|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
Daj znać kiedy trzymać kciuki
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spotkałam butów firm oferowanych na Butyku w sklepie stacjonarnym, więc nie mam porównania cenowego. Przykro mi. Kiedy masz termin obrony? Zdążysz z poprawką? |
|
|
|
|
#3633 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niektore, bardzo przerbrane modele z Buytku sa w sklepach Gortz17, ale chyba jest ich bardzo malo w Polsce. Cytat:
trzymam kciuki za poprawke.
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-09-20 o 11:37 |
||
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że chyba jednak tak wysokiego nie kupię, bo potrzebuję coś na co dzień.Zegarek mnie zaciekawił, aktualnie nie mam żadnego - ten z Grouponem kosztował mnie aż 19 zł Dlatego wzięłam. Przy przypływie gotówki i braku ważniejszych potrzeb zakupowych sprawię sobie coś porządniejszego.
|
|
|
|
|
#3635 | ||
|
Zakorzenienie
|
asiuk, fajne te zegarki, mi się najbardziej podoba zielony (nr 5), a z tych dwóch które wskazałaś to nr 16.
buty mi się podobają, przy okazjonalnym chodzeniu (bo raczej na co dzień tak wysokie byty się nie nadają) nie zwracałabym uwagi na praktyczność obcasa, a na wygląd Cytat:
Cytat:
![]() Super, najfajniej jeździ się do ciepłych krajów kiedy u nas jest szaro i ponuro. Do jakiego hotelu jedziecie? Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-09-20 o 12:16 |
||
|
|
|
#3636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może jakaś okazja będzie stosowna do zakupu![]() Xzora, jak bieganie przy tej aurze? ![]() U mnie zastój... muszę kupić sobie jakąś bluzę do biegania... A w ogóle zaczęłam leczyć stres jedzeniem i muszę czym prędzej powiedzieć temu stooop. |
|||
|
|
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Ja buty bardzo często kupuję w necie. Najczęściej na allegro. Jakoś zawsze trafiam z rozmiarem. Zawsze jednak dopytuję się sprzedawcy o długość wkładki i wysokość obcasów, bo często na aukcji są złe wymiary podane. Cytat:
TŻ zaraził mnie katarem i bólem gardła właśnie popijam mleko z czosnkiem i miodem.Nasiedziałam się dziś w przychodni, bo babcie nie chciały mnie przepuścić tylko po skierowanie :/ za to panowie, których spotkałam ustępowali miejsca siedzącego i przepuszczali w kolejce ![]() Wczoraj zaplanowaliśmy resztę brakujących mebli w domu i w tym miesiącu będziemy mieć w końcu wykończone meblowo mieszkanie
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sobotę debatowaliśmy o kuchni. Ciągle nie wybraliśmy wykonawcy ani sprzętów... nie chce mi się podejmować decyzji... Salon wciąż surowy, brakuje obrazów, zasłonki (nie mam pojęcia co mam wybrać), czegoś na podłogę, stolika lampy
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas nie mogę znaleźć dla siebie odpowiedniej pory - rano za wcześnie, wolę pospać, od razu po pracy zbyt głodna, wieczorem - zbyt najedzona i ciemno. To ciemno może być niebezpieczne, do tego działa na wyobraźnię. Stadion w ogóle nie jest oświetlony, nie widać nic, ani trawy po której biegnę, ani czy coś się zbliża. Raz mnie zaczepiły przestraszone dziewczyny, które pytały się, czy nie widziałam małego chłopczyka, potem cały czas miałam wrażenie, że ktoś się kręci przy stadionie. Wczoraj z kolei prawie zaatakował mnie pies, właściciel spuścił go ze smyczy, ja go najpierw usłyszałam, a po sekundzie był już przy mnie. Dobrze że warknął, bo gdybym się nie zatrzymała, mogłoby go to sprowokować do tego, żeby mnie zacząć gonić. Jaką bluzę chcesz kupić? Ja ostatnio mam napady na czekoladę, to znak, że zbliża się zimno. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-09-20 o 13:18 |
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działają na wyobraźnię!Dokładnie nie wiem, jaką. Chciałabym, żeby przylegała do ciała, oddychała i jednocześnie chroniła przed wiatrem. Nie chcę, żeby było jej "za dużo". Muszę się rozejrzeć.
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotek nie mam, bo sami wymyślaliśmy meble i zrobiliśmy ich rysunki, bo meble robimy na wymiar. U nas brakuje jeszcze w 2 pomieszczeniach górnego oświetlenia i właśnie takich dekoracyjnych rzeczy. Na to przyjdzie czas. Teraz musimy te duże rzeczy przed październikiem zrobić, żeby potem nie hałasować i nie brudzić za bardzo.
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2011-09-20 o 13:32 |
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do biegania w nocy - ja chyba lubię takie mroczne klimaty kiedyś z koleżanką miałyśmy taką zabawę - gasiłyśmy światło, puszczałyśmy piosenkę ONA Kwaśna przygoda o kobiecie zamkniętej w trumnie ("Leżę tu, a oni na górze płaczą, Ciasno mi, a oni mnie wspominają... Wypuśćcie mnie Ja duszę się"), chowałyśmy się do wersalki, było nam ciasno, ciemno, po pewnym czasie zaczynało brakować powietrza, w pewnym momencie ogarniało nas przerażenie i zaczynałyśmy krzyczeć |
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję, kuruj się. Normalne, że baby nie przepuszczają innych bab Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, skończyłam brać antybiotyk w niedzielę i dziś się czuję, jakby mnie znowu coś brało, albo jakbym się nie do końca doleczyła.
Najgorsze, że nie mogę sobie teraz na leżenie już pozwolić, bo mam sporo spraw, wyjazdowy piątek, potem chrzest w ten weekend |
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ta pogoda sprawia, że jestem potwornie śpiąca i chce mi się czegoś słodkiego
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
pogoda fatalna ja właśnie wchłonęłam michę kisielu w ramach słodyczy, posprzątałam mieszkanie (łącznie z myciem podłogi w kuchni na kolanach) młody śpi, a ja buszuję po necie ..... ![]() xzora ale zabawy szalone!
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. wersalki - padłam ![]() Polecam "Opowieści niesamowite" E.A.Poe ![]() Cytat:
Cytat:
Ze zdjęciami mieliśmy podobnie Wstyd się przyznać, ale po dwóch latach jeszcze nie mamy albumu ślubnego Zrobiliśmy rodzicom i chrzestnym na Boże Narodzenie po ślubie, a sobie nie. Bo nie możemy się zdecydować na zdjęcia.Cytat:
![]() Dobrze, że nie tylko ja tak mam. |
||||
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuza, jak się czujesz? |
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Trochę seksu nie zaszkodzi
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, baby ![]() Cytat:
U nas za miesiąc minie rok jak mamy gołe żarówy gdzieniegdzie
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czuję że popadam powoli w depresję z powodu ciągłego bycia w stanie dwupaku, pogoda sprzyja bo zrobiło się jesiennie ![]() ale jakoś i nie pomaga u nas w przedpokoju jedna goła wisi od 5 lat, ha!
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Widać Zuza, że będzie mały uparciuch
![]() Co do żarówek pocieszyłaś mnie
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Zuza, biedna... na pewno za niedługo młody się ruszy
![]() Haniu, wróciłaś? Jak tam?
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
heloo
Będzie na 100% Wróciłam. Rodos cudne- wypożyczyliśmy samochód na całe 6 dni..ale zwiedzaliśmy głownie plaże Wybyczyłam sie jak nigdy, pojadłam , popiłam wody i jestem już bardzo duża. Nie wiem jak to się stało ale mam wrażenie że w tydzień podwoiłam swoje rozmiary.Poza tym pojawiły mi się jazdy- objawia sie to rykiem bez powodu i gadaniem strasznych głupot włącznie z tekstami " że nie chcę tego dziecka"
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Praca magisterska napisana, ale nie mogę się bronić dopóki nie zdam post. cywilnego

(nr 14 i 16). Fotka z Groupon.pl
Dlatego wzięłam. Przy przypływie gotówki i braku ważniejszych potrzeb zakupowych sprawię sobie coś porządniejszego.