|
|
#2041 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Cytat:
nom chyba tak ,choc w sumie cena tylko ciut wyzsza niz nasomatto na ktore ludziska ochoczo rozbierajo a z trzeciej na ebaju jakis mniej wyjsciowy flakonik sie ukazuje .. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
o niewiedzialam i sss ma byc ale gdzie to nie wiem mialam dzis jazde z nowym panem..troche ni było gooopio jak kazał zrobic koperte a ja do niego- ale jak to sie robiło? , no kurka zapomnialam se przez te 2 tygodnie .no i w sumie to mam zgryz z to koperto .bo poprzedni instruktor mnie nauczyła fajnie tylko ze do tej metody musi byc wjazd miedzy 2 auta....a dzis moj mi kazał zaparkowac za stojącem zutem po prostu i zgupłam
|
|
|
#2042 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie powiem bo się wstydam
Cytat:
Cytat:
![]() niemniej fajny zwyczaj Cytat:
heh, no nie edytowałam bo musiałabym szysko od nowa ![]() ja kiedyś źle skończę przez ten strumień świadomości ![]() i biedny kotecek - normalnie współczuję - idźcie idźcie do weta Polly - doooooobra juz dooobra kup sobie ten zapach |
|||
|
|
|
#2043 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachel-taaa juz lece
![]() a fogle to jaka jest otoczka shaika...bo nie jestem uswiadomiona , mnie sie kojarzy raczej tandetnie z jakims mazidem ukręconym na targu w egipcie cos jak te greckie perfumy w fajansowych flakonikach
|
|
#2044 | ||
|
BAN stały
|
Witam!
I ja Cytat:
za Twoją kotę, dziwna sprawa z tym sikaniem (wet coś podejrzewa?).Cytat:
![]() A w kwestii adresowo-urbanistycznej zrobię tylko tak ---> ![]() --- Myślałem, że mi rano głowę rozsadzi i musk eksploduje mi skroniami ![]() I dlaczego nie jest tak ładnie, jak wczoraj?
|
||
|
|
|
#2045 | ||
|
Panaroja
|
Uczulony na kurz
![]() Nie da się za nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.biedny kiciuś , chyba rzeczywiście trzeba będzie do doktora
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
froncik rozbolał głowę? no igzakli- i w czym ja wyjdę - miaąłm isć w spódnicy - w spodnie się nie mieszczę a nie mam nowych jeszcze joł joł joł zostanę wieszczem dżisasaaaaaas |
|
|
|
|
#2047 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Spryciarz I pewnie ma na to stosowne papiery? ![]() Cytat:
) byłem bardziej porządnicki, niż teraz ![]() --- Gdzie Skrbtk?! Dzie łona?! Wygraliśmy kabanosową wojnę z Niemcami!!! A niech stracę, po trzy!
|
||
|
|
|
#2048 |
|
grozi wypollizowaniem
|
oblukałam tego shaika
![]() to jest kryształowa butelka z jakimis kamieniami i metalami, a całość zapakowana w szkatułke, arapskom bibułke i kukardkeu ![]() to yyyyy...niebałdzo... nawet twister jak rozbierał armaniego to założyc ze opakowanie to 1/4 ceny...czy jakos tak, nie pamietam dokłądnie
|
|
#2049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką wojnę , zreferuj proszeu ![]() ale pocieszę się skoro chodzi o kbnosy ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- ja się dlatemu nie skusiłam na tego Shaika...
|
|
#2050 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poszła Polly namięszac
![]() bosz....moze mnie nie zlinczujo
|
|
#2051 | ||
|
BAN stały
|
Obawiam się, że wczorajsze piwo
![]() Cytat:
Cytat:
Chociaż mnie zastanawia najbardziej fakt, że to (jak wyczytałem) prezent urodzinowy, więc pieniądze z tej rozbiórki to może zwrot połowy kosztów będzie
|
||
|
|
|
#2052 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
podobnie mam z garbieniem się ![]() Cytat:
ale mam nadzieję że bez drugiej się obejdzie, docelowo w tym kącie ma stać mebel...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2054 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przez kamene mnie znielubiou
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- łoranyboskie ile ja mam postów ![]() tera sie skapnełam
|
|
#2055 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
plus jedna kuweta
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2057 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dobrze napisałaś, to ma przecież sens (tylko jak tu wycenić flaszkę?) ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2058 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
|
|
#2059 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh no ale zanim wymitłują to zaśnie na syto ![]() Cytat:
powinni dac coś - szczerze to myslałam ze włąsnie na tych lekach jest - nie znałam początku historii |
||
|
|
|
#2061 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mysle ze w takim produkcie flaszka to połowa ceny .No ale az tyle bym nie odejmowała, bo w zwykłych perfumach tez jest jakas flaszka iles tam warta, ktora przypada organizatorowi, poza tym ta połowa to moje mniemania z dupy wzięte ![]() więc nie wiem
|
|
|
#2062 |
|
BAN stały
|
No najlepiej, niewinną osobę oskarżać
![]() Ale to faktycznie, jak się tak zastanowić, jest problematyczne, bo przy zapachach mainstreamowych za przysłowiowe 200 zł nikt się o flaszkę bił nie będzie, a w przypadku takich cudów na kiju sprawa ma się zupełnie inaczej ![]() A kto furaginum kotu podaje, Skrbtk czy Kamena? |
|
|
|
#2063 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez kiedys rozbierałam prezentową flaszke .tzn to było tak: wiesz..nie kupuj mi nic na imieniny, rozbieram flaszke to mi ją dasz w prezencie
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo jest ładniej niż wczoraj
U mnie jest ciepło (chyba jeszcze) ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2066 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
poprzednim razem w listopadzie po no spie i przeciwzapalnym przeszło, teraz też dostała no spę i coś tam (Metacam) w zastrzyku podczas wizyty, w domu daję jej furaginę (przeciwbakteryjna jest, pisze na ulotce) i wczoraj i dziś ten metacam dopyszcznie - wetka na razie nie dawała antybiotyku.. tak więc kota na lekach jest ale coś nie bardzo pomagają, może to ma być w takim tempie ale chyba wolałabym bardziej wyraźny efekt...
|
|
|
|
#2067 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wylikałam speszyli for gryx ze na stronie producenta mozna nabyc -flaszeczkę w cenie 249 dolców lub -usługę refilowania za 129 dolców ha! aczkolwiek nie zachęcam do wysuwania pochopnych wniosków...
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeca nie dostaje tego od św. Mikołaja tu akurat nie widzę nic dziwnego |
|
|
|
|
#2069 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo punkt odniesienia mam ino do siebie - i różnie bywało - raz furagina pomagała w mgnieniu oka raz po kilku dniach - ale nie jestem kotem ( choć czasem sie tak zachowuję ze no nie wiem nie wiem ) niech przebada raz jeszczę owszem, jest jest przeciwbakteryja bosze ideu zaraz zamordować dziecko ( nauczać niby) kill me quickly
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-22 o 13:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

, no kurka zapomnialam se przez te 2 tygodnie

ale już kończymy prawie czwartą serię a więcej na razie nie ma 
za Twoją kotę, dziwna sprawa z tym sikaniem (wet coś podejrzewa?).