Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-22, 14:09   #1171
19mala83
Raczkowanie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Dzieki Agatek za kciukasy, mam nadzieję że będzie dobrze bo niewiem gdzie tam kibelek maja jakby co będę leciała przez pół przychodni i wrzeszczała: wc!gdzie tu jest wc! gorzej jak nie zdąże albo lepiej jakaś reklamówke ze sobą wezme
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 14:22   #1172
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Właśnie zrobiłam tą zupkę ziemniaczano-porową... do tego wstawię bagietkę z Biedry, mężowi na wierzch brie i jest obiad pyszny, efektowny i zdrowy

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Dobra, zmykam
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 14:36   #1173
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

my dzisiaj kotlety mielone i mizeria
mężuś dzwonił z pracy, że kazali mu się uczyć jeździć na wysokim składzie bo wg nich dobrze się sprawuje no i mężulek się uczy jakbhy go dali na wysoki skład to jeszcze większa wypłata i to duuzo
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 14:41   #1174
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Dzieki Agatek za kciukasy, mam nadzieję że będzie dobrze bo niewiem gdzie tam kibelek maja jakby co będę leciała przez pół przychodni i wrzeszczała: wc!gdzie tu jest wc! gorzej jak nie zdąże albo lepiej jakaś reklamówke ze sobą wezme
myśl pozytywnie! A umywalkę u mnie mieli na zapleczu więc blisko miałam spytaj się przed wypiciem 'zapobiegawczo'
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
mężuś dzwonił z pracy, że kazali mu się uczyć jeździć na wysokim składzie bo wg nich dobrze się sprawuje no i mężulek się uczy jakbhy go dali na wysoki skład to jeszcze większa wypłata i to duuzo
no to brawo dla mężulka!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 14:53   #1175
pozycja77
Zadomowienie

a u nas pieczona ryba plus pieczone ziemniaczki z ziołami a do tego surówka z kiszonej kapusty, oraz surówka marchwiowa.
przed chwilą upolowałam na allegro pierwszy ciuszek dla Bobasa, jak tylko mi go przyślą wstawie fote

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 15:01   #1176
Anabellita
Zadomowienie

Jakaś taka głodna jestem, zjadłabym coś ale nie wiem co Chyba najbardziej to mam ochotę na surowe mięsko, takiego tatara albo metkę...mmmmm

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Oj ...Mmonika9dziś wpadł mi przypadkiem w oko wózek roan marita jak ogladałam adamexa clasic , bardzo mi się spodobał,i cos pamiętam ,ze ty taki chyba ogladałaś z zebrą.Mozesz coś więce jo nim powiedzieć ,bo urzekła mnie gama kolorów ,no i jest w moim stylu...
Ja będę miała wózio z roan martina - biało-granatowy. Dostałam od koleżanki z pracy za darmoszkę. Co prawda jeszcze go nie mam w domu i nie widziałam go na żywo ale na fotkach jest bardzo ładny taki bardzo klasyczny
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
...na lewym leżę i przysypiam a na prawym zasypiam na amen więc więcej czasu spędzam na prawym, ale nie przejmuję się tym
Ja śpię zawsze na boku, obojętnie na którym, ponoć lepiej na lewym ale prawy też jest ok. Spanie na plecach jest niewskazane, a na brzuchu to się już chyba nawet nie da

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 15:06   #1177
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Jakaś taka głodna jestem, zjadłabym coś ale nie wiem co Chyba najbardziej to mam ochotę na surowe mięsko, takiego tatara albo metkę...mmmmm

Ja będę miała wózio z roan martina - biało-granatowy. Dostałam od koleżanki z pracy za darmoszkę. Co prawda jeszcze go nie mam w domu i nie widziałam go na żywo ale na fotkach jest bardzo ładny taki bardzo klasyczny
Ja śpię zawsze na boku, obojętnie na którym, ponoć lepiej na lewym ale prawy też jest ok. Spanie na plecach jest niewskazane, a na brzuchu to się już chyba nawet nie da
Ginka wczoraj mi powiedziała zeby surowego mięcha unikać bo toxo...

Super masz z tym wózeczkiem, oglądałam ten wózek i był niezły całkiem

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 15:11   #1178
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja tez spię na boczkach ;D czasem na chwilkę na plecach na brzuchu niestety nie da się.....a na brzuchu lubię najbardziej ;/

od wczoraj moje dziecię szaleju się najadło wieczorem to się tak wściekał ze myślałam, ze mi skórę na brzuchu przebije. śmiesznie raz się ułożył, że jedną stronę brzucha miałam tak wywaloną jakbym piłkę miała z jednej strony
ale ja lubię jak mały szaleje wtedy wiem, ze wszystko ok
Stary 2011-09-22, 15:12   #1179
kasiahexe
Zadomowienie

ja mialam warzywa i pierś z parownika ale chetnie bym zjadła panini hymmmmmmm

A czemu trzeba spac na lewym boku??? gdzies to juz słyszałm ale nie pamietam :/

wieczorem jedziemy do PRIMARKU a wiec zakupie jakis spioszki i bodziaki

a to sa moje nowe nabytki dresik bardziej morelowy tylko jakos tak wyszedl rózowo :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110922125312.jpg (193,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110922125238.jpg (199,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110922125204.jpg (184,5 KB, 20 załadowań)

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 15:15   #1180
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość

a to sa moje nowe nabytki dresik bardziej morelowy tylko jakos tak wyszedl rózowo :/
jakie słodkości kombinezon the best

na lewym bo jak się spi na prawym to macica uciska naczynia krwionośne

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2011-09-22 o 15:17
Stary 2011-09-22, 15:30   #1181
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Ginka wczoraj mi powiedziała zeby surowego mięcha unikać bo toxo...

Super masz z tym wózeczkiem, oglądałam ten wózek i był niezły całkiem
Wiem, ze surowizna zabroniona pewnie dlatego tak bardzo mi się chce

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 15:31   #1182
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Wiem, ze surowizna zabroniona pewnie dlatego tak bardzo mi się chce
no i to jest najgorsze...zawsze ma się ochotę na to, czego się powinno unikac ;/
Stary 2011-09-22, 15:38   #1183
kasiahexe
Zadomowienie

Słyszalyście o badaniu przepływośći pępowiny ??

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-09-22, 15:45   #1184
anankee
Rozeznanie

witam, ja dziś byłam na wizycie, z dzidziolem wszystko ok, wazy już ponad pół kilo więc ładny klocek mi rośnie
tylko badanie moczu wyszło nie ten teges i jutro mam powtórzyć i pobrał mi też wymaz z pochwy w celu stwierdzenia bakterii

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 15:53   #1185
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Mamusie
Tak sobie Was ostatnio tylko podczytuje, niestety nie mam nastroju na odpisywanie. Od wtorku walcze o to, że by moja kicia wyzdrowiała.
Na zdjęciu szwów okazało się, że kot ma jakieś zakażenie, że niezrosło się wszystko jak powinno. Kota mam szpitalu pod stałą opieką weta, niestety bidula nie je, musze ją zabierać do chatki na kilka godzin, żeby ochłoneła i zjadła coś. Takiej rany się już nie szyje, więc czekamy aż się zrośnie i modlę się aby nie dostała zapalenia otrzewnej jak nie daj Boże potoczy się w tą złą stronę. Dostaje masę antybiotyków i innych leków, oczyszczają jej tą rankę pary razy dziennie, dbają o nią, ale czy to wystarczyDziś idę po nią o 13, jak tak do niej chodzę to jak mnie zobaczy to tak mruczyz radości kochany kiciuś, że aż serce pęka.
Jestem strzępkiem nerwów, non-stop płacz choć bardzo sie staram żeby nie odbiło się to na Gabrysi to jest cieżko.
Do tego wczoraj teściowa wq*******mnie na maxa! Zadzwoniła i powiedziała, że mamy przywieść koty do teścia (myśliwy) i on je zabije, bo jak można mieć koty przy dziecku, że one je zagryzą
Co za kretynka!Było o krok od tego, żebym wyrwała tż słuchawkę i jej nawtykała! Obiecuje sobie, że jeszcze raz i mam w dupie uprzejmości!
Jeszcze usłyszeliśmy, że kuzynka tż ( też w ciąży) remontuje mieszkanie na przyjście dziecka, a my mieszkamy w jakimś małym, nie wiadomo jakim wynajętym mieszkaniu gdzieś w Łodzi Luzzzzzz
Do tego tż dziś wyjeżdża i wraca w sobotę więc zostaje sama...do dupy!

Dobrze że Gabrysia ok Kochana córcia mnie pociesza nie samowicie, jak fikołki strzela w brzusiu to banan na twarzy od razu
Za tydzień sobie pomachamy na USG - nie mogę się doczekać!

Miłego dnia Mamuśki!
Mijus współczuje choroby kotka i teściowej też Ci współczuje.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 16:00   #1186
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Ja nie mam już opcji leżenia na brzuchu, czasem się w nocy przekulnę na niego, ale zazwyczaj pod nim mam kołdrę, więc brzusio ma miękko.
Chyba spanie na brzuchu w ciąży nie jest wskazane
_________________________ ________
Hi

po waszych ostatnich postach o pasztecie kupiłam ostatnio kawałek, do tego świeże bułeczki, majonezik, pomidorek... ahhh

Dzidziol wczoraj robił sobie w moim brzuchu jakąś dżamprezę - wyginał się na wszystkie strony, co chwilę coś wystawało i kilka razy dostałam kopa w jakiś organ
Aż mój mąż siedział nade mną i oglądał z profilu, co tam się wyprawia taka sama aktywność była wieczorem, aż nie mogłam zasnąć

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Ja tak zazwyczaj śpię, ale to jest związane ze stroną, którą zajmuję w łóżku.
A czemu na lewej koniecznie?
mówisz że dzidzioł wyginał śmiało ciało
ponoć na lewym na nic się nie uciska, na prawym uciskasz tetnice i dzidzia dostaje mniej tlenu tak samo jak na plecach ale ile w tym prawdy to nie wiem...mój lewy bok już dostaje odleżyn powoli

Cytat:
Napisane przez madzia16094 Pokaż wiadomość
hej kochane ciesze sie ze u was wszystko dobrze ze dzieciaczki rosna dziekuje za pamiec i siweczuszke dla mojego aniolka u mnie psychika coraz lepiej mozna powiedziec juz nie moge sie doczekac kiedy znowu zajde w ciaze ale niestety musze jeszcze odczekac nie chce was zanudzac ale czasem czytam i odwiedzam forum tak mi lepiej bo wiem ze i ja bym nadal byla na tym forum jak by wszystko bylo ok i opowiadala jak rosnie moja dzidzia
kochana dobrze że juz lepiej się czujesz
Cytat:

my tysz chcemy drugie ale tez własnie za 2-3 latka
fajnie, ze glukoza ok myślałam ze tylko ja jakaś inna, ze tak lekko ją zniosłam

chyba się w większości spotakmy na kolejnym wątku o ciążach i dzieciaczkach za te2-3lata

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ale interes życia zrobiłam z tym czosnkiem za aż 1 eu 8 główek A mąż widział w w netto 4 główki za 1,5 eu ahh
Teraz jem kanapki z pomidorkiem i czosnkiem ale będę mu śmierdziuchac wieczorkiem trudno! To jest silniejsze ode mnie!!
ale ci zazdroszcze!!! ja nie mogę czosnku moja mała nie lubibuuu a ja tak uwielbaim no ale teraz jak zjem to zaraz mi niedobrze więc już mi się odechciało
ale jesteś przedsiembiorcza!! hihi i ekonomiczna
Cytat:
ale mężuś obrotny!!! super
Cytat:
od wczoraj moje dziecię szaleju się najadło wieczorem to się tak wściekał ze myślałam, ze mi skórę na brzuchu przebije. śmiesznie raz się ułożył, że jedną stronę brzucha miałam tak wywaloną jakbym piłkę miała z jednej strony
ale ja lubię jak mały szaleje wtedy wiem, ze wszystko ok
ja też uwielbiam jak mała szaleje, chcociaż nie lubie wtedy jak jestem głodna bo mnie to rozdrażnia że jeszcze np obiad nie gotowy a ona bidulka głodna
Cytat:

wyżej napisałam czemu na lewymśliczne ciuszki!!!!

byłam na wizycie, moja mała już nie taka mała na usg się już nie mieścigrze czniutka była na badaniu
niestety mam za niski cukier, okazało się że po wypiciu glukozy mam niższy niż przed piciem(a i tak nie mieścił się wtedy już w normie bo był zaniżony) no i anemia coraz gorsza...ginka się pytała czy coś w ogóle jem i czy jem słodkie że mam jeśc więcej i słodyczy też więcej no i muszę iść do dibetologa się skonsultować i będę miała teraz częste badania glukozy

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 16:04   #1187
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej kochane!
Daje znak , ze zyje i mamy sie z mala dobrze
W szpitalu lezalam 3 dni zrobili badania usg i wszystko jest ok dostalam dopegyt na te cisnienie i teraz jest w normie. Bardzo sie ciesze chociaz nie dowiedzialam sie czemu mi tak skacze ;/

Oczywiscie nie nadrobie tego co naskrobalyscie , wiec nie bijcie , ze nie odpisuje
Sandra dobrze, że u Ciebie i Maleństwa wszystko ok. Oby tak dalej. Trzymam kciuki.

A u mnie wcale nie jest lepiej AgaMili chyba to jakiś wirus wyspy nawiedził. Te wymioty to napewno w moim przypadku nie były od bólu głowy, bo mnie rozbolała dpoiero jak zwymio... 3 razy. Zresztą zawsze mnie głowa rozboli jak się z kibelkiem poprzytulam. Na migrenę nigdy nie cierpiałam. Nie przespałam pół nocy. Obudziłam się gdzieś koło 24 bo pić mi się chciało i po łyku wody znów pędem do łazienki. Koszmar, nie mam grama siły.
Stary 2011-09-22, 16:09   #1188
annyonne
Raczkowanie

Laski ile Wy piszecie, nie jestem w stanie nadrobić!!

Napiszę tylko, że usg połówkowe wyszło idealnie co prawda nasza 70% dziewczynka okazała się 200% chłopcem ale najważniejsze przecież że dzieciątko zdrowe Teraz tylko trzeba pomyśleć nad imieniem bo takiej alternatywy nie braliśmy pod uwagę
Synek pierwsze co zaprezentował to siusiaka, bo pewnie biedny miał już dość nazywania go Konstancją... Eh wesoło było w gabinecie

Pozdrawiam Was wszystkie i biegnę na str 32 nadrabiać, może się uda. Niestety dopadł mnie ten nasz forumowy wirus i ostatnimi dniami po powrocie z pracy wskakiwał do łózka i próbowałam się kurować, chyba pomalutku go wypłaszam, a przynajmniej mam taką nadzieję...

I oczywiście dziękuję za wszystkie trzymane kciuki za nasze badanie

Edytowane przez annyonne
Czas edycji: 2011-09-22 o 16:10
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 16:21   #1189
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem co to takiego

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
A u mnie wcale nie jest lepiej AgaMili chyba to jakiś wirus wyspy nawiedził. Te wymioty to napewno w moim przypadku nie były od bólu głowy, bo mnie rozbolała dpoiero jak zwymio... 3 razy. Zresztą zawsze mnie głowa rozboli jak się z kibelkiem poprzytulam. Na migrenę nigdy nie cierpiałam. Nie przespałam pół nocy. Obudziłam się gdzieś koło 24 bo pić mi się chciało i po łyku wody znów pędem do łazienki. Koszmar, nie mam grama siły.
Współczuje wiem co przeżywasz,ja tam mam średnio co 2 tyg. nie wiadomo z czego to się bierze i cały dzień wymiotuje ,a nic nie jem.Osłabia mnie to zupełnie i spadam wtedy z wagi ponad kilogram.Aż się boję kiedy mnie dorwie znowu ,bo już prawie 2 tyg. wytrzymuje
Idę zrobić sobie fryzurkę(na głowie) i jedziemy do gina
annyonne gratuluję 200% synka, nie złe jaja
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 16:39   #1190
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
chyba się w większości spotakmy na kolejnym wątku o ciążach i dzieciaczkach za te2-3lata

ale mężuś obrotny!!! super

ja też uwielbiam jak mała szaleje, chcociaż nie lubie wtedy jak jestem głodna bo mnie to rozdrażnia że jeszcze np obiad nie gotowy a ona bidulka głodna

byłam na wizycie, moja mała już nie taka mała na usg się już nie mieścigrze czniutka była na badaniu
niestety mam za niski cukier, okazało się że po wypiciu glukozy mam niższy niż przed piciem(a i tak nie mieścił się wtedy już w normie bo był zaniżony) no i anemia coraz gorsza...ginka się pytała czy coś w ogóle jem i czy jem słodkie że mam jeśc więcej i słodyczy też więcej no i muszę iść do dibetologa się skonsultować i będę miała teraz częste badania glukozy
super ze na usg wszystko ok tylko co z tym cukrem? trzymam kciuki za wizytę u diabetologa...
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Sandra dobrze, że u Ciebie i Maleństwa wszystko ok. Oby tak dalej. Trzymam kciuki.

bidula
Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość

Napiszę tylko, że usg połówkowe wyszło idealnie co prawda nasza 70% dziewczynka okazała się 200% chłopcem ale najważniejsze przecież że dzieciątko zdrowe Teraz tylko trzeba pomyśleć nad imieniem bo takiej alternatywy nie braliśmy pod uwagę
Synek pierwsze co zaprezentował to siusiaka, bo pewnie biedny miał już dość nazywania go Konstancją... Eh wesoło było w gabinecie

Pozdrawiam Was wszystkie i biegnę na str 32 nadrabiać, może się uda. Niestety dopadł mnie ten nasz forumowy wirus i ostatnimi dniami po powrocie z pracy wskakiwał do łózka i próbowałam się kurować, chyba pomalutku go wypłaszam, a przynajmniej mam taką nadzieję...

hi hi sobie niuniuś pomyślał- babę ze mnie robią to ja im pokażę, zeby wątpliwości juz nie mieli

a ja własnie uprzątnełam komodę dla naszego Kacperka i przeniosłam tam jego ubranka i kosmetyki

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
ja miałam to sprawdzane na usg połówkowym...ze pępowina 3-naczyniowa i ze przepływy ok i ze wszystko w dobre strony płynie...
chyba ze to jeszzce inne jakies dokładniejsze badanie

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

a co do mojego TZ to on jest taki, ze moze kopać rowy byle mu za to płacili normalnie. on się nie daje wykorzystywac i jak w kulki ktos leci to on wojnę robi ale jak dostaje za to co robi kasę jak się należy to mu obojętne co robi...
Stary 2011-09-22, 16:40   #1191
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:

ja miałam to sprawdzane na usg połówkowym...ze pępowina 3-naczyniowa i ze przepływy ok i ze wszystko w dobre strony płynie...
chyba ze to jeszzce inne jakies dokładniejsze badanie
to wlasnie chyba takie
cos mi siostra mowiła o tym ze krk to jes na porzadku dziennym ale w Uk chyba nie robia :/

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-09-22, 16:42   #1192
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ale ci zazdroszcze!!! ja nie mogę czosnku moja mała nie lubibuuu a ja tak uwielbaim no ale teraz jak zjem to zaraz mi niedobrze więc już mi się odechciało
ale jesteś przedsiembiorcza!! hihi i ekonomiczna

Ojj a ja w ciąży jeszcze bardziej polubiłam... zaczęło się tydzień temu od choroby pyszny i do tego bardzo ZDROWY!!! Najważniejsze umyłam ząbki, żeby mojego męża nie przestraszyc hihi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 16:48   #1193
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

mnie tam w ciązy się smaki w ogóle nie zmieniły.... jedynie co to do nabiału/serków/jogurtów mnie nie ciągnie
Stary 2011-09-22, 16:51   #1194
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość

hehe o ja nie mogę to ale niespodzianka no i gratulację synusia
Stary 2011-09-22, 17:15   #1195
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI !!!!!!!!!!!!!!!
ja nareszcie u siebie w domku na moim kochanym kompku który hasa jak tra lala
ciezaroweczka gratulacje Michalinki też mi się marzyło że jak będzie dziewczynka to będzie Michasia no ale jest chłopiec i będzie Michaś
wczoraj mnie tż zszokował bo mówie mu co Michaś dostał od kogo a on jaki Michaś?? a ja mu mówię że nasz synek więc się pyta dlaczego Michał - bo mi się podoba i zawsze mi sie marzył Michałek i się zapytałam jakie on ma imię upatrzone może jest jakieś jakie mu się podoba jak ma propozycję niech mówi poprostu nie mówił nic na temat imienia więc sama wybrałam a on na to że chce - Juliana nie powiem imię fajne no bo jeszcze mówił o janku ale mam w rodzinie Janka i powiedziałam ze Janka to napewno nie chcę ale Julian czemu nie można pomyśleć noi teraz nie wiem co będzie narazie pozostaje Michaś ale później może się to zmienić ale cieszę się bardzo że tż zaczeły interesować takie rzeczy i chce brać w nich udział bo na początku długo długo nie interesowało go to nie chciał słuchać o ubrankach łózeczkach wózkach itp cały cza smnie wyzywał ze mam zacząć o takim czymś myśleć w 7 mc bo dobrze widziałam co się stało w 5

a ja dziś zaczynam właśnie 7mc więc blisko blisko coraz bliżej

dziękuję dziewczyny za miłe słowa noo powiem wam szczerze że na pierwsze pół roku życia dzidziusia mam już spokój z ciuszkami wszytskiego po trochu mam tak się martwiłam że nic mi się nie skapnie bo do okoła same dziewczyny ale znalazło się kilka bardzo życzliwych osób które mnie miło zaskoczyły i sprezentowały dużo ciuszków za co jestem bardzo wdzięczna bo tu zaoszczędziliśmy na ciuszkach więc za to będzie można kupić materacyk do łózeczka i wózek trochę droższy ten wymarzony kupić bo większą część sponsoruje dziadek a my tylko dołożymy 400zł
Moniś cieszę się, że jesteś w dobrym nastroju. Gratuluje 7 m-ca. Trzymam kciuki za pozostałe dwa. Napewno wszystko będzie dobrze, a ta trauma przez jaką przeszliście w poprzedniej ciąży... pewnie nigdy o niej nie zapomnicie, ale może z czasem będzie Wam dane spojrzeć na to trochę inaczej. Czego Wam bardzo życzę.
Stary 2011-09-22, 17:16   #1196
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

mamusie oglądałyście stronkę rodzić po ludzku? ja własnie weszłam. są opinie o szpitalach itp
Stary 2011-09-22, 17:19   #1197
ewula83
Rozeznanie

Witam Mamusie!!

Lece nadrabiac!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 17:27   #1198
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny a też staracie się spać tylko na lewym boku? czy tylko ja świruję??
No nie tylko Ty świrujesz Renatko. Ja mam co noc pobudki. Jak tylko położę się na prawym boku zaraz słyszę męża: przekręć się już Skarbie na drugi bok, tak długo śpisz na prawym, a to nie dobrze dla Dzidziusia Ma bardzo czujny sen odkąd śpimy we trójkę. Ale mi jest ciężko przespać całą noc tylko na jednym boku, a na plecach nie mogę, bo mi znów duszno i czuję taki brzuch bardzo napięty

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia16094 Pokaż wiadomość
hej kochane ciesze sie ze u was wszystko dobrze ze dzieciaczki rosna dziekuje za pamiec i siweczuszke dla mojego aniolka u mnie psychika coraz lepiej mozna powiedziec juz nie moge sie doczekac kiedy znowu zajde w ciaze ale niestety musze jeszcze odczekac nie chce was zanudzac ale czasem czytam i odwiedzam forum tak mi lepiej bo wiem ze i ja bym nadal byla na tym forum jak by wszystko bylo ok i opowiadala jak rosnie moja dzidzia
Madziu tak mi przykro, ja nic nie wiedziałam. Musiało się to stać podczas mojego urlopu, kiedy nie miałam możliwości korzystania z internetu, a później nie byłam w stanie wszystkiego nadrobić. Trzymaj się dzielnie Kochana. Ściskam Cię mocno.
Stary 2011-09-22, 17:29   #1199
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej kobitki
Ja po pracy się melduje i lecę nadrabiać.....
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:43   #1200
Haniula
Zakorzenienie

hej mamusie tak pędzicie ze nie jestem w stanie was nadrabiac

U nas remont pokoju dla Lenki kupa bałaganu ale efekt napewno bedzie wart tego i oczywiscie pochwale się efektami

Jutro ide pic glukoze
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości