|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
Ja o takich sytuacjach pisałam.
|
|
#2732 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No wiesz, jak chcesz zapoznać jakiegoś chłopca na czacie, to koniecznie musisz podać numer cycków. ![]()
|
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W przypadku keidy wątek dotyczy piersi to jeszcze to JAKOŚ rozumiem, ale jak dziewczyna mówi, że ma mały biust, bo ma B to co za różnica czy ma B, czy 65E jak to dalej jest mały biust(wg niej)? "Dalsza" literka w alfabecie nic nie zmieni, wciąż będzie uważała, że są za małe. Można takiej dziewczynie napsiać na PW wiadomość z linkiem do wątku na wizażu o poprawnym dobieraniu stanika. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29584432] No wiesz, jak chcesz zapoznać jakiegoś chłopca na czacie, to koniecznie musisz podać numer cycków. ![]() [/QUOTE]Za moich czasów się podawało tylko wzorst, wagę, kolor oczu i włosów...Teraz już rozmiar cycków nawet
|
|
|
#2737 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Za moich też, ale co mnie dziwiło a propos tego: po co komu były te informacje? Nawet jak napiszę kolor włosów, kolor oczu, wagę, wzrost to i tak sobie nie wyobrazi jak wyglądam, bo są setki typów urody i sylwetek.
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29584432]
No wiesz, jak chcesz zapoznać jakiegoś chłopca na czacie, to koniecznie musisz podać numer cycków. ![]() [/QUOTE]a jak zawyżę rozmiar, a na spotkanie przyjdę w puszapie?
|
#2739 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak to "nawet"? Przecież to jedyna rzecz, która tak naprawdę ma znaczenie. ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Rozmiar cycków, to rozmiar cycków. A nie rozmiar biustonosza.
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2741 |
|
lokalna gwiazda
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29584432]
No wiesz, jak chcesz zapoznać jakiegoś chłopca na czacie, to koniecznie musisz podać numer cycków. ![]() [/QUOTE]A co im po rozmiarze-akurat się na nim znają. Lepiej napisać, czy garścią obejmie
|
|
|
|
#2742 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Może się okazać, że to 75B jest nie dla niej, bo potrzebuje mniejszego obwodu, a większej miseczki. Wtedy biust się o wiele lepiej prezentuje. Już nie wygląda na mały.No i często się okazuje, że biust był przez lata ściskany i deformowany za małym stanikiem. A wystarczy ponosić trochę dobrze dobrany, by biust odzyskał kształt i wielkość. Także to ma znaczenie. Wszystko jasne
|
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
Po krotkim urlopie musze powrocic przywolujac temat psow bez kaganca i smyczy... mialam bitwe, ja i moj maly kundel vs amstaff. Zyjemy, goimy sie, ale bylo pelno krwi i bylo groznie. Facet dostanie mandat i tyle... A pies juz wczesniej zagryzl jakiegos.
Jak pies sie okazuje niebezpieczny to powinien byc uspiony. A no i musialam brac antybiotyki bez tez mialam pogryzienie a staram sie doprowadzic zapalenie szyjki macicy, ktore mi zostalo po nadzerce, do ladu i skladu. Wzielam tez oslonowe ale to jednak strzal w stope w tej chwili, ale co zrobic. Dobrze ze pies jeden z drugim szczepione bo bym teraz na zastrzyki w brzuch pomykala. |
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam rosyjski-moja wielka namiętność <3
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2011-09-23 o 18:07 |
|
|
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie psów. Ja się psów raczej boję i wolałabym, żeby wszystkie chodziły w kagańcu. I zdziwiło mnie jedno ostatnio. Co sobie myślą ludzie, przywiązując wilczura do barierki od schodów przed sklepem, gdy ten wilczur jest bez kagańca, a smycz ma na tyle długą, że nie da się wejsc do sklepu, żeby do ciebie nie podszedł? Ostatnio zrezygnowałam przez to z wejscia do sklepu, bo się najzwyczajniej w świecie bałam. Szczególnie, że pies szczekał na każdego, kto przechodził.
|
|
|
|
#2746 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio ktos tak przy furtce przy podstawowce przywiazal pit bula....
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
pies moich rodziców jest puszczany ze smyczy tylko w nocy i tylko dlatego że wiemy, że gdy się go zawoła przybiegnie to po pierwsze, a po drugie jest tak bojaźliwy że własnego cienia potrafi się przestraszyć (autentyk). Ale pies moich sąsiadów, oszołom kompletny jest puszczany w dzień i tak gania po podwórku. Nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie fakt że pies skacze na ludzi, nie po to by gryźć tylko po to by się przywitać czy co mu po łbie chodzi. Ostatnio wypuszczałam kota na dwór, musiałam ją wziąć na ręce i ten pies skakał mi na plecy, a jest dość spory, tzn mniejszy niż wilczur ale większy niż foksterier. A właściciele siedzieli na ogrodzie i zero reakcji z ich strony, dopiero jak odepchnęłam psa od siebie to go zawołali
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2749 |
|
Konto usunięte
|
Myslalam ze sie zachlastam wtedy, tyle krwi tam bylo, nawet nie wiedzialam czyjej, mojej czy psa. Mniejsza o mnie, ale pies mogl sie wykrwawic kurde, gardlo mial gryzione. Ale na szczescie tetnice i krtan cale.
Tylko boli mnie to, ze konsekwencji nie ma za takie cos. Jest mandat za brak kaganca. Gdyby pies nie przezyl to bylby 500 zl, ewentualnie za psa rasowego typu york mozna by sie sadzic o zwrot kosztu szczeniaka. A tak to co, nic. Pies bedzie dalej lazil bez kaganca. W ogole pelno ich, od tego czasu jeszcze sie rzucal doberman 'on nic nie zrobi', labrador ;on sie chce tylko pobawic' i wilczur 'chodz tu, wracaj, wra-caj mowie!'. |
|
|
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
Pewnego razu w te wakacje mnie i mojego psa napadł gigantyczny bernardyn,bo paniusia nie mogła go utrzymać,wyrwał jej się. Oczywiście był bez kagańca
. I z tego co wiem to nie był pierwszy raz! Dobrze,że nic nam się nie stało.
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dzwonić po straż miejską od razu. Albo po policję. |
||
|
|
|
#2752 |
|
Konto usunięte
|
No wlasnie mam wrazenie czasem, ze straz miejska to sama sie boi takim wlepiac mandaty wiec skupia sie na malych pieskach bez smyczy.
Kurcze to wiadomo nie od dzis, ze pies sie ryrwie, bernardyn na smyczy to bernardyn bez smyczy, zadna roznica. Ale z kagancem to juz duza, jednak glowna bronia psa sa zeby. Pazury nie sa fajne tez, ale mozna wtedy psu kopa sprzedac odpowiednio to ucieknie, a tak to jak chwyci to pusci jak/jesli mu sie zachce. A wlasciciela ma gdzies jak juz sie dorwie do jakiejs zabawki w postaci mniejszego psa/czlowieka. No po prostu nie wiem sama co robic w takich sytuacjach, zwykle biore psa na rece i wtedy pies rzuca sie na mnie A tak nie potrafie z boku stac i patrzec jak taki pies sie 'bawi' moim psem. |
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
Ja też biorę psa na ręce, bo nie wiem, co w takich sytuacjach robić. Ale wiem, że na niektóre psy takie podnoszenie zwierzaka działa jeszcze gorzej. (patrz 3! małe psy moich sąsiadów, które pewnego razu mnie goniły... jak wzięłam swojego psa na ręce, to te w jeszcze większy szał wpadły i dawaj szarpać moje nogawki od spodni)
Jakiś czas temu wyszłam ze swoim psem na spacer i do domu wrócić nie mogłam Gdzieś z daleka wyniuchał nas duży pies i leciał za nami przez całą drogę. Gdzieś się schowałam, to ten zaraz z drugiej strony, za cholerę go zgubić nie mogłam. I weź tu człowieku dojdź do swojego budynku, jak się kręci jakaś bestia obok ![]() A gdy widzę jakiegoś naprawdę dużego psa, prowadzonego na smyczy przez mizernie wyglądającego właściciela/właścicielkę, to od razu idę w inną stronę, żeby się z nimi nie mijać... Odkąd mam psa (ponad 13 lat), to zaczęłam bać się innych psów i mam oczy wokół głowy na spacerach
|
|
#2754 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wiecie, że to jest między innymi jeden z powodów, dla którego nie chcę mieć więcej psa? Przeżyłam już kilka takich sytuacji, że spierniczałam niemalże kanałami ze swoim, bo w pobliżu czaiły się żądne krwi bestie. Edytowane przez d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab Czas edycji: 2011-09-24 o 02:23 |
||
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie, wróciłam do domu wczoraj, po dłuższej nieobecności, patrze ja - mały kociak śpi na wycieraczce na drugim piętrze.... Sąsiadka mówi, że tak o od dwóch dni tam jest, bo się zimno zrobiło i ciagnęło go pewnie do ciepła. Przez dwa dni półżywe z głodu kocię siedziało na klatce i darło ryja. NIKT NIE ZROBIŁ NIC, nawet czegoś z obiadu nie rzucił Kocie śpi zawinięte w mój polar, w kartonie pod moimi drzwiami (nie mogę go wpuścić do środka, bo moje kotki - agresorki by go zagryzły, już się czają pod drzwiami, muszę sie wymykać na zewnątrz). Mam za małe mieszkanie, żeby towarzystwo odseparować od siebie Kot zjadł na raz chyba z litr serka, karmę i pokrojonego w kosteczki kurczaka. Jak się go przytuli, to zaczyna ugniatać ubranie i je ssać, chyba ktoś go zabrał wprost od matki i wypierniczył jak się zorientował, ze kot rośnie I każdy przechodzi obok i patrzy. Kuffa, atrakcja miesiąca... Muszę go przetrzymać tak do poniedziału, na szczęście znalazł się ktoś, kto się nim zaopiekuje. Mam ochotę wyć dzisiaj ![]() O, jutro niedziela. Od rana będzie defilada sąsiedzka obok kota. Do kościoła, a jakże...
|
|
#2756 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ochrzaniłabym wszystkich, którzy mogli pomóc, a nie pomogli.A kolejnym gapiom już bym nie pozwoliła się do zwierzątka zbliżyć. Rzucałabym tylko: "To nie atrakcja turystyczna. Nie ma gapienia się. Jak chcesz pomóc, to pomóż, ale jak masz się tylko gapić, to lepiej sobie idź".
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi burakami nie chcę mieć nic wspólnego.... ciągle do niego zaglądam, bo wiem, że się im nie podoba kot na klatce i są w wstanie coś mu zrobić. Wytłumaczyłam wszystkim jaka jest sytuacja i że to jest tylko tymczasowe rozwiązanie. Niby wyrazili zgodę. W poniedziałek rano kot znika. Żeby tylko ktoś go nie wywalił przez weekend, nie mogę być przy nim cały czas
![]() I jeszcze siostra mnie dobiła. Skoro ktoś zabrał kociaka od mamy i podrzucił do mojego bloku, to jeśli było więcej kociaków, to pewnie są popodrzucane w blokach sąsiednich. tego jednego wstępnie upchnęłam u znajomego ale z większą ilością kotów- kapituluję. Moje "miasto" oferuje w takich sytuacjach tylko takie prowizoryczne małe boksy dla bezdomnych zwierząt. W cholerę za miastem to-to jest. Te zwierzaki w dziwny sposób z tych boksów znikają potem albo "zdychają z powodu choroby"... Nie puszczę tam malucha na pewną śmierć ;/
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2011-09-24 o 09:42 |
|
|
|
#2758 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Na pewno jest cudowny.
|
|
#2759 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
Od razu przypomniała mi się znajoma, która odratowała dwu-, trzytygodniowego kotka. Karmiła go z butelki, otoczyła troską, a on zawładnął jej sercem i teraz jest już pięknym, dorosłym kotem ![]() Co mnie dziwi: -twierdzenie, że skoro nie jestem katoliczką, to nie jestem wierząca -pogląd, że pewne małżeństwo "ma tylko ślub cywilny, a mimo to tak bardzo się kochają" jakby rodzaj ślubu warunkował dozgonną miłość i szczęście -puszczanie dziecka samopas z wielkim pit bulem bez kagańca i zachowanie jego matki, która sądzi, że dzieciak utrzyma większego od siebie psa na smyczy -brak higieny- ostatnio na poczcie wypełniałam kwit i POCZUŁAM, że ktoś podszedł do okienka obok ![]() -że ludzie wspomagają alkoholizm pijaczków, dokładają im się do piwa/wódeczki nie zważając na to, że przyczyniają się do degeneracji takiego człowieka. A może jakby nikt mu nie dał, a Pani w sklepie nie wydała na zeszyt, to może coś by się zmieniło. Najbardziej mnie wkurza, że każdy ma historię, jak to go oszukali, każdy studiował to co Ty, każdy został wyrzucony z mieszkania itp. A żeby otrzymać nocleg w ośrodku, wystarczy być trzeźwym. Ale dla niektórych to nadmierne poświęcenie. |
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrujemy do niego z mamą na zmianę, jest zaraz koło naszych drzwi, widzimy go przez judasza. Śpi sobie Najgorzej jest w nocy, bo jednak spać trzeba, a wiadomo- koty się wtedy reaktywują. Szczęście w nieszczęściu- maluch jest słaby po tej przymusowej glodówce, więc praktycznie cały czas śpi, nie nosi go na zewnątrz. Zrobił donośną pobudkę dopiero o piątej rano, pojadł, poprzytulał się, wyślinił mi bluze i znów kima jeszcze tylko dzień, już nie liczę tej soboty, niech mija
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

??

Może się okazać, że to 75B jest nie dla niej, bo potrzebuje mniejszego obwodu, a większej miseczki. Wtedy biust się o wiele lepiej prezentuje. Już nie wygląda na mały.
. I z tego co wiem to nie był pierwszy raz! Dobrze,że nic nam się nie stało.