|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Cytat:
(choć czasem i pojedyncze klientki się zdarzają co czasem zamówią dużo) Takie klientki to skarb ![]() Kremy do rąk to ja daję nawet do zamówień mniejszych niż 100zł ![]() Ostatnio klientka zamówiła za 115zł(dla siostry i jej koleżanki) i kupowałam dla Niej wszystko w COKu. Nie miałam żadnych próbek przy sobie, a tam niestety nie można kupić więc dokupiłam jej 3 długopisy(choć 8,9zł za nie to przegięcie) i się strasznie cieszyła Nigdy nie wiadomo co zachwyci klientki.
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-09-26 o 18:29 |
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczytałam na strefie że blankiet wpłat będzie dołączany do paczki razem z listą zapakowanych kosmetyków.
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
witam, czy któraś z was orjetuje się o co chodzi z SMS?
dostałam dziś takiego smsa: InPost o 5 min od ciebie jest paczkomat do odbioru za darmo paczek avon. odbierz prezent gwarantowany. slij Avon na nr 7055<50/62gr z vat> no i wysłałam. dostałam odp.: Pakujemy twój prezent. Po włożeniu go do paczkomatu otrzymasz SMS z adresem i kodem odbioru. Zobacz jakie to szybkie i wygodne. a najlepsze jest to ze jak wróciłam do domu i sprawdzałam gdzie jest najbliższy paczkomat okazało się ze 50km od mojego domu!!!! |
|
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś kupony rabatowe do sklepów internetowych i gadżety InPost.. bodajże smycz i coś jeszcze..
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszlysmy z nią do wniosku, że po prostu jej skóra nie przyswaja tego typu produktów. No cóż, nie jest to nie możliwe. Ale postanowiła mi to zrekompensować i dzisiaj złożyła duże zamówienie bo na ponad 100 zł.
|
|
#3430 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
a aplikatory do cieni-te z gąbeczką-po każdym użyciu,dlatego że ja stosuję je na mokro,więc drugi raz się ich nie da i tak użyć bo są zaschnięte![]() Nie mogę się już doczekać kiedy złożę zamówienie z kat.14 chcę już czerwoną torebkę,wodę Up to You i szminkę Latte,i mam nadzieję że doślą kolczyki Floralie
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ach.. Ja to jestem chyba za dobra ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Ejj, przecież zawsze ten blankiet wpłat jest dołączany do paczki więc czemu dopiero teraz o tym piszą? |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Można jakoś sprawdzić gdzie jest jaki okręg? Interesuje mnie konkretnie miasto Żnin, ja jestem z Poznania i mam 524, chcę dostawę regularną do Żnina i boję się, że przyjdzie innego dnia niż w moim harmonogramie... a nie ja będę odbierać i muszę uprzedzić
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A napisali żeby kk które wybrały efakturę nie panikowały ze nie bedą miały jak płacić w banku czy na poczcie.
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-09-26 o 21:12 |
|
|
|
|
#3434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaa, takie to buty, no zobacz, nawet nie wiedziałam ![]() Ja dostaję wszystko w paczce, zawsze pod kosmetykami w kartonie pełno tych kwitów leży ale wydawało mi się, że jakiś czas temu zaraz po złożeniu zamówienia miałam wgląd do faktury także w strefie mimo to, że później w paczce dostałam dokładnie to samo. A nie wiem już sama. Mniejsza o większość
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się pewnie w związku z tym przerzucę na elektroniczne choć lubię papierowe. |
|
|
|
|
#3436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Głównie przez to , że dobrze mieć podgląd f-ry wcześniej zanim dostanie sie paczkę. Po co być później niemile zaskoczoną jakimś brakiem
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o kosmetyki brązujące i rozświetlające to bardzo często właśnie te błyszczące drobinki są przyczyną problemów z trądzikiem/wysypką na skórze. Zatykają pory i powodują stan zapalny.
|
#3438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3439 |
|
Rozeznanie
|
UUU, z tymi podgladami fv pojechali. Już moja kk korzystjaca z papierowych ma NOT FOUND 404 na zwrotach....
Może się czepiam, a może dlatego, ze przez tyle lat w Avonie oczekuję normalnosci... Stałe bywalczynie forum znają i mnie i mój poglad na naszą firmę. Jestem za wytykaniem błędów i za staniem murem za stale zamawiajacymi Konsultkami. A nasz Avon brnie w dół. Po tym jak najpierw usłyszałam, a potem przeczytałam newsa, że Liderzy będą mieć 100zł za kazdą KK, która przejdzie TPS, to padłam. Jak mamy utrzymywać obecna KK, skoro za nowe płacą 100zł? To po co je motywować? Avon robi podstawowy błąd - nie nagradza ani stałych wieloletnich KK, ani Liderów za to, ze takie KK ma. Tak jak w sieciach komórkowych - znajdź nowego abonenta - ---> bonus, utrzymaj starego ----> nic. Padanoja |
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że przeczytałaś w strefie, że w netto jest błędne zdjęcie tych cieni, bo w rzeczywistości dostaniesz kolor temping tones
ja nigdy nie uwierzytelniam Cytat:
śmiałam się, że tż nie widzi ile płacę, ale chodzi mi o to, że czasami przy kimś otwierałam paczkę i szybko musiałam wyciągać i chować fakturę i cieszyłam się na elektroniczną, a teraz bedą blankiet wsadzać po co |
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
W sieciach komórkowych to się jeszcze starają. Jak jest się długo abonentem to dają dodatkowe rzeczy(u mnie np. zarówno jak ktoś ma abonament w Plusie, jak i zwykłego Simplusa-są taryfy gdzie jest coraz taniej gdy jest się coraz dłużej). W Avonie się nie starają i mimo że robią różne programy to mogliby nagradzać konsultantki-przynajmniej darmowymi katalogami/próbkami itp.
|
|
|
|
#3442 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wczoraj zadzwoniła do mnie jedna z klientek z pytaniem o reklamacje. Jakoś w tamtym roku kupiła zegarek z otwieraną tarczą. I jakaś sprężynka jej wyskoczyła i ta klapka na tarczy jej się sama otwiera. U zegarmistrza była i stwierdził, że nie ma takich małych sprężynek i jej niestety nie naprawi. Klientka bardzo lubi ten zegarek i żal jej go wyrzucić. Czy na produkty typu zegarki jest dłuższa gwarancja? Czy mogę pisać lub dzwonić do avonu w takiej sprawie, czy lepiej wysłać zegarek z formularzem. Tylko że na pewno dawno już minęły 3 miesiące. Co mam zrobić w takiej sytuacji?
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w naszyjniku
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-09-27 o 09:57 |
|
|
|
#3444 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem co im da brak podglądu dla nas.Owszem część osób przejdzie na elektroniczną ale wiele osób będzie rezygnować ze współpracy z Takim 'partnerem".Normalnie ręce opadają.Ja jestem w Avonie ponad 10 lat, cały czas aktywna i jak pisze Malka to nie jest dla firmy ważne.Zauważyłam, że było słabo te 10 lat temu ,potem coraz lepiej , a teraz coraz gorzej. No to się wyżaliłam .
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#3450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Te cienie ze zdjęcia oczywiście bardziej mi się podobają ale "tempting tones" są nawet podobne więc i tak chyba wezmę bo najbardziej zależało mi na tym czarnym i jasnym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

. No i oczywiście z 2-3 próbki (1 perfumka, jakiś krem do twarzy/ ciała).
(choć czasem i pojedyncze klientki się zdarzają co czasem zamówią dużo) Takie klientki to skarb 

no ale klientki mają prawo zwracać... Jedna zwraca te perełki, bo tylko ich używała i jej syfy zaczęły wychodzić...Dziwne, ale nie będę się czepiać...

chcę już czerwoną torebkę,wodę Up to You i szminkę Latte,i mam nadzieję że doślą kolczyki Floralie
Co mogę jej dać? Może coś z PS, bo zostało mi z motywacyjnego?

śmiałam się, że tż nie widzi ile płacę, ale chodzi mi o to, że czasami przy kimś otwierałam paczkę i szybko musiałam wyciągać i chować fakturę i cieszyłam się na elektroniczną, a teraz bedą blankiet wsadzać
po co