|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Ja używam od dawna tego z silikonami i go uwielbiam
Muszę wypróbować lawendowy, ale wydaje mi sie że on nie będzie zostawiał takiej fajnej warstwy na stopach...
|
#3362 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko: czy ma ktoś może z avonu kolczyki i bransoletkę DOLORES i torebkę LENA? Są one teraz na 154 str. w katalogu 15
interesuje mnie czy biżuteria jest ładna i torebka czy jakaś malutka, średnia i czy też fajnie się prezentuje?
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Heej, mam kilka pytań odnośnie K14.. [czuję się jak debil
] Kremik z woskiem pszczelim i peeling z senses są dostępne przy zamówieniu jakiegoś produktu z katalogu.. i tu mam wątpliwość.. np. koleżanka zamawia jedną rzecz z katalogu, to może zamówić i krem i peeling? i drugi przypadek.. mam zamówienie np. na jedną rzecz ze stron 27-53, więc mogę zamówić szminkę za 9,9zł.. wtedy to jest traktowane jako dwie rzeczy, więc mogę zamówić 2x krem i 2x peeling? i ostatnie.. jak jest traktowany śliwkowy zestaw Naturals? jako 1 rzecz, czy 3..? [sama sobie się dziwię, że tego nie ogarniam ] byłabym wdzięczna za pomoc
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie zapach tej serii jest przeokropny Cytat:
|
||
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uniwersalny balsam z woskiem zestaw słodka śliwka pęseta Color Trend - widziałam na żywo, baaardzo fajna szampon mango i imbir odżywka mandarynka i kiwi lakier kwiat limonki dużo próbek ![]() a jutro robię zwrot- ponownie torebka Tatiana, kolejna klientka jest nią rozczarowana, perelki brązujace, lakier midnight plum oraz tusz do kresek CT... Wyszło tego coś za ponad 80 zł no ale klientki mają prawo zwracać... Jedna zwraca te perełki, bo tylko ich używała i jej syfy zaczęły wychodzić...Dziwne, ale nie będę się czepiać...
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
A moja wish lista z 14 to tylko Mleczko do twarzy z ręczniczkiem z PS i balsam uniwersalny z ostatniej strony
|
|
|
|
#3367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- ślicznie pachnie, ale odnoszę wrażenie, że zimą nie nawilża stóp dostatecznie. Czasami musiałam smarować się drugi raz, jak poprzednia warstwa się wchłonęła- wtedy było ok. Jest leciutki i aksamitny.A silikonowy nie zostawia śliskiej powłoki na skórze? W sensie, czy dobrze się wchłania i nie jest lepki po posmarowaniu? |
|
|
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ich się dużo nie nakłada, więc nie powinny zapychać. Chyba, że używa brudnego pędzla ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie używam go raczej w dzień, nie chodziłoby się chyba wygodnie, zamówię sobie w takim razie lawendowy na dzień
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Z 14 biorę:
krem Genics 2 sztuki, zestaw kosmetyków z kuferkiem 2 sztuki, odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci, lakier Ruby Slippers, nietłusta pianka do twarzy, żel przeciw wypryskom, peeling oczyszczający pory, balsam "pielęgnacja młodości" 2 sztuki, peeling Lagoon, próbki Outspoken Intense. I przez Was zastanawiam się nad balsamem z woskiem
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
a ja biorę z 14:
- zestaw z kuferkiem - lakier ruby slippers i kurację do paznokci albo lakier violetta - balsam z woskiem pszczelim - scrub do stóp z netto - kurację liposomową z demo - szminki ucr 2 sztuki -błyszczyk w kulce czarna porzeczka - miniaturkę nowego podkładu złotego |
|
|
|
#3373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to torebkę chyba sobie daruje jak się sciera... aż tak nie musze jej mieć :P
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
ja z k14 mam na ok.250zł ale jeszcze składam na III termin z 13 na ok.100zł.Dla siebie z 14 też wezmę zestaw z naturalis uwielbiam wanilię
a i mam zamówienie na Christian Lacroix Nuit |
|
|
|
#3377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. I powiem, że są bardzo profesjonalne. Mam długie i ciężkie włosy, a klipsów użyłam kilka razy jak prostowałam włosy- do podwinięcia- trzymały dobrze. Są czarne i matowe, mam wrażenie, że troszkę jakby antypoślizgowe . Kupiłam je za jakieś 4zł i za tę cenę jak najbardziej jestem na tak |
|
|
|
|
#3379 |
|
szeryfcio
|
Dla mnie bubel totalny, nie trzymały mi włosów w ogóle. Z tego co pamiętam dużo było tu opinii negatywnych.
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
powiedzcie mi czy te peelingi z Senses to robią coś, czy tylko ładnie pachną? Bo nie wiem czy warto brać...
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
To prosiłabym o informację jak wygląda ten ręczniczek
![]() W formularzu są kody na miniaturki tego podkładu? |
|
|
|
#3384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wreszcie mam czas przejrzeć K16 i oto moja wishlista (przy okazji proszę o opinie): - błyszczyk CT w kulce za 8,90 - cienie Mega Impact za 20,90 - podwójna kredka za 16,90 - masło Naturals mleko i miód - FT pomarańcza i cynamon - biżuteria Moon Shimmer (wiem, była już kiedyś )- Sassy Swirls (ale jeśli mają w bazie wanilię, to akysz!) - biżuteria Ronda - musujący płatek z PS - brak zmian nawet opakowania w Solutions Winter ![]() - olejek do masażu PS (tyle że nie mam kogo masować )- masło PS pomarańcza i oliwka - szampon Naturals Herbal (nie wiem, czy odważę się zaryzykować ) - Senses winter delight - torebka Dolores - bardzo proszę o opinie! Trochę tego dużo, ale suma sumarum i tak pewnie wezmę tylko cienie
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akurat żeby przygotować ciałko do wsmarowania balsamu po kąpieli - są ok |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z nią na ten temat, ale pudło. Laseczka to mega pedantka i praktycznie raz w tygodniu pierze wszystkie pędzle
Wydaje mi się, że to wina jej cery, a nie pędzla, bo mówiła, że tak z każdym pudrem, różem ma. Nawet podkłady jej tak robią a nakłada czystymi dłońmi.![]() No bywa, nie moge odmówić jej zwrotu.
|
#3389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to po co kupuje, jak wie, że po wszystkim tak ma ![]() dostałam e-maila od klientki - zamówionko na 160zł
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

Muszę wypróbować lawendowy, ale wydaje mi sie że on nie będzie zostawiał takiej fajnej warstwy na stopach...

] 

no ale klientki mają prawo zwracać... Jedna zwraca te perełki, bo tylko ich używała i jej syfy zaczęły wychodzić...Dziwne, ale nie będę się czepiać...
- ślicznie pachnie, ale odnoszę wrażenie, że zimą nie nawilża stóp dostatecznie. Czasami musiałam smarować się drugi raz, jak poprzednia warstwa się wchłonęła- wtedy było ok. Jest leciutki i aksamitny.

Przecież ich się dużo nie nakłada, więc nie powinny zapychać. Chyba, że używa brudnego pędzla