|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Jezusie, 2 godziny jechałam do domu
![]() ![]() W domu za to czekała na mnie paczka z Vatiką i Amlą. Amlę właśnie nałozyłam na włosy, jak ona pięknie pachnie ![]() ![]() fuksjaa, zaglądaj częściej ![]()
#2882 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na chwilę zarzuciłam mój filterek i jadę na saszetkach wciąż- z ostatnich testów to Nivea z tej naturalnej linii do cery mieszanej taka średnia jest, za to ziaja fizjoderm kuracja lipidowa dzień/noc pozytywnie mnie zaskoczyła- przede wszystkim tym, że nie zapycha! Powinna być fajna w chłodniejsze dni bo robi kołderkę, tylko śmierdzi na mnie (to już chyba standard w moich relacjach z tą marką ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tego z kompletu IsaDory używałaś jeszcze potem? Bo ja w sumie zapomniałam o nim ![]() Cytat:
[QUOTE=iceflower;29486716]Cieszę się że mogłam pomóc. ![]() udało się ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.paypass.pl/#/restauracje-kawiarnie http://www.visa.pl/pl/karty_dla_cieb...lizeniowa.aspx rossmann respektuje obie ![]() Więc dla mnie to chyba będzie kwestia grafiki na karcie- czy 2 delfinki czy kulki kolorowe na ciemnym tle ![]() Mam dokładnie to samo z wydatkami- jak mam jakieś pieniądze namacalne to żaden problem wydać nawet wszystko na raz. A jak leży na koncie to jest takie "nietykalne". no no, szybciutko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jaki kierunek teraz? Cieszę się, że Ci się układa! Cytat:
![]() Cytat:
Elie Saab Le Parfum- nic oryginalnego niestety, nawet ciężko mi sobie przypomnieć dokładnie. Burberry Body normalne i intensywne- oba bardzo podobne do Boss Orange i Tendre Jasmine YR więc też nie rzucają na kolana Diane Von Furstenberg edp-taka trochę różana, potem trochę mocniejsza, ale równiez nic oryginalnego Escada Especially na mojej mamie- ciekawa, z początku jak skórka z jabłka, potem trochę słodyczy, muszę na sobie przetestować koniecznie, bo akurat ta sie wydaje oryginalna CK One SHOCK- jak nigdy urzekło mnie cos od CK, słodki ale nie cięzki i taki zadziorny bynajmniej nie uwodzący- raczej coś z dziecięcej bestroski mi przywołują, też się muszę koło niego pokręcić jeszcze raz. Fajna ta nowa klawiaturka ![]()
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, byłam właśnie ciekawa jak pachną te perfumy. Saab to jeden z moich ulubionych projektantów, jego suknie zawsze mnie zachwycają ![]() Widziałaś może Yellow Crystal Versace? Jest już w S. albo D.? Póki co ja jestem perfumowo zaspokojona, ale na urodziny sobie kliknę Midnight Poison Diora. Ta trucizna od bardzo dawna mi się podoba ![]() Moje włosy po pierwszym użyciu Amli są takie....dziwne. Po umyciu głowy były sztywne i jakby ciężkie, ale nie tłuste. W takim pozytywnym znaczeniu ta sztywność, sprawiały wrażenie grubszych ![]() Po wyschnięciu są niemal jak po prostownicy ![]() ![]()
![]() |
#2884 | ||||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Daj znać jak się sprawuje, bo mnie też on już nie raz kusił. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam wczoraj bardzo dobry dzień - dowiedziałam się, że zdałam egzamin, który blokował koniec moich studiów. ![]() W nagrodę kupiłam sobie lakier Essence C&G w kolorze Irreplacable - jasnego beżu ze złoto-zielonymi drobinkami, chyba jakaś nowość. ![]() Poza tym tu gdzie jestem na praktykach zaproponowano mi, żebym została na dłużej. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
ice, mam Amlę klasyczną. Gold jest podobno dla blondynek, a mi nawet zależy żeby włosy trochę ściemniały (po klasycznej może się tak stać
![]() Również gratuluję zaliczenia egzaminu i pracy ![]()
#2887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim kudełkom ostatnio niewiele do szczęścia potrzeba- używam szamponu Oriflame do Farbowanych i maseczki z Avonu ułatwiającej rozczesywanie z kwiatem wiśni ![]() Cytat:
![]() Muszę zrobić przegląd lakierowy w takim razie, może jeszcze coś pójdzie do odstrzału (w sumie już 7 buteleczek się żegna ze mną), o i przecież fotki kolorówki obiecałam ![]() A ja średnio sobie przypominam- może dlatego, że balsamowanie nie nalezy do moich ulubionych czynności ![]() Obie rozliczają w euro. Zapytałam Mag- olśniło mnie, że może źródełko będzie coś wiedzieć ![]() Oj tak, zwłaszcza ![]() Świetnie z tym egzaminem i pracą, gratuluję ![]() Nie mam jeszcze żadnego z tych małych lakierów, nawet nie chcę ich oglądać. Znalazłam zapowiedź fajnej limitki i ciekawią bardzo wszystkie topy- oby do nas doszła ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-09-20 o 10:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Gorzej tylko że mój promotor wyjechał i dziekanat się odgraża, że mnie skresli z listy studentów. Tragikomedia jakaś ta uczelnia. ![]()
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Wiecie, chyba drożdże zaczynają na mnie działać, ale nie na włosy tylko na rzęsy. Dziś rano jak je pomalowałam aż sama się zdziwiłam jakie się nagle zrobiły długie! Kilka wygląda tak jakbym sobie przykleiła sztuczne pojedyncze rzęsy ![]() A co do włosów to wczoraj zastosowała Vatikę, pięknie pachnie kokosowo-cytrynowo. Nie widzę jakiegoś zdumiewającego efektu póki co, podobne włosy mam po samym oleju kokosowym.
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ziaja Fizjoderm jednak mnie zapchała- to już chyba ostatnie podejście do tej firmy. Porobiłam fotki kolorówki i jestem rozczarowana bardzo- nie wiem gdzie jest problem, czy autofokus jest do dupy, czy to zaszumienie jest tak silne. Przy zdjęciach z lampą z odległości ok 1 metra wygląda jak zamaziane ![]() ![]()
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Od poprzedniego tygodnia mam tyle pracy w pracy, że w ogóle nie mam jak śledzić wątku:/ A w domu padam i w ogóle nie włączam komputera. Postaram się to zmienić, tak tylko na szybko napiszę, że zrobiłam połowę zamówienia - na nailsupplies, próbowałam też na transie, ale tam co chwila coś się krzaczy, nie dam rady tam zamówić, więc resztę też kupię na nailsupplies... tylko nie mają jednego lakieru topless&barefoot dla Organzzy ![]() ![]() Pozdrawiam i wracam do pracy ![]()
#2892 | |
Przyjaciółka KWC
|
No nie? Człowiek nie wie czy się śmiać czy płakać czasami.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS. Też dostałyście pw od UB w sprawie R?
![]() |
#2894 |
Przyjaciółka KWC
|
![]()
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja też nic takiego nie dostałam na PW
![]()
![]() |
#2896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Misa jest u nich zawsze w tej cenie, zapomniałam Ci napisać - cwaniaki zrobili "promocję" ![]() ![]() A co chodzi???
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-09-21 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mam nadzieję, że będę miała teraz więcej czasu, poza tym podłączyłam sobie internet wreszcie i kupiłam laptopa.
![]() ![]() Zakwalifikowałam się do testów Physiogel i muszę przyznać, że krem do twarzy całkiem mi się spodobał, nieźle otula skórę, będzie dobry na jesienne chłody. Oby mnie tylko nie zapchał... ![]() Poza tym mam ochotę na coś pachnącego i koniecznie musi być to coś cynamonowego, czekoladowego, waniliowego albo imbirowego. ![]() ![]() EDIT: rzyrafko, zaczynam kosmetologię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
po prostu Em :)
|
Obawiam się niestety tego samego. Skład mnie odrobinę zniechęca.
![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Robię listę piosenek dla DJ na wesele. Już widze, że będa przeważałay hiciory z lat 80 i 90 - Bamboleo, Revolution in paradise, Mallorca - pamiętacie?
![]()
#2901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O współpracę z marką kosmetyczną- jeśli będą oczekiwali łamania regulaminu forum to odmówię ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak powaznie to potestuj CK One SHOCK- ja tam czułam i czekoladę i wanilię, nie ulepkowate, ale też nie wytrawne ![]() oo, a mnie kusi kosmeTYKOlogia- jest jako podyplomowe, nie na mojej uczelni ale dla mojego kierunku studiów m.in. W sumie to zapomniałam o tej gałęzi przemysłu żeby tam jakoś pracy szukać ![]()
![]() |
#2902 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chcesz coś taniego na szybko to polecam żel pod prysznic Kamill czekolada&kokos ![]() Miałam iść kupić kozaczki z RE i chyba nie kupię, bo muszę dać auto do mechanika ![]() Mam nadzieję, że nie zapłacę za dużo...
![]() |
#2904 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aha ![]() ![]() Zamówienia złożone, na razie nie piszę, ile wydałam, bo mi jeszcze nie ściągnęli pieniędzy z konta ![]() Iiii jestem chora ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
A kolejne zamówienie będziesz chciała robić w najbliższym czasie jakoś? Bo nie wiem czy trzymać kasę, czy wydać na Gosha na all
![]() Mnie tak łamało w zeszłym tygodniu i lekki katar też miałam, ale wzięłam 2 razy na noc panadol i przeszło całkiem ![]() ![]()
#2908 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam jednak te kozaki
![]() ![]() Do urodzin nic już nie kupuję! Prawie równy miesiąc odwyku będzie.
#2909 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie nie miałam panadolu ani nic takiego, wczoraj po pracy trochę spałam, wypiłam wodę z miodem... A wieczorem położyłam się spać z mokrą głową, bo nie chciało mi się suszyć włosów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
A ja mam już weekend
![]() Wklejam ![]() ![]() Dziś byłam w tych kozakach w pracy. Widziałam, że często kobity noszą takie buty nawet do sukienek wczesną jesienią ![]() Nie są niestety ocieplane, ale i tak ciepło w nich w nogi.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.