|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Cytat:
Nie powinni pokazywac zdjec, gdzie jest pelniutkie pudelko, bo potem klientki mysla ze tak powinno byc.
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
tylko tu nie chodzi o ilośc kulek w opakowaniu, czy jest całe pudełko czy nie, bo wiem że tak nie jest, mam swoje i wiem że pakują do ok 1/4 czy 1/3. Tylko chodzi o zauwazalną róznicę w ilośći samych kuleczek mojego starego opakowania do tego co wczoraj dostałam. Ale może im się tak sypneło, nie jest taka ilośc bym miała awanturę robić, tym bardziej że to byl prezent.
|
|
|
|
#3303 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o perełki to wagowo jest ich mniej więcej tyle samo. Mylące jest ich opakowanie. To poprzednie było mniejsze i niższe. Zmiana na większe jest zdecydowanie niekorzystna, bo kuleczek wydaję się, że jest mniej. Wiem bo przesypałyśmy kiedyś nowe kulki do starego opakownia i wyglądały od razu lepiej.
Co do błyszczyków w kulce to były one tak dawno temu, ale je uwielbiałam. Lekko błyszczały na ustach, mało mają drobinek, praktycznie wcale, ale smaki/zapachy były po prostu boskie. Też chcę zamówić jeden na próbę, kusi mnie ten miętowy najbardziej. Za to mogę się pochwalić, że mam mało ponapoczynanych kosmetyków Zazwyczaj po jednej, dwie sztuki ekstremalnie ![]() Oczywiście nie dotyczy to kosmetyków kolorowych |
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli masz wątpliwości to zważ zawartość na kuchennej wadze
|
|
#3305 |
|
Rozeznanie
|
To są te same perełki, robię zakupy w COK'u - mają ten sam kod na kartoniku i leżą na półce wśród normalnych produktów. Po prstu mają za wielkie pudełko i wydaję się że jest ich tyle co na dnie. W Oriflame mają fajne puderniczki do kulek.
Błyszczyki w kulce były co najmniej 7lat temu w katalogu. Uwielbiałam je - dawały efekt mokrych ust, drobinek prawie nie ma, a zapachy były boskie. Zamówię na próbę chyba ten miętowy
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
co do błyszczyków CT, to ja zamawiam aż 3
miętowy, porzeczkowy i pieczone jabłko ech, co ja z tym Avonem mam ;pp
|
#3308 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny które były na wczorajszej konferencji w Warszawie podzielcie się wrażeniami...
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilką wpadła do mnie koleżanka i zamówiła u mnie wodę Outspoken Intense z k15
Do małej czerwonej torebki brakuje mi już tylko stówki, ale się cieszę, jak małe dziecko na widok lizaka
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-09-24 o 12:42 Powód: lit |
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie mam żadnych zamówień, kiepsko chyba będzie. W wakacje miałam duże to teraz przestój.
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
W netto są okulary Elie
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Ja to bym chciała miniaturkę nowej wody Outspoken
|
#3316 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, chciałam zrobic zwrot produktu z oferty netto. Na formularzu co prawda jest napisane, że nie netto nie podlega zwrotom, ale gdzieś tutaj kiedyś czytałam, że przyjmują. Chciałam zwrócic krem, ale boję się, że go nie rozliczą. Pomóżcie proszę
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Zależy za ile to był produkt i czy ma inne do zwrotu-wtedy może się opłacać
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przeglądałam IOS i NETTO 13 i się uśmiałam. Woda toaletowa Aromadisiac dla Niego w Netto kosztuje 27,90 a w IOS 21,90 ... różnice w cenie są nie tylko w tym produkcie.
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-09-24 o 13:56 |
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam bardzo- jesteście kochane
Opłaca opłaca, krem 20zł a robię akurat zwrot na kilka kosmetyków. Dzięki |
|
|
|
#3322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem wam dziewczyny, że mam faworyta co do podkładów w avonie. Jest to magix w kolorze natural beige. Jest dla mnie genialny. Super się nakłąda, zapach jakby go nie było przez co mnie nie drażni. Mam super cere po nim, taka miła i gładką faktycznie. Odpowiada mi w każdym calu. I jestem mega zła, że ciągle nie ma go w promocji. Zamawiałam próbki (teraz też jedna wzięłam) i zastanawiam się co robić. Czy zamawiać go w tej cenie czy czekać jeszcze na promocję. Ale boję sie, że w końcu mi go wycofają. Jak połowe kosmetyków ulubionych z avonu. I jeszcze jedną myśł miałam... aaa wiem :d Zamówiłam 4 balsamy SSS z netto. Jeden dałam przyjaciółce i myślę czy nie domówić sobie jeszcze ze trzech. Mam jeszcze chyba 3 dni do namysłu. Ale zastanawiam sie czy mi się to opłaca. Bo będę musiała zapłacić za przesyłkę. Ile to tam było za nia? 7 zł? Chociaż jak dodam to do balsamów i podzielę przez ich ilośc to i tak drogię nie będą. No sama nie wiem. |
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Rozeznanie
|
Zamówienie z katalogu 14/2011 mam już na kwotę 870zł a jeszcze dwie koleżanki mają katalogi w tym jedna daje całej grupie w pracy koleżankom mój katalog, zobaczymy na ile będę mieć zamówienie z katalogu...
Niestety nikt nie zamawia Anew Genics oraz Christian Lacroix Nuit... |
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
A czy na Christian Lacroix Nuit jest jakiś program zarobkowy? Czy ja coś przeoczyłam?
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3327 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
ja odkąd mam te okulary to są moimi ulubionymi
|
|
#3328 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
dzięki,sprawdziłam sobie i już sie cieszę,bo prawdopodobnie zamówię
Cytat:
![]() U mnie Anew w ogóle nie idzie kremy Solutions sprzedają się dobrze,zwłaszcza te +40
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie z kolei Solution nie idzie. Pewnie raptem kilka ich sprzedałam(i raczej te do cery tłustej). Z Anew też szału nie ma, ale mam klientki, które je lubią i czasem coś zamówią.
|
|
|
|
#3330 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

a co do perełek to też to zauważyłam i się zastanawiałam czy mi się tylko wydaje, bo tak jakby było z pół opakowania, maks 2/3

miętowy, porzeczkowy i pieczone jabłko
ech, co ja z tym Avonem mam ;pp

Ja jeszcze nie mam żadnych zamówień, kiepsko chyba będzie. W wakacje miałam duże to teraz przestój.
jak ktoś kupi niech się podzieli wrażeniami co do wielkości :P