Żonki 2009 cz. XXX - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-22, 09:12   #181
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 09:27   #182
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)
Uratowalam zeba
na przeswietleniu wyszlo ze jest OK i dzis mi go dentystka zaplombowala! musze brac jeszcze do konca antybiotyk - a juz mnie od niego zoladek boli ale wole pocierpiec zeby dokonczyc leczenie a nie miec wyrwanego zeba.

Malo mam czasu ostatnio do was zagladac, bo czesto jestem w pracy. Ostatnio kolezanka zadzwonila o 9 zebym przyjechala ich ratowac bo 3 panie chore! zebralam sie w 10 min, Tomka ze soba i do pracy. Fajnie z moge z nim jezdzic.

Szykujemy powoli roczek-zaproszenia dzis dostalam-fajnie wyszly.
Planuje mala dekoracje sali i ustalam menu w restauracji.

Jak sadzicie-mamy msze na 10.30 potem obiad na 12, potem ok 14 tort, ciasta, kawa. Czy robic jeszcze kolacje?? wszystko jest w restaracji. Roznica w cenie 65 z kolacja 40 bez! a nie wiem czy bedzie sie chcialo gosciom tyle siedziec tym bardziej ze bedzie tam 4 malych dzieci...
Kasieńko super, że udało się uratować zęba A jeśli chodzi o roczek to ja już bym kolacji nie robiła

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dlatego potem dzwoniłam - dzień po końcu l4 i pytałam kiedy będzie -to mówili ooo faktycznie koniec dobra to wtedy i wtedy będzie (tu padał termin do 2 tygodni)
(...)
ale teraz jest mi mniej śmiesznie, z każdym gryzem czuje narastającą tremę i napięcie.. chyba ze stresu nic nie zjem... ehsss nie jestem obyta z mikrofonem mam wrażenie że mój głos brzmi śmiesznie no i że zacznę się mylić denerwować jąkać.. ehsss.. byle do 18!
Co za dziadostwo, oni własnych przepisów nie znają.
Nie stresuj się, kto da radę jeśli nie Ty?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Magialena gratuluję!!

mam nadzieję że zgłoszą mi na konto bo w pracy wypłatę też mam na konto a jeszcze za przekaz płacić

(...)
hmmm to jak mają mój nr konta w pracy to podadzą by na konto było??
ja sądzę że z moimi kadrami też będzie kłopot wielki, dobrze że oszczędności jakieś mamy by ratę zapłacić wtedy jakby co
(...)
Moja wypłata z pracy zawsze szła na konto, ale do zusu nie podali nr konta i bardzo dobrze, bo przelewem na konto idzie jeszcze dłużej niż przez pocztę. Za przekaz nie płacisz
Stary 2011-09-22, 09:34   #183
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Martuś będzie dobrze jak mogłoby być inaczej :P

Śliwieńko mój tż był przy porodzie ale czasami nadal twierdzi że ja przecież nic nie robię, bo naczynia nie umyte albo na obiad zupa z wczoraj albo najlpesze...świnka morska nie dostała jeść

Katunia zrezygnuj z kolacji, kto to będzie tyle siedział ?

Żabciu ja bym położyła dywan ale tak tylko żeby był pod stołem i tylko tyle żeby można było na nim stopy położyć wtedy tak fajnie, cieplutko w stopy jest

India no moja mama takie perełki wyszukuje że szok tylko że ona u nas na targu, bo handlują używaną odzieżą. Ostatnio mojej siostrze wytargała nowe z metką jeszcze buty, mustangi, takie do pół łydki coś w tym stylu http://moda.allegro.pl/wenecja-sexy-...825690451.html skórzane, za całe 15 zł

szkoda gadać, bo oni by musieli tak zostać tydzień z dzieckiem sami, tak jak byłam w pracy a TŻ w domu siedział grał i przy acuie coś zrobił, jak mu powiedziałam czemu tego nie zrobił albo tamtego (niektóre rzeczy jak położyłam tak leżały chyba z tydzień chciałam zobaczyć czy je weźmie) to się oburzył że kiedy miał to zrobić a ja mu to zobacz jak ja jestem w domu ugotuje obiad zrobię pranie ogarnę coś i już wracasz z pracy więc by nie mówił na mnie jak sam nie lepszy, poza tym teraz widzi jak dom wygląda jak ja leżę pół dnia plackiem zmęczona senna i mnie mdli

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Kasieńko super, że udało się uratować zęba A jeśli chodzi o roczek to ja już bym kolacji nie robiła

Co za dziadostwo, oni własnych przepisów nie znają.
Nie stresuj się, kto da radę jeśli nie Ty?

Moja wypłata z pracy zawsze szła na konto, ale do zusu nie podali nr konta i bardzo dobrze, bo przelewem na konto idzie jeszcze dłużej niż przez pocztę. Za przekaz nie płacisz
a pytają w pracy czy do zusu powiedzieć że kasa na konto czy przekazem?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 09:47   #184
martucha84
Zakorzenienie

dziekuje za kciuki...

Sliwenko u mnie nie podali nr konta sama podałam - listownie, no i wolalam na konto bo jest szybciej - u nas np pani mowi ze pieniadze wysyla 20 to 20 robi przelew i na koncie mialam dzien pozniej, a jak nie dalam konta to 20 robili zlecenie dla pocztyy wiec mialam jeszcze pozniej

Rosi HO!
Stary 2011-09-22, 10:00   #185
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
bry
my po szczepieniu, tzn Lila po szczepieniu waży całe 6600 i mierzy 65 cm mój wielkolud tylko ją rozebrałam, podszedł pan doktor, dotknął brzuszka i płacz, pierwszy raz tak zareagowała, zazwyczaj się do niego śmiała i gaworzyła. Ale ja podejrzewałam że ją brzuszek bolał i to dlatego.

Tż wrócił po dwóch dniach do domu i co...od razu się pokłóciliśmy
Super, że mała po szczepieniu!

No i trzymam kciuki za opamiętanie się meża i szybkie pogodzenie

Cytat:
Madziu szybko to my się nie pogodzimy. Nie jestem osobą której można pluć w twarz i mówić że to deszcz. To on zawinił więc powinien przeprosić, a wiem że na przepraszam mogę sobie czekać i czekać. On się już położył spać a jutro wstanie i będzie udawał że wszystko ok jest. Zostawił mi w pokoju cały bałagan po kąpieli Lilki no i sorry ale ja wanienki nie wyniosę bo za ciężka jest. Do kąpieli wody przynoszę w misce na dwa razy ale po on zawsze sprząta. Zostawiłam mu to posprząta jutro przed albo po pracy. Mam dość.
To faktycznie musiało mu się nazbierać... mocno przytulam!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Magialena gratulacje!

Bzyczka mam nadzieję że się szybko pogodzicie.

Dziewczyny kupiłam ocet balsamiczny, do czego można go wykorzystać? że do sałatek to wiem, ale do czego jeszcze?
Do mięs. Uwielbiam z polędwicą

Cytat:

kupiłam sobie spodnie w cotton clubie
daj!
Spodnie rewelacja!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
halo
wpadam zameldowac sie w nowej czesci

Magialena - GRATULACJE! zajrzyj do nas koniecznie i pochwal sie swoim synciem!

Marta - suuper te spodnie! ile za nie dalas?

Uratowalam zeba
na przeswietleniu wyszlo ze jest OK i dzis mi go dentystka zaplombowala! musze brac jeszcze do konca antybiotyk - a juz mnie od niego zoladek boli ale wole pocierpiec zeby dokonczyc leczenie a nie miec wyrwanego zeba.

Malo mam czasu ostatnio do was zagladac, bo czesto jestem w pracy. Ostatnio kolezanka zadzwonila o 9 zebym przyjechala ich ratowac bo 3 panie chore! zebralam sie w 10 min, Tomka ze soba i do pracy. Fajnie z moge z nim jezdzic.

Szykujemy powoli roczek-zaproszenia dzis dostalam-fajnie wyszly.
Planuje mala dekoracje sali i ustalam menu w restauracji.

Jak sadzicie-mamy msze na 10.30 potem obiad na 12, potem ok 14 tort, ciasta, kawa. Czy robic jeszcze kolacje?? wszystko jest w restaracji. Roznica w cenie 65 z kolacja 40 bez! a nie wiem czy bedzie sie chcialo gosciom tyle siedziec tym bardziej ze bedzie tam 4 malych dzieci...
Super, że ząb uratowany!

A co do kolacji, to ja też bym nie robiła. Ewentualnie zimna płyta.

Magielana, gratulacje!

Martucha, kciuki!

Witajcie!
mam jutro wolne!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 10:01   #186
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

India, Martucha ja zawsze myślałam że jak się ma kręciołki to wystarczy wklepać piankę we włosy i fryzura gotowa jutro jadę na zakupy to wejde do fryzjerki zapytać o tą trawałą podnoszącą, podobno podnosi włosy u nasady ale nie daje skrętu, ale to chyba zależy jak fryzjerce wyjdzie.

Bzyczka mam nadzieję że już jest dobrze

żabcia szary dywan będzie pasował do tapicerki z krzeseł

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 10:03   #187
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
a pytają w pracy czy do zusu powiedzieć że kasa na konto czy przekazem?
U mnie nie pytają, jak koleżanka chciała na konto to sama podawała je w zusie ale wyszła na tym jak Zabłocki na mydle.

Cytat:
dziekuje za kciuki...

Sliwenko u mnie nie podali nr konta sama podałam - listownie, no i wolalam na konto bo jest szybciej - u nas np pani mowi ze pieniadze wysyla 20 to 20 robi przelew i na koncie mialam dzien pozniej, a jak nie dalam konta to 20 robili zlecenie dla pocztyy wiec mialam jeszcze pozniej

Rosi HO!
No widzisz Martuś, a u nas jest tak, że mają kilka terminów w m-cu na przelewy i jak się nie załapiesz na jeden to czekasz do następnego. Ja kasę mam zawsze następnego dnia po wysłaniu ich z zusu przez pocztę.
Stary 2011-09-22, 10:09   #188
śliweńka
Zakorzenienie

ho ho !!

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
U mnie nie pytają, jak koleżanka chciała na konto to sama podawała je w zusie ale wyszła na tym jak Zabłocki na mydle.

No widzisz Martuś, a u nas jest tak, że mają kilka terminów w m-cu na przelewy i jak się nie załapiesz na jeden to czekasz do następnego. Ja kasę mam zawsze następnego dnia po wysłaniu ich z zusu przez pocztę.
widzę co zus to inaczej

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-09-22, 10:26   #189
Gucia0987
Zakorzenienie

Żabcia, zapomniałam! Szary mi się bardzo podoba!

Stary 2011-09-22, 10:31   #190
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ho ho !!

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

widzę co zus to inaczej
No niestety
Stary 2011-09-22, 10:43   #191
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Super ze udalo sie uratowac zeba

Ja mysle ze nie ma sensu robic kolacji ... jesli bedzie obiad i ciasto to w sam raz w jakie kolory bedziesz dekorowac sale?
Zabciu niebieskie hiii tak jakos oklepanie dla chlopca
sala ogolnie jest w kolorach czerwieni wiec bedzie sie kontrastowac
chce kupic te balony:
http://allegro.pl/balony-6szt-na-roc...826205340.html
i takie
http://allegro.pl/balony-mam-juz-roc...833005908.html
do tego taka girlande:
http://allegro.pl/baner-urodzinowy-1...829385711.html -- mysle ze wykorzystam ja jeszcze nie inne urodzinki
poza tym mam wybrane 12 zdjec z kazdego miesiaca od urodzenia chce je wydrukowac i zrobic z nich girlande-chyba klamerkami poprzypinam do sznurka

Cytat:
139 zł za spodnie, chciałam dać do 100 ale nie było spełniajacych moje kryteria, bo albo były za obcisłe że niewygodnie by mi się z dziećmi skakało, albo miały inny kolor, albo fason.. ale jestem zadowolona
cieszę się że ząb uratowany,
trzymam kciuki za urodzinki ja bym kolacji już nie robiła bez sensu jak będzie ładnie to możecie iśc na spacer po torcie itd.. a cena mocno mnie w tym poglądzie ugruntowuje
ciesze się że ząb uratowany, jak Tomcio się odnajduje w grupie?
no i nie przeszkadza ci w pracy?

ja wczoraj jechałam podłączać ten sprzęt z wojtkiem no i wzięliśmy Patam bo co z nim zrobić, poszedł do razu do dzieci i nas olał bawił się fajnie i zjadł im cały winogron buhahah tak podchodził aż zjadł moja Pani dyr nie umiała wyjść z podziwu że on się cały czas uśmiecha i nie boi, nawet poszedł z nią do piaskownicy a jak puściliśmy muzykę to zaczął tańczyć mięliśmy ubaw

ale teraz jest mi mniej śmiesznie, z każdym gryzem czuje narastającą tremę i napięcie.. chyba ze stresu nic nie zjem... ehsss nie jestem obyta z mikrofonem mam wrażenie że mój głos brzmi śmiesznie no i że zacznę się mylić denerwować jąkać.. ehsss.. byle do 18!
no wlasnie ja tez patrze zeby spodnie byl wygodne do pracy-cena jeszcze jakos ujdzie
Tomcio mi jako takonie przeszkadza-fajnie sie zaklimatyzowal wsrod dzieci,jedynie przez to ze nie do konca stabilnie chodzi to musze za nic non stop patrzec.Problemem sa tez lezaki-on z nich spada jak sie budzi! sa niziutkie wiec krzywdy sobie nie zrobil ale nie nadaja sie dla niego-moze wywioze tam lozeczko turystyczne. No i jeszcze ma takie momenty ze chce wczesniej isc spac niz dzieci-kilka razy mi zasnal na rekach na spacerze-dlatego nie moge sie jeszcze zdecydowac codziennie tam jezdzic, chociaz kolezanka bardzo chce

Fajnie ze Pat to sie wsrod dzieci odnajduje-wzorowy przedszkolak bedzie

Cytat:
ja bym zrobiła bez kolacji, bo niektórzy mogą już się rozejść do tej pory, no a super że możesz z małym jeździć do pracy
no jest to duuze udogodnienie-moge nawet jechac do pracy jak nie ma tz i nie moze sie nim zajac a ciesze sie ze przebywa wsrod dzieci

Cytat:

India no moja mama takie perełki wyszukuje że szok tylko że ona u nas na targu, bo handlują używaną odzieżą. Ostatnio mojej siostrze wytargała nowe z metką jeszcze buty, mustangi, takie do pół łydki coś w tym stylu http://moda.allegro.pl/wenecja-sexy-...825690451.html skórzane, za całe 15 zł
moja mama tez ma szczescie wyszukac taki perelki w ciucholandach-do tego trzeba miec talent i cierpliwosc nauczycielki

Dziewczyny dziekuje wszystkim za opinie na temat kolacji na roczku-utwierdzilyscie mnie w przekonaniu zeby kolacji nie robic!
Jedynie zmienie ze zamiast 2rodzajow ciasta beda 3-nasze rodzinki lubia ciasta wiec mysle ze to bedzie dobry pomysl.

Zalatwilam jeszcze od kolezanki wlascicielki tego przedszkola ze wezme sobie troche fajnych zabawek-bedzie u nas kilka dzieci wiec niech tez maja frajde z tej imorezy. od mamy z przedszkola wezme te piankowe puzle i zrobie z nich dywan zeby na kafelkach nie musialy siedziec

Problem teraz z ubiorem Tomcia-chcialam calkiem na bialo go ubrac ale nie moge nigdzie kupic bialych spodnie musze kombinowac cos innego
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 10:59   #192
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej,
Mam podły nastrój...wczoraj nie poszłam do pracy, bo źle się czułam - liczyłam na to, że pójdę do lekarza i wezmę zwolnienie, ale nie było miejsca i co dziś jestem w pracy i się męczę. Do tego nowa koleżanka naskarżyła na mnie do szefa, że jej nie pomagam i ten mi wystosował takiego maila, że mało z krzesła nie spadłam. Lada dzień mnie zwolni - jak nic ! Sytuacja jest kiepska. Jak tu nawet zostanę, to co z tego jak na papierze mam najniższą krajową. Jak będę chciała być w ciąży i będę na zwolnieniu, to dostanę 1000 zł, a tyle nam nie wystarczy na wynajem i życie...aaaaa ...maskara.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 11:10   #193
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej,
Mam podły nastrój...wczoraj nie poszłam do pracy, bo źle się czułam - liczyłam na to, że pójdę do lekarza i wezmę zwolnienie, ale nie było miejsca i co dziś jestem w pracy i się męczę. Do tego nowa koleżanka naskarżyła na mnie do szefa, że jej nie pomagam i ten mi wystosował takiego maila, że mało z krzesła nie spadłam. Lada dzień mnie zwolni - jak nic ! Sytuacja jest kiepska. Jak tu nawet zostanę, to co z tego jak na papierze mam najniższą krajową. Jak będę chciała być w ciąży i będę na zwolnieniu, to dostanę 1000 zł, a tyle nam nie wystarczy na wynajem i życie...aaaaa ...maskara.
Co za *&((******&^& z tej laski Ewidentnie chce Cię wygryźć niestety. Ale z drugiej strony skoro szef z tych "uczciwych" co to resztę płacą pod stołem, to nie ma czego żałować chyba. Szukaj innej pracy, bo w tej perspektyw brak.
Stary 2011-09-22, 11:20   #194
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
ja na chrzcinach mialam 18 osob i na 13 mialam obiad po kosciele
i nie wyobrazam sobie nie zrobic kolacji

mialam obiad, kawa, tort ciacho, zimny bufet i kolacja
nikt nie mial obiekcji, zeby siedziec do 19
i tak samo zrobie z roczkiem

'wsyzstko tez zalezy od finansow, bo 25 zl za osobe to jest duza roznica w cenie

ale tez zalezy duzo od regionu
u mnie sie robi kolacje i tak sie przyjelo
Stary 2011-09-22, 11:27   #195
bzyczka1
Zakorzenienie

Mona no wiesz, powiedziałam mu rano żeby wylał wodę z wanienki to wylał bez słowa napisał mi smsa że wcale tak nie myśli jak gada, że zaraz po tym wie że głupoty pieprzy i że porozmawiamy jak przyjedzie do domu z pracy.

Dziewczyny co mogę zrobić na obiad??? Mam kawał oscypka który muszę wykorzystać

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 11:31   #196
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-09-22, 11:33   #197
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,

to już przesada, rozumiem cię bo my mamy kredyt na głowie więc tak jak w waszym wypadku wynajmujecie, człowiek inaczej patrzy z innej perspektywy, jak ma jakieś obowiązki zobowiązania czy to za kredyt zapłacić czy wynajem, inaczej patrzy na pracę, nie tak jak jedna u mnie w pracy jest zdania że zawsze jest inna praca jak nie ta to inna ja patrzyłam na to że kredyt trzeba z czegoś płacić i tak wykorzystują pracodawcy że na umowie jest najniższa krajowa

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Mona no wiesz, powiedziałam mu rano żeby wylał wodę z wanienki to wylał bez słowa napisał mi smsa że wcale tak nie myśli jak gada, że zaraz po tym wie że głupoty pieprzy i że porozmawiamy jak przyjedzie do domu z pracy.

o to dobrze że tak napisała że pogadacie, ja w zakopanym jadłam pierś z kurczaka z pieczarkami i startym oscypkiem pychotka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-09-22, 11:39   #198
bzyczka1
Zakorzenienie

no ostatnio robiłam na obiad właśnie pierś z kurczaka i w kieszonce oscypek i chyba jak kupię piersi to dzisiaj też się na tym skończy.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 11:43   #199
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Hej,
AgatlaL- koniecznie idź do lekarz i bierz zwolnienie do końca miesiąca, zeby nie miąl możliwosci wręczenia wypowiedzenia. To moze i nawet dobrze się składa, że jesteś teraz chora. On Ci się na pewno nie przyzna jakie ma plany, nie masz tam kogoś znajomego w kardach, kto by znał jego zamierzenia?
A ta p...pa co na Ciebie naskarżyła, to ... bym jej coś powiedziała, ze chodzi na skargi. A moze nawet bym też na nią nagadała, ze jest cieżko kapująca i dlatego ty nie masz czasu kilka razy jej coś tłumaczyc.

No co za pokręcona sytucja się w Twoje pracy zrobiła.

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 11:45   #200
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze, że mąż poszedł po rozum do głowy.
Stary 2011-09-22, 11:49   #201
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,
Agatko zgadzam się z Kolanką, uciekaj na zwolnienie do końca miesiąca. W tym czasie na spokojnie będziesz szukać. Masz bardzo nieuczciwego szefa. Warto, żebyś znalazła lepszą pracę

A "koleżanka"... brak słów! Niech się wypcha!

Trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy!

Cytat:

Cieszę sie, że TŻ ochłonął. Mam nadzieje, że dzisiejsza rozmowa oczyści atmosferę.

A co do oscypka, to ja bym go podgrzała na patelni i podała z żurawiną Tak najbardziej lubię! Ale to bardziej przystawka niż obiad

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
AgatlaL- koniecznie idź do lekarz i bierz zwolnienie do końca miesiąca, zeby nie miąl możliwosci wręczenia wypowiedzenia. To moze i nawet dobrze się składa, że jesteś teraz chora. On Ci się na pewno nie przyzna jakie ma plany, nie masz tam kogoś znajomego w kardach, kto by znał jego zamierzenia?
Z powyższym zgadzam się w 100%

Stary 2011-09-22, 12:04   #202
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-09-22, 12:34   #203
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mnie też...

Znowu dzisiaj czuję się beznadziejnie. Ciśnienie leci, do tego szaro buro i ja najchętniej zostałabym w łóżku z książką i wiadrem herbaty

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

KLIONNNN hop hop! Odezwij się

Stary 2011-09-22, 12:38   #204
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-09-22, 12:42   #205
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
w jednym łóżku??

Stary 2011-09-22, 12:55   #206
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-09-22, 13:04   #207
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Rosi, mam pomysł! Nasza kapela hula! Nasz menago ostatnio nas zaniedbuje, ale nic to! Damy jej nowe zadanie
Otwórzmy restauracje. Łóżka, kocyki, książki, gorąca czekolada, herbata i ciacha... co Ty na to?

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-09-22 o 13:07
Stary 2011-09-22, 13:06   #208
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki

Magialenko gratulacje dla waszej trójeczki

Katuś czyzbys roczek robiła w oazie? ja bym kolacji nie robiła u nas było tak ze sie goscie zaczeli juz kolo 16-17 zbierac zwlaszcza ci przyjezdni
byl obiad kawa ciasto tort i udziec kolo 16 i po udzcu sie zaczeli rozchodzic juz

bzyczko dobrze ze doszliscie do porozumienia

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 13:11   #209
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-09-22, 13:20   #210
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki hahaha uznali mi reklamacje na moja ufarbioną sukienke z chrzcin huraaaaaaa

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości