|
|
#1831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Wspaniałe! chciałabym bardzo mieć włosy poniżej ramion- jest nadzieja, bo niedawno zrozumiałam, że zapuszczanie bardzo zależy od wizyt u fryzjera- ja niby tylko formuję fryzurę "do zapuszczania"- a teraz już tego nie robię od...? Miesiąca? I chyba tak trzeba ![]() Cytat:
2. nieoficvjalnie- tzn tak niby ze swoim mężem rozmawiała na boku scenicznym szeptem ![]() Polly- wg mnie gospodarz powinien dbać o dobre samopoczucie gości i tak, jak panna młoda powinna być "nie przyćmiona" przez inną kobietę na weselu, tak gospodarz dobrze, żeby robił dobrą minę do wykwintnego torciku, szczególnie, że jej ciasto było ewidentnie nieudane. A skoro przychodzi się na herbatę/kawę, to nawet miło, jak nie z gołą łapą. Ona najwyraźniej nie miała dystansu i co za tym idzie, poczucia humoru, tylko traktowała swoje wyczyny kulinarne ambicjonalnie Czy mam mówić, co było, jak jej się leczo nie udało? ![]() Cytat:
Gratuluję!!!I wiecie, doszło do mnie, o co chodzi Wojtkowi z tymi porządkami- dziś wróciłam z zajęć i siadłam do poczty i na wizaż- a naokoło syf. wiedziałam, że W wychodzi zaraz, co zapowiedział, i w związku z tym pomyslałam, że sprzątnę, jak Go nie będzie. A ten pyta, kiedy się zabiorę za porządki- "Kiedy wyjdziesz" "To znaczy, że mam siedzieć w syfie, póki tu jestem???" Tym razem coś we mnie przeskoczyło- wiem, że to źle o mnie świadczy, że dopiero teraz spojrzałam Jego oczami- i nie żachnęłam się, tylko po prostu dla Niego jest ważne nie to, żebym wcviąż zasuwała, ale żeby było w miarę po ludzku u nas ZAWSZE. Tymczasem u mnie zawsze są fazy- posprzątane (przez chwilę) potem zarastanie brudem, sytuacja nabrzmiewa, od biedy sprzątam coś na wierzchu, w sumie z łaski, syf panuje nadal, aż porywam się i robię akcję- i wszystko jest ładnie, więc osiadam na laurach i tak w kółko. A więc - tak myslę- powinnam wyrobić w sobie odruch ciągłego ogarniania, żeby akcje nie były potrzebne (chyba, że coś ekstra robimy typu wieszanie szafek) i może wtedy nie odczuję wysiłku, bo nie trzeba będzie podnosić domu z upadku? Wiem, że Wy- porzadne gospodynie- pewnie to wiecie wszystko nawet podświadomie, ale u mnie nigdy nie było stałego porządku. ![]() Spróbuję to zmienić- skoro dziś jechałam na zajęcia jednym autobusem, nie zaglądałam do Sephory i pachniałam zapachem, który mam na stanie (i mi się podobał) i zlikwidowałam wszystkie zakładki z perfumami i wcale nie zaglądam na All poza pierścionkami, to chyba wszystko jest możliwe
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie byłąm u fryzjera półtorej roku bo mi zawsze za dużo obcinali - co zapuściłam, to jakaś flądra mi ścięła ![]() co do włosów... http://www.youtube.com/watch?v=6dLFR...eature=related
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-20 o 22:20 |
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
tylko najlepiej najpierw nieco zapuścić, żeby jako-tako wyglądały jak same rosną tak gdzieś do brody, a potem se moga rosnąć i ukłądać jak kcą ![]() Nożyczki fryz. kupiłam i sama co 2-3 miesiące ciacham pół cm końcówek, jak się rozdwajają
|
#1835 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Idę spać, mięśnie wszędzie czuję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1836 |
|
Nindżopesz
|
Ja nie byłam, uwaga... od studniówki
Ile to lat, 12?Ju, kurde, powinnyśmy zamienić się mężami... Mojego wkurzam jak sprzątam, ostentacyjnie zamyka drzwi, zasłania biurko własnym ciałem. Ale ok, ja przesadzam ![]() Czy na sali jest Karkki? Mam pytanie, na które na bank zna odpowiedź
|
|
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ to nuda ![]() Cytat:
Pan z siłowni nie opowiedział kawału dziś?
|
|
#1838 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na pan/pani to nie jesteśmy
Nie opowiedział, ale luuuzik, tematy erotyczne były poruszane pa pa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
i tak od 3 lat
![]() i bez farbowania, bo niszczy długie
|
#1840 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
karki jest chybanapewno wyjechana ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- ja ufryzjera bylam ponad rok temu-i to byl buont , a dawniej tz mnie strzygł-dawalam mu maszynke go golenia i mowilm-podlub mi tam z tyły zeby były krutsze , a przud se sama robilam
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamienić się? O, nie- widziałam tego młodziana, Madonną nie jestem ![]() Tylko...cały czas nie mogę sobie przypomnieć nazwiska aktora, ktorego mi przypomina- może bar pomoże? aktor raczej drugoplanowy, może miał jakąś rolę życia? Metys- długawe włosy, trochę typ Indianina, ale oczy nie skośne, lekki zezik, co tylko przydawało mu uroku coś mi się niejasno kojarzy z jakimś serialem wiek- ok. 30tki co do sprzątania- widać, że nie dajesz mężowi odczuć mieszkania w syfie i nie odkładania rzeczy na miejsce Mój, kiedy zbieram ze stołu, czasem za szybko, mówi, że nienawidził takich kobiet, a teraz to najbardziej Mu się podoba
|
|
#1842 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze ten z przystanku alaska albo w tlin piksie tez byl taki ![]() :brzyda l:
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nieeee, juz wiem, o którym mófisz ten niby-indianer ( na zdjęciu) - noooooooooo albo Viggo mortensen? czy jak mu? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-20 o 22:47 |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Nindżopesz
|
Ach, racja.
Cytat:
2. czemu Madonną? ![]() 3. |
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majek piękne owłosienie i nie mam sił dalej, ale Rejcz witaj w domu Red gratuluję zawojowania szafy ![]() Winter zazdroszczę zakwasów
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-20 o 22:49 |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to nie ten- "mój" był starszy i bardziej meksykański, twarz mniej pociągła
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia A ja idę kimać, trzymajcie się
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zas szukanie ![]() paputy ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
mój koment jest zmodyfikowany Justyno dobra - bo chcę być fair o jutro nie siadę nawyk przydatny - ciężar sprzątania jest ( brak mi słów) zredukowany ![]() ale, jest zawsze ale - życie to kurde nie matematyczne wytyczne ( Szymon Wydra sie chowa myśle) - bywa, ze mimo nawyku sryku w ciuliku - człowiek nie myśli o sprzątaniu i nie ogarnia bo po prostu robi co inne równanie : ogarniasz na bieżaco ( kilkanaście razy dziennie) = mniejsze sprzątanie Cię czeka/oszczędnosć czasu, neerwów i energii jest rpawdziwe ale na boga - bywa różnie - kluczowym słowem jest słowo - ZLUZUJ, ZBASTUJ - nie Ty Ju, ino chuop Twój - świat się nie skończy, i jak odruch nie wyjdzie to nieposprzątany dom to jest przypadłość tak czesta i tak ludzka jako homosapiens żywy grunt to balans pisałam to przez sen , pewnie edytuję bo i tak jest niejasno
|
|||
|
|
|
#1850 | |||||
|
BAN stały
|
No nie wmówisz mi, że facet z kobiecymi przydatkami jest normalny
![]() Cytat:
Tesh kcem Maję-Lachona zobaczyć! Cytat:
Zbok i społeczny zgorszyciel! Opowiadaj! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1851 | ||
|
Zakorzenienie
|
wicie co... ja mam ten nawyk ciagłego ogarniania, to też umi być męczące... jestem czasem autentycznie zmęczona tym , odnoszę, przenoszę, zmiatam , zmywam... potrafię zabrać kubek sprzed nosa , komuś kto ledwo go odstawił
![]() ale nie ma u mnie sterylnej czystości , więc nie wiem... może to nerwowe jakieś jest... nie zrobiłam ani jednego wyrazu szyferem , to dla Winterki ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Gryx ten ze załącznika to Un chyba kiedyś grał w serialu Dr Quinn c'nie? ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Musimy obejrzeć tż-ta Redzi
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-20 o 23:13 |
||
|
|
|
#1852 | ||
|
BAN stały
|
Bardzo mądrze napisane
Cytat:
W domu ta wena mnie opuszcza ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ju, Brandon Lee może , a może skoro o Dr Quinn mowa.. Joe Lando albo Lorenzo Lamas, tylko z niego i z Lando to so średniawe metysy
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
|
#1854 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie sprzątanie a te naczynia właśnie... tylko......
miałam kiedyś kolegę, takiego od piaskownicy... często u nas był bardzo często... a teraz nei wiem nawet co z nim, nie da się mu pomóc.. Pisałam Ci kiedyś o tym chyba..... On też przy tych naczyniach wiecznie stał.... i też mnie to jakoś tak poruszało... inne rzeczy nei, odkurzanie , wynoszenie śmieci, kurze, nic, tylko naczynia...
|
|
#1856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Luz to On miał, tylko się nawarstwiło Mnie też nie zaszkodzi ta zmiana Cytat:
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja ten nawyk uprzątania mam od dzieciństwa... musiałam, bo siostra była zepłęnym przeciwieństwem, ugrzęzłybyśmy we syfie inaczej... wstydziłam się Ja jeśli ktoś przyszedł i widział bajzel , wiec sprzątałam, codziennie, ciagle, świątek piątek... a sprzątanie to niewdzieczna robota, niedoprzerobienia niestety i tak samo bezsensowna jak żarcie
|
|
#1858 |
|
Nindżopesz
|
Ja też
Wrzucę do klubu ![]() EDIT: poszło Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-09-20 o 23:32 |
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
To ani Brandon, ani Lando, ani Lamas- ktoś mniej znany, raczej nie w kategorii przystojniak, ale poczciwiec- czarne oczy i wyraźnie meksykański, twarz trójkątna raczej, włosy nie całkiem długie, tylko raczej odrośnięte, czarne- no i ten lekki zezik
![]() normalnie widzę go na jakimś plakacie - z sympatycznym uśmiechem swojaka Red- a nie Madonna ze mnie, więc nie gustuję aż w tak młodych ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Mąż Redzi jest ładniejszy, oczywiście, przy Nim ten mój wygląda jak wypłosz trochę
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

)

Gratuluję!!!

zas szukanie 
, pewnie edytuję bo i tak jest niejasno