|
|
#1651 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
To jest tak żenujące, że aż fstyt
![]() No ja, jeszcze szczytowanie mi teraz potrzebne, pfff! |
|
|
|
#1652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (jak dopsz, że wynaleźli depilatory itp )Cytat:
ano nie zmieniają
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. oć ciocia Flo przytuli do cyca Skarb, popełniłam błond
|
|
|
#1655 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1657 | ||
|
BAN stały
|
Dla mnie mogłaby wyglądać jak skrzyżowanie Rubik i Evangelisty, a i tak będzie skreślona
Aaameeen! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo już po prostu rzygam sobą ![]() W wielkim skrócie: poszedłem do siostry, szwagier też był już na miejscu, siedzieli w kuchni, ja zapaliłem se fajkę na balkonie, wyszedłem z psem, wróciłem, zapaliłem drugą fajkę, w międzyczasie pooglądałem tv trochę, znowu poszedłem palić, i ani "zrobić ci drinka", ani "pocałuj mnie w dupę", no a raczej nie będę się prosił, żeby mi wlał tej swojej ✂✂✂✂✂✂✂onej wódki, no nie? Jednym słowem - tak, jak zdarzało się już wcześniej, tak było i teraz. Ja dziękuję, postoję
|
||
|
|
|
#1658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówiłam ze tego szfagra to nie warto żegnać , jakić cepek z niego ![]() a z tym P co? kim On jest dla Ciebie fogle?
|
|
#1659 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() P. był, no przecież przyszedł z tą wódką, jak ja ze szwagrem byłem jeszcze u siebie w domu, dlatego dzwonił, że mam też przyjść. W międzyczasie szwagier poszedł już, a ja dołączyłem do nich jakieś pół godziny później. Ale to już nie pierwszy raz takie zagranie, szwagrowi i siostrze też było na pewno trochę głupio, no ale w końcu to nie oni kupli tę wódkę, więc też nie do nich należała inicjatywa, no nie? Poza tym, ostatnio (jak była ta pamiętna zadyma), gdy P. pił ze szwagrem w pokoju, a ja z siostrą i jej kumpelą siedzieliśmy w kuchni, to siostra podobno ich zdrowo ziebała po moim wyjściu, że zachowali się jak prostacy i wypadałoby zapytać się, czy może nie chcę drinka. Poza tym P. przyszedł, bo siostra pomogła mu nieco w sprawie podatkowej, w przeciwnym razie tak szybko by się raczej nie pojawił (choć w sumie po półtora roku pewne sprawy się "zacierają", że tak to nazwę). A kim jest P. dla mnie? Nie wiem już sam... |
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale depilator boli ![]() mogłam być w Lublinie a tor Lublin mają zamknąć Cytat:
![]() ad2. nie rozumiem ![]()
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
tylko na początku używania
![]() Gryksiu olej tego P., ile jeszcze kcesz mu dawać szanseu, jak on sieu nie przejmuje
|
#1662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten.... no ale jak On przyniósł trunek to tak w podziece za załatwienie nie? NIe do dekoracji tylko do picia... jakieś to wsyztsko poiepane jest ![]() to ten P nikomu nie nalał , fogle nie napoczli tej flaszki ![]() Dobra sformułuję kłeszczyn inaczej: kim onegdaj był dla Ciebie P? ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Flo.... wiesz co.. wiesz co...... jak Ty mogłaś ? Ja bym tak chciała i Tró pewnie też...... ![]() a może jeszcze przyjedziecie co
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryxie twój błont podstawowy, było wziąźć swoją flaszkę żart ale w sumie nie , bo jak idziesz na picie z kimś pokłóconym (a chcesz się godzić, po tym pijaku, tak wnioskuje) i znanym z zagrań róznych, to trzeba go zaskoczyć, ja bym tak zrobiła na wjeździe: o cześć, miło Was widzieć, siostra wyciągaj szkło, polewam, i jechana z imprą, P. co słychać itp. a Ty trochre urażoną dziewicę udajesz ![]() ja się nie przemogłam powyżej kolan
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-19 o 23:20 |
|
|
|
|
#1665 | |||
|
BAN stały
|
No ale wiesz, z drugiej strony co mieli powiedzieć? "P., zaproponuj mu drinka, bo tak wypada"?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra, przestaję smęcić, idę pod prysznic
|
|||
|
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
tyż nie mogłam wiele lat
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-19 o 23:25 |
||
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
yyyyyy , nie, to ja mam inne zdanie, le może się nie znam na swułarwiwrze ... On przyniósł flaszkę idać w gości, przyniósł ją i dał siostrze i szwagru... I w takim wypadku uważam że szwagier powinien zrobić Ci drinka a nie P.
ach przyjaciel..... no to rozumiem przykrość... ja zawsze byłam oszczędna w nazywaniu znajomych przyjaciółkami... zrobiłam to raz i przyszedł czas gdy pożałowałam, teraz nie mam przyjaciółek... nie żebym była zrażona czy coś .. po prostu nie znam nikogo na tyle ani znikim nie mam tak bliskich relacji, ot znajomości zwykłe a osoby bliższe mi są daleko.... i nie mogę się znimi spotykać....
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam ale nie nadrobię, TŻ ma urodziny i pijemy
znóf ![]() Widziałam tylko ze Teziak mignął tylko płeć zmienił ![]() i że kot nakarmiony na tortillę |
|
|
|
#1669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewusiu , tylko nie mieszaj
|
|
#1670 |
|
Nindżopesz
|
Gryxiu, zczaiłam w bólach. Siostra w sumie mogła wypalić "wyjmę szkło dla Gryszarda". A P. jest dziwny, po grzyba Cię ciągnął jak potem olał
|
|
|
|
#1671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie zamkną toru to za niecały rok, bo w Lublinie chyba dwie imprezy są? zapytam jutro P. a wtedy przyjadę na 100% Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1672 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gdy tak se paliłem na tym balkonie, to aż sam do siebie kręciłem głową i z niedowierzania, i nad własną naiwnością ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Flo pierwsze słyszę że mają likwidować
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- już żem sie doinformowała..... No nic zobaczym, decyzje jeszcze nie zapdły... luzie to jednak dziwne som
|
|
#1674 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale my nie dbamy przesadnie o etykietę ![]() Cytat:
Skłaniam się ku drugiemu jednak, dla mnie "przyjaciel" to zawsze było wielkie słowo, nie szastam nim na prawo i lewo On uważa/ł mnie za przyjaciele, to wiem na pewno ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1675 | |||
|
Zakorzenienie
|
jeśli tak i jeśli chodzisz tam na tv to bez krępacji żeś se powinien samoobsługę szczelić i wuj
Cytat:
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja bym nie pytała i brała szkłono chyba że sąsiad sęp ![]() odnoszę wrażenie, że WSZYSCY jesteście skrępowani sytuacją między Tobą a P. to nie kumpel jest dobrej zabawy
|
|
|
#1677 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Widzisz, w każdej innej sytuacji szwagier już od progu woła, czy chcę drina, a teraz było wyraźnie widać, że to wódka P. i to on decyduje, kto pije, a kto nie ![]() Cytat:
![]() --- Lecę się obmyć w końcu
|
||
|
|
|
#1678 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam takie samo zdanie w suarwiwrze ![]() reszty nie zczajam niestety wiec sie nie wypowiem ![]() kaze mojemu Tzu byc trenerem biznesu-serio-tera ideu
|
|
|
#1679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta którą przyniósł siostrostwu, to jest siostrostwa i koniec. ma rację chuop.. Ty masz przynajmniej łep na karku i wiek odpowiedni
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ad2. a więc o co chodzi, co to za akcja z jego i Twojej strony? ad3. czytaj 1 i 2, jestem przekonana że jeszcze nie jesteś zdolny do kontaktów z P. Cytat:
, tak mało mamy takich obiektów w kraju
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

, kosmetyczka to jak lekarz jest ino zawsze baba, więc bez przesady, a i bielizny się nie zdejmuje 
)

Podmienili Red 

i Tró pewnie też...... 
ja się nie przemogłam powyżej kolan

, tak mało mamy takich obiektów w kraju