|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
no ba2. no ale jak widze jak się mazia to myślałąm ze wiem co widzeu - mało jutuba oglądam ![]() 3. nie - nie przesadzam - no może borówki ale kilka było jarzebin - wracam juz po 3 wizycie u dermy jestem - utopiłam juz niejedną flachę perfum u niej - ja miaąłm straszne przejścia straszne takie jak te laski tam i nie przesadzam - i one wróciły ale staramy się opanować w zarodku - niestety skurczysyn jest szybszy ( trąd) |
|
|
|
|
#2762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skąd , dlaczemu![]() kiści jarzębiny czy pojedyncze jarzębinowe kulki
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
a propo zainspirowałąm sie eko płynami do czyszczenia, środkami czystosci w tivi jakiś program miał lecieć ale jeszcze nei wychwyciłam bo prawie za dnia nie oglądam wiem ino ze na szklane powierzchnie i tuste to ocet - działa ekstra ale np podłogi to juz nie wiem czym przelatują? |
|
|
|
#2764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powiedziała synkowi, że jak będzie odchodził z podwórka to porwą go na narządy. A że akurat powtarzali jakiś program o tym procederze, to kazała mu to obejrzeć. Chłopaczek przez tydzień nie wychodził sam z domu a teraz bawi się tylko pod domem.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, taki była przerwa kilka razy po kilka lat najpierw dzięki tabsom hormo a jak już musiaąłm przestać brać bo nie mogłąm to 2 lata spokoju - stąd zdjecia, pochodzą z tego okresu szyskie - no i wrócił jakiś ponad miesiac temu z nagła hormonalna gospodarka - stres - i poza tym nie wiedzą co i po czemu - ale to nie jest już ten młodzieńczy - to po prostu choroba - tam są bakteryje i juz do menopauzy będę czuć jego oddech an plecach i muszę pilnować leków mazideł wszystkiego - żeby zapobiegać gwałtownym wybuchom Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 23:34 |
|
|
|
|
#2766 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zsyp? wieeem taki zwierzak z Flinstonów? zjadacz śmieci 2. genialne - ja chciałam postraszyc pedofilami ale organy działają najlepiej - uwierzy matce zwłaszcza, ze pracuje w szpitalu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 23:35 |
|
|
|
|
#2768 |
|
Nindżopesz
|
Hm, brudna ale jeszcze płuczę... Nie myślałam o tym
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Posiadasz pęcherzyk żółciowy? Bo jak posiadasz, to może tam poszukać przyczyny, bo on i wątroba najczęściej sieją jak już się przeszło okres dojrzewania. U mnie trąd się zakończył równo miesiąc po wycięciu tego badziewia.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko ale szokis - ze tez nigdy przenigdy nikt nie wpadł na to być mejbi ratujesz mię - ale że chirurg ino to wie? nikt inny nie wie? po czym wnosić? bez rozpruwania? ale jazda ![]() nic nie jestem pewna - ino tego ze po latach sie uciszył na 2 lata letko bez niczego - żadnych ingerencji no i że co żółci mam wiecej ? jakies badania ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-26 o 23:46 |
|
|
|
|
#2771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ![]() koniecznie zrób ogłoszenia, porozwieszaj tam gdzie mógł dotrzeć czyli w promieniu kilku km i zadzwoń do najbliższych schronów, straży miejskiej, gabinetów wet itp. Cytat:
dobry wieczór
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
No ba.
![]() Cytat:
![]() Papier, maksymalnie wykorzystany (nauczyłam się oszczędzać papier od Fińczyków) ląduje w papierowych torbach reklamowych. Nie śmierdzi, więc może sobie pod zlewem stać spokojnie. Opakowania po mleku i sokach stawiam wieczorem pod drzwiami i rano wynoszę. Obierki i codzienne śmieci lecą do plastikowych torebek i od razu je wynoszę do śmietnika. Ale mnie przez 12 godzin albo i więcej w domu nie ma, więc ja dużo sama nie śmiecę. A gdy Chłop się objawia to tak samo, a bo i On też mało śmieci.
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj w ogrodzie, ale teraz mam takie tabletki z lidla z chlorem i czasem zalewam śmietniczkę wodą, wrzucam tablet, czekam trochę, wylewam zawartość do wucetu, suszę, zrobione
|
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() dziękować za odpowiedzi - niniejszym wszyscy otrzymują 50 mln punktów - jutro losowanie punktów bonusowych ![]() oraz wyłonimy zwycięzcę czyje punkty nie przepadną w nast miesiącu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-27 o 00:03 |
||
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chirurg sam Ci nic nie powie. Ale badania cholesterolu, OB (stan zapalny wyjdzie), próby wątrobowe i USG wątroby i pęcherzyka mogłabyś zrobić. Może masz złogi o których nikt nic nie wie a one sieją? ![]() Poza tym są takie ustrojstwa do picia ziołowe oczyszczająco-detoksykujące. Nie w tabletkach, tylko takie płyny rozpuszczalne w wodzie, bo chodzi i o przepłukanie nerek. Długo to trwa, ale przynajmniej odciążysz i odtrujesz wątrobę.
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OB miałam ostatnio często robione przy przeglądzie - jak biorą mi krew zawsze sobie dobieram różnych parametrów za jednym pociągnięciem - ale i miałąm zlecane - zawsze wychodizło niskie - stąd zdziwko lekarzy że np przy zapaleniu cewki moczowej ale nevermind próby, cholesterol i usg zrobię chętnie - zwłaszcza ze i tak czeka mnie pobór krwi - dobrze wiedzieć ale bosze bosze - ja i złogi? z czego złogi? że z wina? dzięksy - we życiu bym nie wpadła - jesteś Housem czy Twe foty wakacjowe były dzieś i mnie minęły? bo chyba byłam jak tłum czekał i skandował ale niedotrwałam |
|
|
|
|
#2778 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ewangelickim- ostatnie groby są sprzed drugiej wojny, a te poprzednie tak zarośnięte i omszałe, że ledwie widać, że jakieś literki tam były ![]() Nie pierwszy dom przy cmentarzu, tylko drugi- ale i tak, jak słyszę ryk rozrywający knieję, to dopiero od paru dni ciar nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepraszam, wyjazd nam się przedłużył przez awarię samochodu- padł jakiś sraworek, w Wwie trzebaby było kupić całą płytę sterującą z sześcioma takimi, za ...3800!!! Ale tu przez mózg ludziom nie przejdzie taka kwota i można kupić tylko jeden- za kilkadziesiąt złotych Tylko trzeba poczekać, bo sprowadzają z Sokołowa Podlaskiego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze jakby cichy chrzęst - nie wiem, co to ![]() Żaby chyba skończyły aktywność Zamiast chleba szaszłyki (robota W.) I rum oraz Kinley Odlewka Montala mi się skończyła , pachnę Rushem
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widziałaś kiedyś żywy cmentarz? ![]() dobranoc
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopra zmkam powoli
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rybki syk żaru papierosa ach i och - cudownie Wam i zdziwiona jestem ze mieszkacie w domu - cąły czas myslałam ze namioty - no ale faktycznei wieczory już chłodne ![]() ostatnie pogrubienie - Cytat:
a ja mam farfocli z kurczaka sporo no ale fakt - można wynieść od razu miszczostwo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-27 o 00:30 |
||
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A złogi ze cholesterolu mogą być. Jam miała niski we krwi a to diabelstwo pęcherzyk cały zapaskudziło i tam się odkładało. Czasami bolał mnie "żołądek", ale którejś nocy myślałam, że umieram a to kamienie mi wyszły i za dwa dni byłam przeuroczo żółta. USG pokazało tylko 2 większe złogi, ale zanim go wycięli, to jeszcze kilka z przewodu trzustkowego wyciągnęli. A jak dostałam opis histopatologiczny, to się okazało, że w środku cały był zapaćkany cholesterolem, chociaż nigdy w życiu tłusto nie jadałam. A fotków jeszcze nie wrzucałam, bo nie mam czasu sama ich nawet przejrzeć. Ale kilka pocztófków powinno tam być. ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no senkju bardzo za taki bilans na szczęście już jesteś czysta - ale co się nacierpiałaś ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- juuuuż? choć rozumiem |
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim oraz za uwagę bo odpadam
A przy tym cmentarzu te, co widziałam naprawdę są żywe ![]() Pa
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
o kuffa!
http://demotywatory.pl/2120972/Spraw-aby-twoj-kot dopra, głowa przestaje boleć, teraz już ide spać
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jajka też niestety, chociaż czasami je jadam. A piersi kurczacze farfocli ni majo. Najbardziej u mnie śmieciorobne są fusy z kawy i opakowania po serkach wiejskich, ale je wynoszę idąc do pracy. Chiba se medal z tekturki zrobiem. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Idu do dom. Kolorowych.
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zróp se zróp a ja się idę - wyprysznicowac jednak tylko ![]() paputy all |
|
|
|
|
#2789 | |||||
|
BAN stały
|
Macham znad fusiastej Inki
Chcę, żebyś za mnie wyszła Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja je w zlewie spuszczam, podobnie, jak i z herbaty (tylko rodzicom moim nie mówta) |
|||||
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
no jednak nie tak juuuuż
![]() nie masz żadnych %
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

no ba

ale skąd , dlaczemu
zsyp? wieeem taki zwierzak z Flinstonów? zjadacz śmieci 

oczywiście jak to popołudniu, wali słońce w okno balkonowe więc gdzieniegdzie kolory przekłamane 
Ostatnio 3 dni za karę siedział w domu i nic, zero nauczki 
no senkju bardzo za taki bilans
Chiba se medal z tekturki zrobiem.