Wszystko o Avonie - cz. 23 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 18:27   #3421
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Jak ktoś dawał mi duże zamówienia- na ponad 100zł, to dawałam jakieś naturalsy z netto, kremy do rąk, żele pod prysznic, kremy do stóp- takie uniwersalne kosmetyki, żeby klientka miała z tego korzyść, bo np.kolorówka to spore ryzyko . No i oczywiście z 2-3 próbki (1 perfumka, jakiś krem do twarzy/ ciała).
Ja przy takich dużych zamówieniach daję duuużo próbek, bo najczęściej są to zamówienia od różnych osób zebrane przez jedną(choć czasem i pojedyncze klientki się zdarzają co czasem zamówią dużo) Takie klientki to skarb

Kremy do rąk to ja daję nawet do zamówień mniejszych niż 100zł

Ostatnio klientka zamówiła za 115zł(dla siostry i jej koleżanki) i kupowałam dla Niej wszystko w COKu. Nie miałam żadnych próbek przy sobie, a tam niestety nie można kupić więc dokupiłam jej 3 długopisy(choć 8,9zł za nie to przegięcie) i się strasznie cieszyła Nigdy nie wiadomo co zachwyci klientki.

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-09-26 o 18:29
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 18:35   #3422
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Wiecie co, złożyłam dziś zamówienie i mam już wystawiona fakturę, ale nie ma na niej tej części, którą można wydrukować i zanieść do banku. W ogóle cała faktura jest lekko zmodyfikowana...
Wyczytałam na strefie że blankiet wpłat będzie dołączany do paczki razem z listą zapakowanych kosmetyków.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 18:42   #3423
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Wyczytałam na strefie że blankiet wpłat będzie dołączany do paczki razem z listą zapakowanych kosmetyków.
O to świetne rozwiązanie
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 18:48   #3424
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Tylko ładnie pachną
dzięki, więc jedna pozycja mi odpadnie
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 18:53   #3425
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Każda elektroniczna faktura powinna być opatrzona podpisem, aby była
dokumentem w rozumieniu prawa. Wskazówki, jak sobie z tym poradzić
znajdziesz w sekcji „Jak uwierzytelnić podpis na e-fakturze”.
czy konieczne jest to uwierzytelnianie podpisu?
Stary 2011-09-26, 19:29   #3426
kikimarta
Raczkowanie

witam, czy któraś z was orjetuje się o co chodzi z SMS?
dostałam dziś takiego smsa:
InPost o 5 min od ciebie jest paczkomat do odbioru za darmo paczek avon. odbierz prezent gwarantowany. slij Avon na nr 7055<50/62gr z vat>
no i wysłałam. dostałam odp.:
Pakujemy twój prezent. Po włożeniu go do paczkomatu otrzymasz SMS z adresem i kodem odbioru. Zobacz jakie to szybkie i wygodne.

a najlepsze jest to ze jak wróciłam do domu i sprawdzałam gdzie jest najbliższy paczkomat okazało się ze 50km od mojego domu!!!!
kikimarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 19:59   #3427
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Z 14 na razie małe zamówienie, nawet moje, ale jeszcze nad nim pracuję
uniwersalny balsam z woskiem
zestaw słodka śliwka
pęseta Color Trend - widziałam na żywo, baaardzo fajna
szampon mango i imbir
odżywka mandarynka i kiwi
lakier kwiat limonki
dużo próbek

a jutro robię zwrot- ponownie torebka Tatiana, kolejna klientka jest nią rozczarowana, perelki brązujace, lakier midnight plum oraz tusz do kresek CT...
Wyszło tego coś za ponad 80 zł no ale klientki mają prawo zwracać... Jedna zwraca te perełki, bo tylko ich używała i jej syfy zaczęły wychodzić...Dziwne, ale nie będę się czepiać...
hmmm..., tak myślę że to mogła być wina zanieczyszczonego pędzla a nie perełek...

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:00   #3428
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikimarta Pokaż wiadomość
witam, czy któraś z was orjetuje się o co chodzi z SMS?
dostałam dziś takiego smsa:
InPost o 5 min od ciebie jest paczkomat do odbioru za darmo paczek avon. odbierz prezent gwarantowany. slij Avon na nr 7055<50/62gr z vat>
no i wysłałam. dostałam odp.:
Pakujemy twój prezent. Po włożeniu go do paczkomatu otrzymasz SMS z adresem i kodem odbioru. Zobacz jakie to szybkie i wygodne.

a najlepsze jest to ze jak wróciłam do domu i sprawdzałam gdzie jest najbliższy paczkomat okazało się ze 50km od mojego domu!!!!
chyba już o tym było.. [jeśli to tam sama 'akcja']
jakieś kupony rabatowe do sklepów internetowych i gadżety InPost.. bodajże smycz i coś jeszcze..
Stary 2011-09-26, 20:25   #3429
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
hmmm..., tak myślę że to mogła być wina zanieczyszczonego pędzla a nie perełek...
Jak juz pisałam wczesniej, jest to osoba nad wyraz pedantyczna i pędzle pierze co tydzień w specjalnym płynie. Z takiego samego włosia ma pędzelki do powiek i tam uczulenie jej nie wychodzi. Więc rownież pędzelki odpadają.
Doszlysmy z nią do wniosku, że po prostu jej skóra nie przyswaja tego typu produktów. No cóż, nie jest to nie możliwe.
Ale postanowiła mi to zrekompensować i dzisiaj złożyła duże zamówienie bo na ponad 100 zł.
Stary 2011-09-26, 20:33   #3430
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Jak juz pisałam wczesniej, jest to osoba nad wyraz pedantyczna i pędzle pierze co tydzień w specjalnym płynie. Z takiego samego włosia ma pędzelki do powiek i tam uczulenie jej nie wychodzi. Więc rownież pędzelki odpadają.
Doszlysmy z nią do wniosku, że po prostu jej skóra nie przyswaja tego typu produktów. No cóż, nie jest to nie możliwe.
Ale postanowiła mi to zrekompensować i dzisiaj złożyła duże zamówienie bo na ponad 100 zł.
Ja też raz w tygodniu myję pędzle i gąbki od pudru w kamieniu a aplikatory do cieni-te z gąbeczką-po każdym użyciu,dlatego że ja stosuję je na mokro,więc drugi raz się ich nie da i tak użyć bo są zaschnięte

Nie mogę się już doczekać kiedy złożę zamówienie z kat.14 chcę już czerwoną torebkę,wodę Up to You i szminkę Latte,i mam nadzieję że doślą kolczyki Floralie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:56   #3431
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj zamówienie od klientki na 190zł. Pierwszy raz mam taką sytuację i nie wiem, co dać jako prezent, bo jedna próbka perfum to chyba ciut za mało Co mogę jej dać? Może coś z PS, bo zostało mi z motywacyjnego?
O kurde... To ja jestem chyba zbyt hojna. Rzadko się zdarza, że jedna osoba zrobi u mnie zamówienie za ponad 100zł, a więc nawet klientka, która zamówi u mnie kosmetyki na kwotę 50, 60zł dostaje gratis żele, kremy do rąk, próbki itp.itd. Po za tym zawsze mają do dyspozycji netto a z katalogu często obniżam ceny Ach.. Ja to jestem chyba za dobra

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Ejj, przecież zawsze ten blankiet wpłat jest dołączany do paczki więc czemu dopiero teraz o tym piszą?
xmajtajx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:05   #3432
Wenress
Zakorzenienie

Można jakoś sprawdzić gdzie jest jaki okręg? Interesuje mnie konkretnie miasto Żnin, ja jestem z Poznania i mam 524, chcę dostawę regularną do Żnina i boję się, że przyjdzie innego dnia niż w moim harmonogramie... a nie ja będę odbierać i muszę uprzedzić

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:10   #3433
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xmajtajx Pokaż wiadomość
O kurde... To ja jestem chyba zbyt hojna. Rzadko się zdarza, że jedna osoba zrobi u mnie zamówienie za ponad 100zł, a więc nawet klientka, która zamówi u mnie kosmetyki na kwotę 50, 60zł dostaje gratis żele, kremy do rąk, próbki itp.itd. Po za tym zawsze mają do dyspozycji netto a z katalogu często obniżam ceny Ach.. Ja to jestem chyba za dobra

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Ejj, przecież zawsze ten blankiet wpłat jest dołączany do paczki więc czemu dopiero teraz o tym piszą?
Kto wybrał fakurę internetową to nie dostanie jej w paczce. Zamiast niej bedziesz mogła zobaczyc podgląd faktury w strefie zaraz po jej wystawieniu. W paczce otrzymasz sam blankiet - bez papierowej faktury oraz listę spakowanych w paczce kosmetyków. Jeśli nie zdecydujesz sie na e-fakturę to bedziesz otrzymywała fv papierowe w paczce ale nie bedziesz miała podglądu w strefie na faktury.
A napisali żeby kk które wybrały efakturę nie panikowały ze nie bedą miały jak płacić w banku czy na poczcie.

WYMIANA KOSMETYKÓW

Edytowane przez zochawks
Czas edycji: 2011-09-26 o 21:12
zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:21   #3434
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
Kto wybrał fakurę internetową to nie dostanie jej w paczce. Zamiast niej bedziesz mogła zobaczyc podgląd faktury w strefie zaraz po jej wystawieniu. W paczce otrzymasz sam blankiet - bez papierowej faktury oraz listę spakowanych w paczce kosmetyków. Jeśli nie zdecydujesz sie na e-fakturę to bedziesz otrzymywała fv papierowe w paczce ale nie bedziesz miała podglądu w strefie na faktury.
A napisali żeby kk które wybrały efakturę nie panikowały ze nie bedą miały jak płacić w banku czy na poczcie.

Aaa, takie to buty, no zobacz, nawet nie wiedziałam
Ja dostaję wszystko w paczce, zawsze pod kosmetykami w kartonie pełno tych kwitów leży ale wydawało mi się, że jakiś czas temu zaraz po złożeniu zamówienia miałam wgląd do faktury także w strefie mimo to, że później w paczce dostałam dokładnie to samo. A nie wiem już sama. Mniejsza o większość
Stary 2011-09-26, 21:57   #3435
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, takie to buty, no zobacz, nawet nie wiedziałam
Ja dostaję wszystko w paczce, zawsze pod kosmetykami w kartonie pełno tych kwitów leży ale wydawało mi się, że jakiś czas temu zaraz po złożeniu zamówienia miałam wgląd do faktury także w strefie mimo to, że później w paczce dostałam dokładnie to samo. A nie wiem już sama. Mniejsza o większość
Ale od przyszłego katalogu nie będziesz miała podglądu w strefie
Ja się pewnie w związku z tym przerzucę na elektroniczne choć lubię papierowe.
Stary 2011-09-26, 22:27   #3436
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale od przyszłego katalogu nie będziesz miała podglądu w strefie
Ja się pewnie w związku z tym przerzucę na elektroniczne choć lubię papierowe.
Też wolę papierowe faktury i takie dostaję, ale prawdopodobnie tak samo wybiorę elektroniczne.
Głównie przez to , że dobrze mieć podgląd f-ry wcześniej zanim dostanie sie paczkę. Po co być później niemile zaskoczoną jakimś brakiem
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:27   #3437
Starlett
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o kosmetyki brązujące i rozświetlające to bardzo często właśnie te błyszczące drobinki są przyczyną problemów z trądzikiem/wysypką na skórze. Zatykają pory i powodują stan zapalny.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:37   #3438
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
doczytałam że kilka postów niżej wykluczyłaś taką możliwość ale pisałam na bieżąco i zanim to odkryłam odpowiedź już była wysłana

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 00:50   #3439
malka
Rozeznanie

UUU, z tymi podgladami fv pojechali. Już moja kk korzystjaca z papierowych ma NOT FOUND 404 na zwrotach....
Może się czepiam, a może dlatego, ze przez tyle lat w Avonie oczekuję normalnosci...
Stałe bywalczynie forum znają i mnie i mój poglad na naszą firmę. Jestem za wytykaniem błędów i za staniem murem za stale zamawiajacymi Konsultkami.
A nasz Avon brnie w dół. Po tym jak najpierw usłyszałam, a potem przeczytałam newsa, że Liderzy będą mieć 100zł za kazdą KK, która przejdzie TPS, to padłam. Jak mamy utrzymywać obecna KK, skoro za nowe płacą 100zł? To po co je motywować?
Avon robi podstawowy błąd - nie nagradza ani stałych wieloletnich KK, ani Liderów za to, ze takie KK ma.
Tak jak w sieciach komórkowych - znajdź nowego abonenta - ---> bonus, utrzymaj starego ----> nic.
Padanoja
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 08:56   #3440
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Po za tym paletka 8 cieni do powiek z netto
mam nadzieję, że przeczytałaś w strefie, że w netto jest błędne zdjęcie tych cieni, bo w rzeczywistości dostaniesz kolor temping tones
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
czy konieczne jest to uwierzytelnianie podpisu?
ja nigdy nie uwierzytelniam
Cytat:

nie jest, ja mam fakturę elektroniczną i w paczce jest tylko lista pobrań i zafoliowany zestaw a wogóle to jestem zła, że ten blankiet będą wkładać śmiałam się, że tż nie widzi ile płacę, ale chodzi mi o to, że czasami przy kimś otwierałam paczkę i szybko musiałam wyciągać i chować fakturę i cieszyłam się na elektroniczną, a teraz bedą blankiet wsadzać po co
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 08:58   #3441
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Tak jak w sieciach komórkowych - znajdź nowego abonenta - ---> bonus, utrzymaj starego ----> nic.
W sieciach komórkowych to się jeszcze starają. Jak jest się długo abonentem to dają dodatkowe rzeczy(u mnie np. zarówno jak ktoś ma abonament w Plusie, jak i zwykłego Simplusa-są taryfy gdzie jest coraz taniej gdy jest się coraz dłużej). W Avonie się nie starają i mimo że robią różne programy to mogliby nagradzać konsultantki-przynajmniej darmowymi katalogami/próbkami itp.
Stary 2011-09-27, 09:33   #3442
kasia_86_
Raczkowanie

dziewczyny wczoraj zadzwoniła do mnie jedna z klientek z pytaniem o reklamacje. Jakoś w tamtym roku kupiła zegarek z otwieraną tarczą. I jakaś sprężynka jej wyskoczyła i ta klapka na tarczy jej się sama otwiera. U zegarmistrza była i stwierdził, że nie ma takich małych sprężynek i jej niestety nie naprawi. Klientka bardzo lubi ten zegarek i żal jej go wyrzucić. Czy na produkty typu zegarki jest dłuższa gwarancja? Czy mogę pisać lub dzwonić do avonu w takiej sprawie, czy lepiej wysłać zegarek z formularzem. Tylko że na pewno dawno już minęły 3 miesiące. Co mam zrobić w takiej sytuacji?
kasia_86_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 09:55   #3443
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja sie zakochalam w bransoletce
Ja w naszyjniku A najgorsze jest to że zrobili ją w 2 kolorach złotym i srebrnym i teraz nie wiem na którą się zdecydować

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-09-27 o 09:57
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:00   #3444
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
UUU, z tymi podgladami fv pojechali. Już moja kk korzystjaca z papierowych ma NOT FOUND 404 na zwrotach....
Może się czepiam, a może dlatego, ze przez tyle lat w Avonie oczekuję normalnosci...
Stałe bywalczynie forum znają i mnie i mój poglad na naszą firmę. Jestem za wytykaniem błędów i za staniem murem za stale zamawiajacymi Konsultkami.
A nasz Avon brnie w dół. Po tym jak najpierw usłyszałam, a potem przeczytałam newsa, że Liderzy będą mieć 100zł za kazdą KK, która przejdzie TPS, to padłam. Jak mamy utrzymywać obecna KK, skoro za nowe płacą 100zł? To po co je motywować?
Avon robi podstawowy błąd - nie nagradza ani stałych wieloletnich KK, ani Liderów za to, ze takie KK ma.
Padanoja
Witaj malka, już myślałam, że nas nie lubisz Masz absolutną rację, też sobie wielokrotnie pozwoliłam na komentarz do najwyższego, co sądzę o "preferencjach" dla nowych KK, a reszta niech się sama o siebie martwi
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
......
nie jest, ja mam fakturę elektroniczną i w paczce jest tylko lista pobrań i zafoliowany zestaw a wogóle to jestem zła, że ten blankiet będą wkładać śmiałam się, że tż nie widzi ile płacę, ale chodzi mi o to, że czasami przy kimś otwierałam paczkę i szybko musiałam wyciągać i chować fakturę i cieszyłam się na elektroniczną, a teraz bedą blankiet wsadzać po co
Dokładnie ma ten sam problem, a w dodatku, od czasu do czasu przekierowywałam kosmetyki do dalszej rodzinki, a teraz już tego nie zrobię, bo nie chcę by wiedzieli ile mnie to kosztowało
Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
dziewczyny wczoraj zadzwoniła do mnie jedna z klientek z pytaniem o reklamacje. Jakoś w tamtym roku kupiła zegarek z otwieraną tarczą. I jakaś sprężynka jej wyskoczyła i ta klapka na tarczy jej się sama otwiera. U zegarmistrza była i stwierdził, że nie ma takich małych sprężynek i jej niestety nie naprawi. Klientka bardzo lubi ten zegarek i żal jej go wyrzucić. Czy na produkty typu zegarki jest dłuższa gwarancja? Czy mogę pisać lub dzwonić do avonu w takiej sprawie, czy lepiej wysłać zegarek z formularzem. Tylko że na pewno dawno już minęły 3 miesiące. Co mam zrobić w takiej sytuacji?
Z tego co pamiętam, dziewczyny wspominały na forum, że takie produkty jak zegarek, objęte są dłuższą gwarancją, ale radzę najpierw do nich napisać lub zadzwonić, bo jeśli tego zegarka już nie ma w magazynach, to Ci go nie wymienią (przypuszczam, że tylko taka opcja interesuje klientkę).
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:02   #3445
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
W sieciach komórkowych to się jeszcze starają. Jak jest się długo abonentem to dają dodatkowe rzeczy(u mnie np. zarówno jak ktoś ma abonament w Plusie, jak i zwykłego Simplusa-są taryfy gdzie jest coraz taniej gdy jest się coraz dłużej). W Avonie się nie starają i mimo że robią różne programy to mogliby nagradzać konsultantki-przynajmniej darmowymi katalogami/próbkami itp.
właśnie, darmowe katalogi by się przydały ale oni i tak wiedzą, że będziemy zamawiać katalogi tak czy siak, więc po co mają rezygnować z dodatkowej gotówki...
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:06   #3446
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja w naszyjniku A najgorsze jest to że zrobili ją w 2 kolorach złotym i srebrnym i teraz nie wiem na którą się zdecydować
Ślepa jestem- gdzie jest srebrna
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:20   #3447
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ślepa jestem- gdzie jest srebrna
no ja też
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:27   #3448
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też
Może mówicie o innej biżuterii po prostu
Stary 2011-09-27, 10:29   #3449
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
NA zegarki jest 2-letnia gwarancja. Zawsze jest to napisane przy produkcie w katalogu. Więc śmiało wysyłaj.

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
właśnie, darmowe katalogi by się przydały ale oni i tak wiedzą, że będziemy zamawiać katalogi tak czy siak, więc po co mają rezygnować z dodatkowej gotówki...
Ja to czekam tylko kiedy przestaną drukować katalogi i napiszą,że wersja elektroniczna dostępna na stronie i żeby sobie drukować jak potrzeba.
Nie wiem co im da brak podglądu dla nas.Owszem część osób przejdzie na elektroniczną ale wiele osób będzie rezygnować ze współpracy z Takim 'partnerem".Normalnie ręce opadają.Ja jestem w Avonie ponad 10 lat, cały czas aktywna i jak pisze Malka to nie jest dla firmy ważne.Zauważyłam, że było słabo te 10 lat temu ,potem coraz lepiej , a teraz coraz gorzej. No to się wyżaliłam.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:47   #3450
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
mam nadzieję, że przeczytałaś w strefie, że w netto jest błędne zdjęcie tych cieni, bo w rzeczywistości dostaniesz kolor temping tones
Dziękuję Ci za wiadomość, nawet nie zwróciłam na to uwagi.
Te cienie ze zdjęcia oczywiście bardziej mi się podobają ale "tempting tones" są nawet podobne więc i tak chyba wezmę bo najbardziej zależało mi na tym czarnym i jasnym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości