Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 05:51   #2341
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a to u nas nie ma problemu bo po mszy idziemy do bocznego ołtarza więc nie będę musiała kolejnej pierdoły pilnować niby nie wieże w zabobony ale po co kusić los
to tak jak u nas
Stary 2011-09-24, 05:53   #2342
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Alonka - wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia Duzo milosci i usmiechu kochani

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 07:23   #2343
Ani_qa
Zakorzenienie

Alonka

wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo szczęścia, radości i miłości, niech ta Wasza nowa droga będzie usłana różami
życzę Wam, żeby ten dzień był tak wspaniały jak to sobie zaplanowaliście aby słowa przysięgi były najpiękniejszymi w życiu, szalonej zabawy podczas wesela i cudownej nocy poślubnej

Stary 2011-09-24, 13:44   #2344
agaaga89
Zakorzenienie

Zdążyłam, zdążyłam!!!

Alonko kochana, jak to mówią przez trudy do gwiazd i tak oto zaczyna się wasza wspólna droga mleczna... Wreszcie nadszedł TEN dzień, z tej okazji życzę Wam mnóstwa miłości, głębokich i szczerych uczuć, najpiękniejszych wyznań, najczulszych spojrzeń w oczy, wspólnoty, ciepła domowego ogniska oraz zrealizowania tych najgłębiej skrywanych wspólnych marzeń.... WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!

Uciekam dalej w świat, wybaczcie

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:00   #2345
Ani_qa
Zakorzenienie

Ależ tu dziś cicho

Tak w ogóle to dzień dobry ( bo wcześniej się nawet nie przywitałam).
Widzę, że nie nudzicie się w sobotę

My z mamą robiłyśmy wcześniej oponki, a teraz jak mąż przyjedzie to czeka nas wyrywanie żywopłotu

Ech w ogóle ostatnio mam doła...przez to, że tej cholernej pracy dalej znaleźć nie mogę co chwilę wysyłam, albo roznoszę jakieś CV i mnie nie chcą, nawet 2 tygodnie temu byłam znowu na próbie, tym razem w innym sklepie i to dwa dni-za darmo się ostałam i dalej nic
Wczoraj się to nawet odbiło na mężu, ale na szczęście szybko mi przeszło
Stary 2011-09-24, 14:14   #2346
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
I dla Cioć
Jakie słodkości:lov e:
Cytat:
W niedziele zaczynam szkołę Architektura Wnętrz

Wróciłam właśnie z Katowic, zawoziliśmy część rzeczy już do nowego mieszkania, za tydzień się wprowadzam

Alonka, kochana wszystkiego najcudowniejszego, dużo miłości, ciepła. Żeby Wasze wspólne życie było cudowne i szczęśliwe:cm ok:

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:33   #2347
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z Katowic, zawoziliśmy część rzeczy już do nowego mieszkania, za tydzień się wprowadzam
ale fajnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 15:35   #2348
hania207
Zakorzenienie

Alonka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:40   #2349
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Alonka

wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo szczęścia, radości i miłości, niech ta Wasza nowa droga będzie usłana różami
życzę Wam, żeby ten dzień był tak wspaniały jak to sobie zaplanowaliście aby słowa przysięgi były najpiękniejszymi w życiu, szalonej zabawy podczas wesela i cudownej nocy poślubnej

dołączam się do życzeń !!! Kochana wszystkiego co najlepsze!

Hej!
ja się dzisiaj bawię na panieńskim, zobaczymy jak będzie bo to taka dalsza znajoma...
Tak więc uciekam i miłego wieczoru życzę

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 17:43   #2350
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Hej!
ja się dzisiaj bawię na panieńskim, zobaczymy jak będzie bo to taka dalsza znajoma...
Tak więc uciekam i miłego wieczoru życzę
udanej zabawy!
Stary 2011-09-24, 18:11   #2351
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Te 35 mln to jutro można wygrać, super by było, chociaż z drugiej strony to by mi palma odbiła chyba od takiej kasy
fakt, dzisiaj dopiero pomyliło mi się gracie dziewczęta?
Cytat:
Ależ tu dziś cicho

My z mamą robiłyśmy wcześniej oponki, a teraz jak mąż przyjedzie to czeka nas wyrywanie żywopłotu

Ech w ogóle ostatnio mam doła...przez to, że tej cholernej pracy dalej znaleźć nie mogę co chwilę wysyłam, albo roznoszę jakieś CV i mnie nie chcą, nawet 2 tygodnie temu byłam znowu na próbie, tym razem w innym sklepie i to dwa dni-za darmo się ostałam i dalej nic
mam to samo jeśli chodzi o pracę.. zwłaszcza, że już parę razy prawie na pewno miałam ją mieć i zawsze coś nie wychodzi.. :|
Cytat:
Jakie słodkości:lov e:

Alonka, kochana wszystkiego najcudowniejszego, dużo miłości, ciepła. Żeby Wasze wspólne życie było cudowne i szczęśliwe:cm ok:
ale super

hej malowałam dzisiaj te paznokcie i kurcze zmęczyłam się strasznie! od 10 do 14 caaaały czas malowałam, w ogóle nie miałam przerwy. Jedną malutką na wypicie małej kawy i zjedzenie babeczki, ale to i tak jadłam przy dziewczynce siedzącej już na krześle i czekającej na mnie.. ciągle wymyślały sobie jakieś nowe wzorki i kolory, jeden paznokieć taki, drugi taki.. ale mimo wszystko było fajnie potem z TŻ poszliśmy na godzinny wykład na temat biomechaniki stóp, dlatego, że to jego pracodawczyni organizowała i musiał się pokazać hehe
a teraz wróciliśmy do domku, zjedliśmy obiadokolację, wykąpaliśmy psa i odpoczywamy :P

Alonka! kochana, życzę Wam dużo, dużo, dużo szczęścia, radości, miłości, pomyślności i żebyście byli zawsze ze sobą, na dobre i na złe. Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 18:40   #2352
dalenka8
Zakorzenienie

Hej kochane! Jestem znów w hotelu w Mediolanie, a tamtym niestety nie było neta . Postaram się Was nadrobić .

Ale najpierw: Alonka, wszystkiego naaaaaj na nowej drodze życia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Wklejam te, które podobają i się najbardziej i jestem prawie pewna, że to te Wasze
Nasze, nasze !
One się wszystkim naszym znajomym podobały .

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Taaa, a oprócz tego jeszcze "brzydula" ... Pamiętam jak miał chyba ze 2 miesiące i straszny napad płaczu, włączyłam mu "ojca mateusza" i w momencie zapomniał, że płakał, do wieczora była cisza

Cudowne te obrączki, widziałam na którymś zbliżeniu u męża Dalenki, wyglądają ekstra
Niezły Filip ma gust .
Cieszę się, że się podobają .

Cytat:
u nas trzeba było płacić zresztą wczoraj złapało mnie jakieś choróbsko, popołudniu się zaczął ból głowy a jak siedzieliśmy u babci na imieninach to katar, gardło...okropnie się czuję

widziałam je u męża Dalenki na zdjęciu i bardzo ładnie wyglądają ciekawa jestem jak wyglądają na kobiecej dłoni
Moja dłoń może nie jest aż tak kobieca, bo mam dość duże dłonie i palce pianistki (długie), ale podoba mi się :P. Będą zdjęcia, to wrzucę .

Cytat:
Napisane przez dreamlady Pokaż wiadomość
przypominasz mi moje praktyki we Włoszech w lipcu, miesiąc w moim drugim ukochanym miejscu na ziemi ehhh chciałoby się tam wrócić!

a my kupiliśmy mieszkanie w maju, ale za wykończenie bierzemy się w marcu '12 i liczymy, że zdążymy do stycznia '13, żebyśmy się mogli przed ślubem wprowadzić i po ślubie już zamieszkać. wszystko zależy od funduszy na wykończeniówkę...

ogólnie Włochy są drogie. siedziałam tam miesiąc w lipcu i wydałam sporo choć nie jestem rozrzutna. ale da się taniej, oprócz komunikacji tak jak mówisz. jeśli będziecie jeździć pociągami, możecie sobie kupić coś takiego jak RAIL PASS-jutro Ci podeślę więcej info na ten temat, muszę wygrzebać ten bilet z moich rzeczy z włoch, to jest taka tańsza opcja (np 4 czy 5 dni jeżdżenia za 80 euro). bawcie się dobrze!!! i pozdrówcie Włochów ode mnie
Widziałam na fejsie zdjęcia z wyjazdu, właśnie się zastanawiałam, co to za wymiana . Niezłe takie praktyki . Jechaliśmy promocyjnie: Sabato Italiano, dwie osoby na jednym bilecie w sobotę (dziś :P).
A tak, to wydaliśmy calutką kasę :P. Ale mamy trochę smakołyków, upominków, a mąż oczywiście kawiarkę kupił .
Ale super, że macie mieszkanie!!!

Cytat:

Poza tym kochane...

Filipek kończy dziś pół roczku!!! musiałam się pochwalić chciałam napisać dokładnie o 11:05, ale o tej porze pewnie będziemy na spacerze

Idę nadrabiać dalej ...
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 19:01   #2353
(kicia)
Zakorzenienie

hej dziewczynki ale tu cisza

Alonka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 19:09   #2354
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość

to chyba ja jestem następna w kolejce:P stresu brak ale dzisiaj jak się w nocy obudziałam to jakieś schizy miałam i tak się przejełam ślubem że spać nie mogłam rozespana byłam pewnie:P
wczoraj włosy malowałam u koleżanki fryzjerki a TŻ się ścinał, trochę ciemne wyszły mi ale myślę że jak co drugi dizeń do ślubu będę myła to trochę kolor zmyje się, czajcie jaka ze mnie agentka: nie byłam na próbnym makijarzu i fryzurze ani nie mam zamówionej wiązanki po prostu nie ma mnie kto zawieźć, ja nie mam prawka, tż kończy pracę koło 18, z tatą codziennie zbieramy maliny do 18 a brat chodzi do szkoły i przyjeżdża o 16 także dupa blada, ale spoko damy radę może...

już mniej więcej wszyscy potwierdzili obecność na weselu, szykujemy się na 280 osób, żal... zostawię to bez komentarza
aha i od tż będzie 40 dzieci ci ludzie podurnieli, np. jeden jego sąsiad bierze 4 dzieci, najmłodsze 3 lata ma, nie rozumiem ich bo za takimi łebkami to latać trzeba po całej sali, ale mogę się założyć że przywiozą ich na godzinę i zawiozą do domu, tylko miejsce zajmą, bo nie będą mieć oddzielnego stołu tylko będą siedzieć z rodzicami i jak pójdą to nawet stołu nie będzie można złożyć i wynieść z sali żeby było więcej miejsca
aaa i jeszcze nie mam bolerka i butów na poprawiny głąb ze mnie bo jak tak można? mam 1000 pomysłów na kolor ale żaden nie wydaje mi się właściwy, także jedziemy z TŻ w sobotę na zakupy to kupie już buty jakie będą, tylko coś mi się wydaje że z bolerkiem będzie mega problem
zamówiliśmy sobie materac 160x200, może się zmieścimy hehe, w sobote kupimy łóżko i stelaż i wreszcie pożegnam się z moim znienawidzonym tapczanem

ok bo się rozpisałam, przepraszam

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

aaa zapomniałam się pochwalić że do ślubu będziemy iść po sztucznej trawie taki pomysł podsunęła nam dekoratorka i uważamy że jest ciekawy
Mam nadzieję, że wszystko załatwiłaś. A pomysł z trawą super .

Cytat:
j
a tak w ogóle ciągle nie mogę się zdecydować na fotografa. umówiliśmy się z jedną parką fotografów na spotkanie i zobaczymy... ceny czasem powalają, a Ci są przystępni. co myślicie? http://pieczkopietras.com/
Podoba mi się ! Ile biorą?

Cytat:

p.s. foty już są
BOOOOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!! !
Ty modelko nasza, najpiękniejsza, Ty !

Cytat:
Mój TŻ zawsze mówi, że skuter to nie motor i kłóci się o to z moim bratem, który jest posiadaczem "odkurzacza"
A ja zachorowałam na skuter. Już dawno chciałam mieć Vespę, ale po pobycie we Włoszech... Ehhh... Tu WSZYSCY jeżdżą na skuterach!

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
super było wpadek raczej chyba nie mieliśmy oprócz pierwszego tańca w którym TŻ cały czas deptał mi sukienkę i małego focha gdzieś w trakcie wesela z mojej strony na TŻ - ale w miarę szybko przeszedł (mam tylko nadzieję że kamera tego momentu nie nagrała )

cały dzień czułam się jak w jakimś matrixie - jakby to wszystko działo się gdzieś obok mnie.

Na weselu goście rewelacyjnie się bawili, orkiestra była cudowna, jedzenie pyszne - no coś pięknego

i wiecie co? Chciałabym jeszcze raz (a tak się zarzekałam że chciałabym mieć to za sobą już )

P.S: dziękuję Wam wszystkim za życzenia
Super, że się udało, żonko!

Cytat:
kicia a ja jeszcze jak zwykle nie mam planu, nasz dziekanat lubi nas trzymać w napięciu do ostatnich dni przed rozpoczęciem zajęć

a ja dziś leniwa niedziela, bardzo. przeglądałam blogi ślubne itd. i wiecie co? zakochałam się w tej sukni

btw. ponieważ wątki zimowe słabo chulają, zrobię wśród Was sondę jaki wybrałybyście kolor na zimowe wesele, zważywszy, że PMka jest ruda? ja mam parę typów: biały zielony, pomarańczowy, malinowy? i sama nie wiem

a dalenka zaginęła w akcji we Włoszech będzie miała dużo do opowiadania
Ja też nie mam jeszcze planu . Suknia piękna! Malinowy super by był . Nie zaginęła, nie zaginęła, jutro szczęśliwie doleci samolotem do Katowic i będzie Wam w stanie więcej napisać, bo teraz usypia :P.

Cytat:
W ogóle byliśmy wczoraj po południu w takiej karczmie z TŻ (wesele byłoby tam piękne) i przed nią stał Harley Davidson I uznaliśmy, że musimy kupić znowu motor, bo jesteśmy napaleńce takie dwa Jak przyszedł właściciel i go odpalił to miałam taaakie ciary
Mój mąż też by chciał HD, ewentualnie jakiś taki skutero- motor, co nie pamiętam jak się nazywa, ale niby fajny jest :P.

Wrzucam zdjęcia Vespuni .
http://jane.doe.pinger.pl/m/3438506
http://www.piaggio.com.pl/vespa/Vesp...ry/s50_red.jpg
Stary 2011-09-24, 19:27   #2355
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
nie stresuje sie tylko inni mnie stresują bo np jestem w lublinie a tu dzwoni TŻ i pyta się mnie jakie w końcu mają być kolory na sali bo dekoratorki przyjechały ja zonk i mówię że zieleń i fiolet, za chwile znowu dzwoni tym razem dekoratorka z TŻ telefonu i mówi że zieleń i fiolet nie pasują do siebie i mi coś nawija o różu, ja w✂✂✂✂iona mówie jej że widziałam tak przystrojoną salę i świetnie to wyglądało a ona no jak chcesz ale to nie pasuje do siebie a tak nawiasem to widziałam taką salę u dziewczyny na wizażu i szkoda że fotek sobie nie zapisałam bo była cudowna no i już całą drogę powrotną byłam wkurzona bo druhna ze starościną maję fioletowe sukienki kotyliony są fioletowe i zielone, serwetki mamy fioletowe i zielone a ta mi mówi że to nie pasuje do siebie wrrr..... i dzisiaj poza sprzątaniem nic nie przygotowywałam na wesele a TŻ już od kilku godzin na sali jest i moj tata tam jest i mama była bo zawoziła jakieś produkty spożywcze dla kucharki na jutro ( bo my sami wszystko kupowaliśmy, nie wiem czy pamiętacie) i przyszło nasze łoże i brat je skręca tak w ogóle to od piątku TŻ nocuje u mnie dzień w dzień i go wygonić nie mogę do jego domu:p
Fiolet i zieleń to najlepsze połączenie, więc niech nie pierd.olą :P.

Cytat:
w jysk niesamowicie podobały mi się fioletowe milutkie koce i do tego dobrałabym super zielone poduszki ale też musiałam się powstrzymać ech, wszystko takie piękne jest, ale trudno, poczekam
I upatrzyłam sobie buciki w deichmannie, wprawdzie nie mają takiego obcasa jakbym chciała i chyba tylko dlatego się jeszcze nad nimi zastanawiam

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
mam jeszcze jedno zmartwienie:
powiedzcie mi - obracałyście TŻ, albo on Was przed ołtarzem?
Bo za nami stały krzesła i po prostu każde obeszło swoje i spotkaliśmy się za nimi, a teraz się dowiedziałam że ponoć to wróży rozstanie
Sio mi z takimi zabobonami!

Cytat:
Witajcie moje Pmki

Nie myślcie, ze znowu Was zostawiłam, już byłam na bieżąco a tu znowu rozłąka z Wami

Nie mam za bardzo czasu siedziec a wizazu... korzystamy z pogody i spacerujemy, a dziś Lilka choruje - wymiotuje... nie wiem czy po wczorajszej szczepionce czy co
Biedna Lilcia, dużo zdrówka dla niej . Ps. Śliczna jest .
Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
jakby wierzyć w zabobony to mój TŻ już dawno by mnie zdradził (bo mu kiedyś kupiłam majtki a to podobno przynosi zdradę ) naprawdę nie ma po co się martwić

w ogóle nie pisałam Wam, ale byłam wczoraj z moją psinką u weterynarza i dzisiaj też muszę z nią jechać na zastrzyk biedna ma alergię pokarmową i to w sumie wiadomo od dawna, tylko, że ona nic nie może kurcze jeść, bo po wszystkim się drapie i ma pełno łupieżu :/ tak mi jej szkoda, non stop ją wszystko swędzi i ma pełno ran od drapania ale mam nadzieję, że teraz coś się zmieni, dostaliśmy parę preparatów i pokarm hipoalergiczny i zobaczymy co z tego będzie..
Nieźle . Ja też często kupuję M. bokserki :P.
Mam nadzieję, że psinka szybko wróci do formy!

Cytat:
W ogóle jestem poza tematem i wybaczcie, ale wpadłam do domu tylko coś zjeść i idziemy korzystać ze słoneczka dalej jeżeli to nie problem, to ostatnie 3 dni Was pomolestuję o głosy na Filipka Konkurencja depcze nam po piętach, ale walczymy o nagrodę

http://www.bobovita.pl/galeria_przebojowe_lato/985

Buziaki dla cioć no dobra, wujków też...
Głosuję, Filipek na pewno wygra, bo zdjęcie cuuuudowne!

Cytat:

A tak w ogóle to musimy ruszyć tyłki z pisaniem, bo jak Dalenka wróci to będzie zawiedziona, że nie ma co nadrabiać
Ja Wam dam .

Cytat:

Hihi a straszyłyśmy ją skończeniem wątku a tu do końca jednak daleko :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 19:34   #2356
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, że wieczór się udał

bardzo podobają mi się takie meble i sama będę chciała ciemny kolor

a ja już planuję, że wystrój będzie fioletowo-zielony, a meble czekoladowe

w ogóle ostatnio w jysk spodobała mi się taka narzuta:

Na pewno będzie pięknie ,

Narzuta boska!

Cytat:
W niedziele zaczynam szkołę Architektura Wnętrz
kl aski: Super!

Cytat:
to super! świetna wiadomość

bardzo ładna

hehe ale mam fuchę na jutro sąsiadka, która jest wicedyrektorką w gimnazjum zadzwoniła do mnie przed chwilą i zapytała czy bym mogła być jutro u nich na festynie od 10 do 14 i malować dziewczynom paznokcie bo mają mieć taki punkcik manicure i po prostu jej koleżanka w ostatniej chwili powiedziała, że nie może. No i się w sumie zgodziłam, a co mi tam
Hihiiiiiii, fajna robota .

Cytat:
b

byliśmy u weterynarza na ostatnim na razie zastrzyku, wygląda na to, że będzie ok przynajmniej mam taką nadzieję.
Wiecie co.. mam ochotę na te 35 mln dzisiaj...
To dobrze, że już ok.

Cytat:
Ależ tu dziś cicho

Na pewno coś znajdziesz .
A ja nie dostałam tej pracy logopedy . Za to w poniedziałek idę na spotkanie w sprawie pracy niani bliźniaków .

Chryste Panie, nadrobiłam Was!!!!!!!!!!! Teraz musicie za karę czytać moje wszystkie posty pod rząd, sasasa! Spadam do męża, jutro napiszę już z Polski, ciao .
Stary 2011-09-24, 20:17   #2357
zaaaabcia
Zakorzenienie

Wlasnie dzwonilam do polski do cioci i sie usmialam na maxa
sasiadka pytala jej co tam u mnie czy mamy juz dziecko a ciotka ze jeszcze nie a sasiadka na to " ooo to jak do teraz nie maja to nic z tego nie bedzie" stara glupia baba

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-09-25, 07:30   #2358
hania207
Zakorzenienie

zabcia głupie gadanie

dalenko
witaj

mąż w pracy, a ja z rana buszuje po necie

Edytowane przez hania207
Czas edycji: 2011-09-25 o 10:36
Stary 2011-09-25, 09:56   #2359
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
hej malowałam dzisiaj te paznokcie i kurcze zmęczyłam się strasznie! od 10 do 14 caaaały czas malowałam, w ogóle nie miałam przerwy. Jedną malutką na wypicie małej kawy i zjedzenie babeczki, ale to i tak jadłam przy dziewczynce siedzącej już na krześle i czekającej na mnie.. ciągle wymyślały sobie jakieś nowe wzorki i kolory, jeden paznokieć taki, drugi taki.. ale mimo wszystko było fajnie potem z TŻ poszliśmy na godzinny wykład na temat biomechaniki stóp, dlatego, że to jego pracodawczyni organizowała i musiał się pokazać hehe
a teraz wróciliśmy do domku, zjedliśmy obiadokolację, wykąpaliśmy psa i odpoczywamy :P
fajnie, że się przy tym dobrze bawiłaś i wierzę Ci, że było to męczące

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Moja dłoń może nie jest aż tak kobieca, bo mam dość duże dłonie i palce pianistki (długie), ale podoba mi się :P. Będą zdjęcia, to wrzucę .
czekamy na zdjęcia z niecierpliwością

Cytat:
no nawet fajnie wyglądają ale mnie jednak skutery nie kręcą

Cytat:
Narzuta boska!

Na pewno coś znajdziesz .
A ja nie dostałam tej pracy logopedy . Za to w poniedziałek idę na spotkanie w sprawie pracy niani bliźniaków .
i w promocji była-a może dalej jest

szkoda, że nie dostałaś tej pracy, ale trzymam kciuki, żebyś następną dostała

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
sasiadka pytala jej co tam u mnie czy mamy juz dziecko a ciotka ze jeszcze nie a sasiadka na to " ooo to jak do teraz nie maja to nic z tego nie bedzie" stara glupia baba
jaka głupia baba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 12:05   #2360
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
co za babsztyl! głupi!

Cześć Dalenko

Hej. Ja nie wyspana, na panieńskim nawet było fajnie, wesoło, mimo, że początek był sztywny
Boli mnie coś głowa, oczy pieką, raz za czas coś z nosa kapnie, będę musiała sobie coś zażyć bo chyba choróbsko jakieś chce się przyplątać !

Kupiłam wczoraj zasłonę do salonu, w poniedziałek mama ma mi kupić firanki, które wybrałam, i zasłonę do sypialni, bo niestety ja nie dam rady się wyrwać z domu w najbliższym czasie... :/ A od razu nie kupiłam, bo przypomniałam sobie, że nie mam miar okien, tzn jaka jest wysokość pomieszczeń, już jak byłam pod sklepem.
tego egzaminu z warunku chyba nie zdałam, bo babka przesłała tylko pozytywne wyniki nam, a mojego indeksu tam nie ma, więc pewnie nie zdałam, zresztą mało kto z tych ludzi co mieli warunek zdali:/ Fakt jest taki, że we wtorek podobno jest poprawka w ramach 2 terminu, ale USTNA! więc zapowiada mi się dzisiejszy dzień i jutrzejszy przy książkach. A nie chce mi się okropnie...

Stary 2011-09-25, 12:34   #2361
hania207
Zakorzenienie

karo u mnie każdy egzamin jest najpierw pisemny a potem ustny, albo tylko ustny
życze ci powodzenia we wtorek i a teraz śmigaj do książek

jaki kolor zasłonek ?

ja czekam na męża za poł godziny powinien juz byc

Stary 2011-09-25, 12:41   #2362
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
karo u mnie każdy egzamin jest najpierw pisemny a potem ustny, albo tylko ustny
życze ci powodzenia we wtorek i a teraz śmigaj do książek

jaki kolor zasłonek ?

ja czekam na męża za poł godziny powinien juz byc
No to współczuję, u mnie raczej pisemne, rzadko kiedy ustne

turkusowy kolor zasłon

Stary 2011-09-25, 12:47   #2363
hania207
Zakorzenienie

Cytat:

turkusowy kolor zasłon
no to taki myk, niby matematyka, a wszystko ustne

oo odważnie,lubie żywe kolory
a jakie masz ściany ?

ja do sypialni mam fiolet, a do salonu kupilam w piatek bordo i krem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 13:26   #2364
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
no to taki myk, niby matematyka, a wszystko ustne

oo odważnie,lubie żywe kolory
a jakie masz ściany ?

ja do sypialni mam fiolet, a do salonu kupilam w piatek bordo i krem
Ściany mamy w kuchni i salonie kremowe, ale kolorystyka dodatków będzie w turkusie

My w sypialni natomiast czerwień

Fiolet też ładny, lubię fioletowy

Stary 2011-09-25, 15:31   #2365
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Ale menda :/.

Cytat:
dalenko witaj
Heeej .

Cytat:
szkoda, że nie dostałaś tej pracy, ale trzymam kciuki, żebyś następną dostała
Dziękuję .

Cytat:
co za babsztyl! głupi!

Cześć Dalenko

Hej. Ja nie wyspana, na panieńskim nawet było fajnie, wesoło, mimo, że początek był sztywny
Boli mnie coś głowa, oczy pieką, raz za czas coś z nosa kapnie, będę musiała sobie coś zażyć bo chyba choróbsko jakieś chce się przyplątać !

Kupiłam wczoraj zasłonę do salonu, w poniedziałek mama ma mi kupić firanki, które wybrałam, i zasłonę do sypialni, bo niestety ja nie dam rady się wyrwać z domu w najbliższym czasie... :/ A od razu nie kupiłam, bo przypomniałam sobie, że nie mam miar okien, tzn jaka jest wysokość pomieszczeń, już jak byłam pod sklepem.
tego egzaminu z warunku chyba nie zdałam, bo babka przesłała tylko pozytywne wyniki nam, a mojego indeksu tam nie ma, więc pewnie nie zdałam, zresztą mało kto z tych ludzi co mieli warunek zdali:/ Fakt jest taki, że we wtorek podobno jest poprawka w ramach 2 terminu, ale USTNA! więc zapowiada mi się dzisiejszy dzień i jutrzejszy przy książkach. A nie chce mi się okropnie...
Hej . Uważaj na siebie, niech Cię mąż porządnie wygrzeje! Na pewno zdasz we wtorek .

Cytat:

turkusowy kolor zasłon

Cytat:
Ściany mamy w kuchni i salonie kremowe, ale kolorystyka dodatków będzie w turkusie

My w sypialni natomiast czerwień

Fiolet też ładny, lubię fioletowy
Jak spora część z nas .

Jestem już w domku. W sumie to chce mi się spać, bo wstaliśmy o 5. Pożegnaliśmy Włochy, ale to nic, bo stęskniłam się już za Polską. Nasze zwierzaki wariowały ze szczęścia jak nas zobaczyły, byliśmy na godzinnym spacerze z psem, hihi.
Stary 2011-09-25, 16:56   #2366
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia głupie gadanie
no najwieksza bojcora jaka znam

Cytat:
jaka głupia baba
no zostalam spisana na straty

Cytat:
co za babsztyl! głupi!
no szkoda gadac

Cytat:
Ale menda :/.
no dokladnie .. co ja to wogole obchodzi?!

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-09-25, 17:28   #2367
morsmordre
sajkolidżist

Daaaalusia!! stęskniłam się za Tobą

Aniqa - mnie też skutery nie kręcą, ale motory
Żabcia - ale głupia ta baba!
Karo - trzymam kciuki za poprawkę

Stary 2011-09-25, 17:30   #2368
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Daaaalusia!! stęskniłam się za Tobą

Aniqa - mnie też skutery nie kręcą, ale motory
Żabcia - ale głupia ta baba!
Karo - trzymam kciuki za poprawkę
: cmok:
Stary 2011-09-25, 17:48   #2369
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
: cmok:
Jak było?

Stary 2011-09-25, 19:04   #2370
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Jak było?
Faaaaajnie . Imperia piękna jest .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości