Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 16:24   #2881
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Jezusie, 2 godziny jechałam do domu Nienawidzę remontów dróg!

W domu za to czekała na mnie paczka z Vatiką i Amlą. Amlę właśnie nałozyłam na włosy, jak ona pięknie pachnie Aromat jest ciężki i kojarzy mi się nieco z jakimiś męskimi perfumami, ale podoba mi się

fuksjaa, zaglądaj częściej
Stary 2011-09-19, 19:37   #2882
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Gratuluję nowego laptopa

Kliknęłam wczoraj w aptece emulsję Avene SPF 20, będzie na jesień w sam raz. Na mrozy i zimę znów wezmę tę z SPF 50
No jeszcze nie ma czego, nadal testuję mamowego

Na chwilę zarzuciłam mój filterek i jadę na saszetkach wciąż- z ostatnich testów to Nivea z tej naturalnej linii do cery mieszanej taka średnia jest, za to ziaja fizjoderm kuracja lipidowa dzień/noc pozytywnie mnie zaskoczyła- przede wszystkim tym, że nie zapycha! Powinna być fajna w chłodniejsze dni bo robi kołderkę, tylko śmierdzi na mnie (to już chyba standard w moich relacjach z tą marką )
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jeszcze ci powiem, ze szafa Eveline z tymi lakierami jest na Karmelickiej w Firlicie.
A ten wysuszacz do lakieru testowałam w weekend - może nie działa tak szybko jak Insta-Dri ale faktycznie po kilku minutach paznokcie są użytkowo suche a po kilku kolejnych już całkiem, tak że się nie uszkodzą.
na prawdę chcesz lanie jakies dostać dorze, że nie czytałam tego wcześniej, bo akurat dzis tam byłam ale błyskawicznie po perfumy dla mamy. zboczyłam tylko w stronę IsaDory, mam na oku lakier Zinfandel z jesiennej kolekcji (może to juz pisałam, ale wydaje się być burakiem w 95% spełniajacym moje kryteria burakowatości, a pozostałe 5% to obawa, że jest ciut za ciemny no i tak oglądam w każdym sklepie czy jednak nie za ciemny. Natomiast proporcje bordo do różu wydają się być idealne). Byłam jeszcze w SP po antyperspirant ROC, zobaczymy co to za cudo. I wpadłam do Natury, bo mi się uwidział kolejny lakier AirFlow, ale na szczęście była nowa szafa Gosha z podobnym lakierem, który już mam i w porównaniu do niego AF wypadł kiepsko więc odłożyłam Tylko z kolei spodobała mi się kolejna pomadka w płynie Gosha A Evelinka chyba widziałam w sobotę w krakowskiej, ale zabrakło rozumku i nie porównałam wzorników z tym bellem moim, będe musiała iść jeszcze raz.

A tego z kompletu IsaDory używałaś jeszcze potem? Bo ja w sumie zapomniałam o nim
Cytat:
No zobaczymy jak to będzie, najpierw chciałabym wyjaśnić wszystkie sprawy tutaj. A jak twoje poszukiwania?
Yyy, nijak. Nie mogę się zmotywować do dalszych poszukiwań, skoro i tak słyszę, że w Krakowie nie ma miejsc... List. mot. dalej nienapisany...
[QUOTE=iceflower;29486716]Cieszę się że mogłam pomóc. [quote]
udało się
Cytat:
U mnie idealnie sobie radzi miodowa Balea. Chyba od czasu masełek TBS - kakaowego i oliwkowego nie miałam nic, co by tak fajnie działało.
Ja się przyznam, że nawet nie pamiętam w tej chwili czy coś wcześniej mi pasowało...? W sumie tak mam z większością kosmetyków- cały czas ganiam za nowościami a potem nawet nie wiem co było dobre...
Cytat:
A najchętniej to kupiłabym sobie płaskie bardziej sportowe i mocniej ocieplane i drugie miejskie na niedużym obcasie, tylko mój budżet chyba tego nie wytrzyma w tym roku (jeszcze zależy jak będzie z pracą ).
Z takich to ja lubię w motorowym stylu
Cytat:
To już nie dają normalnych kart w mBanku tylko zbliżeniówki? Ja mam ważną jeszcze pół roku, ale wcale nie wiem czy bym taką chciała. Mi się wydaje, że Paypass powszechniejszy. Chociaz wydaje mi się, że dobrym sposobem jest sprawdzić, który system mają w SP i w Rossmannie.

To ja nie znoszę płacić gotówką i staram się jej w ogóle nie mieć. Np. teraz mam w portfelu 2 zł na wypadek jakbym musiała dopłacic do obiadu. Mi jest o wiele łatwiej kontrolować wydatki na karcie, gotówka mi się "rozbiega".
W komunikatach mam, że jak nie wybiorę do 10 października (ważność mi upływa w listopadzie- do wyboru dali master card bezpłatną i mastercard Gold płatną) to przydzielą visę el. a wszystkie z nich mają już ten system zbliżeniowy. Pogooglałam wczoraj i nie znalazłam jednoznacznych argumentów nad wyższością któregos z tych systemów. Niby właśnie paypass powszechniejszy, ale znów paywave można powyżej 50 zł uzywać też zbliżeniowo tyle, że z PINem. Lista sklepów obsługujących oba systemy jest w dużej części taka sama:
http://www.paypass.pl/#/restauracje-kawiarnie
http://www.visa.pl/pl/karty_dla_cieb...lizeniowa.aspx
rossmann respektuje obie
Więc dla mnie to chyba będzie kwestia grafiki na karcie- czy 2 delfinki czy kulki kolorowe na ciemnym tle

Mam dokładnie to samo z wydatkami- jak mam jakieś pieniądze namacalne to żaden problem wydać nawet wszystko na raz. A jak leży na koncie to jest takie "nietykalne".
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiliśmy mieszkanie
no no, szybciutko
Cytat:
Jednak nie da się całej zimy przechodzić na obcasach, szczególnie jak jest duży śnieg, chociaż kiedyś miałam inne zdanie na ten temat.
hihi pamiętam
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
U mnie milion zmian. tak w skrócie - , obroniłam się w czerwcu, teraz kończę moją przeprowadzkę do Gdańska, zaczynam nowe studia, pracę i generalnie czuję, że zaczynam żyć.
Witaj
a jaki kierunek teraz?
Cieszę się, że Ci się układa!
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam, że nic nie pisałam, byłam cały weekend poza domem - dziś wieczorem złożę zamówienie, mam nadzieję
:tuptuptup:
Cytat:
W domu za to czekała na mnie paczka z Vatiką i Amlą. Amlę właśnie nałozyłam na włosy, jak ona pięknie pachnie Aromat jest ciężki i kojarzy mi się nieco z jakimiś męskimi perfumami, ale podoba mi się
O, dawno nie było tematu perfumowego chyba. Niuchałam ostatnio kilka nowości:
Elie Saab Le Parfum- nic oryginalnego niestety, nawet ciężko mi sobie przypomnieć dokładnie.
Burberry Body normalne i intensywne- oba bardzo podobne do Boss Orange i Tendre Jasmine YR więc też nie rzucają na kolana
Diane Von Furstenberg edp-taka trochę różana, potem trochę mocniejsza, ale równiez nic oryginalnego
Escada Especially na mojej mamie- ciekawa, z początku jak skórka z jabłka, potem trochę słodyczy, muszę na sobie przetestować koniecznie, bo akurat ta sie wydaje oryginalna
CK One SHOCK- jak nigdy urzekło mnie cos od CK, słodki ale nie cięzki i taki zadziorny bynajmniej nie uwodzący- raczej coś z dziecięcej bestroski mi przywołują, też się muszę koło niego pokręcić jeszcze raz.

Fajna ta nowa klawiaturka
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 05:51   #2883
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
O, dawno nie było tematu perfumowego chyba. Niuchałam ostatnio kilka nowości:
Elie Saab Le Parfum- nic oryginalnego niestety, nawet ciężko mi sobie przypomnieć

O, byłam właśnie ciekawa jak pachną te perfumy. Saab to jeden z moich ulubionych projektantów, jego suknie zawsze mnie zachwycają
Widziałaś może Yellow Crystal Versace? Jest już w S. albo D.?

Póki co ja jestem perfumowo zaspokojona, ale na urodziny sobie kliknę Midnight Poison Diora. Ta trucizna od bardzo dawna mi się podoba

Moje włosy po pierwszym użyciu Amli są takie....dziwne. Po umyciu głowy były sztywne i jakby ciężkie, ale nie tłuste. W takim pozytywnym znaczeniu ta sztywność, sprawiały wrażenie grubszych
Po wyschnięciu są niemal jak po prostownicy Po całej nocy jedynie w miejscu, gdzie były spięte gumką trochę się pofalowały a tak to są proste. Czytałam, że Amla u niektórych dziewczyn też tak działała
Stary 2011-09-20, 08:40   #2884
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Jej, tyyle czasu mnie tutaj nie było.. Powoli muszę nadrobić zaległości.

U mnie milion zmian. tak w skrócie - , obroniłam się w czerwcu, teraz kończę moją przeprowadzkę do Gdańska, zaczynam nowe studia, pracę i generalnie czuję, że zaczynam żyć.
Bardzo fajnie że wszystko dobrze się u Ciebie układa

Cytat:
Byłam jeszcze w SP po antyperspirant ROC, zobaczymy co to za cudo.
Daj znać jak się sprawuje, bo mnie też on już nie raz kusił.

Cytat:
A tego z kompletu IsaDory używałaś jeszcze potem? Bo ja w sumie zapomniałam o nim
Tak, jest fatalny. W ogóle nie wysusza lakieru, wręcz chyba przedłuża czas, w ktorym wysycha. Eveline jest od niego lepszy. Teraz jeszcze jakąś dobrą bazę musze dokupić, bo Nail Tek mi zgęstniał strasznie i nie da się go już w zasadzie używać.

Cytat:
udało się

Cytat:
Ja się przyznam, że nawet nie pamiętam w tej chwili czy coś wcześniej mi pasowało...? W sumie tak mam z większością kosmetyków- cały czas ganiam za nowościami a potem nawet nie wiem co było dobre...
Ja kilka takich rzeczy pamiętam, w kategorii balsamów to własnie przede wszystkim masło kakaowe TBS czy mleczko NutriLift L'oreala, ale bardzo rzadko wracam do takich kosmetyków. Za dużo tego na rynku jest.

Cytat:
Więc dla mnie to chyba będzie kwestia grafiki na karcie- czy 2 delfinki czy kulki kolorowe na ciemnym tle
Zapytałam TŻ bo on się takimi rzeczami interesuje i powiedział, żeby uważac żeby ta Visa nie była rozliczana w dolarach tylko w euro, bo podobno niektóre Visy są w dolarach, a to w Europie niekorzystnie się przelicza. Ale mBankowa Visa była do tej pory rozliczana w euro więc nie wiem, czy coś się zmieniło.

Cytat:
Mam dokładnie to samo z wydatkami- jak mam jakieś pieniądze namacalne to żaden problem wydać nawet wszystko na raz. A jak leży na koncie to jest takie "nietykalne".
Zwłaszcza jak leży na oszczędnościwym baz karty.

Cytat:
oje włosy po pierwszym użyciu Amli są takie....dziwne. Po umyciu głowy były sztywne i jakby ciężkie, ale nie tłuste. W takim pozytywnym znaczeniu ta sztywność, sprawiały wrażenie grubszych
Po wyschnięciu są niemal jak po prostownicy Po całej nocy jedynie w miejscu, gdzie były spięte gumką trochę się pofalowały a tak to są proste. Czytałam, że Amla u niektórych dziewczyn też tak działała
A którą Amlę masz? Klasyczną czy Gold?

Ja miałam wczoraj bardzo dobry dzień - dowiedziałam się, że zdałam egzamin, który blokował koniec moich studiów. Mam tylko nadzieję, że zdążę z formalnościami do końca września i będę mogła się bronić w przyszłym miesiącu.

W nagrodę kupiłam sobie lakier Essence C&G w kolorze Irreplacable - jasnego beżu ze złoto-zielonymi drobinkami, chyba jakaś nowość. Podobała mi się też kredka i czerwony lakier z limitowanki, ale stwierdziłam że jeszcze się zastanowię.

Poza tym tu gdzie jestem na praktykach zaproponowano mi, żebym została na dłużej. Co prawda warunki trochę mnie rozczarowały, ale chyba się zdecyduję, tym bardziej że pakiet dodatkowy jest całkiem ok, a praca przyjemna.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 08:48   #2885
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: gratulacje zdanego egzaminu i pracy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 09:16   #2886
isa666
Zakorzenienie

ice, mam Amlę klasyczną. Gold jest podobno dla blondynek, a mi nawet zależy żeby włosy trochę ściemniały (po klasycznej może się tak stać ).
Również gratuluję zaliczenia egzaminu i pracy
Stary 2011-09-20, 10:30   #2887
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

O, byłam właśnie ciekawa jak pachną te perfumy. Saab to jeden z moich ulubionych projektantów, jego suknie zawsze mnie zachwycają
Widziałaś może Yellow Crystal Versace? Jest już w S. albo D.?

Póki co ja jestem perfumowo zaspokojona, ale na urodziny sobie kliknę Midnight Poison Diora. Ta trucizna od bardzo dawna mi się podoba

Moje włosy po pierwszym użyciu Amli są takie....dziwne. Po umyciu głowy były sztywne i jakby ciężkie, ale nie tłuste. W takim pozytywnym znaczeniu ta sztywność, sprawiały wrażenie grubszych
Ja też go lubię chociaż aż tak bardzo sie nie interesuję modą z wybiegów, niestety zapach mnie rozczarował. Był Versace na pewno w Sephorze- w Douglasie nie pamiętam. Z Poisonów to uwielbiam Pure reszcie się dokładnie nie przyglądałam jeszcze.
Moim kudełkom ostatnio niewiele do szczęścia potrzeba- używam szamponu Oriflame do Farbowanych i maseczki z Avonu ułatwiającej rozczesywanie z kwiatem wiśni
Cytat:
Daj znać jak się sprawuje, bo mnie też on już nie raz kusił.

Tak, jest fatalny. W ogóle nie wysusza lakieru, wręcz chyba przedłuża czas, w ktorym wysycha. Eveline jest od niego lepszy. Teraz jeszcze jakąś dobrą bazę musze dokupić, bo Nail Tek mi zgęstniał strasznie i nie da się go już w zasadzie używać.

Ja kilka takich rzeczy pamiętam, w kategorii balsamów to własnie przede wszystkim masło kakaowe TBS czy mleczko NutriLift L'oreala, ale bardzo rzadko wracam do takich kosmetyków. Za dużo tego na rynku jest.

Zapytałam TŻ bo on się takimi rzeczami interesuje i powiedział, żeby uważac żeby ta Visa nie była rozliczana w dolarach tylko w euro, bo podobno niektóre Visy są w dolarach, a to w Europie niekorzystnie się przelicza. Ale mBankowa Visa była do tej pory rozliczana w euro więc nie wiem, czy coś się zmieniło.

Zwłaszcza jak leży na oszczędnościwym baz karty.

Ja miałam wczoraj bardzo dobry dzień - dowiedziałam się, że zdałam egzamin, który blokował koniec moich studiów. Mam tylko nadzieję, że zdążę z formalnościami do końca września i będę mogła się bronić w przyszłym miesiącu.

W nagrodę kupiłam sobie lakier Essence C&G w kolorze Irreplacable - jasnego beżu ze złoto-zielonymi drobinkami, chyba jakaś nowość. Podobała mi się też kredka i czerwony lakier z limitowanki, ale stwierdziłam że jeszcze się zastanowię.

Poza tym tu gdzie jestem na praktykach zaproponowano mi, żebym została na dłużej. Co prawda warunki trochę mnie rozczarowały, ale chyba się zdecyduję, tym bardziej że pakiet dodatkowy jest całkiem ok, a praca przyjemna.
Jasne, tylko jak już skończe Fa to jeszcze muszę wypsikać resztki Nivei więc chwilę to potrwa

Muszę zrobić przegląd lakierowy w takim razie, może jeszcze coś pójdzie do odstrzału (w sumie już 7 buteleczek się żegna ze mną), o i przecież fotki kolorówki obiecałam

A ja średnio sobie przypominam- może dlatego, że balsamowanie nie nalezy do moich ulubionych czynności

Obie rozliczają w euro. Zapytałam Mag- olśniło mnie, że może źródełko będzie coś wiedzieć

Oj tak, zwłaszcza

Świetnie z tym egzaminem i pracą, gratuluję

Nie mam jeszcze żadnego z tych małych lakierów, nawet nie chcę ich oglądać. Znalazłam zapowiedź fajnej limitki i ciekawią bardzo wszystkie topy- oby do nas doszła : http://www.pinkmelon.de/magazin/make...our-style.html

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-09-20 o 10:43

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-20, 11:07   #2888
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzięki dziewczyny

Gorzej tylko że mój promotor wyjechał i dziekanat się odgraża, że mnie skresli z listy studentów. Tragikomedia jakaś ta uczelnia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-09-21, 05:55   #2889
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Był Versace na pewno w Sephorze- w Douglasie nie pamiętam.
Dzięki Może pójdę jeszcze w tym tygodniu poniuchać. Wybieram się i tak do Bonarki po kozaki z RE. Obawiam się, że jak ich szybko nie kupię to potem może nie być rozmiaru, więc wolę się pospieszyć.

Wiecie, chyba drożdże zaczynają na mnie działać, ale nie na włosy tylko na rzęsy. Dziś rano jak je pomalowałam aż sama się zdziwiłam jakie się nagle zrobiły długie! Kilka wygląda tak jakbym sobie przykleiła sztuczne pojedyncze rzęsy Nawet dolne zrobiły się jakieś dłuższe.
A co do włosów to wczoraj zastosowała Vatikę, pięknie pachnie kokosowo-cytrynowo. Nie widzę jakiegoś zdumiewającego efektu póki co, podobne włosy mam po samym oleju kokosowym.
Stary 2011-09-21, 14:06   #2890
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Gorzej tylko że mój promotor wyjechał i dziekanat się odgraża, że mnie skresli z listy studentów. Tragikomedia jakaś ta uczelnia.
No to ciekawie

A Ziaja Fizjoderm jednak mnie zapchała- to już chyba ostatnie podejście do tej firmy.

Porobiłam fotki kolorówki i jestem rozczarowana bardzo- nie wiem gdzie jest problem, czy autofokus jest do dupy, czy to zaszumienie jest tak silne. Przy zdjęciach z lampą z odległości ok 1 metra wygląda jak zamaziane A i tak najlepiej wyszły lakiery do paznokci gdzie było najwięcej odblasków
Stary 2011-09-21, 14:38   #2891
kochanie
Wtajemniczenie

Hej
Od poprzedniego tygodnia mam tyle pracy w pracy, że w ogóle nie mam jak śledzić wątku:/ A w domu padam i w ogóle nie włączam komputera.
Postaram się to zmienić, tak tylko na szybko napiszę, że zrobiłam połowę zamówienia - na nailsupplies, próbowałam też na transie, ale tam co chwila coś się krzaczy, nie dam rady tam zamówić, więc resztę też kupię na nailsupplies... tylko nie mają jednego lakieru topless&barefoot dla Organzzy Jak coś chcesz innego, to pisz, wieczorem będę zamawiać i wtedy też Wam napisze ile wydałam

Pozdrawiam i wracam do pracy
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 15:00   #2892
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
No to ciekawie
No nie? Człowiek nie wie czy się śmiać czy płakać czasami.

Cytat:
A Ziaja Fizjoderm jednak mnie zapchała- to już chyba ostatnie podejście do tej firmy.
Ziaja to zło, ja standardowo omijam z daleka, a do twarzy to już pod żadnym pozorem nie dotknę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-09-21, 15:12   #2893
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Od poprzedniego tygodnia mam tyle pracy w pracy, że w ogóle nie mam jak śledzić wątku:/ A w domu padam i w ogóle nie włączam komputera.
Postaram się to zmienić, tak tylko na szybko napiszę, że zrobiłam połowę zamówienia - na nailsupplies, próbowałam też na transie, ale tam co chwila coś się krzaczy, nie dam rady tam zamówić, więc resztę też kupię na nailsupplies... tylko nie mają jednego lakieru topless&barefoot dla Organzzy Jak coś chcesz innego, to pisz, wieczorem będę zamawiać i wtedy też Wam napisze ile wydałam

Pozdrawiam i wracam do pracy
To to jest ten sam sklep? Bo widzę, że tak jak na td też nie ma Misa Office Polishtics
Cytat:
Ziaja to zło, ja standardowo omijam z daleka, a do twarzy to już pod żadnym pozorem nie dotknę.
Ja też już definitywnie kończę z nimi, jak tu cos zająknę że mnie kusi to lać

PS. Też dostałyście pw od UB w sprawie R?
Stary 2011-09-21, 15:15   #2894
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
nie wiem o co chodzi więc pewnie nie
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-09-21, 15:27   #2895
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko ja też nic takiego nie dostałam na PW

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 17:11   #2896
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
To to jest ten sam sklep? Bo widzę, że tak jak na td też nie ma Misa Office Polishtics
Ja też już definitywnie kończę z nimi, jak tu cos zająknę że mnie kusi to lać

To ten sam sklep - jak płacę tam, to mi mówi, że pieniądze wpłynęły na konto transdesign Ale czasem jest tak, że w jednym coś jest a w drugim nie ma (tak jest właśnie z tym jednym essie...)

A Misa jest u nich zawsze w tej cenie, zapomniałam Ci napisać - cwaniaki zrobili "promocję" Ale essie jest rzeczywiście przecenione

A co chodzi???

Stary 2011-09-21, 18:11   #2897
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
oj, szkoda.. to, jeśli nie jest za późno, poproszę Lady Like zamiast

Cytat:
ja też nie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-09-21 o 18:18
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 18:16   #2898
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
fuksjaa, zaglądaj częściej
Mam nadzieję, że będę miała teraz więcej czasu, poza tym podłączyłam sobie internet wreszcie i kupiłam laptopa.
Cytat:
Bardzo fajnie że wszystko dobrze się u Ciebie układa

Zakwalifikowałam się do testów Physiogel i muszę przyznać, że krem do twarzy całkiem mi się spodobał, nieźle otula skórę, będzie dobry na jesienne chłody. Oby mnie tylko nie zapchał...

Poza tym mam ochotę na coś pachnącego i koniecznie musi być to coś cynamonowego, czekoladowego, waniliowego albo imbirowego. Tylko w zasadzie nie wiem z jakiej kategorii kosmetyk kupić, choć w zasadzie tak zdroworozsądkowo to nie powinnam z żadnej.

EDIT:
rzyrafko, zaczynam kosmetologię.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 18:34   #2899
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Oby mnie tylko nie zapchał...
Obawiam się niestety tego samego. Skład mnie odrobinę zniechęca.
Stary 2011-09-21, 18:58   #2900
Hosenka*
Zakorzenienie

Robię listę piosenek dla DJ na wesele. Już widze, że będa przeważałay hiciory z lat 80 i 90 - Bamboleo, Revolution in paradise, Mallorca - pamiętacie?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 19:15   #2901
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A Misa jest u nich zawsze w tej cenie, zapomniałam Ci napisać - cwaniaki zrobili "promocję" Ale essie jest rzeczywiście przecenione

A co chodzi???
Aha, to takie z nich cwaniaki- a ja się nabrałam tak czy siak chcę 2-3 lakiery Misy na początek, a najbardziej tego office polishticsa- więc jakbyś kiedyś przypadkiem go zobaczyła to daj znac albo bierz go od razu

O współpracę z marką kosmetyczną- jeśli będą oczekiwali łamania regulaminu forum to odmówię
Cytat:
Poza tym mam ochotę na coś pachnącego i koniecznie musi być to coś cynamonowego, czekoladowego, waniliowego albo imbirowego. Tylko w zasadzie nie wiem z jakiej kategorii kosmetyk kupić, choć w zasadzie tak zdroworozsądkowo to nie powinnam z żadnej.

EDIT:
rzyrafko, zaczynam kosmetologię.
To ja polecam herbatkę jeszcze nie piłam, ale pachnie cudnie http://www.smacznaherbata.pl/yerba-m...g-o_l_418.html
a tak powaznie to potestuj CK One SHOCK- ja tam czułam i czekoladę i wanilię, nie ulepkowate, ale też nie wytrawne

oo, a mnie kusi kosmeTYKOlogia- jest jako podyplomowe, nie na mojej uczelni ale dla mojego kierunku studiów m.in.
W sumie to zapomniałam o tej gałęzi przemysłu żeby tam jakoś pracy szukać
Stary 2011-09-21, 20:43   #2902
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
To ja polecam herbatkę jeszcze nie piłam, ale pachnie cudnie http://www.smacznaherbata.pl/yerba-m...g-o_l_418.html
a tak powaznie to potestuj CK One SHOCK- ja tam czułam i czekoladę i wanilię, nie ulepkowate, ale też nie wytrawne
O herbatce nie pomyślałam, ale wybiorę coś pysznego bo jesienią piję herbatę litrami, najlepiej taką aromatyczną właśnie, o i jeszcze kakao
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 05:59   #2903
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam perfumy Oriflame Love Potion. Niedawno je kupiłam i jestem zachwycona. Czuć gorzką czekoladę i lekkie imbirowe nuty Codziennie się nimi psikam do pracy odkąd je mam
A jeśli chcesz coś taniego na szybko to polecam żel pod prysznic Kamill czekolada&kokos

Miałam iść kupić kozaczki z RE i chyba nie kupię, bo muszę dać auto do mechanika Mrugnęła mi parę razy kontrolka oleju, tata sprawdził i na tym wskaźniku pod maską już sucho, czyli olej się nadaje do wymiany. Poza tym mechanik musi mi zajrzeć na tłumik, bo choć od roku się nie tłucze, to jednak wolałabym mieć pewność, że w zimie się nagle nie rozleci.

Mam nadzieję, że nie zapłacę za dużo...
Stary 2011-09-22, 08:28   #2904
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
To ja polecam grzane piwo z cynamonem, goździkami i miodem lub syropem imbirowym.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-09-22, 13:29   #2905
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Robię listę piosenek dla DJ na wesele. Już widze, że będa przeważałay hiciory z lat 80 i 90 - Bamboleo, Revolution in paradise, Mallorca - pamiętacie?
No ba
Cytat:
O herbatce nie pomyślałam, ale wybiorę coś pysznego bo jesienią piję herbatę litrami, najlepiej taką aromatyczną właśnie, o i jeszcze kakao
ioActive wypuściło jakąś taką serię fajną, dużo cieikawychkombinacji i ziołowych i owocowych też
Cytat:

Miałam iść kupić kozaczki z RE i chyba nie kupię, bo muszę dać auto do mechanika Mrugnęła mi parę razy kontrolka oleju, tata sprawdził i na tym wskaźniku pod maską już sucho, czyli olej się nadaje do wymiany. Poza tym mechanik musi mi zajrzeć na tłumik, bo choć od roku się nie tłucze, to jednak wolałabym mieć pewność, że w zimie się nagle nie rozleci.

Mam nadzieję, że nie zapłacę za dużo...
Z moim na razie wszystko w porządku, tylko mu silnik delikatnie klekocze zaraz po zapaleniu jakw dieslu
Cytat:
To ja polecam grzane piwo z cynamonem, goździkami i miodem lub syropem imbirowym.
Mnie jakoś grzańce nie ruszają- może jeszcze dobrego nie piłam
Stary 2011-09-22, 13:32   #2906
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha, to takie z nich cwaniaki- a ja się nabrałam tak czy siak chcę 2-3 lakiery Misy na początek, a najbardziej tego office polishticsa- więc jakbyś kiedyś przypadkiem go zobaczyła to daj znac albo bierz go od razu

O współpracę z marką kosmetyczną- jeśli będą oczekiwali łamania regulaminu forum to odmówię
Ok, jakby kiedyś był, to dam znać, choć staram się nie wchodzić za często na ich stronę

Aha Twoje pytanie było tak tajemnicze, że od razu włączyła się moja ciekawość

Zamówienia złożone, na razie nie piszę, ile wydałam, bo mi jeszcze nie ściągnęli pieniędzy z konta

Iiii jestem chora Chodzą do pracy wszyscy z katarem, to w końcu się zaraziłam No ale dobrze, że jutro piątek, kupię sobie olbas i będę wąchać, może mi przejdzie

Stary 2011-09-22, 15:28   #2907
rzyrafka
Zakorzenienie

A kolejne zamówienie będziesz chciała robić w najbliższym czasie jakoś? Bo nie wiem czy trzymać kasę, czy wydać na Gosha na all

Mnie tak łamało w zeszłym tygodniu i lekki katar też miałam, ale wzięłam 2 razy na noc panadol i przeszło całkiem wykuruj się ładnie
Stary 2011-09-22, 15:47   #2908
isa666
Zakorzenienie

Kupiłam jednak te kozaki A miałam nie ruszać oszczędności
Do urodzin nic już nie kupuję! Prawie równy miesiąc odwyku będzie.
Stary 2011-09-23, 10:30   #2909
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
A kolejne zamówienie będziesz chciała robić w najbliższym czasie jakoś? Bo nie wiem czy trzymać kasę, czy wydać na Gosha na all

Mnie tak łamało w zeszłym tygodniu i lekki katar też miałam, ale wzięłam 2 razy na noc panadol i przeszło całkiem wykuruj się ładnie
Hm, na razie chciałam poczekać na to co zamówiłyśmy... zależy ile byś chciała lakierów, bo już chyba wszystkie dziewczyny zamówiły wszystko co chciały (chyba, że się mylę?)...

No właśnie nie miałam panadolu ani nic takiego, wczoraj po pracy trochę spałam, wypiłam wodę z miodem... A wieczorem położyłam się spać z mokrą głową, bo nie chciało mi się suszyć włosów Ale dziś nie jest gorzej, wyzdrowieję w weekend
Cytat:
Kupiłam jednak te kozaki A miałam nie ruszać oszczędności
Do urodzin nic już nie kupuję! Prawie równy miesiąc odwyku będzie.
ojtam, ojtam Pokaż kozaki lepiej

Stary 2011-09-23, 12:31   #2910
isa666
Zakorzenienie

A ja mam już weekend Szefowa mnie puściła wcześniej do domu.

Cytat:
ojtam, ojtam Pokaż kozaki lepiej
Wklejam W tle nowe płytki w przedpokoju
Dziś byłam w tych kozakach w pracy. Widziałam, że często kobity noszą takie buty nawet do sukienek wczesną jesienią

Nie są niestety ocieplane, ale i tak ciepło w nich w nogi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1422.jpg (59,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1423.jpg (67,2 KB, 50 załadowań)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości