|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Witam wam po 10 godzinach pracy stojącej
![]() Strasznie się dziś wymordowałam... A w drodze do pracy miałam "wesoły" autobus, kilka wózków z bachorkami i jeden niemowlak karmiony piersią, niczym nie osłoniętą... Bleh. Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Legginsy - od trzech lat na zimę marzą mi się legginsy, długi sweter i wysokie buty - może w tym roku się uda Nie udaje mi się z lenistwa - nie chce mi się szukać...
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Zadomowienie
|
Ja w obecnej pracy miałam 3 dni próbne - tzn. pierwszego dnia byłam 2h, drugiego 4, trzeciego cały dzień. Chodziło o to, by złapać 2 transporty. W ten sposób sprawdzają, czy dana osoba jest obrotna. Jak tylko załatwiłam 2. transport przynieśli mi wszystkie papiery, wysłali do lekarza i od czwartego dnia zostałam oficjalnie zatrudniona. Pewnie, nie uśmiecha się robić za free, ale jak widzę jacy ludzie czasami przychodzą to nie dziwię się pracodawcom, że chcą ich najpierw przetestować. W sumie wolę to niż niewiadomoiluetapowe rekrutacje z jeżdżeniem po całej Polsce.
Wróciłam z sis z kina, byłyśmy an "Drivie". Film ogólnie spoko, Ryan Gosling cudowny jak zawsze A w pt pracujemy tylko pół dnia a potem jedziemy na imprezę integracyjną Z noclegiem of course
|
|
#4594 | |
|
Konto usunięte
|
W kolejny weekend
Chociaż to w sumie zależy od mnóstwa czynników: obecności Naf, pogody, mojej pracy (weekend mam wolny, ale postaram się załatwić jeszcze sobie piątek) no i chęci. Jakbyśmy zbyt mocno zaimprezowały to zawsze możemy jechać na Ślęże i obrawszy niebieski szlak próbować się nie zabić a potem zjeść przepysznego pstrąga![]() Ale jakby się udało chociaż na sb-ndz to ja jestem za Kudową albo Kłodzkiem w sumie nie wiem czy jakies wcześniejsze rezerwacje są potrzebne bo przeważnie jadę w ciemno i jestem zadowolona. Zresztą ja mam facebooka (chwalę się ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale bym tego nie wiedziala gdybym nie pomieszkala gdzie indziej ...Juz nawet nie chodzi o kase, ale fogle o stosunek ludzi do ludzi, choc o kase tez. Jesli ci ktos nie zaplaci, chocby to nawet byl 1 dzien masz prawo dochodzic swoich praw bez strachu, ze ktos cie wyrzuci na zbity p... Malo tego, jeszcze dostaniesz odszkodowanie. I to nie jest jakas fanaberia, to jest normalne jak oddychanie. Ale my ciagle zyjemy w 3cim swiecie ![]() Cytat:
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wyjazdu w góry to nie wiem jak będzie ale jakbyśmy jakiś spacer po Wro [i nie tylko spacer] uskuteczniały, to dajcie znać
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Coś chyba z ciśnieniem nie tak, bo mnie głowa zaczyna łupać, także idę się zakopać z którąś z książek, a wypożyczyłam dzisiaj dużo, i nie wiem na którą pierwszą się zdecydować
|
#4598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zaraz spadam.. i już mnie świdruje w brzuchu bo trochę stresik mam trzymać kciuki żeby mnie tam nie zamęczyli
|
|
|
#4599 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Jiuna, trzymam kciuki
![]() Ten wyjazd - będziecie daleko od teściów? Daj znać,jak poszło ))
|
|
|
|
#4601 | |
|
Matka buldoga
|
Czeeeesc
![]() Cytat:
bedzie dobrze [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29554694] ![]() Bry Chłodno, szroburo, trzaskająca depresja, tylko się opić [/QUOTE]Iiii tam, cieplo, slonce swieci az oczy mruze, muzyka na placu gra....jest super
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa
Wczoraj zakupiłam, dzisiaj jest już u mnie! Mój stepper, idę zaraz ćwiczyć
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29554694] Chłodno, szroburo, trzaskająca depresja, tylko się opić [/QUOTE]ano ![]() Cytat:
moje klapki basenowe ida jush 2 tygodnie, po interwencji uslyszalam, ze paczka zaginela na poczcie (yhy tiaaa jasne polecony) i oddadza kase zamiast klapek bo rozmiaru jush ni ma ![]() a w Ameryce znuf kogos ukatrupili w imie prawa, nosz qfa co za dziki kraj
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Bryyy
![]() Ale mi się czas w pracy dłuży... flaki z olejem ![]() Jula, ja w tamtym roku kupiłam świetne grube legginsy za 10 zł na zwykłym bazarku ![]() Bardzo ciepłe, od wewnątrz mają coś takiego jak cieniutki, milutki polarek Może szukaj też w takich miejscach
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/steper-fitplay-sm-...html?source=oo O ten, za 138 zł, ale wyniosło mnie to z kurierem 155
To mój pierwszy stepper, więc nawet nie wiem czy jest och i ach, ale się ćwiczy dobrze, tylko zamiast linek używam ciężarków po pięciu minutach miałam już dość ![]() Cytat:
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko powiedz mi czy faktycznie uruchamia miesnie brzucha tak jak tam pisza? czujesz cus podczas cwiczenia?
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę sobie zafundować. A z ciężarkami nigdy nie ćwiczyłam, na górne partie robię inne ćwiczenia. Olej ciężarki, załóż słuchawki na uszy, i znajdź sobie swoje tempo - zobaczysz, po jakimś czasie 40 min nie będzie problemem![]() A ja bym zadzwoniła do firmy kurierskiej o opi...liła - że kurier kłamie, bo calutki dzień siedzisz w domu. Mi kiedyś listonosz nagminnie wkładał awizo, mimo że TŻ całe dnie siedział w domu. Wkurzyłam się, zadzwoniłam na pocztę, porozmawiałam z listonoszem - żałośnie się burak tłumaczył - że raz nikogo nie było, to on "tak z rutyny". I od tej pory nie było problemu... ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Lou, uruchamia o tyle że trudno tuptać z całkiem luźnymi mięśniami - ale bardziej działa na nogi, biodra, pośladki - zależenie od tego, w jaki sposób ustawisz całe ciało. |
|
|
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc na razie nic nie powiem, natomiast dostałam gratis (![]() Cytat:
|
|
#4610 | |
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Jiuna Trzymam ![]() Dzis trafiłam na ciekawe ogłoszenie w sprawie stażu do firmy spedycyjnej W ogłoszeniu wszystko cacy płatny staż na min 3miesiace max 6 z mozliwością zatrudniania a w regulaminie haczyki w stylu 4stopniowa rekrutacja (no da się przeżyć), ale już 3etap to 2tygodniowe szkolenie w Gdyni zakończone egzaminem a potem 4etap czyli rozmowa z kimś tam. Tylko przez te 2tyg żyjesz na własny koszt i tu moje pytanie: skąd, do cholery, osoba bezrobotna ma wytrzasnąć kasę na dojazd, życie i wynajęcie czegoś na 2.końcu Pl?Zaczynałam mysleć że jestem zdesperowana, ale do takiej desperacji mi jeszcze daleko. Cytat:
Ja tam bym połowe odstrzelała drugą wysłała na Syberię niech odgarniają śnieg.Luluchna masz jakieś zdanie o vichy z retinolem i potrójnym kwasem hialuronowym na noc?
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-09-22 o 15:04 |
|
|
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
porażka [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29554694] ![]() [/QUOTE] dziekiogólnie było spoko tylko plecy mnie rypią ![]() kazali jutro przyjść też na 11 więc... chyba dobrze będzie
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Jiuna,
trzymam kciuki ![]() Co do tej wyprowadzki - no fakt, wiem że na drugi koniec podwórka - myślałam tylko, że się coś zmieniło, że będzie dalej ![]() Plecy - jeśli tylko nie masz problemów z kręgosłupem, to się przyzwyczaisz... ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Lou- dodałam jeszcze kilka, na czerwono. Zobacz, na co masz ochotę. |
|
|
|
#4614 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Jiuno, a ty tam sama jestes? Bo jak nie ma nikogo to mozesz kucac, przysiady robic, sklony zeby tylko ten kregoslup jakos odciazac.Jak ktos jest to trzeba trzymac sztame i razem "cwiczyc" ![]() O, albo nawet pochylac sie, skladac ciuchy itp Chodzi o to, zeby sie ruszac, a nie stac jak kolek. O bolacych nogach cos wiem, bylam na disco, malo tanczylam, wiekszosc stalam, podrygiwalam, ale nogi to mi w d...chcialy wejsc i musialam sobie klaplac na stolku barowym ![]() Jem paluszki, ktos chce?
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja się na chipsami zastanawiam...ulubionymi, pikantna papryka od Lays...
|
|
|
|
#4616 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka kostka? Ta malutka czy ta większa?
|
#4618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie sama nie jestempierwsza godzina była okropna bo nic mi nie dali do roboty więc dłużyło sie potwornie potem z łaski coś mi dali i czas szybko poleciał ![]() dziś byłam z taką dziwną laską.. tzn zagadywałam ją żeby jakoś się przełamać.. wkręcić.. a ona zachowywała się trochę jakby była moją przełożoną jutro podobno mam być w innym salonie więc może trafię na ogoś lepszego
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
eee, no nie wierzę. Że to niezdrowe etc - wiem. Ale z tą ilością tłuszcz to propaganda jakaś...przecież na zdrowy rozum - paczuszka waży tyle, co 1/5 kostki masła - więc nie może mieć tyle tłuszczu co cała kostka.
Poza tym - trzeba jeść wszystko, tłuszcz też
|
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
Powinnam się pakować na wyjazd, ale mi się taaak nie chce...
Plus taki, że jutro pracujemy tylko do 13.30, potem pakujemy się w busa i hulaj dusza piekła nie ma! ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Zafascynowałyście mnie tymi chipsami aż postanowiłam sprawdzić: Masło - 82g tłuszczu w 100g, kostka ma chyba 200g o ile się nie mylę, czyli w kostce masła jest 164g tłuszczu Chipsy - 30g w 100g (100g to już chyba taka większa paczka, ale nie orientuję się dokładnie) (na podst. tabelekaloryczne.interia. pl) Więc faktycznie z tą kostką masła to przesada, może w 0,5kg chipsów być tyle tłuszczu, ale kto by to zjadł? Wiadomo, że niezdrowe, ale od czasu do czasu na chandrę moim zdaniem można sobie pozwolić
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

udało się! Ale już byłam wyjątkowo blisko poddania się

Nie udaje mi się z lenistwa - nie chce mi się szukać...

a potem zjeść przepysznego pstrąga
おはよう!