Scent Bar XXXIII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 23:24   #2761
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

nooo wiesz, to som jednak wielkomiejskie śmieci

Rejcz, toś dopiero odkryała że na Jutjubie kłamio

z tą jarzębiną to oczywiscie jak zwykle przesadzasz

ile by Ci się takich jarzębin zmieściłobyło na twarzy....
1. no ba

2. no ale jak widze jak się mazia to myślałąm ze wiem co widzeu - mało jutuba oglądam

3. nie - nie przesadzam - no może borówki ale kilka było jarzebin - wracam juz po 3 wizycie u dermy jestem - utopiłam juz niejedną flachę perfum u niej - ja miaąłm straszne przejścia straszne takie jak te laski tam i nie przesadzam - i one wróciły ale staramy się opanować w zarodku - niestety skurczysyn jest szybszy ( trąd)
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:26   #2762
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

3. nie - nie przesadzam - no może borówki ale kilka było jarzebin - wracam juz po 3 wizycie u dermy jestem - utopiłam juz niejedną flachę perfum u niej - ja miaąłm straszne przejścia straszne takie jak te laski tam i nie przesadzam - i one wróciły ale staramy się opanować w zarodku - niestety skurczysyn jest szybszy ( trąd)
kurdę... nie daję wiary normalnie, taki młodzieńczy masz? wciąż i wciąż ale skąd , dlaczemu

kiści jarzębiny czy pojedyncze jarzębinowe kulki

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:27   #2763
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
do kibla

Cytat:
ja bym uzyła domestosu do umycia po muciu kosza
tak uczynię

a propo zainspirowałąm sie eko płynami do czyszczenia, środkami czystosci
w tivi jakiś program miał lecieć ale jeszcze nei wychwyciłam bo prawie za dnia nie oglądam
wiem ino ze na szklane powierzchnie i tuste to ocet - działa ekstra
ale np podłogi to juz nie wiem czym przelatują?
Stary 2011-09-26, 23:30   #2764
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
dobra pytanie z cyklu ankieta za 50 milionów punktów

gdzie myjecie kosz na śmieci ?
Ni mom kosza na śmieci.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Nie wiem co robić, przecież w domu go trzymać nie będę Jeden plus, że sam wraca i drugi,że Rotmanka to spokojne osiedle I nie zabraniamy mu gdzies pójść dalej, nie każemy latać tylko 3 metry w prawo i 3 metry w lewo od drzwi wejściowych Zawsze proszę, żeby mówił jak chce pójść gdzieś poza nasze podwórko i nie dociera to jakoś do gówniarza

Też nie wiem co robić To jest tak, że jak się bawi sam, albo z koleżankami to jest spokój. Jak się spyknie z jakimś kolegą to już mają głupie pomysły
Na dzieciach się nie znam. Ale koleżanka miała podobne problemy z 8-letnim synem i wpadła na pomysł co zrobić. Co prawda drastyczny, ale na długo będzie miała zapewne spokój.
Powiedziała synkowi, że jak będzie odchodził z podwórka to porwą go na narządy. A że akurat powtarzali jakiś program o tym procederze, to kazała mu to obejrzeć. Chłopaczek przez tydzień nie wychodził sam z domu a teraz bawi się tylko pod domem.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:31   #2765
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
kurdę... nie daję wiary normalnie, taki młodzieńczy masz? wciąż i wciąż ale skąd , dlaczemu

kiści jarzębiny czy pojedyncze jarzębinowe kulki
no kulki - no jacha ze kulki

tak, taki

była przerwa kilka razy po kilka lat

najpierw dzięki tabsom hormo a jak już musiaąłm przestać brać bo nie mogłąm to 2 lata spokoju - stąd zdjecia, pochodzą z tego okresu szyskie - no i wrócił jakiś ponad miesiac temu z nagła

hormonalna gospodarka - stres - i poza tym nie wiedzą co i po czemu - ale to nie jest już ten młodzieńczy - to po prostu choroba - tam są bakteryje i juz do menopauzy będę czuć jego oddech an plecach i muszę pilnować leków mazideł wszystkiego - żeby zapobiegać gwałtownym wybuchom

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-09-26 o 23:34
Stary 2011-09-26, 23:33   #2766
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Ni mom kosza na śmieci.
O, jak niszowo. Co więc robisz ze śmieciami?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:33   #2767
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ni mom kosza na śmieci.

Na dzieciach się nie znam. Ale koleżanka miała podobne problemy z 8-letnim synem i wpadła na pomysł co zrobić. Co prawda drastyczny, ale na długo będzie miała zapewne spokój.
Powiedziała synkowi, że jak będzie odchodził z podwórka to porwą go na narządy. A że akurat powtarzali jakiś program o tym procederze, to kazała mu to obejrzeć. Chłopaczek przez tydzień nie wychodził sam z domu a teraz bawi się tylko pod domem.
1. intrygujące - a gdzie ej wyrzucasz bo to by mi odpowiadało pozbyć sie na zawsze dziada zsyp? wieeem taki zwierzak z Flinstonów? zjadacz śmieci

2. genialne - ja chciałam postraszyc pedofilami ale organy działają najlepiej - uwierzy matce zwłaszcza, ze pracuje w szpitalu

Czas edycji: 2011-09-26 o 23:35
Stary 2011-09-26, 23:35   #2768
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a ta woda na zewnętrze ścianki to juz nie brudna? o mammmo
Hm, brudna ale jeszcze płuczę... Nie myślałam o tym

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:42   #2769
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, a Ty pewna jesteś, że tyn tront derma ma leczyć a nie odbrzuszny wracz?
Posiadasz pęcherzyk żółciowy? Bo jak posiadasz, to może tam poszukać przyczyny, bo on i wątroba najczęściej sieją jak już się przeszło okres dojrzewania. U mnie trąd się zakończył równo miesiąc po wycięciu tego badziewia. A wcześniej dermatolodzy nie dosyć, że eksperymentowali na mnie, to i pewnikiem wille se pobudowali.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-26, 23:44   #2770
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, a Ty pewna jesteś, że tyn tront derma ma leczyć a nie odbrzuszny wracz?
Posiadasz pęcherzyk żółciowy? Bo jak posiadasz, to może tam poszukać przyczyny, bo on i wątroba najczęściej sieją jak już się przeszło okres dojrzewania. U mnie trąd się zakończył równo miesiąc po wycięciu tego badziewia. A wcześniej dermatolodzy nie dosyć, że eksperymentowali na mnie, to i pewnikiem wille se pobudowali.
oesu - ale jak wiedzieć bez wycięcia?

o matko ale szokis - ze tez nigdy przenigdy nikt nie wpadł na to
być mejbi ratujesz mię - ale że chirurg ino to wie? nikt inny nie wie?
po czym wnosić? bez rozpruwania? ale jazda

nic nie jestem pewna - ino tego ze po latach sie uciszył na 2 lata letko bez niczego - żadnych ingerencji no i że co żółci mam wiecej ? jakies badania ?

Czas edycji: 2011-09-26 o 23:46
Stary 2011-09-26, 23:46   #2771
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

ad2. dobra, gorzej jak gdzieś przytrę

Byłam dziś u okulistki, zajrzała mi w oba oka, po czym kazała usiąść i czytać cyferki. No to czytam. Potem włożyła mi jakieś szkła i już nie czytałam, bo mi się widok rozmazał. Włożyła inne i rozmazał się jeszcze bardziej. Spytała jakie okulary noszę na co dzień,to mówię -0,5 na obu oczach. Założyła jeszcze inne szkła i już mogłam czytać cyferki.
Pani oczolog jakaś taka niezadowolona była i wypisując karteczkę zaczęła do mnie mówić z pretensją w głosie, cytuję rozmowę:
Doktorka: pani ma taką dużą wadę wzroku,że niedługo nie będzie pani nic widzieć. Dlaczego jej pani nie akceptuje?"
Ja: ""
D:"pani ma -3 i musi to pani przyjąć do wiadomości i zacząć nosić dobre okulary"
J:"niech mi pani zapisze jakie mam zrobić okulary,to takie zrobię.
D: "nie mogę, bo pani nie akceptuje swojej wady i przy -3 twierdziła pani,że nic nie widzi i obraz się pani maże"
J: "bo się mazał i nic nie widziałam"
D:"to dla tego,że pani nie przyjmuje do wiadomości,że ma wadę"

Szybciutko zabrałam kartkę z wynikiem i galopem stamtąd zwiałam. Taka wadliwa . Tylko mi się tak zdaje, czy ta rozmowa faktycznie była dziwna? Ja właściwie nadal nie wiem, co ta pani chciała mi powiedzieć
adad2.

ad2.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Reksa nie znalazłam

koniecznie zrób ogłoszenia, porozwieszaj tam gdzie mógł dotrzeć czyli w promieniu kilku km i zadzwoń do najbliższych schronów, straży miejskiej, gabinetów wet itp.

Cytat:
Wygrałam! Wygrałam! Wygrałam w ostatniej kumulacji! Całe 24 zł.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Kotu nie przechodzi, w środę wieczorem usg mam nadzieję że coś będzie widać ale mam niedobre przeczucie że nic z tego

dobry wieczór

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 23:53   #2772
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

dobry wieczór
wilkomen
Stary 2011-09-26, 23:54   #2773
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
O, jak niszowo. Co więc robisz ze śmieciami?
No ba.

Cytat:
1. intrygujące - a gdzie ej wyrzucasz bo to by mi odpowiadało pozbyć sie na zawsze dziada zsyp? wieeem taki zwierzak z Flinstonów? zjadacz śmieci
Nu wienc ze śmieciami to jest tak, że codziennie chodzę do śmietnika. Ale dzięki temu nie mam kosza.
Papier, maksymalnie wykorzystany (nauczyłam się oszczędzać papier od Fińczyków) ląduje w papierowych torbach reklamowych. Nie śmierdzi, więc może sobie pod zlewem stać spokojnie. Opakowania po mleku i sokach stawiam wieczorem pod drzwiami i rano wynoszę. Obierki i codzienne śmieci lecą do plastikowych torebek i od razu je wynoszę do śmietnika. Ale mnie przez 12 godzin albo i więcej w domu nie ma, więc ja dużo sama nie śmiecę. A gdy Chłop się objawia to tak samo, a bo i On też mało śmieci.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-26, 23:59   #2774
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
dobra pytanie z cyklu ankieta za 50 milionów punktów

gdzie myjecie kosz na śmieci ?
zazwyczaj w ogrodzie, ale teraz mam takie tabletki z lidla z chlorem i czasem zalewam śmietniczkę wodą, wrzucam tablet, czekam trochę, wylewam zawartość do wucetu, suszę, zrobione

28.05.2010
Stary 2011-09-27, 00:02   #2775
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No ba.

Nu wienc ze śmieciami to jest tak, że codziennie chodzę do śmietnika. Ale dzięki temu nie mam kosza.
Papier, maksymalnie wykorzystany (nauczyłam się oszczędzać papier od Fińczyków) ląduje w papierowych torbach reklamowych. Nie śmierdzi, więc może sobie pod zlewem stać spokojnie. Opakowania po mleku i sokach stawiam wieczorem pod drzwiami i rano wynoszę. Obierki i codzienne śmieci lecą do plastikowych torebek i od razu je wynoszę do śmietnika. Ale mnie przez 12 godzin albo i więcej w domu nie ma, więc ja dużo sama nie śmiecę. A gdy Chłop się objawia to tak samo, a bo i On też mało śmieci.
z papiórem mamy to samo ale fukstycznie jak jadasz na mieście to mała produkcja śmiecia - bo takie tam po szamponach i piciach plastiki i szkła to jednak osobno też

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
zazwyczaj w ogrodzie, ale teraz mam takie tabletki z lidla z chlorem i czasem zalewam śmietniczkę wodą, wrzucam tablet, czekam trochę, wylewam zawartość do wucetu, suszę, zrobione
a lidl za oknem mam nono - najsowo - zawsze tylko na żarciu stoję

dziękować za odpowiedzi - niniejszym wszyscy otrzymują 50 mln punktów - jutro losowanie punktów bonusowych

oraz wyłonimy zwycięzcę czyje punkty nie przepadną w nast miesiącu

Czas edycji: 2011-09-27 o 00:03
Stary 2011-09-27, 00:05   #2776
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
oesu - ale jak wiedzieć bez wycięcia?

o matko ale szokis - ze tez nigdy przenigdy nikt nie wpadł na to
być mejbi ratujesz mię - ale że chirurg ino to wie? nikt inny nie wie?
po czym wnosić? bez rozpruwania? ale jazda

nic nie jestem pewna - ino tego ze po latach sie uciszył na 2 lata letko bez niczego - żadnych ingerencji no i że co żółci mam wiecej ? jakies badania ?
U mnie tysz nikt nie wpadł chociaż moja Rodzicielka jest chirurg, ino nie brzuszny.
Chirurg sam Ci nic nie powie. Ale badania cholesterolu, OB (stan zapalny wyjdzie), próby wątrobowe i USG wątroby i pęcherzyka mogłabyś zrobić. Może masz złogi o których nikt nic nie wie a one sieją?
Poza tym są takie ustrojstwa do picia ziołowe oczyszczająco-detoksykujące. Nie w tabletkach, tylko takie płyny rozpuszczalne w wodzie, bo chodzi i o przepłukanie nerek. Długo to trwa, ale przynajmniej odciążysz i odtrujesz wątrobę.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-27, 00:12   #2777
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tysz nikt nie wpadł chociaż moja Rodzicielka jest chirurg, ino nie brzuszny.
Chirurg sam Ci nic nie powie. Ale badania cholesterolu, OB (stan zapalny wyjdzie), próby wątrobowe i USG wątroby i pęcherzyka mogłabyś zrobić. Może masz złogi o których nikt nic nie wie a one sieją?
Poza tym są takie ustrojstwa do picia ziołowe oczyszczająco-detoksykujące. Nie w tabletkach, tylko takie płyny rozpuszczalne w wodzie, bo chodzi i o przepłukanie nerek. Długo to trwa, ale przynajmniej odciążysz i odtrujesz wątrobę.
dzięksy -

OB miałam ostatnio często robione przy przeglądzie - jak biorą mi krew zawsze sobie dobieram różnych parametrów za jednym pociągnięciem - ale i miałąm zlecane - zawsze wychodizło niskie - stąd zdziwko lekarzy że np przy zapaleniu cewki moczowej ale nevermind
próby, cholesterol i usg zrobię chętnie - zwłaszcza ze i tak czeka mnie pobór krwi - dobrze wiedzieć
ale bosze bosze - ja i złogi? z czego złogi? że z wina?
dzięksy - we życiu bym nie wpadła - jesteś Housem

czy Twe foty wakacjowe były dzieś i mnie minęły? bo chyba byłam jak tłum czekał i skandował ale niedotrwałam
Stary 2011-09-27, 00:13   #2778
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
chyba jeszcze cmentarza nie mają na razie to ich duchy Kurpiów mogły opaść jak mniemam skutkiem czego mogliby na przykład postanowić zająć się pszczelarstwem albo wyrobem klepek i dziegciu
No...jakby tu powiedzieć...mieszkamy przy najbardziej wymarłym cmentarzu, jaki znam - ewangelickim- ostatnie groby są sprzed drugiej wojny, a te poprzednie tak zarośnięte i omszałe, że ledwie widać, że jakieś literki tam były
Nie pierwszy dom przy cmentarzu, tylko drugi- ale i tak, jak słyszę ryk rozrywający knieję, to dopiero od paru dni ciar nie mam

Cytat:
zachciało mi sie jakiegoś zapachu , którego jeszcze nie miałam

a z nowszych Halston Woman , zna ktoś ?
Znam- miałam- sprzedałam- ale odlewka jest

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Dobra, wrzucam foty pokoju oczywiście jak to popołudniu, wali słońce w okno balkonowe więc gdzieniegdzie kolory przekłamane
O! Bardzo w moim stylu! Pięknie! I ta czerwień

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

dobra, koniec smętów, zakładam buty gumowe i idę w pole psa wołać
edit: urwa, jadę samochodem szukać, bo stary mówi, że odwieźli go wczoraj samochodem, to pies biegł za samochodem najpierw, pewnie się gdzieś zgubił
O rany, trzymam mocno kciuki za pieska i Ciebie

Cytat:
I znowu miałam akcję szukania dziecka po osiedlu, czyli powtórka z zeszłego tygodnia Ja się wykończę, nie dożyję do jego 18 stki Ostatnio 3 dni za karę siedział w domu i nic, zero nauczki

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Okulistki są baaaaaaaaaaardzo dziwne Moja potyka się o własne nogi taki ślepok z niej
A jacy dziwni są psychiatrzy!

Cytat:
Idę spać, jutro 12 godz dyżuru, potem siłownia, a na koniec zgon Żegnajcie więc
O, nie...poczekaj do poniedziałku chociaż...
Przepraszam, wyjazd nam się przedłużył przez awarię samochodu- padł jakiś sraworek, w Wwie trzebaby było kupić całą płytę sterującą z sześcioma takimi, za ...3800!!!
Ale tu przez mózg ludziom nie przejdzie taka kwota i można kupić tylko jeden- za kilkadziesiąt złotych
Tylko trzeba poczekać, bo sprowadzają z Sokołowa Podlaskiego

Cytat:
hej

Ty sie nie włócz już, Ty wracaj do pucien , i maluj bo jak ja bede na raty robiona to bedem niedorobiona
no i właśnie powyżej wyjaśniam, czemu się włóczę po szuwarach- ale wymyśliłam tu brakujący element twojego obrazka- zwierzę, i to jakie!

Cytat:
i nie rozumiem co to znaczy zerowanie szczupaka ? że co ze jedzą teraz sobie?
Ano jedzą- jako że ryby głosu nie mają, słychać szelest trzcin, a po oświetleniu latarką widać, jakby się woda gotowała od ryb- szczególnie te malutkie, srebrzące się w słupie światła, wyskakują jakby rzędami z wody- szczupak to już chyba nie, bo on jest raczej dzienny, ale kto go tam wie- są i sandacze, i sumy, i okonie- garbusy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie Posiedziałabym sobie teraz nad jeziorem - cicho, ciemno, pewnie mgły i kumkanie żab Do tego ognicho, ziemnioki, chleb na patyku i tani winiacz
cisza taka, że wszystko slychać- pluski wokół i syk gaszonego papierosa i jeszcze jakby cichy chrzęst - nie wiem, co to
Żaby chyba skończyły aktywność
Zamiast chleba szaszłyki (robota W.)
I rum oraz Kinley

Odlewka Montala mi się skończyła , pachnę Rushem używam tylko wieczorem i komary mnie nie gryzą

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 00:15   #2779
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No...jakby tu powiedzieć...mieszkamy przy najbardziej wymarłym cmentarzu, jaki znam - ewangelickim- ostatnie groby są sprzed drugiej wojny, a te poprzednie tak zarośnięte i omszałe, że ledwie widać, że jakieś literki tam były

A widziałaś kiedyś żywy cmentarz?

dobranoc
Stary 2011-09-27, 00:16   #2780
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
z papiórem mamy to samo ale fukstycznie jak jadasz na mieście to mała produkcja śmiecia - bo takie tam po szamponach i piciach plastiki i szkła to jednak osobno też
A ni ni. Jadam w pracy, ale robiem se jedzenie we doma i noszem w termosach. Tylko przy zupie bez mięsa czy kurczaku na parze z 7 fasolkami śmiecia dużo nie ma.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-27, 00:26   #2781
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pierwszy dom przy cmentarzu, tylko drugi- ale i tak, jak słyszę ryk rozrywający knieję, to dopiero od paru dni ciar nie mam

Ano jedzą- jako że ryby głosu nie mają, słychać szelest trzcin, a po oświetleniu latarką widać, jakby się woda gotowała od ryb- szczególnie te malutkie, srebrzące się w słupie światła, wyskakują jakby rzędami z wody- szczupak to już chyba nie, bo on jest raczej dzienny, ale kto go tam wie- są i sandacze, i sumy, i okonie- garbusy

cisza taka, że wszystko slychać- pluski wokół i syk gaszonego papierosa i jeszcze jakby cichy chrzęst - nie wiem, co to
I rum oraz Kinley
ale Ci fajnie

dopra zmkam powoli

28.05.2010
Stary 2011-09-27, 00:28   #2782
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

I rum oraz Kinley

Odlewka Montala mi się skończyła , pachnę Rushem używam tylko wieczorem i komary mnie nie gryzą
o ja cieuuuu - a ja byłam na takim biednym gdzie ino kopczyki som i krzyże - data 1936 ale i 1990 z hakiem - bieda

rybki
syk żaru papierosa

ach i och - cudownie Wam

i zdziwiona jestem ze mieszkacie w domu - cąły czas myslałam ze namioty - no ale faktycznei wieczory już chłodne

ostatnie pogrubienie -
Cytat:
A ni ni. Jadam w pracy, ale robiem se jedzenie we doma i noszem w termosach. Tylko przy zupie bez mięsa czy kurczaku na parze z 7 fasolkami śmiecia dużo nie ma.
aaa no tak - myślałam ja gopia że poza fasolkom jakies makrele tuńczyki się nawijają no i jaja - a one śmieciorobne

a ja mam farfocli z kurczaka sporo no ale fakt - można wynieść od razu
miszczostwo

Czas edycji: 2011-09-27 o 00:30
Stary 2011-09-27, 00:37   #2783
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
dzięksy -

OB miałam ostatnio często robione przy przeglądzie - jak biorą mi krew zawsze sobie dobieram różnych parametrów za jednym pociągnięciem - ale i miałąm zlecane - zawsze wychodizło niskie - stąd zdziwko lekarzy że np przy zapaleniu cewki moczowej ale nevermind
próby, cholesterol i usg zrobię chętnie - zwłaszcza ze i tak czeka mnie pobór krwi - dobrze wiedzieć
ale bosze bosze - ja i złogi? z czego złogi? że z wina?
dzięksy - we życiu bym nie wpadła - jesteś Housem

czy Twe foty wakacjowe były dzieś i mnie minęły? bo chyba byłam jak tłum czekał i skandował ale niedotrwałam
A proszę Cię bardzo. W sumie nie wiadomo co gorsze, ale lepiej wykluczyć wszelkie przyczyny niż truć się antybiotykami na darmo.
A złogi ze cholesterolu mogą być. Jam miała niski we krwi a to diabelstwo pęcherzyk cały zapaskudziło i tam się odkładało. Czasami bolał mnie "żołądek", ale którejś nocy myślałam, że umieram a to kamienie mi wyszły i za dwa dni byłam przeuroczo żółta. USG pokazało tylko 2 większe złogi, ale zanim go wycięli, to jeszcze kilka z przewodu trzustkowego wyciągnęli. A jak dostałam opis histopatologiczny, to się okazało, że w środku cały był zapaćkany cholesterolem, chociaż nigdy w życiu tłusto nie jadałam.

A fotków jeszcze nie wrzucałam, bo nie mam czasu sama ich nawet przejrzeć. Ale kilka pocztófków powinno tam być.

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:

no i właśnie powyżej wyjaśniam, czemu się włóczę po szuwarach- ale wymyśliłam tu brakujący element twojego obrazka- zwierzę, i to jakie!

I rum oraz Kinley

Jak ja Tobie zazdraszczam. Miłego urlopowania!

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-27, 00:38   #2784
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A proszę Cię bardzo. W sumie nie wiadomo co gorsze, ale lepiej wykluczyć wszelkie przyczyny niż truć się antybiotykami na darmo.
A złogi ze cholesterolu mogą być. Jam miała niski we krwi a to diabelstwo pęcherzyk cały zapaskudziło i tam się odkładało. Czasami bolał mnie "żołądek", ale którejś nocy myślałam, że umieram a to kamienie mi wyszły i za dwa dni byłam przeuroczo żółta. USG pokazało tylko 2 większe złogi, ale zanim go wycięli, to jeszcze kilka z przewodu trzustkowego wyciągnęli. A jak dostałam opis histopatologiczny, to się okazało, że w środku cały był zapaćkany cholesterolem, chociaż nigdy w życiu tłusto nie jadałam.

A fotków jeszcze nie wrzucałam, bo nie mam czasu sama ich nawet przejrzeć. Ale kilka pocztófków powinno tam być.
o słit mader of dżisas - no właśnie pipczą o zdrowym żywieniu - Ty się żywisz takoż a i tak jest nie halo no senkju bardzo za taki bilans

na szczęście już jesteś czysta - ale co się nacierpiałaś

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:

dopra zmkam powoli
juuuuż? choć rozumiem
Stary 2011-09-27, 00:41   #2785
justynaneyman
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim oraz za uwagę bo odpadam
A przy tym cmentarzu te, co widziałam naprawdę są żywe

Pa

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 00:44   #2786
Maja102
Zakorzenienie

o kuffa!
http://demotywatory.pl/2120972/Spraw-aby-twoj-kot

dopra, głowa przestaje boleć, teraz już ide spać
Stary 2011-09-27, 00:57   #2787
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
aaa no tak - myślałam ja gopia że poza fasolkom jakies makrele tuńczyki się nawijają no i jaja - a one śmieciorobne

a ja mam farfocli z kurczaka sporo no ale fakt - można wynieść od razu
miszczostwo
Makrele, tuńczyki i insze tłuste - odpadają przy braku pęcherzyka. Jajka też niestety, chociaż czasami je jadam. A piersi kurczacze farfocli ni majo. Najbardziej u mnie śmieciorobne są fusy z kawy i opakowania po serkach wiejskich, ale je wynoszę idąc do pracy.

Chiba se medal z tekturki zrobiem.

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Idu do dom. Kolorowych.

- Terry Pratchett
Stary 2011-09-27, 01:01   #2788
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Makrele, tuńczyki i insze tłuste - odpadają przy braku pęcherzyka. Jajka też niestety, chociaż czasami je jadam. A piersi kurczacze farfocli ni majo. Najbardziej u mnie śmieciorobne są fusy z kawy i opakowania po serkach wiejskich, ale je wynoszę idąc do pracy.

Chiba se medal z tekturki zrobiem.

Idu do dom. Kolorowych.
oesu to ja nie oddam chyba mojego - to ja już wolę być brzydka niż nie móc jeść rybek i jajców

zróp se zróp i puchar i podium nawet totalnie zasłużenie

a ja się idę - wyprysznicowac jednak tylko

paputy all
Stary 2011-09-27, 01:06   #2789
gryx82
BAN stały

Macham znad fusiastej Inki

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
jaki zgodny Coś pewnie chcesz?
Chcę, żebyś za mnie wyszła

Cytat:
ale zgubić się na własnych śmieciach to przesada już była
No bez przesady może, co? Żem się nie zgubił, ino nieco zgłupiał

4

Cytat:
A co to jest winiacz?
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Oj Karkki no Ty podstawowego słownictwa nie znasz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
tym bardziej poznałam, że to on, bo jak spytałam co robi to napisał, że ... je ciastko

Cytat:
Ano, zawsze kochałam frezje Slyszysz Gryks, urodzinowy spóźnialski bukiet wyslij pocztą kwiatową
11 dni po urodzinach, to już nie wypada

Cytat:
no i ja tak robiłam ale matka wzięła i umyła gow wannie
i jak ja mam się teraz isć ukąpać?
no przecież to jest profanacja jakaś
czy Domestos mi tę wannę odkazi - moją kochaną wannę - ja ✂✂✂✂✂✂✂e jak tak można ?
ona na to mi - "to se umyj wanne" chyba sie nie myje dziś
naszykuje se miednice

Cytat:
Red Ty taka pucychatka, pedantka..... now iesz co.....

Cytat:
Najbardziej u mnie śmieciorobne są fusy z kawy
Ja je w zlewie spuszczam, podobnie, jak i z herbaty (tylko rodzicom moim nie mówta)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 01:24   #2790
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

juuuuż? choć rozumiem
no jednak nie tak juuuuż

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Macham znad fusiastej Inki
nie masz żadnych %

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości