|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2492 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idź, najwyżej posiedzisz na ławce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybieram się na spacer do parku z aparatem , bo piękna słoneczna jesień za oknem Cytat:
. Ku ich rozpaczy proces przegrały a na dodatek Nergal występuje w TV ![]() Tego juz zdzierzy nie mogą i machina inkwizycyjna ruszyła ! Dobrze ,że juz na stosie nie palą . Cytat:
![]() A swoją drogą za✂✂✂istą, darmową reklamę KrK robi Nergalowi
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-25 o 14:45 |
|||
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Kaloryfery jak piskały tak piskają. Ale jako i były zimne, toko i są. A niech to przypadkowe fluktuacje w kontinuum czasoprzestrzennym! Jest na sali ktoś kto się zna na indywidualnych kontach bankowych? Tzn który bank polecacie, a przynajmniej nie narzekacie, i czy nie wiecie jak to jest z kontami dewizowymi bez przeliczania, i oprocentowaniem "wypukłych" kart? ![]() Maluję se pazury Quartzem. Omaczem jak wyjdom. Obstawiam, że paskudnie.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2495 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Przeżyłam najazd, w dodatku miałam dysonans poznawczy bo to nie ojciec okazał się czepliwy tylko mama
zawiesiliśmy dziś żyrandol, miałam rację że kolory kabli od czapy, standardowo przewód 0 powinien być niebieski a pod prądem czarny albo brązowy, u mnie pod prądem były niebieski i czerwony a 0 okazał się czarny elektrycy daltoniści ![]() ha! bo to wyższa matematyczna filozofia Cytat:
Inny wet raczej kazałby zrobić tylko to co te wetki i to co sama wiem - badanie moczu i usg. Cytat:
ja akcję tortilla odpuściłam, po tym jak mi się bidulka posiusiała ze strachu ![]() Cytat:
No chyba że zaobserwuję dziś poprawę, na razie kot jeszcze w ukryciu Cytat:
![]() Cytat:
ja zawsze zazdroszczę jak widzę u weta w poczekalni spokojne, łagodne koty, normalnie jakbym ufo widziała ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
2. ja mam mBank, nie narzekam, mam też DnB Nord, nie polecam. Na dewizowych kontach się nie znam. Co do kart kredytowych to procenty dotykają Cię tylko jeśli nie spłacisz w terminie, więc jeśli do takiej sytuacji nie dochodzi to oprocentowaniem nie ma się raczej co przejmować. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- uświadomiłam sobie właśnie że jutro do pracy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
biedactwo
dokładnie Cytat:
mam też ING i nie polecam, ciągle są jakieś jaja na dewizach się nie znam, na kredytówkach też średnio Cytat:
![]() Moi rodzice nagle wymyślili że przyjadą, muszę przyspieszyć z ogarnianiem mieszkania i TŻa |
||
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
a fuuuuj!
http://kwejk.pl/obrazek/506494/prawa...9ka,jarka.html choć to nie te wybory już...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-25 o 16:20 |
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
NIE POLECAM BOŚ Banku , za kązde przeliczenie przelewu z obcej waluty liczą 30 zł !!!
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
orientujecie się czy gabinetowe zabiegi na ciało i twarz Bielendy są dobrej jakości? Zastanawiam się czy lepiej koleżance w ramach prezentu kupić karnet upominkowy do wykorzystania w salonie pracującym na Bielendzie, czy są jakieś fajniejsze opcje?
Prezent ma być składkowy, od kilku osób i chcemy dobrze wybrać
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-25 o 16:12 |
|
|
|
#2500 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Zapewne Aż strach otworzyć nowy numer ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na Mbank nie narzekam, ale generalnie jeśli chodzi o banki to zgadzam się z moim tatusiem: oszuści i złodzieje ![]() Cytat:
Zdarzają się i takie, co mruczą podczas zastrzyków ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2501 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, wrzucam foty pokoju oczywiście jak to popołudniu, wali słońce w okno balkonowe więc gdzieniegdzie kolory przekłamane
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Podoba mi się takie połączenie kolorów. A czerwień czerwona czy jak z pierwszej fotki?
|
|
|
|
|
#2504 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2507 |
|
|
Jakby nikt tam nie mieszkał
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwień na ścianie taka bardziej jak na drugim zdjęciu, nie taka bardzo czerwona jak poduchy na kanapie, ale też nie bordo (miały być bardziej dobrane odcieniami te czerwienie, ale wyszło jak zawsze ) czysto bo jeszcze sie nie zdążyło nasyfić wczoraj dopiero skończyliśmy meblować i ostatecznie ustawiać wszystko a goście na imprezie chyba się przejęli tym ze mamy wszystko takie nowe i też nie nabałaganili zbytnio (normalnie to jak imprezy robiliśmy wcześniej to po imprezach od razu było mieszkanie do ponownego generalnego sprzątania )
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ksiądz Boniecki twierdzi, że to gra przedwyborcza o stołki. Zob. np. tu. |
|
|
|
|
#2510 |
|
|
No to troszkę stoi na głowie delikatnie mówiąc
|
|
|
#2511 | ||||
|
Mother of Cats
|
Dokładnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-25 o 17:36 |
||||
|
|
|
#2512 | |
|
|
Cytat:
Ale chodzą, ślubik w kościele, i chrzciny, i wszystko spoko ![]() Jakiś czas temu przyjaciółka mi wysłała na maila informację o studium na jakie się zapisała, nauki społeczne w Instytucie Wyższej Kultury Religijnej czy cos w ten deseń, że niby też mogłabym chodzić. No to odpisałam, że chętnie, z tą drobną przeszkodą, że aktualnie mieszkam w Krakowie, czyli 300 km od szanownego Instytutu, a poza tym - jak jej doskonale wiadomo, księża nie są dla mnie autorytetem w zadnej dziedzinie. No to usłyszałam, że nie mam prawa się w ten sposób wypowiadać na ważne dla niej tematy i w ogóle to czuje się obrażona A ja napisałam tylko tyle - że dla mnie nie są...
|
|
|
|
#2513 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak w domu jest trochę chłodniej fakt, ale u mnie i tak dość ciepło ![]() A, Maja wymyśliłam Ci rozgrzewacza - prasowanie Cytat:
To ten co kiedyś wklejałaś?A ja nigdzie nie widzę Nergala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Meble mam chyba w podobnym kolorze ![]() Duży ten pokój ![]() Też macie biurko ![]() I czy we dwoje siedzicie przy tym jednym biurku?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-25 o 18:32 |
||||
|
|
|
#2515 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ewuś fajny pokój
Pokaż resztę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2516 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
i to bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
i to jak Podoba mi się połączenie kolorów, choć w czerwieniach podobno niedobrze mieszkać, bo ten kolor nie uspokaja i mogą się nasilać kłótnie. Ale mam nadzieję że nie jesteście na to wrażliwi ![]() I nie mogę się jakoś doliczyć kątów pokoju Cytat:
--- przyznać się, kto zagrał w lotto czatując na wczorajszą kumulację?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-25 o 18:38 |
|||
|
|
|
#2517 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja sobie wczoraj wieczorem plułam w brodę bo sobie przypomniałam, ze miałam zagrać - a nawet właściciele pacjentów mi przypominali - i nikt nie wygrał! Te miliony czekają na mnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-09-25 o 18:40 |
|
|
|
|
#2518 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad1. Buuuu a ja głupia już tak się wczoraj ucieszyłam. ![]() ad2. No właśnie czasami wpłacam tylko kwotę minimalną i dlatego interesuje mnie oprocentowanie. W PKO BP mam 20,40% (i ponoć to nie jest dużo) + roczna, stała opłata za kartę, niezależnie od tego czy się z niej korzysta czy nie. ![]() Cytat:
![]() Ale ja nie chcę żeby mi przeliczali a pani w PKO powiedziała, że muszę założyć dodatkowe subkonto dewizowe żeby nie przeliczali, ale i tak będą pobierać procent od wpływów. ![]() Czytałam, że Citibank (teraz to Citi Handlowy?) ponoć nie pobiera prowizji, ale nie znam nikogo kto ma tam konto. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki wielkie! Czyli na razie: + mBank + Deutsche Bank. + Inteligo - DnB Nord - ING - BOŚ Cytat:
Na temat Nergalowo-medialno-kościelny się nie wypowiadam, bo Behemłota nie słucham, tv nie oglądam z wyjątkiem kanałów AXN, Scifi, Discovery i spółka, a kościoły tylko zwiedzam. ![]() Ale będąc w 3 klasie SzP na lekcji religii ksiądz powiedział, że nie będę mogła wyjść za mąż za nie-katolika, a chciałam się łobżenić z Johnem Taylorem, to się strasznie zeźliłam i łobraziłam. Co prawda JT okazał się katolikiem, ale i tak nie został moim mężem, więc mnie to już nie interesuje.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakich kolorach dobrze mieszkać? Słyszałam, że zielony uspokaja, ale zupełni się tym, nie kierowałam, malując na taki częściowo duży pokój A i kiedyś słyszłam, że niebieski...odchudza A to była? Pierwsze słyszę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2520 | |
|
Mother of Cats
|
Ja
![]() I trafiłam! Jedynkę ![]() Cytat:
Swoją drogą, ksiądz Ci głupotę powiedział, bo można, tylko jest trochę więcej zachodu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

A niech to przypadkowe fluktuacje w kontinuum czasoprzestrzennym! 
może do innego weta idź 

Człowiek też nie wpierdziela tylko sucharów przez dzień cały 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Pokaż resztę