|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13!
Ale to są widoki na aktywne wakacje
Chociaż... Naprawdę warto pojechać Cytat:
Co do piąteczki.... Mrrrau Ty Nasza Mądralko! Jestem z Ciebie taaaaka dumna! Co do zaręczyn... Ehh... No trudno... Co poradzić...
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj bede szukac bede. ja np jak ktos mowi nie to nie i nie przekonuje takiej osoby, jak ktos bedzie chcial to sam przyjdzie.. i rzeczywiscie przychodza tacy i sie pytaja bo moga miec 30tys za samo przejscie do nas. ale zobaczymy. obym cos "normalnego" wyhaczyla, ja chce jakas prace w ktorej cos ode mnie zalezy a jak ktos karty nie chce to mu jej nie wcisne na sile;/ chociaz niektorzy potrafia |
|
|
|
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Sylvuś ![]() Sikaj na pracę i szukaj ciekawej w każdym wolnym czasie!
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
tak, dostała jabłuszko w nagrodę, mimo że nie powinna bo mi podżerała banana ze śniadania
![]() Sylvi, z drugiej strony lepiej mieć pracę niż nie mieć. Dziś koleżanka mi opowiedziała, że jedna z naszych animatorek urodzinowych przyjechała do Wawy za miłością swoją, ale od miecha nie może znaleźć pracy. Zaproponowali jej w jakimś żłobku 10zł/h za opiekę nad 7 dzieci, a ona...odmówiła, bo dla niej to za mało. NIe ma jakiegoś mega doświadczenia, to raz, a dwa - w przeliczeniu na etat to wychodzi ok 1600 zł. Za to da się wyżyć swobodnie. Bjuti, jak Ty się łatwo godzisz z losem. Zazdroszczę Ci tej pokory ![]() Seksu ostatnio nie ma, bo nie mam siły po 10h w SD
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta laska to jakaś nienormalna?! Przecież od czegoś trzeba zacząć! ![]() Co do mnie... Nie mam co poradzić Płaczem niczego nie załatwię. Znaczy załatwię albo no... Nie będzie to spełnienie mojego marzenia ani marzenia Mojego P... Nie mam co zrobić
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że dobra. na tyle, że Ciku jako stworzenie wredne acz towarzyskie, woli siedzieć ze mną w salonie niż sama w sypialni, w której ma więcej miejsca do biegania
i leży taki zwłoczek przy łóżku, joj ![]() Właśnie, od czegoś trzeba zacząć. też tego nie rozumiem ![]() Boś dzielna i mądra! Moje zaręczyny to też nie było niczyje spełnione marzenie, heh. Tak to jest w tych długich związkach. bardziej formalność niż radocha i zaskoczenie. |
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
no niektorzy mowia ze nie ma pracy a tak naprawde wybrzydzaja... ja teraz tez nie chce brac co popadnie tylko prace ktora bedzie mi odpowiadac. no chyba ze po 3 miechach mi podziekuja to bedzie znowu wysylanie miliona cv
|
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No laska pracy nie może znaleźć, tutaj coś jej zaproponowali a ona nie Trochę to jakoś no... Może jej się (widocznie) nie chce pracować i tylko szuka wymówek?I tego się boję. Że to będzie formalność ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
No trochę urósł. Na fb można obejrzeć. Wyciągnął się i jak tak leży na rozjechaną żabkę to trochę tych centymetrów ma
ale nie jest duża ogólem. Mały Cik i oby już nie rosła ![]() Życzę Ci, żeby to nie była formalność! |
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebuję zwierzaka trzymać w ręce co by wiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Uciekam dziołszki kochane ![]() Dobranoc
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Jak była malusia to się mieściła w tej niebieskiej kuwetce, w której ma swoje pierwsze zdjęcie. Teraz zmieściłby się tam tylko jej tyłek
![]() Wystawiłam tą kiecuchnę z allegro na allegro i gumtree, zbieram się do tablicy. A nuż mojej narowistości tym razem się upiecze
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi sie nie chce jutro do roboty isc. tragedia
|
|
|
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
Lasencje nie przegielyscie z ta iloscia postow?
![]() nadrobilam Was (z trudem) ale chyba bym z 20 stron w wordzie zapisala, co by napisac wszystko, co chce Wam powiedziec ![]() tyle postow w 2? 3 dni?
Edytowane przez netali Czas edycji: 2011-09-22 o 22:50 |
|
|
|
#4514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam
Kurde no co ja na to poradze ,ze same dzikusy tam chodza i sie chowaja na koncu sali jakby prowadzacy nas zjesc mieli ![]() .W ogole dzisiaj bylo wiecej smiechu niz nauki i doszly dwie nowe pary (tu smiech) na co on ee tam nie patrz sie w lustro ,lustro poszerza ,wygladasz b.dobrze tu spojrzenie na swoja narzeczona czy nie dostanie w twarz![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
.Opowi em wam sytuacje u mojego brata ,przyszla do niego dziewczyna w sprawie pracy ( brat prowadzi gastronomie) i mowi ze lzami w oczach ,ze ma ciezka sytuacje ,rodzice stracili prace,pracowali w zakladzie ktory rozwiazali ,no i ona szuka pracy ,wiec brat mowi w porzadku tylko podstawowym wymogiem jest to ,ze nie moze pani miec tipsow,na to panna aha to ja podziekuje ,nosz kur....brak slow .A co do zarobkow mlodych to tak jest ,przychodzi taki mlody po szkole i chce zarabiac od razu pensje szefoskie
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, piona za niechcemisie
![]() Mało tego, jutro skubanie brwi, solara i ostatnia próba przed ślubem, aaa! Chyba się zapłaczę na śmierć na tym ślubie. Najlepsze, że chyba nie ślubu samego w sobie zazdroszczę, a szybszej decyzji o nim, pf. Gupia Gajka. Netali go go go ![]() Tipsy ważniejsze niż przeżycie? widać nie była aż tak potrzebująca.Jeju! miałam iść się myć, a tu przyszło małe, wylizało kocyk, a potem zrobiło pac na boczek między moją nogą a oparciem łóżka. Nie ide się myć. Miziam małe
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-09-22 o 22:57 |
|
|
|
#4516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
lachon to ja będę jak mnie odpicują w sobotę rano
|
|
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
A to wesele Twojej kuzynki, dobrze kojarzę?
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
nie, kuzynki już było. Mojej dobrej koleżanki, kiedyś przyjaciółki
|
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Aha
Też bym się przeszła na jakieś wesele, daaaawno nie byłam. A w rodzinie najbliższe w czerwcu (kuzyn 24 lata z dziewczyną 19-letnią....
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
wpadka? ^^'
|
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
|
#4523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,a ona dopiero wejdzie do rodziny za rok i na dodatek bedziemy sie tak samo po slubach nazywac
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie młoda nieźle zadziera nosa i czuje się taaaaka dorosła.
|
|
#4527 | |||||
|
Zadomowienie
|
ejo
mateczko, tyle Was nacytowałam, że znów będę musiała dzielić posta... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
witaj Kochana! nawet nie wiesz jak sie ucieszyłam, że znów jesteś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ojej, jaki sms matko, to takie przykre, ta rutyna ![]() Cytat:
a TŻ to widzi?
|
|
#4528 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
materialista pier...niczony ![]() Cytat:
![]() kurde, takie panny to w Cytat:
jak sobie czasem czytam, że Wasi TŻ tacy kochani to mi się smutno robi bo mój ani trochę taki nie jest 'romantyczne napady' raz na miesiąc że przytuli, coś powie miłego... aha, na przywitanie mówi 'cześć Miśku' ale to wszystko, nic więcej to okropne ![]() i jakiś miesiąc temu TŻ mówił mi że spotkał starego kolegę i że idą razem na spontaniczne piwo, bo dawno się nie widzieli, po czym dodaje, że kolega ma ciężki okres i musi z kimś pogadać, bo dziewczyna go zostawiła po 5latach związku, no to mówię, spoko idź, a TŻ ciągnie temat dalej, że ta dziewczyna młodsza jest od kumpla i pewnie coś jej odbiło i tyle, bo po takim czasie... pomyślałam sobie, no to fajnie, bo po pierwsze wiek nie ma większego znaczenia, po drugie my też jesteśmy razem ponad 5,5 roku razem, więc TŻ jest pewny że go nie zostawię... no niby fajnie, ale widzę że kompletnie przestał starać się o cokolwiek, że jest pewny że go nie zostawię... muszę coś zrobić żeby ruszył du.p.sko i zaczął się cokolwiek starać a nie żyć jak w małżeństwie z 40letnim stażem no nic... na koniec wyżaliłam się ![]() eh... dziś nic się nie działo, TŻ miał trening, więc nie widzieliśmy się teraz idę dokończyć sprzątanie, potem na stepper i spać paaaaha Bjuti nic nie wiadomo z pracą, nikt nie dzwonił... mieli zadzwonić najpóźniej w piątek, więc jutro dla mnie ostatni cień szansy, mam nadzieję, że się odezwą ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- ah, zapomniałam dodać, że ten kolega TŻ jest nadal z tamtą dziewczyną, wrócili do siebie, to był jakiś kryzys...
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-09-23 o 01:06 |
|||
|
|
|
#4529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedzialam
ale u mnie calkiem spoko bylo bo ponad 20 stopni ![]() Cytat:
![]() A co ja znów takiego wywęszyłam? ![]() Cytat:
a wygladal tak... ![]() Tobie chyba juz nie musi isc w cycki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Siemanko! Ja dzisiaj na 11 do pracy, szefowa mnie prosila poza tym dzisiaj ciastko w pracy urodzinowo-imieniowe
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-09-23 o 08:03 |
||||
|
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
heeej
wstałam i idę nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- nie lubię naleśników ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
a co do Ciki to spryciula z niej ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() też bym poszła ale u mnie w rodzinie to się na najbliższe 2 lata chyba nie szykuje ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- naadrobiłam ![]() ja dziś mam nadzieje że pójdę na spacer z TŻ nie widzielimy się od wtorku a w sobotę jedzie do szkoły |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

Chociaż... Naprawdę warto pojechać 

A P. po uszy zakochany. Jakbyście tyle lat na coś czekały i niespodziewanie by się spełniło Wasze największe marzenie, też byście fruwały w ekstazie 

widać nie była aż tak potrzebująca.
Pewnie młoda nieźle zadziera nosa i czuje się taaaaka dorosła. 
nie mogę się już doczekać aż zostaniesz moją żoną
to okropne 

a wygladal tak...