Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 21:07   #1861
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
A Ty chyba nie zrozumiałaś, o co mnie chodziło, skoro piszesz już w takim tonie "wybacz", "wymuszać".

Tak się składa, że nie musisz się zarzekać, że już nie będziesz, oczywiście jeśli o mnie chodzi. Bo właśnie pokazałaś mi, że jednak tu nie pasuję, tu musi być zawsze albo słodko, albo trzeba milczeć, reszta jest źle widziana.
Ja Cię Karo bardzo lubię i myślałam, że o tym wiesz, choćby po kontakcie tzw. prywatnym. Ale to nie znaczy, że wszystko mi się podoba. A jak mi się nie podoba, to to mówię, i tu i w życiu.

Kończąc ten chyba przydługi już wywód, żegnam się z Wami, Dziewczyny
Jola nigdy nie byłam za słodzeniem, a za szczerością...nie miałam zamiaru Cię zdenerwować, tak jak pisałam po prostu chciałam Wam napisać...a że tu pisałyśmy, a do klubu przez dwie godziny nikt nie wszedł to myślałam że nie widziałyście, tyle...mój błąd, może się pośpieszyłam, może to moja nadgorliwość którą tłumaczę radością...może źle wyraziłam się tym jednym zdaniem...nie wiem, czasu nie cofnę...
Poza tym jestem ostatnią osobą która mogłaby chociażby pomyśleć że tu nie pasujesz...wiele razy pisałam Tobie co o Tobie myślę, wiele Tobie zawdzięczam i nie chce żeby głupie jedno zdanie zepsuło cokolwiek. Ja się pospieszyłam, a Ty w moim odczuciu za mocno zareagowałaś...to moje odczucie...i wiesz że przez moment tych wywodów i mi się przykro zrobiło ale stwierdziłam że dobra rzecz w zły sposób przekazana nie może wszystkiego zchrzanić...

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Do tej pory wstawał 6 rano,
w południe 12-14 spał
i wieczorem o 20 do łóżka

A teraz czasem nawet o 14 kłaść się nie chce... co za tym idzie wszystko o te 2h jest przesunięte.
Biorę pod uwage to że mogę nie mieć czasu po porodzie żeby usypiac go 40 min, bo ciężko będzie utrafić żeby Jasiu też spał... Ciężko mi tak gdybać.... Będę go obserwować przez kilka dni i rozwiąze się samo...

Jeszcze trochę ponad miesiąc... Cieszę sie i doczekac nie mogę
Rozumiem

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Karo łożko to te na ścianie z tapetą z żółtym przesiueradłem. Zwykłe łóxko , tyle że niskie. Tomek jeszcze tam nie spi , spi z nami ...

Dzięki za rady
nie widziałam zaraz spojrzę jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Hejka
Dziekuje za wszystkie miłe słowa o mojej Blaneczce
Jest przekochana.
Kubus zrobił sie synek tatusia nie chce sie do mnie przytulac, bawic - woli z tatą Mam nadzieje, ze to przejsciowe.
Laktacja mi sie ruszyła - w nocy zalało mi koszulę mała sciaga z dwóch piersi i chce jeszcze, wiec dorabiam mleko mod.
Ładnie spi, tylko czasami pomarudzi jak jest głodna.
Dzisiaj TŻ zabrał Kube na wies, a ja ogarnełam dom.

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Szczawianowej nie zrobie, bo szczawiu brak, a jak robisz holenderska?

Karola, ja tez nie zagladalam do klubu, bo zazwyczaj do klubow zagladam wieczorem, a i to tak nie jest to codziennie. Tak samo mam na przyklad z albumami. Koduje, ze mam zobaczyc/przeczytac cos pozniej, zazwyczaj sprawdzam ten watek, ale takze poczte i inne rzeczy, ktore czytam. Nie znaczy to, ze ktos nie jest dla mnie wazny, kogos ignoruje, ale zwyczajnie na wszystko nie starcza mi czasu. Patrze na to tak, jak sama to odbieram - ja nie oczekuje, ze gdy ja cos napisze, wstawie to wszyscy zaraz poleca czytac, czy ogladac i zostawiac komentarze. Przeciez to nie zniknie. Rozumiem twoje intencje i to, ze chcialas sie czyms podzielic na juz, wiem tez, ze jestes wrazliwa. Kiedys mialas podobne pretensje, ze napisalas cos we watku i tylko jedna osoba to skomentowala i bylo ci przykro. Czasami cos gdzies umyka, o czyms sie zapomina, bo bywa np bardzo ruchliwie w naszym watku i tyle, nie trzeba brac wszystkiego tak do siebie.
Sama chyba wiesz, ze nie na wszystko masz czas, wszystko przeczytac i zaraz odpowiedziec, odniesc sie i o to mniemam chodzilo Miramej. Niepotrzebnie sie zacietrzewilas, naprawde. Wiem, ze jestes wrazliwa, ale czasami trzeba sobie odpuscic.
Mariolka przecież nie oczekiwałam że przeczyta to ktoś kogo nie było na wątku

i zamierzam skorzystać z Twojej rady...po prostu sobie odpuszczam...
P.S. nie wiem o jakich moich pretensjach piszesz, pewnie były przez te kilka lat jakieś, ale ciekawe jest to że pamiętasz o nich...musiałam nieźle podpaść...

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Karo, Wojtusia pomóżcie gdzie znaleźć drewniane kołki do kurtki. Ma jedną dla A na oku, ale jeden kołeczek (w kształcie kła, czarny) ułamany jest i może bym dokupiła
Jak reszta z Was wie, to też pliss
Poszukam, bo pamiętam że widziałam w jakimś sklepie i dam Ci znać....

Cytat:
No i dobrze, chciałam wejśc, ale wyskakuje brak zaufania dla witryny, też tak macie?
ja mogę wejść

Przykro mi że przeze mnie poszła sobie Jola, przykro mi ze z mojej radości narobiłam bałaganu, nie chciałam, nie taka była moja intencja, czuję, że to wszystko było niepotrzebne i nie musicie mi teraz tłumaczyć mojego zachowania, naprawdę...i mam nadzieję że Jola do Was wróci...

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2011-09-23 o 21:10
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:08   #1862
katarzynka00
Zakorzenienie

Mariolko ja zupy rzadko gotuję bo mój mąż średnio przepada.
A jak dla siebie i L to mały garnek,najczęściej te co dziewczyny wymieniły, a w sezonie letnim bardzo często taką szabelkową szabel to inaczej fasolka szparagowa.Uwielbiamy taką na wodzie,z łyżeczką masła i śmietanką

Zimą cebulową,dyniową,krem brokułowy.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:14   #1863
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Karo nie smuc sie
ja nie uwazam zebys zrobila cos zlego

napisalas, ze sie cieszysz i czemu nikt nie odpisuje ale nie sadze zeby to byl powod do denerwowania sie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:19   #1864
UnholyOne
Ola-Unhola

Kat, gg nie działa mi, u Ciebie też?
Stary 2011-09-23, 21:34   #1865
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
Karo nie smuc sie
ja nie uwazam zebys zrobila cos zlego

napisalas, ze sie cieszysz i czemu nikt nie odpisuje ale nie sadze zeby to byl powod do denerwowania sie
dzięki Svi

jeszcze do Mariolki chciałam...zupę holenderską robi się na wołowinie...oni mają taką specjalną w słoikach (często od ciotki ją dostaję) ale spokojnie można po prostu gotowaną wołowinę + drobny makaron + dużo warzyw (jak na rosół) pokrojonych w słupki + balecie, czyli kuleczki malutkie z mięsa mielonego. Polecam, jest przepyszna...
Stary 2011-09-23, 21:36   #1866
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja zamierzam wyprobowac zupe po mediolansku
podobno dobra
Stary 2011-09-23, 21:38   #1867
UnholyOne
Ola-Unhola

Karo, jak znajdziesz kołeczki, będę wdzięczna, bo kurtkę juz zakupiłam

Ale pyszności , zupka holenderska, mediolańska, mniam
Stary 2011-09-23, 21:45   #1868
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Jola nigdy nie byłam za słodzeniem, a za szczerością...nie miałam zamiaru Cię zdenerwować, tak jak pisałam po prostu chciałam Wam napisać...a że tu pisałyśmy, a do klubu przez dwie godziny nikt nie wszedł to myślałam że nie widziałyście, tyle...mój błąd, może się pośpieszyłam, może to moja nadgorliwość którą tłumaczę radością...może źle wyraziłam się tym jednym zdaniem...nie wiem, czasu nie cofnę...
Poza tym jestem ostatnią osobą która mogłaby chociażby pomyśleć że tu nie pasujesz...wiele razy pisałam Tobie co o Tobie myślę, wiele Tobie zawdzięczam i nie chce żeby głupie jedno zdanie zepsuło cokolwiek. Ja się pospieszyłam, a Ty w moim odczuciu za mocno zareagowałaś...to moje odczucie...i wiesz że przez moment tych wywodów i mi się przykro zrobiło ale stwierdziłam że dobra rzecz w zły sposób przekazana nie może wszystkiego zchrzanić...
Karo, po pierwsze nie zdenerwowałaś mnie. Nie piszę o tym, że coś mi się nie spodobało tylko wtedy, kiedy jestem zdenerwowana. I tak, uważam, że zdanie było niefortunne, bo napisałaś, że nie chcemy się z Tobą cieszyć, a to jest IMO zarzucenie nam złej woli.
Sama napisałaś, że nie zawsze możesz odpisać, czy ktoś kiedyś miał do Ciebie o to pretensje? Ja sobie nie przypominam. Przecież tyle Twoich radości i smutków razem przeżywałyśmy (i nie tylko Twoich), pisząc w miarę możliwości.
Twoim zdaniem ja zareagowałam za mocno, a jak ocenisz swoją reakcję?
Wcale nie chciałam Ci zrobić przykrości, znamy się już nie tylko z forum, napisałam, co myślę, bo tak, w tamtym momencie mnie to zirytowało. Bo irytują mnie też czasami osoby, które lubię. Ba, nawet te, które kocham

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

I jeszcze napiszę, że przeczytałam w klubie od razu, jak przeczytałam Twój post. I gdyby trzeba było pocieszać, to rzuciłabym najprawdopodobniej wszystko (oprócz Kuby ), żeby odpisać. Ponieważ wieści były dobre, poczułam radość i uznałam, że mogę ją wyrazić w wolnej chwili.

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2011-09-23 o 21:55
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:47   #1869
UnholyOne
Ola-Unhola

Joluś, jestes

Nie ma się co denerwoawć dziewczyny, ale tak jest, że się lubimy raczej. Jedne bardziej drugie mniej, ale jak się napisze coś... hmm... skomentuje nie zawsze pozytywnie, ma się uwagi, pretensje, jest przykro czy jak to tam nazwać - wiecie o co chodzi i inaczej się to odbiera niż byśmy ze sobą rozmawiały. Pikanterii dodaja czasami emotki i tak wychodzi.
Zresztą nie raz pisałyśmy, ze słowo pisane inaczej niż mówione jest odbierane, więc przyjmujemy pewien margines i będzie gut
Stary 2011-09-23, 22:11   #1870
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Znowu pojechalam na zakupy i garderoba Werki na zime pelnamamy kozaki dokupilam jeszcze czapke w komplecie z szalikiem i rekawiczkami

aaaa podpisuje sie pod tym co napisala Unholy

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 22:26   #1871
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Karo, po pierwsze nie zdenerwowałaś mnie. Nie piszę o tym, że coś mi się nie spodobało tylko wtedy, kiedy jestem zdenerwowana. I tak, uważam, że zdanie było niefortunne, bo napisałaś, że nie chcemy się z Tobą cieszyć, a to jest IMO zarzucenie nam złej woli.
Sama napisałaś, że nie zawsze możesz odpisać, czy ktoś kiedyś miał do Ciebie o to pretensje? Ja sobie nie przypominam. Przecież tyle Twoich radości i smutków razem przeżywałyśmy (i nie tylko Twoich), pisząc w miarę możliwości.
Twoim zdaniem ja zareagowałam za mocno, a jak ocenisz swoją reakcję?
Wcale nie chciałam Ci zrobić przykrości, znamy się już nie tylko z forum, napisałam, co myślę, bo tak, w tamtym momencie mnie to zirytowało. Bo irytują mnie też czasami osoby, które lubię. Ba, nawet te, które kocham

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

I jeszcze napiszę, że przeczytałam w klubie od razu, jak przeczytałam Twój post. I gdyby trzeba było pocieszać, to rzuciłabym najprawdopodobniej wszystko (oprócz Kuby ), żeby odpisać. Ponieważ wieści były dobre, poczułam radość i uznałam, że mogę ją wyrazić w wolnej chwili.
nie zdenerwowałam a wkurzyłam Cię...i to mi się wydało zbyt mocne...
możemy już zapomnieć o tym wszystkim? naprawdę źle mi że tak wszystko wyszło...i nie miałam złych intencji...i rozumiem Ciebie...i dziękuję za końcówke..

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Joluś, jestes

Nie ma się co denerwoawć dziewczyny, ale tak jest, że się lubimy raczej. Jedne bardziej drugie mniej, ale jak się napisze coś... hmm... skomentuje nie zawsze pozytywnie, ma się uwagi, pretensje, jest przykro czy jak to tam nazwać - wiecie o co chodzi i inaczej się to odbiera niż byśmy ze sobą rozmawiały. Pikanterii dodaja czasami emotki i tak wychodzi.
Zresztą nie raz pisałyśmy, ze słowo pisane inaczej niż mówione jest odbierane, więc przyjmujemy pewien margines i będzie gut
no niestety tak jest, to największy problem w internetowych rozmowach...ale co by było gdyby ibterbetu nie było, pewnie nigdy byśmy się nie poznały

Znalazłam w między czasie kołek...ale daj linka do kurtki żebym nie błądziła po omacku

Czas edycji: 2011-09-23 o 22:27
Stary 2011-09-23, 22:31   #1872
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
nie zdenerwowałam a wkurzyłam Cię...i to mi się wydało zbyt mocne...
możemy już zapomnieć o tym wszystkim? naprawdę źle mi że tak wszystko wyszło...i nie miałam złych intencji...i rozumiem Ciebie...
Dla mnie "wkurzyć" to potoczna nazwa dla "zdenerwować", naprawdę.

Będzie ciężko, bo wiesz, jaką ja mam pamięć
W sumie mi też za dobrze nie jest

To po buziaku? buziak.jpg

A i jeszcze - to, od czego się zaczęło całe zamieszanie, raczej mnie zirytowało, napisałam "wkurzyło" jakoś tak.

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2011-09-23 o 22:39
Stary 2011-09-23, 22:45   #1873
skierka1981
BAN stały

Cytat:

To po buziaku?

no

mąz jedzie jutro z rana do szkoły, potem pod Poznań na szczepienie na noc, powrót do Warszawy i szkoła w niedziele i powrót do domu także ciekawy weekend mu się zapowiada

powoli mówię dobranoc, obejrzę film i kładę Amelką bo jeszcze chodzi

aa Olu ja się załapałam na kosmetyki flosleku za ankietę więc zawsze coś. i mam super zestawik bielendy z pogodnych z fb wygrany. więc ja i mąż jesteśmy póki co zaopatrzeni

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2011-09-23 o 22:47
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 22:46   #1874
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie "wkurzyć" to potoczna nazwa dla "zdenerwować", naprawdę.

Będzie ciężko, bo wiesz, jaką ja mam pamięć
W sumie mi też za dobrze nie jest

To po buziaku? Załącznik 4243042

A i jeszcze - to, od czego się zaczęło całe zamieszanie, raczej mnie zirytowało, napisałam "wkurzyło" jakoś tak.
nie strasz CBŚu i usuń ostatnie dwie strony z pamięci

i ode mnie na zgodę czekoladki i buziaki
chocolate%2520box%2520and%2520butterflies%2520005(1).jpg
Stary 2011-09-23, 22:48   #1875
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
nie strasz CBŚu i usuń ostatnie dwie strony z pamięci

i ode mnie na zgodę czekoladki i buziaki
Załącznik 4243057

No to mi jeszcze smaka przed snem zrobiła , a niby godzić się chce

Idę spać, Kuba już raz się obudził

Kolorowych

H. MacLeod

.
Stary 2011-09-23, 22:57   #1876
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
No to mi jeszcze smaka przed snem zrobiła , a niby godzić się chce

Idę spać, Kuba już raz się obudził

Kolorowych
Gdybym mogła to bym Ci je sama dostarczyła

Spokojnej nocy Zu dziś zasnęła sama, bez kąpieli, jak ja malowałam krzesełka w piwnicy nawet nie wypiła mleka

Czas edycji: 2011-09-23 o 22:58
Stary 2011-09-23, 22:58   #1877
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

buziaki,czekoladki .........cosik romantycznie nam sie zrobilo

a ja mam pytanie: kupujecie jeszcze body maluchom?
bo nie mamy zadnego i mysle czy nie kupic chociaz podkoszulek mamy multum

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-09-23, 23:04   #1878
katarzynka00
Zakorzenienie

czeko,ja nie mam żadnego body od czasu jak L zaczęła robić na nocnik,a teraz jak sama się ubiera to już w ogóle sobie nie wyobrażam.Jestem zaopatrzona za to w dłuższe podkoszulki.

A ja nadal sprzątam i jeszcze przygotowuję obiad męzowi na jutro do pracy
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 23:14   #1879
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
buziaki,czekoladki .........cosik romantycznie nam sie zrobilo

a ja mam pytanie: kupujecie jeszcze body maluchom?
bo nie mamy zadnego i mysle czy nie kupic chociaz podkoszulek mamy multum

ja mam jeszcze kilka sztuk, ale nowych nie kupię już, dawno w sumie nie kupowałam też sobie nie wyobrażam rozbierania, no i w przedszkolu zabronili, bo ciężko dzieci uczyć samodzielnego roz- i ubierania

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

...po buziakach i czekoladkach od razu mi lżej
Stary 2011-09-23, 23:15   #1880
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
czeko,ja nie mam żadnego body od czasu jak L zaczęła robić na nocnik,a teraz jak sama się ubiera to już w ogóle sobie nie wyobrażam.Jestem zaopatrzona za to w dłuższe podkoszulki.

A ja nadal sprzątam i jeszcze przygotowuję obiad męzowi na jutro do pracy
no my w zeszla zime ostatni raz body zakladalysmy i wlasnie tez wydaje mi sie ze niewygodne przy robieniu na nocnik

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-09-23, 23:28   #1881
Karolinak82
Zakorzenienie

Wredna, a może dywan drogowy...taki z drogami (ale nie taką popularną wykładzinę, których pełno tylko dywan) do tego zielone rolety i czerwona narzuta?
Stary 2011-09-23, 23:54   #1882
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja mysle, ze zielone rolety to troche za duzo skoro sciany juz sa takie
dalabym czerwone predzej

a dywan w droge ja mam i polecam
Stary 2011-09-24, 00:01   #1883
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a ja mysle, ze zielone rolety to troche za duzo skoro sciany juz sa takie
dalabym czerwone predzej

a dywan w droge ja mam i polecam
ja mam rolety w kolorze ścian w pokoju Zu i tak mi dobrze nie odznaczają się za mocno, stonowany kolor nie pobudza jak trzeba iść spać a w dzień i tak mam odsłonięte

poka dywan ja szukam właśnie o jaki mi chodzi
Stary 2011-09-24, 08:38   #1884
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Karo jak Eryk posprzata pokoj to zrobie zdjecie

my sie szykujemy powoli bo jedziemy z malym na pilke
a po poludniu na basen z Erykiem

a w ogole Wam nie mowilam - moj Marci jest mankut hihi, wszystko lapie w lewa reke
i pilke kopie lewa noga
Stary 2011-09-24, 08:53   #1885
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Cześć

Karo
wiem o jaki dywan chodzi ale tapeta już we wzorki więc boje się że byłoby aż za bardzo pstrokato z tym dywanem

Svinecko mankuty podobno bardziej inteligentne, mój Mąż jest i taka mądrala że szok

Muszę jeszcze się pochwalić mową Tomcia , powtarza prawie każdy wyraz -można się usmiać Ciemno to jest ciema, ogórek to ogóje itd

Ale upraciuch straszny i buntownik ,ciężko z nim teraz mam. Muszę trzymać nerwy na wodzy

Edytowane przez WrednaAfrodyta
Czas edycji: 2011-09-24 o 08:55
WrednaAfrodyta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 09:11   #1886
UnholyOne
Ola-Unhola

No i Dziewczyny się pogodziły

Jak dobrze, że jest net, co ja bym bez Was zrobiła..

Dzięki Karo , ten czarny chyba by mi pasował, choć może powinien być troszkę większy (pewnie zdecyduję jak dojdzie paczka).
A tu masz kurtałkę.

czeko, pokaż zakupy
Ja body mam do rozm. 104 po Bartku Już nowych nie kupuje. Mam zapasy i pewnie w zimę coś założe, albo do spania lub na spacer. Jak wiecie Bartek długo sikał w pieluchę, więc stąd takie wielkie rozmiary

Svi
, Bart tez kopię lewą, mój Brat też, a mańkutami nie są, także może i Marciemu ręka się zmieni. Choć dla mnie to bez znaczenia, byle utrudnień w szkole nie miał itp.

Wredna, brawa dla Tomeczka

Dzień Dobry
Piję kawkę, jemy śniadanko i z Bartkiem lecimy do moich Rodziców. Ja na kosmetykę i wosk. Bartek grać na pianinku, ma sporo zadane do ćwiczenia.
Małż zostaje z Antosiem

Miłej soboty
Stary 2011-09-24, 11:25   #1887
mariolasl
Zakorzenienie

Tylko sie przywitac, bo padam na twarz.
Dziewczyny dziekuje za zupy. Bede gotowac

Brawa dla Tomka , alez nam sie Dzieciaczki rozgadaly! Jak fajnie
Stary 2011-09-24, 14:52   #1888
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc

u nas chlodno ale slonecznie wiec zmykamy na spacer zaraz
dzieki za odp. w sprawie bodziakow

a wiec to sa zakupy:
buty- http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...lter_brand_r=6
kurtka szara-http://www.hm.com/pl/product/91412?article=91412-A
a czapka hello kitty z reserved jasna rozowa w szare paski z wiszacymi pomponami

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-09-24, 15:58   #1889
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Tż poszedł myć samochód i zabrał Tomaszka do pomocy W domu posprzątane, wiec mam 2 h tylko dla siebie

Dzisiaj wychodzimy wieczorem , a moja mama zostaje z Tomalą . I zastanawiam się o wolę czy kina czy na piwko czy na jedzonko hmmmmm
Stary 2011-09-24, 18:41   #1890
UnholyOne
Ola-Unhola

czeko fajne zakupy

Wredna, udanego wieczoru

Ja wrociłam z Bartkiem od Rodziców o 16,40 (wyszłam o 10,30 chyba )
Mam zmasakrowaną buźkę, ale odzywioną i naciagnietą.
Mogę polecić kilka fajnych masek nawet do robienia w domu, jakby ktoraś chciała do pielęgnacji
Jeszcze trochę zanim tylko upiększająco będę chodziła. Musze najpierw oczyścić dobrze z zaskórników, bo trochę się ich uzbierało, a i ja sobie dodałam poprzez ciągłe gniecenie. Blizny porobiłam i teraz trzeba się tego tez pozbyć róznymi zabiegami..

Pusto, pusto, a wiec udanego wieczorku

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości