego i najwazniejsze - CO DO CZEGO ![]() ![]() ![]()
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Agawoo ale wiesz, ze szef ma obowiązek wypuścić Cię na badania i zapłacic jakbys była normalnie w pracy??
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
mnie jeszcze naszło na magnum w białej czekoladzie i tz pognał do sklepu
![]() ![]() a do wszystkich chorych/ przeziębionych jedzcie sobie codziennie trochę miodu, najlepiej lipowego bo jest właśnie przeciw infekcjom. Ja codziennie rano do kawki jem kromeczkę z takim miodem, dodatkowo słodzę nim herbatę i piję od czasu do czasu wodę z sokiem malinowym i nawet kataru nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak piszecie o tym miodzie, to chyba poproszę mamę, żeby mi załatwiła mały słoiczek
![]() ![]() A na herbę z cytryną reaguję mdłościami ![]() Co do ubierania maluszka, to zupełnie nie wiem jak to ma być ![]()
#759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zadomowienie
|
Haniula tzn że impreza była udana i dobrze się bawiłaś skoro do tej pory jesteś zmęczona?? Kurcze wszystkie chorujecie, następnym razem zasiadając przed wizażem muszę pomyśleć o jakiejś masce żeby zarazków nie wdychać
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() Żegnam się Mamusie. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy, cztery dni wolnego minęło jak kilka godzin. Jutro znów do pracy. Jak pomyślę, że ten budzik znów tak bezlitośnie będzie wył o 5.30 to brrrr. Dobrej nocki wszystkim. Uciekam spać. Pa. Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-09-19 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
własnie podjadam nimm 2...łakocie i witaminy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Rozeznanie
|
Śliczne ciuszki
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Zuziu ale przeciez na pieluchę czyt. pampersa nie potrzeba zakładac majtek (jednorazówki powinny się trzymac jak załozysz pieluchę i np śpiochy albo pajaca..) ale tak mi się wydaje tylko
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Zadomowienie
|
podziękował
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
no ja raczej chorowita nie jestem. w sumie mam tylko katar .."tylko" bo zaraz jak czułam, ze mnie zaraza bierze to kupiłam ten syrop....P....hmm Prenalen czy jak mu tam i jakos nic się nie rozwinęło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
no to przynajmniej tyle, bo mnie jak złapie to już koniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Na Wojska Polskiego ->tam jest taki rynek i budynek (Stokrtka chyba -> z rossmannem i Pepco
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Nawojka, zaswiecilo swiatelko (czy raczej jajcochy
![]() I dalej tak masz, ze mieska Ci sie nie chce??? a cycek glancek byl Agatka i pewnie zaraz sie bedzie burzyc, czort jeden Agatku, pilam, pilam. Jak teraz D. byl u mnie, to codziennie przed snem ze zbolalymi minami schodzilismy do kuchni i wypijalismy gorace mleko, czosnek plus maslo - sssseksiiii... ![]() Ja tez lubie czosnek i jego wypalajaca moc ale nie w takim polaczeniu... Dobrze, ze mam patent na wyeliminowanie smaku. Zastosuje go przy zblizajacej sie wielkimi krokami glukozie. Cytat:
do tego jeszcze bold i moze cos zalapie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no kurde...za pedicure i masaz stop to powinien Cie wymasowac tez tam, gdzie jeszcze nawet nie wiesz, ze lubisz !!! a na rano doniesc jeszcze wiecej rozyczek ... Co do dziewuchy, to ja po prostu w pewnym momencie zamkne ja w klatce i nie bedzie zadnych randek ![]() A tak powaznie, to trzeba bedzie mala dobrze przygotowac na wszystkie ewentualnosci. Mam nadzieje, ze jakos damy z D. rade pomimo internetu i tego zbyt szybkiego dorastania dzieci... Jak odpowiednio sie ja wychowa, to nie da sobie zrobic dzieciaka. Chyba, ze pojdzie po matce ![]() ![]() Cytat:
![]() no ale widzisz...Ty mowisz, ze jakos szczegolnie za miechem nie przepadalas juz wczesniej, a ja bez miesa to sobie nie wyobrazalam obiadu, a w ciazy to nalesniczki, pierogi ruskie, babki ziemniaczane, zupki, racuchy i inne takie, a jak mam zjesc mieso, to cala chora jestem ![]() tak a'propos watrobki to podobno nie jest wskazana w ciazy ze wzgledu na duza zawartosc witaminy A na szczescie ja nie cierpie watrobki Cytat:
moja tesciowa to samo...a jaka mine robi, jak caly czas jej spokojnie mowie, ze "nie, na pewno nie bedziemy chcieli poznac plci" i juz widze, jak tam kombinuje, zeby jednak sie dowiedziec wczesniej, bo przeciez co tu kupowac ![]() Cytat:
![]() no, ale na wszystko przyjdzie czas - nawet na to, by pearl ruszyla swoje pupsko po jakies spiochy Zuz, i dalej nie chce Ci sie tego mieska? A jak wczesniej, lubilas? Cytat:
Nawojka, a nie mowilam ?! ![]() Cytat:
machaj, machaj tymi klejnotami moze i mojemu wyrosna ![]() Cytat:
Inutil, a te ciuchy ![]() ![]() zazdraszczam Cytat:
![]() zaraz Ci poleci jakies naturalne,samorobione swinstwo, ktore na pewno zadziala ![]() kuruj sie ! ![]() Cytat:
no to masz dobre wytlumaczenie rozumiemy i odpuszczmy ![]() udalo Ci sie wszystko pozalatwiac? A ja dzisiaj caly dzien przespalam, ale udalo mi sie nadrobic tasiemce - obejrzalam pierwsza milosc i m jak milosc - czyli minus jakies 1000 szarych komorek ![]()
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie powiem zasłużył na ![]() ![]() Inutil buziak w brzuszek dla Olka ![]() a nabytki super ![]() Haniula witaj po tak imprezowym weekendzie ![]() no i już wiem co jutro na śniadanie zjem....tościk z miodkiem ![]() dobranoc mamuśki papa
![]() |
#772 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oo to tereny mojego brata ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja wczoraj miałam wizytę kumpelki z dawnych lat, powspominałyśmy trochę stare czasy i uśmiałam się strasznie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zadomowienie
|
Ehhhh dowiedziałam się ze mam chłopa ciepła kluche :/
Jak tylko sprzeda się ich wspólne mieszkanie zmienia nr tel bi inaczej będzie go te babsko nekac do końca życia... Jako ze ciężarówki maja humory został dodatkowo ukarany ![]() A propo malec się rozwija, szyjka ok tylko brzuszek pobolewa wiec znowu luteina plus żelazo bo anemia mnie dopadła ![]() Lekarz widział ze smutna jestem wiec dał mi posłuchać serducha ![]()
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj pytałam mojego gina co do przeziębienia, bo były tu wątpliwości co można brać. I powiedziała, że jak najbardziej miód, cytryna i czosnek i mikstury z tego ![]() ![]()
![]() |
#775 | ||
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czy są tu fanki Chirurgów i Prywatnej Praktyki? ![]() Inutil - oby to było chwilowe i zaraz wszystko wróci do normy - tego Ci życzę ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Mijus Czas edycji: 2011-09-20 o 08:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
![]() czuję się jak w pierwszym trymestrze. Od kilku dni chodziły za mną jajka na miękko na śniadanie. Dzisiaj sobie zrobiłam, zjadłam łyżeczkę i co... nie mam ochoty, nie smakuje ![]() ktoś pisał o anemii, a ja pytałam o to jakie wyniki przy anemii miał, nie wiem czy była odpowiedź czy przegapiłam... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój tż się bał najbardziej właśnie tego( gdyby była córka) co będzie jak będzie dorastać... śmieje się jak mój tata to przeżył (dwie córki) jak przyprowadzałyśmy chłopaków ![]() Z soczewkami nie mam problemu, trochę miałam suche oczy, ale używam często kropli nawilżających do oczu z soczewkami i jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To jest link do nich: http://moda.allegro.pl/nowa-kolekcja...744178447.html Co prawda na początku przyszły do mnie spodenki z dziurką na pasie ciążowym, ale sprzedająca od razu je wymieniła, zwróciła mi pieniążki za przesyłkę spodni do niej i jako rekompensatę dołączyła bluzę dla maluszka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby, bo dość dziwne to jest ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Kropeczka , fajne te spodnie. A są rozciągliwe??? pokaż na żywo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
BAN stały
|
natisska gratuluje synka
![]() ewula kciuki za tz kasik Milenka fajne imie ![]() A mi dzis ciezko, oddech mam taki meczacy, znowu cos mi tak uciska bo tchu zlapac nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Rozeznanie
|
Inutil spodenki przy pierwszym założeniu są przylegające, ale jak to zwykle bywa z jeansem, założone po raz drugi już były szersze. Tak więc są elastyczne
![]() Na żywo to nie bardzo mam jak, bo musiałabym kabla szukać. Może jutro pokażę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.