|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
inksza rzecz ze po prostu nie mogłam sobie na to pozwolić i juz - nie płaczę nad tym - życie no ale zgodzę sie z Tobą hmm, cza spać krótko ![]() a poważnie to nie wiem, nie stosuję - ale nie wierzę że taki łotręb w 3 godziny wymiata - trochę chyba można pospać ta sama myśl pomaga mi przetrwać ( normalnie zamykam oczy i powtarzam jak mantrę) Flo i skrb - straszno z tym remontem - nie wiedziałam że taki stopover - kurde przytulam bo co mogę?czas leci szybko, wiec moze chociaż tyle "pociechy" |
|
|
|
|
#2132 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Widzę Cie gryxiu przy 114 odlewce , potem tak->Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój co prawda ma doczepione kończynki i główkę, ale i tak wymaga konserwacji ![]() Cytat:
![]() i to nie jest tak,że wszystko powinnaś już umieć. To zależy jak umie przekazać Ci wiedzę osoba, z którą jeździsz ![]() sposób: podjeżdżasz równolegle (blisko!) do autka, za którym masz zaparkować. Dajesz wsteczny i cofasz, aż zrówna się dupcia z dupcią (w sensie tyły autek). Kręcisz kierownicą do oporu w prawo i cofasz, aż kąt między autkami będzie ok.45 stopni. Prostujesz koła (półtora obrotu w lewo) i dalej cofasz, aż prawe lusterko będzie mniej więcej na wysokości narożnika autka obok. Wtedy odkręcasz kierownicę na maksa w lewo i cofasz aż wyprostujesz się przy krawężniku. Oczywiście wszystko wolniutko i z kierunkami. I zawsze możesz zrobić korektę. Sprawdza się przy Clio, na którym zdaje się u nas, ale na innych też działa. Mam nadzieję,że nie namotałam za bardzo ![]() czeka sobie na śniadanie... fcale,że nie
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
toć pisze że na drugim miejscu - no inny inny podobny miejscami w "klimacie" w kategorii ale juz tu pisałysmy i sie Z Wintrą zgodziłyśmy ze słodziejszy on ja jednak wolę RM - natomiast Bal jest na tyle miły i noszalny ze ocierać nim zły po RM to czysta przyjemność - ale w ogóle nie odbieram Bala Afriko jako jest na frag opisywany choć recek nie czytałam |
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda mi bardzo, bo nie dość,że fajna muza to i towarzystwo zacne (że o tych przyśnionych wejściówkach nie wspomnę ).Ale szefostwo wymyśliło,że w poniedziałek i wtorek jedzie w delegację. A jak szefostwa nie ma, to ja muszę być fajna jest? Ja mam resztkę Tołpy, świetnie robi kadłubkowi, ale zostawia paskudny posmak na skórze
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie fogle nie balsamuję
nie lubie i nie kce misie czasem łydki Niveowym jasnoniebiseskim mleczkiem - genialne polecam ( ale wiem ze chyba politycznie niepoprawne) starcza mi na rok za to masaż na olejkach to mogłabym mieć co noc - pomarzyć można |
|
|
|
#2137 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ano-to tak mnie uczyła dawny gosc-tylko problemo jest kiedy przestac sie obkrecac i zaczyąc prostowac. tamten mi mówił ze jak w lewym widze całą szerokosc miejsca do ktorego wjezdzam-i to sie sprawdza jak jest wyznaczone miejscezakonczone np kraweznikiem,albo jak jest auto z tyłu....a tak na piusto z tyłu to kiepsko. no i ja niby umiem robic te koperte ino nieporadnie-tzn własnie albo stane za daleko kraweznika,albo wjade tak ze nie moge sie naprostowac bo juz kraweznik..a tak co drugi raz wychodzi dobrze
|
|
|
#2138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad2. no fłaśnie ![]() ad3. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2139 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A RM psiknę i idę w chmurze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja czuję, bardzo czuję
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2143 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę do wanny wypróbować mydła od Mić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2145 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
a to to było?, no patrz, nie skojarzyłam
, takie se, może i takie se, suodkie, waniliowe, ale nie tak banalnie , a zresztą nie bardzo pamiętam, ale! cholernie trwałe
|
|
#2147 | |||||
|
BAN stały
|
O!
Cytat:
![]() ![]() Myślisz, że taka rozbiórka by przeszła? Już widzę to "Wartość ponad 50.000 zł" w nagłówku ![]() Cytat:
Poza tym, przy takiej cenie zawartości, musiałbym kupić jakiś specjalistyczny, certyfikowany sprzęt analityczny, który mierzy objętość substancji płynnych z dokładnością do 0,0000000001 ml ![]() Jak ja się cieszę, że se parkować mogę, jak mi się podoba, ulga normalnie, ufff! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chyba kurficy dostał, albo innego nerwobólu, ale tym razem w ważnym miejscu |
|||||
|
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I akurat równoległe wychodziło mi strasznie. Ale się nauczyłam, bo instruktor mnie zaszantażował. Stwierdził,że po mnie nie ma już kursantów, następnego ma rano o dziewiątej, w sumie do domu mu się nie śpieszy, to będziemy parkować,aż się nauczę. Poszło mi bardzo szybko ![]() Cytat:
I się ratowałam Tołpą.Ta Alterra ma w składzie alkohol? Bo kremy mają i źle mi robiły na naczynka przy dłuższym używaniu
|
|
#2150 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wiem o co biega, Mić chyba ze trzy razy pisała, że będzie zamawiać
|
|
|
#2152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć w sumie to mogłam pw napisać żeby sie dopytać to moja wina.... więc co to za mydła? ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- antybiotyk jakiś , na stan zapalny właściwie
|
|
#2153 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ok,ale skąd wiedziec ze to juz te 45 stopni , ja poczebuje dokladnie, bo zawsze sie machne o pare w jedna albo w drugą i wychodzi jak wychodzi .skąd wiesz kiedy prostowac? ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej...to jest jakaś inna? ![]() Cytat:
a czy ja gdzieś napisałam,że to ja sieu wylizujeu?
|
|
#2155 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
no prostuję, jak mam te ok.45 stopni. Przecież to nie trza z kątomierzem ino na oko i trochę na czuja. Zresztą po to masz możliwość zrobienia korekty, bo mało komu od pierwszego podejścia wychodzi dobrze.
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponowne wyrazy współczucia dla zdających i szacunu dla tych co im to się podoba i im wychodzi 2. |
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
ale, że jak
trójmiasto z odbiorem osobistym byłoa link wklejała i Mić i cheba ja ![]() Cytat:
![]() i witaj w dołku ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- we perfumerii w CH Batory to mają
|
|
|
#2159 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
paszczowe miały chyba na drugim
![]() i oby jak najszybciej się udało z niego wygrzebać ![]() Teraz będę bankrutować na benzynę To coś czym będę jeździć pali 9litrów/100km
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

, jednak taki reset jest potrzebny
?
straszno z tym remontem - nie wiedziałam że taki stopover - kurde przytulam bo co mogę?

Oczywista bez przygód na wakacje nie pojechali
, potem tak->

nie lubie i nie kce misie 

Już widzę to "Wartość ponad 50.000 zł" w nagłówku