|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Treść usunięta
|
|
|
|
#182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie stresuj się, kto da radę jeśli nie Ty? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda gadać, bo oni by musieli tak zostać tydzień z dzieckiem sami, tak jak byłam w pracy a TŻ w domu siedział grał i przy acuie coś zrobił, jak mu powiedziałam czemu tego nie zrobił albo tamtego (niektóre rzeczy jak położyłam tak leżały chyba z tydzień chciałam zobaczyć czy je weźmie) to się oburzył że kiedy miał to zrobić a ja mu to zobacz jak ja jestem w domu ugotuje obiad zrobię pranie ogarnę coś i już wracasz z pracy więc by nie mówił na mnie jak sam nie lepszy, poza tym teraz widzi jak dom wygląda jak ja leżę pół dnia plackiem zmęczona senna i mnie mdli Cytat:
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za kciuki...
Sliwenko u mnie nie podali nr konta sama podałam - listownie, no i wolalam na konto bo jest szybciej - u nas np pani mowi ze pieniadze wysyla 20 to 20 robi przelew i na koncie mialam dzien pozniej, a jak nie dalam konta to 20 robili zlecenie dla pocztyy wiec mialam jeszcze pozniej Rosi HO!
|
|
#185 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i trzymam kciuki za opamiętanie się meża i szybkie pogodzenie Cytat:
Cytat:
daj! ![]() Spodnie rewelacja! Cytat:
A co do kolacji, to ja też bym nie robiła. Ewentualnie zimna płyta. Magielana, gratulacje! Martucha, kciuki! Witajcie! ![]() mam jutro wolne!
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
India, Martucha ja zawsze myślałam że jak się ma kręciołki to wystarczy wklepać piankę we włosy i fryzura gotowa jutro jadę na zakupy to wejde do fryzjerki zapytać o tą trawałą podnoszącą, podobno podnosi włosy u nasady ale nie daje skrętu, ale to chyba zależy jak fryzjerce wyjdzie.Bzyczka mam nadzieję że już jest dobrze ![]() żabcia szary dywan będzie pasował do tapicerki z krzeseł
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
ho ho !!
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, zapomniałam! Szary mi się bardzo podoba!
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
hiii tak jakos oklepanie dla chlopcasala ogolnie jest w kolorach czerwieni wiec bedzie sie kontrastowac chce kupic te balony: http://allegro.pl/balony-6szt-na-roc...826205340.html i takie http://allegro.pl/balony-mam-juz-roc...833005908.html do tego taka girlande: http://allegro.pl/baner-urodzinowy-1...829385711.html -- mysle ze wykorzystam ja jeszcze nie inne urodzinki poza tym mam wybrane 12 zdjec z kazdego miesiaca od urodzenia chce je wydrukowac i zrobic z nich girlande-chyba klamerkami poprzypinam do sznurka Cytat:
Tomcio mi jako takonie przeszkadza-fajnie sie zaklimatyzowal wsrod dzieci,jedynie przez to ze nie do konca stabilnie chodzi to musze za nic non stop patrzec.Problemem sa tez lezaki-on z nich spada jak sie budzi! sa niziutkie wiec krzywdy sobie nie zrobil ale nie nadaja sie dla niego-moze wywioze tam lozeczko turystyczne. No i jeszcze ma takie momenty ze chce wczesniej isc spac niz dzieci-kilka razy mi zasnal na rekach na spacerze-dlatego nie moge sie jeszcze zdecydowac codziennie tam jezdzic, chociaz kolezanka bardzo chce Fajnie ze Pat to sie wsrod dzieci odnajduje-wzorowy przedszkolak bedzie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dziekuje wszystkim za opinie na temat kolacji na roczku-utwierdzilyscie mnie w przekonaniu zeby kolacji nie robic! Jedynie zmienie ze zamiast 2rodzajow ciasta beda 3-nasze rodzinki lubia ciasta wiec mysle ze to bedzie dobry pomysl. Zalatwilam jeszcze od kolezanki wlascicielki tego przedszkola ze wezme sobie troche fajnych zabawek-bedzie u nas kilka dzieci wiec niech tez maja frajde z tej imorezy. od mamy z przedszkola wezme te piankowe puzle i zrobie z nich dywan zeby na kafelkach nie musialy siedziec Problem teraz z ubiorem Tomcia-chcialam calkiem na bialo go ubrac ale nie moge nigdzie kupic bialych spodnie musze kombinowac cos innego
|
||||
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Mam podły nastrój...wczoraj nie poszłam do pracy, bo źle się czułam - liczyłam na to, że pójdę do lekarza i wezmę zwolnienie, ale nie było miejsca i co dziś jestem w pracy i się męczę. Do tego nowa koleżanka naskarżyła na mnie do szefa, że jej nie pomagam i ten mi wystosował takiego maila, że mało z krzesła nie spadłam. Lada dzień mnie zwolni - jak nic ! Sytuacja jest kiepska. Jak tu nawet zostanę, to co z tego jak na papierze mam najniższą krajową. Jak będę chciała być w ciąży i będę na zwolnieniu, to dostanę 1000 zł, a tyle nam nie wystarczy na wynajem i życie...aaaaa ...maskara.
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewidentnie chce Cię wygryźć niestety. Ale z drugiej strony skoro szef z tych "uczciwych" co to resztę płacą pod stołem, to nie ma czego żałować chyba. Szukaj innej pracy, bo w tej perspektyw brak.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
ja na chrzcinach mialam 18 osob i na 13 mialam obiad po kosciele
i nie wyobrazam sobie nie zrobic kolacji mialam obiad, kawa, tort ciacho, zimny bufet i kolacja nikt nie mial obiekcji, zeby siedziec do 19 i tak samo zrobie z roczkiem 'wsyzstko tez zalezy od finansow, bo 25 zl za osobe to jest duza roznica w cenie ale tez zalezy duzo od regionu u mnie sie robi kolacje i tak sie przyjelo
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Mona no wiesz, powiedziałam mu rano żeby wylał wodę z wanienki to wylał bez słowa
napisał mi smsa że wcale tak nie myśli jak gada, że zaraz po tym wie że głupoty pieprzy i że porozmawiamy jak przyjedzie do domu z pracy. Dziewczyny co mogę zrobić na obiad??? Mam kawał oscypka który muszę wykorzystać
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już przesada, rozumiem cię bo my mamy kredyt na głowie więc tak jak w waszym wypadku wynajmujecie, człowiek inaczej patrzy z innej perspektywy, jak ma jakieś obowiązki zobowiązania czy to za kredyt zapłacić czy wynajem, inaczej patrzy na pracę, nie tak jak jedna u mnie w pracy jest zdania że zawsze jest inna praca jak nie ta to inna ja patrzyłam na to że kredyt trzeba z czegoś płacić i tak wykorzystują pracodawcy że na umowie jest najniższa krajowa---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
o to dobrze że tak napisała że pogadacie, ja w zakopanym jadłam pierś z kurczaka z pieczarkami i startym oscypkiem pychotka
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
no ostatnio robiłam na obiad właśnie pierś z kurczaka i w kieszonce oscypek i chyba jak kupię piersi to dzisiaj też się na tym skończy.
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ta p...pa co na Ciebie naskarżyła, to ... bym jej coś powiedziała, ze chodzi na skargi. A moze nawet bym też na nią nagadała, ze jest cieżko kapująca i dlatego ty nie masz czasu kilka razy jej coś tłumaczyc. No co za pokręcona sytucja się w Twoje pracy zrobiła. |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A "koleżanka"... brak słów! Niech się wypcha! Trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy! Cytat:
A co do oscypka, to ja bym go podgrzała na patelni i podała z żurawiną Tak najbardziej lubię! Ale to bardziej przystawka niż obiadCytat:
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też...
Znowu dzisiaj czuję się beznadziejnie. Ciśnienie leci, do tego szaro buro i ja najchętniej zostałabym w łóżku z książką i wiadrem herbaty ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- KLIONNNN hop hop! Odezwij się
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi, mam pomysł! Nasza kapela hula!
Nasz menago ostatnio nas zaniedbuje, ale nic to! Damy jej nowe zadanie![]() Otwórzmy restauracje. Łóżka, kocyki, książki, gorąca czekolada, herbata i ciacha... co Ty na to?
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-09-22 o 13:07 |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Magialenko gratulacje dla waszej trójeczki ![]() Katuś czyzbys roczek robiła w oazie? ja bym kolacji nie robiła u nas było tak ze sie goscie zaczeli juz kolo 16-17 zbierac zwlaszcza ci przyjezdnibyl obiad kawa ciasto tort i udziec kolo 16 i po udzcu sie zaczeli rozchodzic juz bzyczko dobrze ze doszliscie do porozumienia
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki hahaha uznali mi reklamacje na moja ufarbioną sukienke z chrzcin huraaaaaaa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

jak mogłoby być inaczej :P
ale czasami nadal twierdzi że ja przecież nic nie robię, bo naczynia nie umyte albo na obiad zupa z wczoraj
albo najlpesze...świnka morska nie dostała jeść

musze kombinowac cos innego
Sytuacja jest kiepska. Jak tu nawet zostanę, to co z tego jak na papierze mam najniższą krajową. Jak będę chciała być w ciąży i będę na zwolnieniu, to dostanę 1000 zł, a tyle nam nie wystarczy na wynajem i życie...aaaaa ...maskara.
Ewidentnie chce Cię wygryźć niestety. Ale z drugiej strony skoro szef z tych "uczciwych" co to resztę płacą pod stołem, to nie ma czego żałować chyba. Szukaj innej pracy, bo w tej perspektyw brak.