|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
maM krem do ciala o zapachu czerwonego grejpruta kupiony w drogerii natura 300 ml, na opakowaniu jest napisane, MINERAL CARE SPA,
Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-09-24 o 15:50 |
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodaje zdjęcie tej szczoteczki z lakieru z odstającym włoskiem |
|
|
|
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ciasto francuskie przeważnie smaruje kremem czekoladowym (z biedronki ), zawijam w rulonik i kroję na plastry żeby takie ślimaczki mi wyszły i do piekarnika ![]() Cytat:
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, kiepska jestem w tym
Dziewczyny mam problem i zarazem proszę o pomoc ). No pooczyszczałam tę drukarkę, ale pamięć nie zwolniła się w 100% i dalej nie mogę tego zapisać w tym pdf Mam nadzieję ze zrozumiecie o co mi chodzi![]() zrobiłam zdjęcie tej ulotki z mobilnymi płatnościami: ja to tak rozumiem, ze jak podpiszemy umowę, to później będą obciążać nasz rachunek bankowy, a my tylko potwierdzamy to smsem Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-09-24 o 16:30 |
|
|
|
#4776 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cześć dziewczynki,wróciłam z pracy
robotę miałam lekką-doszywałam tylko metki do koszul i krawatów,ale strasznie tego dużo było i zajęło mi 5 godzin.A córka szefa chciała żebym jutro jeszcze przyszła,jaasne bo ja kocham maszynę do szycia aż w niedzielę o niej marzę ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ha.html&next=1 dziś się będę drapać nim i zrobię sobie nowo kupioną maseczkę z glinką-będzie recenzja na blogu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oż kurde uwielbiam takie rzeczy przepis zanotowany Cytat:
ale zaraz,robiłam jego fotkę chyba...już szukam Care&Go szampon do włosów przetłuszczających się mam zdjęcie kawałka butelki hehe,daję w załączniku![]() ale piękna pogoda dziś idę zrobić kawkę,i zjem ciasteczka z biedronki,bo byłam dziś i kupiłam w biedronce lazanię,będziemy jeść wieczorem z braciszkiem
|
|||||
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Też nie
Cytat:
Ale dziękujęA może zmniejsz rozmiar zdjęć Też w tych sprawach jestem kompletnie zielona![]() Mam dwie sprawy ![]() Pierwsza: wczoraj przyszły mi nowe Reese. Bardzo, bardzo słabo czuć cytrynkę, są lekkie, delikatne, rześkie. Nie wiem jak to opisać, ale jak przyłożę nos do skóry, to czuję świeżość Ale podobają mi się![]() Druga: jestem po zupie serowej; dla mnie bez rewelacji. Benek ocenił ją 4/10 tylko dlatego tak wysoko za innowacje Także nam nie pasi
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
lecimy do znajomych, będę wieczorem
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Benek się pytał czy już się pożaliłam, że chce mnie porzucić przez zupę
|
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba muszę poczekać na męża
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-09-24 o 16:42 |
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo idę zaraz oblukać te pałeczki kremowe- Kasia mi smaka narobiła ....mam nadzieję że w mojej stonce kolejki nie bedzie...
![]() Dokia Kochana będzie ok po Augmentinie...moja corcia co chwilkę ma uszy chore, ale bez wysięku...ile Twój syn ma lat??? ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Sarunieczko widzę bardzo dobre recenzje tego peelingu Perfecta...muszę się rozejrzeć jak "mój" się skończy...
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to spodobały mi się Wasze blogi teraz myślę, czy by sama nie założyć, tylko nie wiem czy udałoby mi się być systematyczną w pisaniu
|
|
|
|
#4785 | |||
|
|
Oczywiście Kochana,proszę
A w Twoim problemie komputerowym Ci nie pomogę....nawet pdf-a nie umiem zrobić ![]() poleciała a miotły nie wzięła Cytat:
Jejku jak ja bym chciała sama mieszkać (tzn tylko z tż) bym sobie gotowała co chciała,testowała,nie wiedziałam nawet że mnie kuchnia cieszy a tak to teściowa,mama,zaglądają mi w gary i pouczają niepytane,jak ja tego nie lubięCytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co robić...miałam się farbnąć,ale łazienka zajęta-a mama jak weszła to do 18 będzie "nieczynna",muszę poczekać jak wypiję kawkę to zrobię sobie chyba pastę rybną-mam twaróg i makrelę w pomidorach
|
|||
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie może się uda zamieszkać z tż jak dostaniemy pracę, dlatego w styczniu będziecie musiały mocno trzymać za mnie kciuki, bo będę mieć targi pracy na uczelni. Nie ważne ile masz na godzinę, w soboty nie pracujesz, jak pisałaś, że dzisiaj będziesz to myślałam, że to jakiś ekstra bonus ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Podoba Wam się? http://www.e-mieszkanie.pl/a/7618,fotel-jak-roza mnie średnio wydaje mi się, że może być niewygodne, bo oparcie nie obejmie całych pleców ale wygląda fajnie
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi sie zrobić tego pdf, ale po 2 zdjęcia na stronie- zaraz wstawię na katalogowy
A wiecie, nie zauważyłam jak przeglądałam katalog na youtube, ale teraz widzę ze będzie tez masło do ciała z oliwą oliwek i kwiatem pomarańczy Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-09-24 o 17:32 |
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
już mam gotowy arkusz, żeby robić wish list
![]() a o 14stce - nie mam na razie żadnego zamówienia aaa no i żel, ale to nadal mało ...
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie mojemu kremowi i kubkowi, ze w tle wchodziły w kadr
Ale pomagały mi trzymać katalog, bo 16 będzie jak wersja babskiego magazynu, typu joy, cosmopolitan, ale rozmiaru będzie jak normalny katalog
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja wstępna lista to tylko 58zł jeszcze jak się 17stka kiedyś pojawi, to porównam z którego kupic kilka prezentów, ale generalnie szału nie ma ostatnio katalogi avon mnie nie zachwycają
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie to tylko jestem ciekawa tego masła i nowych szamponów NaturalsA w 17 ma być nowy incandessence Lumire ![]() A właśnie jeszcze doczytałam w AM16, ze osoby które skorzystają z 3 z 4 programów zarobkowych w katalogach 14-17 dostaną krem pod oczy Anew Genics za 1 zł |
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Toni, dziękujemy
|
|
|
|
#4796 | ||
|
|
Cytat:
fajna róża ooo a ten jaki faaajny kurczęhttp://www.e-mieszkanie.pl/a/7481,fotel-balkonowy siedziałabym w nim non stop ![]() Cytat:
choć raczej nie będę z niego zamawiać...dopiero z 17,ale listę i tak spróbuję zrobić,to moje hobby a masło do ciała z oliwek... |
||
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z pogotowia
normalnie mam 39 gorączki , trzęsie mnie zastrzyki dostałam ![]() Sarunieczka - nie wiesz kaj można ten fotel dostać i za ile może być ? bo jest mega ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- obowiązkowo będzie
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-24 o 18:36 |
|
|
|
#4798 | |
|
|
Cytat:
Nie mam pojęcia gdzie taki fotel można dostać...zobaczyłam przypadkowo go właśnie teraz w necie,a ja kocham takie grajdołki gdzie mnie nie widać
|
|
|
|
|
#4799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
będę mieć opust na nie 45%mnie też nie kręcą. w ogóle ostatnio odpuściłam Avon... ale znowu muszę porozdawać katalogi i wrócić na zamówienia po 400 zł ostatnio spadły do 100-200Cytat:
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-09-24 o 19:09 |
||||
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
ja z 16 wezmę to co ciała oliwa i pomarańcza albo nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

robiłaś z dżemem? Możesz powiedzieć jak? Może ja coś popsułam

). No pooczyszczałam tę drukarkę, ale pamięć nie zwolniła się w 100% i dalej nie mogę tego zapisać w tym pdf
Mam nadzieję ze zrozumiecie o co mi chodzi

gorączka katar 
przepis zanotowany
idę zrobić kawkę,i zjem ciasteczka z biedronki,bo byłam dziś