Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 23:34   #4771
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Ciao, co u Was?
Czeeeeść W końcu wróciłaś

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a ja skladam reklamacje, bo gotka na tym zdjeciu wcale nie wyglada gotycko - poprawic mi sie nastepnym razem prosze
Pomyślimy

Najeczko, przykro mi, że Cię rozczarowałam Niestety, trupioblada mhroczna dziewoja ze mnie żadna. Łapka w górę, kogo jeszcze zawiodłam.

Na razie kąpiel dla rozgrzania bo siedzę poubierana i mi zimno...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 23:42   #4772
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a dowiedziałaś się czego używają do włosów ?
Ja bym przystała nawet na pokój przejściowy; i tak fajnie jest wyjechać i wypocząć
nie, nie dowiedziałam się
szczerze mówiąc, z tym wypoczynkiem to średnio, co właśnie było powodem moich nerwów, które koił luby - naprawdę zachował się tak wspaniale, że aż nie mogłam uwierzyć w każdym razie nienawidzę, gdy ktoś mi układa dzień, a ciocia robiła to codziennie. ciężko jej było się przeciwstawić, wszak raz,że chciała dobrze, a dwa, że u niej mieszkaliśmy. ale wiesz... to było męczące - ja nie mówię o wyjazdach, bo to jasne, trzeba wcześnie wstać, bo autobus do Rzymu jest o 5.30,ale na co dzień mogłaby dać na wstrzymanie zwłaszcza że jest bardzo chaotyczną osobą, co dodatkowo mnie stresuje. jako ktoś, kto mieszka sam i sam planuje sobie czas, dziwnie się czułam, mieszkając i żyjąc pod dyktando cioci ale dało się przyzwyczaić, pewnie rzeczy puszczałam mimo uszu, a kiedy się nerwowa robiłam, mogłam liczyć na P., że mnie uspokoi i wesprze. Ogólnie wyjazd na duuuuży plus, ale gdybym nie mieszkała z ciocią, tylko sama z P., to inaczej by wiele rzeczy wyglądało, za to pewnie nie zwiedzilibyśmy kilku fantastycznych miejsc

Aha i najważniejsze - nauczyłam się pływać!!! nie umiałam do tej pory

arrakis - forma Tych też jest poprawna, ale ja jej nie lubię nie wpadnę do Wrocka na pewno

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Najeczko, przykro mi, że Cię rozczarowałam Niestety, trupioblada mhroczna dziewoja ze mnie żadna. Łapka w górę, kogo jeszcze zawiodłam.

Na razie kąpiel dla rozgrzania bo siedzę poubierana i mi zimno...
ja na co dzień jestem trupioblada - jeszcze się tylko na czarno zafarbuję i będzie jak znalazł a tak serio to zauważyłam, że ładnie mi, jak jestem lekko opalona, lepiej, niż jak jestem blada, i rozważam od czasu do czasu solarium ale boję się o skórę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 23:46   #4773
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

arrakis - forma Tych też jest poprawna, ale ja jej nie lubię nie wpadnę do Wrocka na pewno
za plywanie

buuu a czemu nie? przeciez nie masz tak daleko i calkiem dobre polaczenie ze slaska do Wrocka jest...
Stary 2011-09-25, 00:01   #4774
najfajniejsza
Zakorzenienie

Aha i dwie sytuacje, które mnie wkurzyły totalnie to brzmi jakbym tylko narzekała, ale tak serio, to wyjazd był bombastyczny tylko parę minusików jest
no więc: NIE CIERPIĘ gdy ludzie o coś mnie prosza...
rozmawiam z mamą na Skypie i się mnie pyta, czy P. może w przyszłym tygodniu zawieźć moja siostre do Krk. Raz, że po cholere pyta mnie? Dwa, mówię, że ma nocki. |To jej nie zraziło trzy - moja siostra ma prawko i auto rodziców, może sama pojechać, ale ok, rozumiem, że się boi. cztery - są autobusy za 8 zł do Krakowa, ale to dla niej niewygodnie, bo z przesiadką, a ona będzie miałą ze sobą rzeczy (ubrania itp.). pięć - mogła wcześniej o tym pomyśleć, wcześniej to zorganizować, a nie teraz, na kilka dni przed rozpoczęciem roku. no ale cóż - stało się, pytanie padło, mówię, że luby ma nocki, a mama: "A weź go tu zawołaj". No to przychodzi P., na pytanie, czy zawiezie olę z tobołami do Krakowa, odpowiada: "Kurde, w przyszłym tygodniu mam nocki, więc nie bardzo". Wiadomo - normalny człowiek odpowiedziałby choćby kurtuazyjnie: "Ach, no dobra, trudno, rozumiem", ale nie moja mama... ona na to: "A kto ci każe w nocy jechać? ". Niby żart, ale i mnie ciśnienie podniósł. Przecież tu nie chodzi o jej zdrowie, życie ani nawet że ktoś ją wystawił - jej po prostu tak jest wygodnie no i P. mówi: "nie, nie dam rady" i wyszedł z pokoju. Mama zrobiła do kamerki minę obrażonej damy. mówię do niej, że jakby nikogo nie znalazła, to P. jej może zawieźć rzeczy w weekend do Krakowa. Mama (dalej z tą miną): "Nie no, nic się nie stało, rozumiem, znajdę kogoś innego" jak tak można, ja się pytam? sama jej nie zawiezie, bo Kraków za daleko, a ona po pracy jest poza tym zmęczona. A mój P. to nie może być zmęczony? Nie, on nie może...
no ale nieważne...
sytuacja druga: ciocia mówi, że koleżanka pyta, czy P. zna się na satelitach, bo jej antena przestała działać. P. mówi, że nie, nie ma, nie miał, nigdy nie naprawiał, więc nie, nie zna się.
mimo to ciocia nas zaciągnęła do tej koleżanki (wracając ze sklepu, przystanęła przed jej domem i dzwoni do niej, po czym mówi: "Zobaczymy tę antenę, żeby nie było, że nic nie zrobiliśmy" - skonczylo się to tak, że P. tego nie naprawił, bo nie wiedział jak, a ciocia jej poprzestawiała kanały włoskie i się na nią wkurzyła ta znajoma.
Strasznjie mnie to rozbawiło w każdym razie nie kumam niektórych zachowań ludzkich. po co pytać, jeśli odpowiedź chce się usłyszeć jedną? Po co odpowiadać, że się na czymś nie zna, jeśli każą ci obcym ludziom sprawdzać coś, czego nie umiesz, bo głupio wyjdzie, jak nie zrobisz...

w każdym razie ogólnie wyjazd cudowny - może piękne, pogoda świetna, ach

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
za plywanie

buuu a czemu nie? przeciez nie masz tak daleko i calkiem dobre polaczenie ze slaska do Wrocka jest...
ja sama jestem dumna z siebie

bo nie dam rady na razie

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

a! z obserwacji gastronomicznych: kawa we Włoszech nie jest doskonała, ale LODY jezu, te lody są przewspaniałe, przesmaczne i w ogóle i poza lodami - pizza. ach, cudna. makaron też świetny, choć dużej różnicy nie widzę, jeśli chodzi o polski, ale ma fajniejszy smak i konsystencję. za to pizza i lody i to w byle jakiej budzie kupicie taką pizzę i takie lody, że ślinka cieknie
Stary 2011-09-25, 00:08   #4775
justyna_dt
Zakorzenienie

Najka!!! cieszę się, że Cię widzę no, poza tym, że wspomniałaś teraz o pizzy i makaronie, za co bym Cię zabiła, ale za bardzo się cieszę, że jesteś

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 00:12   #4776
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Najka!!! cieszę się, że Cię widzę no, poza tym, że wspomniałaś teraz o pizzy i makaronie, za co bym Cię zabiła, ale za bardzo się cieszę, że jesteś
a ja sobie nawiozłam włoskiego makaronu i nie mogę się doczekać, jak go zjem

też się cieszę, że Cię czytam

żałujcie mnie, że zaręczyn nie było. obiecałyście mi lament!
Stary 2011-09-25, 00:15   #4777
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sobie nawiozłam włoskiego makaronu i nie mogę się doczekać, jak go zjem

też się cieszę, że Cię czytam

Nie należy Ci się, było Ci dobrze i masz masę makaronu! i super fotki!!! żałośnie żałoszczę, że żałośniej się nie da

Stary 2011-09-25, 00:15   #4778
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Naj, MORZE a nie MOŻE Poza tym że wróciłaś, myślałam o tobie na zmianę z myślami o TŻ I był potrzebny wieczorami sweterek? Jak przeżylaś lot?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 00:23   #4779
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Naj, MORZE a nie MOŻE Poza tym że wróciłaś, myślałam o tobie na zmianę z myślami o TŻ I był potrzebny wieczorami sweterek? Jak przeżylaś lot?
dzięki za uwagę. na swoje usprawiedliwienie mam to, że od piątku rano spałam trzy godziny i robię takie orty, że źle napisałam nawet własne nazwisko (edit dla tych, które wiedzą, jak się zowię: przez "c" na końcu P. myślałam, że mnie zabije śmiechem) mam nadzieję, że mi to minie, bo w pracy mamy podobno małą pozytywną wreszcie rewolucję i wolałabym jej nie tracić przez "może" adriatyckie
Wiesz co, po wizycie w Rzymie, w którym było jakieś 45 stopni, oswoiłam się z temperaturą do tego stopnia, że jak było 30 stopni, to robiło mi sie chłodno w każdym razie sweterek był potrzebny tylko o świcie, ale nie niezbędny no i jak byliśmy w Loreto i złapała nas burza, to było jakieś 21 stopni przez kwadrans i myślałam, że zamarznę. Dziś mam to samo. W Polsce mi tak zimno, że mną trzęsie
Lot spoko - denerwowałam się na lotnisku, jak wylatywaliśmy z PL, bo doświadczenia w lotach nie miałąm ale sam lot OK. półtorej godziny trwa tylko nie lubię tego uczucia, gdy samolot startuje i ląduje, bardzo boli mnie głowa wtedy. Czyli przez połowę lotu prawie

Jusia za komentarz do fotek, bo myślałam, że nikomu się nie spodobają i jak będziesz grzeczna, zaproszę Cię na spaghetti

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-09-25 o 00:29
Stary 2011-09-25, 00:26   #4780
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za uwagę. na swoje usprawiedliwienie mam to, że od piątku rano spałam trzy godziny i robię takie orty, że źle napisałam nawet własne nazwisko mam nadzieję, że mi to minie, bo w pracy mamy podobno małą pozytywną wreszcie rewolucję i wolałabym jej nie tracić przez "może" adriatyckie
Wiesz co, po wizycie w Rzymie, w którym było jakieś 45 stopni, oswoiłam się z temperaturą do tego stopnia, że jak było 30 stopni, to robiło mi sie chłodno w każdym razie sweterek był potrzebny tylko o świcie, ale nie niezbędny no i jak byliśmy w Loreto i złapała nas burza, to było jakieś 21 stopni przez kwadrans i myślałam, że zamarznę. Dziś mam to samo. W Polsce mi tak zimno, że mną trzęsie
Lot spoko - denerwowałam się na lotnisku, jak wylatywaliśmy z PL, bo doświadczenia w lotach nie miałąm ale sam lot OK. półtorej godziny trwa tylko nie lubię tego uczucia, gdy samolot startuje i ląduje, bardzo boli mnie głowa wtedy. Czyli przez połowę lotu prawie

Jusia za komentarz do fotek, bo myślałam, że nikomu się nie spodobają i jak będziesz grzeczna, zaproszę Cię na spaghetti
ANALFABETKAAAAAA!!! ale za spaghetti cofnę tę obelgę

Ale wyszła beznadziejna sytuacja z J., masakra... Nie możemy się zrozumieć nawzajem :/

Stary 2011-09-25, 00:27   #4781
najfajniejsza
Zakorzenienie

bajdełej - macie tak, że jak jakaś piosenka przestaje być popularna i non stop puszczana w radiu czy tam TV, to właśnie wtedy zaczyna się Wam podobać? bo ja zazwyczaj tak mam

OK - spadam odespać, nadrobiłam, ile dałam rade (miałam 50 maili na skrzynce firmowej ) i lecę, bo już ledwo widzę na oczy
Stary 2011-09-25, 00:28   #4782
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
dzięki za uwagę. na swoje usprawiedliwienie mam to, że od piątku rano spałam trzy godziny i robię takie orty, że źle napisałam nawet własne nazwisko mam nadzieję, że mi to minie, bo w pracy mamy podobno małą pozytywną wreszcie rewolucję i wolałabym jej nie tracić przez "może" adriatyckie

No to super Fotki obejrzę jutro Heh, ja na spaghetti się mogę wprosić

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 00:48   #4783
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:

ja na co dzień jestem trupioblada - jeszcze się tylko na czarno zafarbuję i będzie jak znalazł a tak serio to zauważyłam, że ładnie mi, jak jestem lekko opalona, lepiej, niż jak jestem blada, i rozważam od czasu do czasu solarium ale boję się o skórę
Gratuluję pozytywnej nauki pływania Teraz więcej z życia wyciśniesz

Ja bym była zadowolona z jaśniejszej karnacji od obecnej bo lepiej by do rudych włosów pasowało ale cóż... Nie można mieć wszystkiego Geny robią swoje, opalam się szybko i od razu na brąz...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-09-25, 02:22   #4784
frezyjka85
Zakorzenienie

a ja jeszcze nie śpię

ale już idę spać

dobranoc

najeczko - cudownie, ze wróciłaś!!!!!!!!!! super fotki i kotek uroczy

gothka - witaj! troszkę zamazane zdjęcie.... ale zazdrośnice bardzo wyraźne
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 06:53   #4785
karola991
Zakorzenienie

hej dziewczyny to jaaaa :P
nie było mnie bo w czwartek już pod wieczór, dostałam takiej migreny, że wymiotowałam w pracy, przyjechał tż, zajął się sklepem, a ja siedziałam w wc i przytulałam muszlę, na końcu tam zasnęłam a tż obudził mnie o 23, że zamknął sklep i zabiera mnie do domu (oczywiście nikt mnie nie zmienił, ba nikt nawet nie zapytał czy mi pomóc- także dla współpracownic mam już zero litości NIGDY powtarzam NIGDY nie pójdę im na rękę, choćby płakały i błagały) no to w piątek i sobotę zlitowała się tż siostra i przyszła do sklepu mimo, że u nas już nie pracuje-mnie migrena trzyma nadal;/ więc zaczynam zastanawiać się czy to jeszcze migrena, czy jakiś wirus.
A dzisiaj co... hm od 6 jestem w sklepie ale tylko do 10, na 12 mam egzamin-ale nastawiam się na warunek, bo nic nie umiem-3 razy już do niego podchodziłam 3 razy oblałam a teraz wcale nie umiem więcej ba-nawet się za dużo nie uczyłam, no trudno, pochodzę sobie raz jeszcze na ten przedmiot, to może mi do łba coś wleci. ;]
marzę tylko aby wrócić do łóżka, bo moja głowa już po 3 dniach wysiada a ja nie za bardzo kontaktuję.
wczoraj minął tydzień od czasu jak TŻ zaatakowali, i powiem, że kosztowało mnie to dużo nerwów energii.. ale jest już lepeiej, mniej go boli, rana wygląda dobrze, krwiak schodzi, w tym tyg zdjęcie szwów, więc mam nadzieję tylko na pozytywne informację od lekarza, niestety nie mamy wieści od policji jakby ich złapali.

i oczywiście jeszcze jak sis tż była w piątek przyjechał CZ. z Coli, i co Pytał o mnie :eeeeek: nie wziął zamówienia, ani nic. a oczywiście ona powiedziała to wszystko przy tż więc miałam ładne sceny zazdrości. dodam, ze przedstawiciele w tym Cz. przyjeżdżają w poniedziałek-też pytam sis tż co zamówiła i po co był, a ona GŁOŚNO aby tż usłyszał, "pytał o Ciebie nie wziął zamówienia, jak zobaczył, ze Ciebie nie ma to poszedł"
Muszę mu chyba wytłumaczyć, że niestety ale ja jestem w świetnym związku i on coś sobie ubzdurał w tej pięknej główce, ale nie może o mnie wypytywać:P bo ja później siedzę i się zastanawiam czego on chce

dodam, ze dziwnie jest między nami teraz, widzę, że tż mi prawi komplementy, stara się, całuje mnie namiętnie, inaczej niż zwykle,(faaajnie ) a z drugiej strony jest strasznie drażliwy, nie mogę go przytulić, za blisko się położyć, bo jest przewrażliwiony raną,z jednej strony jest całkiem miło, a z drugiej brak bliskości fizycznej wprawia mnie w zakłopotanie, bo tylko tż może wykonać ruch ja muszę czekać na co on w danej chwili ma ochotę, czy na bycie sam ze sobą, czy na pocałowanie mnie ect.

Najka wróciłaś w końcu! szkoda, ze nie było zaręczyn, no ale co się odwlecze... to coś tam coś tam:P
Gothka nie jest gotką może w końcu lepiej się poznamy

koniec eseju,nie wiem co więcej napisać bo więcej nie nadrabiałam

Edytowane przez karola991
Czas edycji: 2011-09-25 o 07:01
karola991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 08:25   #4786
carmelova
Zakorzenienie

Hej!

Najeczka wróciłaś Zdjęcia super i naprawdę nie jesteś już trupioblada Z ciocią jesteście do siebie nawet podobne, więc pewnie tak samo ładnie się zestarzejesz Żałoszczę takich wakacji Przyjedziesz na zlot?

Karola współczuję migreny Niefajnie, że nikt Cię nie zmienił :glasiu. Mimo wszystko trzymam kciuki za egzamin. Zazdrość czasem jest potrzebna. Tż wydobrzeje i pokaże Ci prawdziwego superbohatera
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 09:07   #4787
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
gothka - witaj! troszkę zamazane zdjęcie.... ale zazdrośnice bardzo wyraźne
No niestety, tylko kamerką miałam możliwość zrobić... Ale może wrzucę później wyraźniejsze. Z wakacji, więc bez karteczki Tyle, że to już całkiem się zawiedziecie na mojej ,,gotyckości"

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
Gothka nie jest gotką może w końcu lepiej się poznamy
Nie było okazji naprostować parę rzeczy dlatego przykro mi, że tak się rozczarowujecie
Współczuję migreny Niestety, tak to już jest, że znieczulica rozprzestrzenia się szybciej niż grypa. Miejmy nadzieję, że już więcej takich ,,akcji" mieć nie będziesz

Cześć wszystkim Ale się nie wyspałam...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-09-25, 09:16   #4788
karola991
Zakorzenienie

chceee do domu...:/ jak ten egzamin okaże sie ustny to od razu ide wniosek na warunek wypisywać nawet nie podchodzę bo szkoda się ośmieszać przed gościem a w tym roku mam z nim wykłady i jeszcze pracownie

ehh.. ja też się nie wyspałam wstawanie w niedzielę przed 5 rano jest straaaaszne;/ a w dodatku jest mega zimno.
Stary 2011-09-25, 09:27   #4789
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dzień dobry

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 09:45   #4790
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

W ramach rekompensaty za niewyraźne poprzednie zdjęcie zostawiłam coś w wysłanych
Tak, to NAPRAWDĘ JA
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-09-25, 09:48   #4791
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Karola dasz radę trzymam kciuki
Naj witaj cieszę się, że mimo przeciwności wyjazd Wam się udał
Gothko witaj w naszym gronie i też jestem zawiedziona brakiem gotyku w Twoim wizerunku

Stary 2011-09-25, 09:50   #4792
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Gothko witaj w naszym gronie i też jestem zawiedziona brakiem gotyku w Twoim wizerunku

I przepraszam
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-09-25, 09:55   #4793
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:

I przepraszam
Nie no, nie przepraszaj ale kolorowa spódnica i kwaity we włosach...to nie mozesz być Ty

Stary 2011-09-25, 09:56   #4794
Choji
Zakorzenienie

Najko, gratuluję nabycia umiejętności pływania mówisz że przyjeżdżasz do mnie na olimpijski i bijesz rekord Otylki?

Karola, kciukam za egzamin i życzę powrotu do zdrowia szybkiego

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 10:01   #4795
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Nie no, nie przepraszaj ale kolorowa spódnica i kwaity we włosach...to nie mozesz być Ty
A jednak ta dziewczynka to ja
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-09-25, 10:02   #4796
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
A jednak ta dziewczynka to ja

Stary 2011-09-25, 10:04   #4797
justyna_dt
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Gothka, za to Twojemu TŻowi do gotyku już trochę bliżej
Karola, o rany... współczuję takiej migreny pracownice, widzę, stanęły na wysokości zadania :-/

Ale się dziwnie czuję... Wczoraj wyszła krzywa sytuacja z grillem u siostry J. No i miałam rozmowy z J., potem z jego siostrą, no teraz jestem na takim etapie, że ani z nim ani z nią nie chcę rozmawiać. Nie całkiem, ale przez kilka dni na pewno, bo szkoda słów :/
A dzisiaj ma przyjechać D., pozna mojego psa, więc mam stresik muszę się wziąć za sprzątania, bo gdzieniegdzie wstyd go wpuścić

Stary 2011-09-25, 10:10   #4798
Choji
Zakorzenienie

Justyna, jestem pewna że spotkanie D. z psem wypadnie idealnie i że D. oceniony zostanie przez niego celująco

trafiłam w totka, aż 3 cyfry teraz czeka na mnie 50 mln

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

A już za 5 dni nasza 6 rocznica. Ale to zleciało

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 10:18   #4799
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Gothka, za to Twojemu TŻowi do gotyku już trochę bliżej
To jest właśnie mój długowłosy brunet-ideał z marzeń Taki z niego ideał, że blondyn i jak go poznałam miał krótkie włosy Tyle, że potem stwierdził, że może spróbować zapuścić i tak już zostało...

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
A dzisiaj ma przyjechać D., pozna mojego psa, więc mam stresik muszę się wziąć za sprzątania, bo gdzieniegdzie wstyd go wpuścić
Polubią się i będzie kochał jak swoje

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
trafiłam w totka, aż 3 cyfry teraz czeka na mnie 50 mln
Za 3 jest nagroda stała- 24 zł. Zawsze coś
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-09-25, 10:23   #4800
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
ja ciebie zaluje...bieeeedddnnnaaaa a najka nie zareczyla siea buuuuu gÓpi TZ najkowy

Cytat:

Ale wyszła beznadziejna sytuacja z J., masakra... Nie możemy się zrozumieć nawzajem :/

co sie stalo?

gothka o nie! żółta bluzka i kolorowa spodnica a na drugiej fotce rózowy kwiatek we wlosach??? nie jestes truuuu - wstydz sie

ide fotki najki ogladac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości