Wszystko o Avonie - cz. 23 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 00:50   #3301
Ewlyn
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
błyszczyki w kulce jeśli są takie same to są cudowne, biorę jeden na próbę a co do perełek to też to zauważyłam i się zastanawiałam czy mi się tylko wydaje, bo tak jakby było z pół opakowania, maks 2/3
Jak kiedys kupowalam te perelki to nawet i polowy nie bylo. Ich chyba tyle sypia. 2/3 opakowania to duzo...
Nie powinni pokazywac zdjec, gdzie jest pelniutkie pudelko, bo potem klientki mysla ze tak powinno byc.
Stary 2011-09-24, 07:55   #3302
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Jak kiedys kupowalam te perelki to nawet i polowy nie bylo. Ich chyba tyle sypia. 2/3 opakowania to duzo...
Nie powinni pokazywac zdjec, gdzie jest pelniutkie pudelko, bo potem klientki mysla ze tak powinno byc.
tylko tu nie chodzi o ilośc kulek w opakowaniu, czy jest całe pudełko czy nie, bo wiem że tak nie jest, mam swoje i wiem że pakują do ok 1/4 czy 1/3. Tylko chodzi o zauwazalną róznicę w ilośći samych kuleczek mojego starego opakowania do tego co wczoraj dostałam. Ale może im się tak sypneło, nie jest taka ilośc bym miała awanturę robić, tym bardziej że to byl prezent.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 07:56   #3303
meggykotka
Rozeznanie

Jeśli chodzi o perełki to wagowo jest ich mniej więcej tyle samo. Mylące jest ich opakowanie. To poprzednie było mniejsze i niższe. Zmiana na większe jest zdecydowanie niekorzystna, bo kuleczek wydaję się, że jest mniej. Wiem bo przesypałyśmy kiedyś nowe kulki do starego opakownia i wyglądały od razu lepiej.

Co do błyszczyków w kulce to były one tak dawno temu, ale je uwielbiałam. Lekko błyszczały na ustach, mało mają drobinek, praktycznie wcale, ale smaki/zapachy były po prostu boskie. Też chcę zamówić jeden na próbę, kusi mnie ten miętowy najbardziej.

Za to mogę się pochwalić, że mam mało ponapoczynanych kosmetyków
Zazwyczaj po jednej, dwie sztuki ekstremalnie
Oczywiście nie dotyczy to kosmetyków kolorowych
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 08:01   #3304
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
tylko tu nie chodzi o ilośc kulek w opakowaniu, czy jest całe pudełko czy nie, bo wiem że tak nie jest, mam swoje i wiem że pakują do ok 1/4 czy 1/3. Tylko chodzi o zauwazalną róznicę w ilośći samych kuleczek mojego starego opakowania do tego co wczoraj dostałam. Ale może im się tak sypneło, nie jest taka ilośc bym miała awanturę robić, tym bardziej że to byl prezent.
mi si wydaje, że ilość tych sprezentowanych jest taka sama, jak tych w ofercie katalogowej

jeżeli masz wątpliwości to zważ zawartość na kuchennej wadze

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 08:37   #3305
meggykotka
Rozeznanie

To są te same perełki, robię zakupy w COK'u - mają ten sam kod na kartoniku i leżą na półce wśród normalnych produktów. Po prstu mają za wielkie pudełko i wydaję się że jest ich tyle co na dnie. W Oriflame mają fajne puderniczki do kulek.

Błyszczyki w kulce były co najmniej 7lat temu w katalogu. Uwielbiałam je - dawały efekt mokrych ust, drobinek prawie nie ma, a zapachy były boskie. Zamówię na próbę chyba ten miętowy
Stary 2011-09-24, 09:58   #3306
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

torebka mi się podoba bardzo,kocham "listonoszki",sprawdz ę czy będzie w 15 a balsam jest boski,potwierdzam
będzie w takiej samej cenie jak w kat.14
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:12   #3307
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

co do błyszczyków CT, to ja zamawiam aż 3 miętowy, porzeczkowy i pieczone jabłko ech, co ja z tym Avonem mam ;pp
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:37   #3308
poziomka76
Przyczajenie

Dziewczyny które były na wczorajszej konferencji w Warszawie podzielcie się wrażeniami...
poziomka76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:38   #3309
smerfetka25
Zakorzenienie

Przed chwilką wpadła do mnie koleżanka i zamówiła u mnie wodę Outspoken Intense z k15
Do małej czerwonej torebki brakuje mi już tylko stówki, ale się cieszę, jak małe dziecko na widok lizaka

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-09-24 o 12:42 Powód: lit
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:47   #3310
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Przed chwilką wpadła do mnie koleżanka i zamówiła u mnie wodę Outspoken Intense z k15
Do małej czerwonej torebki brakuje mi już tylko stówki, ale się cieszę, jak małe dziecko na widok lizaka
A nie z K14? Ja jeszcze nie mam żadnych zamówień, kiepsko chyba będzie. W wakacje miałam duże to teraz przestój.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:53   #3311
miska1c
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
też podoba mi się ta listonoszka, ale wygląda na nie za dużą a ja muszę mieć taką co mieści A4 jak ktoś kupi niech się podzieli wrażeniami co do wielkości :P
miska1c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:57   #3312
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A nie z K14? Ja jeszcze nie mam żadnych zamówień, kiepsko chyba będzie. W wakacje miałam duże to teraz przestój.
Outspoken Intense ma premierę dopiero w K15, a w K14 jest tylko miniwersja

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:02   #3313
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miska1c Pokaż wiadomość
też podoba mi się ta listonoszka, ale wygląda na nie za dużą a ja muszę mieć taką co mieści A4 jak ktoś kupi niech się podzieli wrażeniami co do wielkości :P
ja się podzielę fotkami w poniedziałek 3.10
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:04   #3314
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Outspoken Intense ma premierę dopiero w K15, a w K14 jest tylko miniwersja
aaa, chyba, że tak Zasugerowałam się tym, że napisała, że do torebki jej brakuje, a w K15 to raczej nie oferują torebki za nic.
Stary 2011-09-24, 13:26   #3315
smerfetka25
Zakorzenienie

W netto są okulary Elie Dziewczyny nie wykupcie wszystkich bo ja też chcę jedne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Ja to bym chciała miniaturkę nowej wody Outspoken Myślicie że kiedyś będzie w ofercie??
Stary 2011-09-24, 13:27   #3316
selulita
Raczkowanie

Dziewczyny, chciałam zrobic zwrot produktu z oferty netto. Na formularzu co prawda jest napisane, że nie netto nie podlega zwrotom, ale gdzieś tutaj kiedyś czytałam, że przyjmują. Chciałam zwrócic krem, ale boję się, że go nie rozliczą. Pomóżcie proszę
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:32   #3317
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam zrobic zwrot produktu z oferty netto. Na formularzu co prawda jest napisane, że nie netto nie podlega zwrotom, ale gdzieś tutaj kiedyś czytałam, że przyjmują. Chciałam zwrócic krem, ale boję się, że go nie rozliczą. Pomóżcie proszę
Odeślij, powinni przyjąć Tylko czy Ci sie opłaca??
Stary 2011-09-24, 13:32   #3318
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Ja dużo razy zwracałam rzeczy z netto i bez problemu rozliczali
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:41   #3319
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli to kosmetyk to najlepiej zaznaczyć, że uczulił.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Odeślij, powinni przyjąć Tylko czy Ci sie opłaca??
Zależy za ile to był produkt i czy ma inne do zwrotu-wtedy może się opłacać
Stary 2011-09-24, 13:55   #3320
loveve
Zakorzenienie

właśnie przeglądałam IOS i NETTO 13 i się uśmiałam. Woda toaletowa Aromadisiac dla Niego w Netto kosztuje 27,90 a w IOS 21,90 ... różnice w cenie są nie tylko w tym produkcie.

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-09-24 o 13:56
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:57   #3321
selulita
Raczkowanie

Dziękuje Wam bardzo- jesteście kochane
Opłaca opłaca, krem 20zł a robię akurat zwrot na kilka kosmetyków. Dzięki
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:30   #3322
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
To są te same perełki, robię zakupy w COK'u - mają ten sam kod na kartoniku i leżą na półce wśród normalnych produktów. Po prstu mają za wielkie pudełko i wydaję się że jest ich tyle co na dnie. W Oriflame mają fajne puderniczki do kulek.

Błyszczyki w kulce były co najmniej 7lat temu w katalogu. Uwielbiałam je - dawały efekt mokrych ust, drobinek prawie nie ma, a zapachy były boskie. Zamówię na próbę chyba ten miętowy
Zgadzam się. Ja mam brązujący z oriflame i bardzo podoba mi się to opakowanie. Jest o wiele poręczniejsze też, do torebki można zapakować a te avonowe takie wielkie, że w moje torebki się nie mieści
Powiem wam dziewczyny, że mam faworyta co do podkładów w avonie. Jest to magix w kolorze natural beige. Jest dla mnie genialny. Super się nakłąda, zapach jakby go nie było przez co mnie nie drażni. Mam super cere po nim, taka miła i gładką faktycznie. Odpowiada mi w każdym calu. I jestem mega zła, że ciągle nie ma go w promocji. Zamawiałam próbki (teraz też jedna wzięłam) i zastanawiam się co robić. Czy zamawiać go w tej cenie czy czekać jeszcze na promocję. Ale boję sie, że w końcu mi go wycofają. Jak połowe kosmetyków ulubionych z avonu.
I jeszcze jedną myśł miałam...
aaa wiem :d Zamówiłam 4 balsamy SSS z netto. Jeden dałam przyjaciółce i myślę czy nie domówić sobie jeszcze ze trzech. Mam jeszcze chyba 3 dni do namysłu. Ale zastanawiam sie czy mi się to opłaca. Bo będę musiała zapłacić za przesyłkę. Ile to tam było za nia? 7 zł? Chociaż jak dodam to do balsamów i podzielę przez ich ilośc to i tak drogię nie będą. No sama nie wiem.
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:40   #3323
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Ja mam brązujący z oriflame i bardzo podoba mi się to opakowanie. Jest o wiele poręczniejsze też, do torebki można zapakować a te avonowe takie wielkie, że w moje torebki się nie mieści
Powiem wam dziewczyny, że mam faworyta co do podkładów w avonie. Jest to magix w kolorze natural beige. Jest dla mnie genialny. Super się nakłąda, zapach jakby go nie było przez co mnie nie drażni. Mam super cere po nim, taka miła i gładką faktycznie. Odpowiada mi w każdym calu. I jestem mega zła, że ciągle nie ma go w promocji. Zamawiałam próbki (teraz też jedna wzięłam) i zastanawiam się co robić. Czy zamawiać go w tej cenie czy czekać jeszcze na promocję. Ale boję sie, że w końcu mi go wycofają. Jak połowe kosmetyków ulubionych z avonu.
I jeszcze jedną myśł miałam...
aaa wiem :d Zamówiłam 4 balsamy SSS z netto. Jeden dałam przyjaciółce i myślę czy nie domówić sobie jeszcze ze trzech. Mam jeszcze chyba 3 dni do namysłu. Ale zastanawiam sie czy mi się to opłaca. Bo będę musiała zapłacić za przesyłkę. Ile to tam było za nia? 7 zł? Chociaż jak dodam to do balsamów i podzielę przez ich ilośc to i tak drogię nie będą. No sama nie wiem.
kurier 6,90
Stary 2011-09-24, 14:59   #3324
mariot605
Rozeznanie

Zamówienie z katalogu 14/2011 mam już na kwotę 870zł a jeszcze dwie koleżanki mają katalogi w tym jedna daje całej grupie w pracy koleżankom mój katalog, zobaczymy na ile będę mieć zamówienie z katalogu...

Niestety nikt nie zamawia Anew Genics oraz Christian Lacroix Nuit...
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:40   #3325
porzeczka2602
Zakorzenienie

A czy na Christian Lacroix Nuit jest jakiś program zarobkowy? Czy ja coś przeoczyłam?

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:43   #3326
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A czy na Christian Lacroix Nuit jest jakiś program zarobkowy? Czy ja coś przeoczyłam?
Stary 2011-09-24, 16:46   #3327
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość

ja też zamawiam ten miętowy

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
W netto są okulary Elie Dziewczyny nie wykupcie wszystkich bo ja też chcę jedne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Ja to bym chciała miniaturkę nowej wody Outspoken Myślicie że kiedyś będzie w ofercie??

ja odkąd mam te okulary to są moimi ulubionymi:lo ve: super sie na włosach trzymają, co nie można powiedzieć o każdych okularach..
Stary 2011-09-24, 16:52   #3328
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dzięki,sprawdziłam sobie i już sie cieszę,bo prawdopodobnie zamówię

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
Zamówienie z katalogu 14/2011 mam już na kwotę 870zł a jeszcze dwie koleżanki mają katalogi w tym jedna daje całej grupie w pracy koleżankom mój katalog, zobaczymy na ile będę mieć zamówienie z katalogu...

Niestety nikt nie zamawia Anew Genics oraz Christian Lacroix Nuit...
piękne zamówienie
U mnie Anew w ogóle nie idzie jestem konsultantką kilka lat i sprzedałam ok. 5 kremów przez moją kadencję kremy Solutions sprzedają się dobrze,zwłaszcza te +40
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 16:56   #3329
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
U mnie Anew w ogóle nie idzie jestem konsultantką kilka lat i sprzedałam ok. 5 kremów przez moją kadencję kremy Solutions sprzedają się dobrze,zwłaszcza te +40
A u mnie z kolei Solution nie idzie. Pewnie raptem kilka ich sprzedałam(i raczej te do cery tłustej). Z Anew też szału nie ma, ale mam klientki, które je lubią i czasem coś zamówią.
Stary 2011-09-24, 17:05   #3330
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A u mnie z kolei Solution nie idzie. Pewnie raptem kilka ich sprzedałam(i raczej te do cery tłustej). Z Anew też szału nie ma, ale mam klientki, które je lubią i czasem coś zamówią.
Ja znowu tylko Anew, Solutions od wielkiego dzwonu, a tych najtańszych to wcale.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości