|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim nowych zdobyczy (Dreamer, śliczne te maleństwa!).
Zgodnie z obietnicą wrzucam własnoręcznie zrobione fotki mojego nowego nabytku .PS Selene, miło, że do nas zaglądasz
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje Demoniku! Przepiekny nowy nabytek
|
|
|
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam się przywitać po czasowej przerwie
![]() Gratuluje Wszystkim cudownych nabytków ![]() Pięknie się ogląda Wasze zdobycze Demoniku śliczny Kingdom Cudowne miniaturki,sama miałam chrapkę na Angel'a Do mnie przyleciala długo wyczekiwana Fendi ta z 2003r. Jakiś czas temu dorwałam tester w małej perfumerii, zauroczył mnie, az do tego szczesliwego momentu gdy mogę ją mieć w swojej kolekcji... BTW przybyła nam nowa lokatorka, nie wiem jak to możliwe, ale ma coś z mojego małego rudego Mruczusia, bo zaczyna ze mną rozmawiać, mruczy też niesamowice, ma też coś z Maciusia, który odszedł przed Mruczusiem...niesamowite. .. Przepraszam za off, ale chcialam podziekowac raz jeszcze za wsparcie w tamtym okresie...
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje nowych zapachow
Ja nie dotrzymalam slowa i zamowilam w koncu ostatecznie: Narcisse Noir Carona, Sacre Carona, Madness Choparda, Niki de Saint Phalle, Eau du Sud Annick Goutal, Cabaret Gresa ( bo Air de Cabochard bardzo przypadl mi do gustu ). Z Youth Dew Amber Nude sie wstrzymalam, poniewaz czekam na probke. Tak wyglada moja wstrzemiezliwosc do przyszlego roku, abstynencje chyba wiec zaczne od pierwszego stycznia, przynajmniej mam taka nadzieje. Meriamon - Wymiziaj nowego domownika, na pewno jest wspanialy
|
|
|
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
Znów wcisnęłam "kup teraz". W zasadzie to jak 4 piwa w knajpie + taksówka spowrotem. To ja już wolę wieczór z próbkami
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
Demoniku gratuluję pięknego nabytku
|
#2170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki
|
|
|
#2171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwierdzam, sztrasznie mdlący, ohydny, melonowo ogórkowy, czuję też to mango...:/
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
doczytalam w nutach, ze ten smierdziel to chyba owoc kaki( ale w kazdym badz razie egzotyczny
smierdziel..Oczywiscie kwestia preferencji ale ja akurat nie lubie takich nut w zapachach.Kwiatowo- owocowy.Teraz czuje w nim magnolie, tej rozy to na lekarstwo. Jak chcesz moge Ci odstapic to cudo
|
|
|
|
#2173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki, dzieki ale jutro ide do Juliee - Magdy, trzyma swego juz dla mnie )))
|
|
|
#2174 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
dobra
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję Wam kobietki tych wszystkich cudeniek. Do mnie dziś doturlał się Gucci Rush 2 Selene, jak dobrze Cię widzieć |
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Meriamon, świetnie, że znów z nami jesteś Mamy już tu specjalny wątek kocio-psi, więc mam nadzieję, że zamieścisz tam zdjęcia koteczki ![]() A w temacie - gratuluję wszystkim nowych nabytków Demoniku, to Kingdom jest cudne!!! A zapach - różni się od klasycznego EDP lub EDT? Preferuję wersję EDP.
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak tylko zrobię fotki zaraz wrzucam
|
|
|
#2179 |
|
Rozeznanie
|
Siedzę, myślę, analizuję swoje ostatnie zakupy z 2 tygodni i wychodzi na to, że z 5 ostatnio zakupionych flaszek zaledwie jedna to "nowość" (czytaj: coś, czego jeszcze nie mam), reszta to same dublety
Parafrazując powiedzenie: "Wczoraj kijowo, dzisiaj kijowo - czyżby długo oczekiwana stabilizacja??" No nie wierzę... Co obstawiacie: na głowę mi padło, czy na nos..?
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, ze nie mozesz znalezc godnych nastepcow swoich ulubionych zapachow w gaszczu nowosci i nie takich znowu nowosci nie jest niczym zaskakujacym, bo conajmniej polowa z dostepnych zapachow jest do siebie podobna, trudna do odroznienia i nie ma tego "czegos" ale na pewno znajdziesz rowniez zapachy, ktorych jeszcze nie uzywalas, a ktore uwioda Cie jak Twoje stare milosci |
|
|
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkim -holikom gratuluję nowych nabytków! Zauważam niebezpieczną tendencję do umniejszania rangi zakupów
Tu jest potrzebna prawdziwa, twarda grupa wsparcia, nie akceptująca wymówek i usprawiedliwień Stwierdzam, że sama nie znajduję wytłumaczenia dla swoich fanaberii i wyskoków przedwypłatowych, ale przyznajcie - miło wyczekiwać coraz to nowszych paczek, choćby i ze znanymi zapachami
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja Wam gratuluję!
![]() Witaj Meriamon! .Cytat:
, ja też wolę EDP. Ta limitowanka, prócz tego, że jest lżejsza i mniej trwała (EDT), jest też bardziej kwiatowa i jakby "przejrzysta". To już nie jest mroczne, pożądliwe, esencjonalne Królestwo, ale uroczy pałacyk letniskowy jakiejś eterycznej księżniczki . Myślę, że ta wersja dobrze będzie się nosić ciepłą wiosną i latem - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2932596 - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2932752
|
|
#2183 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku ten flakon przypomina mi skarabeusza
jest piękny bursztynowy. Czy cieply jest ten zapach?
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jakieś nieprzyzwoite skojarzenia
Niemniej jednak, flakon piękny
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieprzyzwoite ...hmm bardzo podobne do podobnej.P.S. Mój kolega ostatnio bara bara nazwał KUCZI KUCZI bardzo mi się to podobało
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
Ostatni nabytek - DZONGKHA w ciemno
Czekam na nią w napięciu - powiedzcie, proszę, że dobrze uczyniłam |
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2189 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Ha!! Dotarła do mnie Lolita Midnight! Nie spodziewałam się jej tak szybko i baaaardzo się ucieszyłam
Cudna! LadyDior! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

obawiam sie, ze nie raz zaliczy skok na glebe - dlatego pod sama szafke dosuniety jest dywanik 
.

Parafrazując powiedzenie: "Wczoraj kijowo, dzisiaj kijowo - czyżby długo oczekiwana stabilizacja??" No nie wierzę... Co obstawiacie: na głowę mi padło, czy na nos..?