|
|
#1261 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
jest mozliwe, ale kolezanka chodzila za 4 razy i wkoncu jej sie udalo.. musissz miec lepsze argumenty niz wolny piatek
|
|
|
|
#1262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No wiem wiem ,ze argumenty trzeba miec lepsze i pewnie z takim wnioskiem pisemnym musze sie kierowac do dziekanatu czy gdzie?
|
|
#1263 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
ja nie studiuje na Uniwersytecie Łódźkim ale na medycznym. Trafilam na to forum całkiem przypadkowo ale przeczytał że kilka osób będzi mieszkać w prywatnym akademiku przy Kilińskiego. Ja też właśnie i wynajełam pokój 2-osobowy z łazienką ale niewiem z kim będę mieszkać. Mam nadzieję że poznamy się i będzie wesoło.
|
|
|
|
#1264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też będę mieszkać w tym akademiku, z którego jesteś piętra?
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co pamiętam to chyba 2 a Ty? pokój M
|
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Przyczajenie
|
Oooo to naprawdę mały cieszę się bardzo bo już myślałam że wiele osób przychodzi z kimś, a ja sama, Super
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
wysłałam ci wiadomość prywatną
|
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie czy ktoś wie jak to jest z dworcem fabrycznym w Łodzi- chodzi mi o remont, czy pks łódź dalej się tam zatrzymuje??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
zatrzymuje sie, ostatnio jak jechalam to nawet remontu zadnego nie widzialam
|
|
|
|
#1273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam wczoraj łódzką gazetę wyborczą i jest artykuł o fabrycznym. Zostanie zamknięty 16 października. "16 października dworzec zostanie zamknięty. Inaczej pojadą pociągi, a tramwaje i autobusy będą kursować według nowego rozkładu. Jednym słowem układ komunikacyjny zostanie całkowicie zmieniony. (...) Na stacji nie ma informacji dla pasażerów, że za miesiąc dworzec zostanie zamknięty. Nie wiadomo jeszcze gdzie będą zatrzymywały się pociągi ani jak będą kursowały. Pasażerowie o zmianach zostaną powiadomieni w terminach przewidzianych odpowiednimi przepisami prawa: nie później niż na tydzień przed ich wprowadzeniem. Do nowej sytuacji mają zostać również dostosowane trasy autobusów i częstotliwość kursowania tramwajów." Przynajmniej dobry tytuł dali: "Operacja na otwartym mieście".
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Ja korzystałam z ich internetu w zeszłym roku, zresztą w tym też zamierzam
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Co do dworca to słyszałam różne wersje. Pierwsza - narazie nic się nie zmieni, druga - autobusy zatrzymywać się będą na Dworcu Kaliskim, trzecia - autobusy będą mieć przystanek na Widzewie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
3 października mamy jeszcze wolne? zajęcia od 4.10? i czy obecność na ropoczęciu obowiązkowa? jakoś to sprawdzą? bo będę mieć problem z dojazdem
|
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
Wypowiada się w tym artykule rzecznik PKP, więc myślę żejednak to rzeczywisty termin zamknięcia dworca.
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W tym roku też muszę się do nich przejść![]() Co do tych indeksów, to może wystarczy im legitka studencka i wytłumaczenie, że w formie tradycyjnej indeksów nie ma. Bo im zapewne tylko o to chodzi, by potwierdzić to, że ów studentką faktycznie jesteś. Ja indeks posiadam i z tego, co pamiętam to tylko im pokazywałam, że go mam; do niczego innego potrzebny nie był. A i jeszcze jeżeli wynajmujesz mieszkanie to wiem, że potrzebne było upoważnienie od właściciela (w formie pisemnej na zwykłej kartce napisanej odręcznie), że pozwala ten internet w mieszkaniu założyć.
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie właściciel mieszkania nam o tym mówił, ale jak byliśmy kilka dni temu to powiedział, że takie oświadczenie nie jest już potrzebne
|
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
Na Wydziale Zarządzania indeksów nie będzie, ale karty okresowe zostają. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1282 |
|
Przyczajenie
|
Hej! szuka ktoś może współlokatora do pokoju albo mieszkania?
|
|
|
|
#1283 |
|
Przyczajenie
|
kto jest jeszcze z finansów wydział eko-soc?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1285 |
|
Przyczajenie
|
Hej Wam wszystkim,
właśnie znalazłam to forum i mam takie pytanie, czy jest tu ktoś może z pierwszego roku prawa i dodatkowo z domu studenta nr IX? Ogólnie zmieniam miasto, jadę do Łodzi zupełnie sama, nie znam ani jednej osoby i już zaczynam się tym martwić powoli. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających forum
|
|
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Nie martw się tym że jedziesz sama i nikogo tam nie znasz-naprawdę wiele osób jest w takiej sytuacji Ja będę mieszkać w VIII
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
Jako, że dostałam przydział w domu studenta nr 2 na Przyszkolu, tak więc zastanawiam się jak mogę stamtąd dojechać na WZ. Patrząc na mapę ta odległość wydaje mi się dość spora i obawiam się, że w międzyczasie będę musiała poszukać jakiegoś mieszkania bliżej uczelni czy miesjca w miasteczku. Czy mogłaby mi jakaś miła osóbka powiedzieć czym dojadę, bądż jak w miarę szybko mogę znależc połączenie ? Byłam na stronie MPK ale po prostu się w tym gubię. Pochodzę z niewielkiego miasteczka, a Łodz przytłacza mnie swoim ogromem
![]() Także może któraś z wizażanek wie jak ogólnie jest w DS nr 2 na przyszkolu ?
|
|
|
|
#1288 | ||
|
ninja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
, mam pytanie:złożyłam dokumenty na studia zaoczne, pan przyjął zdjęcia z zakrytym uchem, takie samo wgrałam do IRK. Jednak na stronie zdjęcie zostało odrzucone. Co teraz??
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

i pewnie z takim wnioskiem pisemnym musze sie kierowac do dziekanatu czy gdzie?