|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
[QUOTE=__Paulinka__;296170 56
widze, ze weekend udany a ta PMka to miala chyba za krotka tą suknie:P cale buty jej widac, a powinno chyba byc zakryte co? [/QUOTE] najpierw myślałam, że to wina źle podpiętego trenu, ale miała po prosty za krótką suknię więc dziewczyny, miejcie odpowiednie buty na przymiarkach
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
My będziemy mieli powitanie chlebem i solą a potem zbijemy kieliszki bo jakoś na sali wolala bym nie rzucać bo trochę mało miejsca może być jak wszyscy wejdą. Właśnie tak dziś rozmawiałyśmy z mama na temat powitania. Kto zazwyczaj u was w rodzinie wita ? Tata panny i mama pana młodego czy na odwrót?
|
#3603 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
jestem witam się niedzielnie dużo się u mnie ostatnio działo ale to opowiem w innym poście ![]() nie to nie oto chodziło :P Cytat:
Cytat:
śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o nie nie kochana ja pracowałam ![]() Cytat:
![]() kiciu śliczne kieliszki ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
a raz że matki witały a ojcowie z boku stali :P---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- kolejny ślub :P http://zyciegwiazd.onet.pl/297525,0,...ws_detail.html
|
|
#3604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie ubrala takiej za krotkiej kiecy:PCytat:
nie wiem jak bedzie u nas.. no zobaczymy
|
||
|
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa
ale proszę trzymać dalej bo sprawa jeszcze jest w toku. A chodzi o to że moi rodzice kupują dom i w piątek wpłacili zaliczkę. Teraz szukamy kupca na mieszkanie bo jak nie znajdziemy do grudnia to trzeba będzie wziąć kredyt. Dom 200metrów. Dół wykończony góra do zrobienia. Teraz rodzice myślą nad ociepleniem go przed ślubem jak dobrze pójdzie to święta spędzimy w nowym domu. Ale 50km od Lublina. Koło Krasnegostawu.Po 2 rzuciłam pracę w kwiaciarni. Wk u r.... mnie szefowa. Rodzice zadzwonili do mnie jak byłam w pracy że trzeba jechać i wpłacić zaliczkę i żebym jechała z nimi. I mówię szefowej że mam bardzo pilną sprawę i muszę wyjść z pracy dzisiaj. A ona do mnie z mordą wyskoczyła że co ja sobie wyobrażam itd. Ale o co jej chodzi?? nie pracuje na umowę. Ja jej idę na rękę że przychodzę i jej pomogłam to jest tylko moja dobra wola. Pracowałam 4tyg non stop z 1 dniem wolnym! To mogło mi chyba coś raz wyskoczyć. Na drugi dzień się dom mnie w ogóle nie odzywała. Tylko przynieś to kup tamto i tyle. To się wkurzyłam i odeszłam. Sprawa trzecia złożyłam CV do hotelu na pełny etat. We wtorek mam rozmowę z Paniami (prezesową i dyrektorką). Myślę że to tylko formalność bo chodzę tam 3 lata tyle im pomogłam itd. No ale jakiś stres jest. Bo może coś im odwali. No nic zobaczymy.
|
#3608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow wielgachny dom! super, uwielbiam takie! 3mam ksciuki za sprzedaz mieszkania czyli po slubie bedziecie mieszkac z Twoimi rodzicami? I kciuki za prace
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wić obok jest taka sama druga działka i to budowlana. No ale przemyślimy to ![]() a teraz lecę do tżcika pisać biznes plan buziaczki
|
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny w to niedzielne popołudnie!
Nie odzywałam się kilka dni, bo straciłam kompletnie wenę ślubną. Głównie dlatego, że Wy się tu już zastanawiacie nad dodatkami do sukni albo prawie codziennie któraś kupuje suknię, a ja nawet jeszcze nie mam swojej i podejrzewam, że dopiero z kolekcji 2012 coś wybiorę późną jesienią lub w zimie, więc się jakoś tak nie na miejscu czułam w tym naszym wątku ostatnio... Nie mam jeszcze presji, żeby kupować kieckę na "już". Chyba psychicznie nie jestem gotowa na taki zakup, ale wierzę, że nadejdzie taki moment, że i ja wejdę do salonu i powiem: "To Ta!" ![]() Ja ostatnio cały czas pracuję - including weekends - więc nie mam czasu na wizaż. Dzisiaj też od 8.00 na nogach i jeszcze mi zostało jedno małe tłumaczonko na jutro. Z ładnej pogody to my wczoraj sobie trochę pokorzystaliśmy, byliśmy na pikniku firmowym u Narzeczonego. Było całkiem sympatycznie, impreza w hawajskich klimatach, nawet mini-plaża z palmami była Ale żeby nie było, że tak kompletnie straciłam zainteresowanie ślubem, to wczoraj wybraliśmy z TŻtem piosenkę na podkład do naszego videozaproszenia Poza tym ustaliliśmy już na 100%, że pierwszym tańcem będzie Nothing Else Matters i układ, który już niejednokrotnie Wam tu wklejałam: http://www.youtube.com/watch?v=CUm-0BjRgEk Niedługo zaczynamy się uczyć układu, co mnie bardzo cieszy Poza tym Mój przyszły Mąż uznał, że jako pierwszy taniec na poprawinach fajnie byłoby zatańczyć salsę, co też sprawiło, że pojawił się na mojej twarzy uśmiech i radość ![]() Na koniec witam serdecznie wszystkie nowe PMki! ![]() Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze zajrzeć do Was przed założeniem nowego wątku, bo tempo jak zwykle jest tu szalone! PS. Właśnie spojrzałam na swój suwaczek i mam dzisiaj równo 300 dni do ślubu!
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-09-25 o 16:06 |
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale prawda jest taka, że gdyby nasz ślub był w maju czy czerwcu to też bym pewnie już coś oglądała, wybierała... a tak na prawdę mamy z TŻ baaardzo dużo czasu ![]() Dlatego jestem raczej bierna na wątku ostatnio, ale czytam Was regularnie
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko z tym powitaniem to widać zależy od regionu bo tu na lubelszczyźnie raczej rodzice witają z innym rozwiązaniem się nie spotkałam
jagodziu gratuluję kupna domu 200 metrów super sprawa tylko weź to posprzątaj hehe żarcik co do pracy w kwiaciarni dobrze zrobiłaś
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-09-25 o 16:30 |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybyście sie tam jeszcze przed Twoim weselem wprowadzili to miałabym pewnie do Ciebie dość blisko bo to gdzieś niedaleko mnie Co do pracy to współczuje szefowej, wiem coś o tym
|
|
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje
|
|
|
#3619 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
promocja ma być niby do końca roku. Ale to prawda że ludzie się rzucają. Kiedyś wysyłałam w śr i kody były na ten sam dzień, a teraz szans nie ma na to![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byliśmy w Pradze na wiosnę to też była młoda para na rynku, popularne miejsce ![]() Cytat:
u nas się tłucze szampanówki po wypiciu szampana więc to by było bez sensu kupować specjalne Cytat:
tylko obiadu nawet nie robiliśmy w ogóle bo nam się nie chciało ![]() Cytat:
Cytat:
za dom i za prace w hotelu co do kwiaciarni to bardzo dobrze zrobiłaś co do mieszkania z rodzicami to ja bym się mocno zastanawiałam na Twoim miejscu (tzn ja w ogóle nie brałam takiej opcji pod uwagę mimo ze są warunki do mieszkania z rodzicami zarówno moimi jak i TŻa, ale my nie uznajemy mieszkania z rodzicami; tylko chodzi mi bardziej konkretnie o Twoje stosunki z rodziną o których nam wielokrotnie pisałaś ) Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że udało się Twoim rodzicom znaleźć domek, już chyba od dłuższego czasu go szukali?? A nie rozważaliście, żeby zostać z Tżtem w obecnym mieszkaniu, a rodzice wyprowadzą się do domu?Cytat:
|
|||
|
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A super, że w końcu kupili Twoi rodzice ten dom ![]() A dokładnie za 11 miesięcy będę w białej sukni
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zobaczcie:
http://moda.allegro.pl/promocja-podz...815210038.html |
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie przecież są też u nas dziewczyny, które jeszcze wcale na przymiarkach nie były
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi się jutro iść do pracy
w środę odbieramy obrączki, już nie mogę się doczekać Margida - dobrze, że nie bierzesz pod uwagę tych krzesełek, bo są straszne
|
|
|
|
#3628 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
no My juz po pierwszych naukach
pierwsze spotkanie zaliczone a najlepsze jest to, ze nawet nie bylismy w kosciele:P Podjechalismy pod kosciol i sie okazalo, ze msza byla na 14, a nie na 18... to kolezanka dzwoni do ksiedza i ON nas zaczyna przepraszac, zee On sie pomylil itp:P powiedzial, ze to spotkanie nam zaliczy, tylko przesle nam cos tam na maila do przeczytania i natepne spotkanko w pazdzierniku |
|
|
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
i pokażę Wam jeszcze coś, co znalazłam szukając woalki
http://moda.allegro.pl/zloty-toczek-...834992939.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

jestem witam się niedzielnie 
śliczna
jakoś tak mało tam tego wszystkiego
), a wczoraj, zupełnie spontanicznie wybraliśmy się do Pragi, było cudownie, pogoda wymarzona na spacery, łaziliśmy cały dzien, napiliśmy się czeskiego piwa
18.08.2010 - zaręczyny
ale proszę trzymać dalej bo sprawa jeszcze jest w toku. 

Nie mam jeszcze presji, żeby kupować kieckę na "już". Chyba psychicznie nie jestem gotowa na taki zakup, ale wierzę, że nadejdzie taki moment, że i ja wejdę do salonu i powiem: "To Ta!" 
Akcja się juz skończyła, czy coś ?
(tzn ja w ogóle nie brałam takiej opcji pod uwagę mimo ze są warunki do mieszkania z rodzicami zarówno moimi jak i TŻa, ale my nie uznajemy mieszkania z rodzicami; tylko chodzi mi bardziej konkretnie o Twoje stosunki z rodziną o których nam wielokrotnie pisałaś