|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20
elf mojej gin akurat nie bylo i bylo 2 facetow kosmicznych! brrr az mi sie ten bol przypomnial...;/
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20
Cytat:
Dziś
|
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
Witamy i my.
O paciorkowcach piszecie ja nie mam leukocytów w moczu a i tak gin mi skierowanie na paciorkowca. Sądzę że każda z Nas powinna zrobić ten wymaz. Ja robię w Warszawie na Targowej 63/63 koszt 30zł ja dodatkowo robię jeszcze wymaz z pochwy,bo też mi dał. W lotka też zagram puszczamy swoje liczby ale i na chybił trafił też puszczę. Losowanie dziś. Ale ja zawsze sprawdzam na drugi dzień. Mamuśki Nasze porody coraz bliżej u mnie zostało 1 miesiąc, 3 tygodnie i 6 dni czyli 55 dni AAAAAAAAAA
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny!!
Zerwałam się z łożka jak szalona bo zbudził mnie telefon. klientki dzwonią tak wcześnie na kom..... muszę zacząć wyłączać telefon bo niekiedy az ciśnienie mi się podnosi... Od wczoraj zauważyłam, że maluszek rusza się troszkę mniej niż zazwyczaj. Muśnie od czasu do czasu tak delikatnie, ale to nic szczególnego.... może ułożył się jakoś inaczej, albo ma po prostu mniej aktywne dni... z przygód kibelkowych dziś na odmianę biegunka, wczoraj mega zaparcie, już nie mogę najchętniej nie ruszałabym się juz z domu
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porody coraz blizej, chcialabym juz miec malego przy sobie. Od kiedy powinno sie zaczac pic ta herbatke z lisci malin??
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
losowanie jest dzisiaj
ja jak nie gram tez puszcze dla zasady ale wymyslilam sobie ze zrobie kulki od 1 do 49 i oliwia wylosuje 3 razy po 6 bedzie miala radoche
|
|
#2287 |
|
Wtajemniczenie
|
Goldi
chyba od 37- 38t.c.? noooo dzisiaj pewnie mase ludzi pusci totolotka Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2011-09-27 o 09:24 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
Ja herbatkę będę piła tak od 38 tygodnia. W sobotę malujemy pokój dla Olivci zdecydowaliśmy się na kolor w odcieniach fioletu
zobaczymy jak wyjdzie. Po malowaniu ustawimy już meble tak jak będą stały Nie mogę się już doczekać.
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
a jak wygracie to polowa powinna byc dla niej za wybranie liczb |
||
|
|
|
#2290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sliczne są takie delikatne wrzosowe pokoiki dla dziewczynek, mnie bardziej na pewno się podobają od różowych ![]() nasz bąbel będzie miał cytrynkowe ściany
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też dziś puszczę, ostatnio w wielką kumulacje trafiłam 3 dostałam chyba 15 zł, więc dziś moze chociaz 4ka ![]() ![]() Ja to bym nie chciała takiej sumy - kiedyś oglądałam program o zwycięzcach loterii - masakra! , wystarczyłby mi milion na polepszenie bytu - nie musiałabym brać kredytu na wnętrze domu, kupilibysmy sobie fajny wóz, pojechalibysmy na super wczasy a reszte czyli jakies 400 tys zainwestowałabym w jakis interes i kropka - po co więcej
Edytowane przez truscafka Czas edycji: 2011-09-27 o 09:34 |
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradzcie... chce rozjasnic troche wlosy, do takiego miodowego blondu. Dzialac teraz czy poczekac do porodu?
Boje sie ze po porodzie zaczna mi wypadac i bede miec przeswity na tych brazowych wlosach. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- nasz tez ma cytrynkowe sciany
|
|
|
|
|
#2294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie ja nie mam parcia... moze to wina ze nie pije tyle co powinnam, ale wczoraj jak wrocilam wlasnie szklanke wody min łyknęłam na lepszy ranek a tu.... dupa.... teraz mi sie chce, ale juz po sniadaniu jestem ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
nawet tak nie mów !!!!!!!!!!!!
|
||
|
|
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak leżę to 'noł problem', w nocy wstaję tylko raz do toalety, ale jak chodzę jest gorzej - mały główką napiera i latam jak szalona, siknę 2 łyżki i za pół godziny poprawka ![]() wiesz, miód działa moczopędnie bynajmniej na mnie i takie też ma stwierdzone właściwości, moze spróbuj delikatnej herbatki z miodkiem co? |
|
|
|
|
#2296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehehehe... mnie by 250 tys. wystarczyło 190 miałabym wkładu wlasnego w mieszkanko a reszte na urządzenie |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre ![]() ![]() :rot fl:
|
|
|
#2298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze cos moczopędnego nabyć chyba... albo zmuszać się, dosłownie, do większej ilości wody.... wczoraj nabyłam już wapń rozpuszczalny, żeby przyswajać to i jaką herbatkę na siku kupie |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
Goldika jasne że tak, ale wiesz po takich wygranych ludzie się zmieniają
|
|
#2300 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- aaaaaa muszę się pochwalić - po ciężkich bataliach z toaletą od niedzieli "dogaduję się" z jelitami, zobaczymy jak dalej... |
||
|
|
|
#2301 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie... miałam kontakt z gościem co 6 mln wygrał... rzucił prace, kupil mieszkanie, zrobil generalny remont pomimo iz bylo wyremontowane, a po roku sie powiesił bo wpadł w nałóg narkotykowy, alko i przegrał kase na zakładach czy gdzieś... z łódzkiego gość z 10 lat temu.... kupił mieszkanie 2 pietra nad moim tatą
ale nawet kiedys czytałam że jest jakaś "klątwa" nad wygranymi, ze większość osób źle konczy... dlatego najlepiej nie przyznawac się nikomu ze sie wygralo .... wtedy jest szansa na "przezycie" .... |
|
|
|
#2302 |
|
Zadomowienie
|
Goldika ja bym z włoskami na Twoim miejscu poczekała, może byc niemiła niespodzianka przy rozjaśnianiu... włosy troszkę teraz inaczej reagują.
|
|
#2303 | ||
|
Zadomowienie
|
Matko co za noc!... nikomu nie zycze.
Najpierw sen- mieszkalam u babci z tesciowa i za oknem chodzilo 3 zombie- ktos nie zamknal furtki. I tesciowa kazala mi ich zlapac i zmielic na mieso mielone na obiad. I byla niepoceiszona jak jeden zombie chcial wejsc przez okno a ja mu palcow nie obcielam ![]() O 3:40 Filip przyszedl do lozka i dopiero przed 6-ta zasnelismy. O 7 zlapaly mnie tak wielkie skurcze w lydki, ze loedwo chodze, a ten gnojek juz o 8:30 wyspany wola , by wstawac! Do tego cala noc walcze z moim kundlem, ktory tylko czeka na okzaje i sie laduje na sofe do spania, a strasznie gubi siersc i rano mam masakre- nic nie dziala, ani lansko ani kary... Cytat:
![]() Jej, musze sie podniesc i kawe wydoic, Nie wiem jak przetrwam ten dzien ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
A co do milionow- ja tez duzo nie chce- tylko 200 tys na splate kredytu Reszte mozecie wy wygrac
|
|
#2304 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Ja chcę rodzić ) ale naprawdę już mam dość tego czekania jestem ociążała z mamą zauważyliśmy rano że brzuch trochę się opuścił dzisiaj może mi wchodzą dwa palce pod pierśMama wczoraj myła mi okna i dzisiaj ciąg dalszy głupio się czuję patrząc jak myje a ja siedzę i was czytam nieraz pomogę zmoczyć szmatkę czy coś ![]() No nic ale mama mnie wykańcza codzień spacerami może to coś pomoże ale ja mam marzenia
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakbym wygrała w totka to bym sie chciała podzielić z rodzeństwem i mamą.
Jednej bym dała na remony łazienki Mamie bym dała na zrobioneie pokoju z takiego jednego wolnego pomieszczenia. Drugiej siostrze bym dała na prawko nawet na kupienie (a co) Trzeciej na zrobienie łazienki. Czwartej dołożyła bym do domu. Piatej dołożyła bym sie do podniesienia domu Szóstej na co by chciała (17lat dopiero) Bratu na ogrodzenie noi Nam na dom oraz lepsze auto noi wiadomo na dobrych lekarzy dla Mnie i na dalsze życie.
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzisiaj korzystając z pogody zabieram się w koncu za pranie Martynkowych ciuszków Co tam u Anii?? Kurcze dziś mi się śniło, że urodziła ... Właśnie doczytałam, ze nic z tego Co do totolotka, to już w sobotę pusciliśmy i mieliśmy 3-kę Więc puściłam kolejne 5 zakładów za wygraną i zostało jeszcze 9 zł na lody ![]() Lecę podlać moje thuje, a potem na miasto, bo muszę kupić zwykle koszulki takie XXXL do porodu. Mam pytanie do doświadczonych W czym rodziłyście?? Zwykła koszulka taka zakrywająca pupę będzie ok??
Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2011-09-27 o 10:09 |
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
nikaa2, rojku,Olusia -
za wizyty.Elu - oszczędzaj się. elf27 - moja doktorka mówi że pod koniec ciąży badania się pogarszają,u mnie narazie ok,zobaczymy co będzie w czwartek na wizycie ![]() truscafka,Tincia - ładne wózeczeki ![]() Witam Byłam dziś zanieśc mocz do badania,jutro wyniki, w czwartek wizyta -> już nie mogę się doczekać Ciekawa jestem co tam u Filipka słychać. Jak wracałam dziś z tego laboratorium to w pewnych momentach bardzo mnie coś kuło tam w środku nie wiem co to,dobrze że wizyta już niedługo.Oglądadam "dzień dobry TVN" i była rozmowa o tym że niektóre kobiety sprzedają swoje mleko przez internet i są chętne co to kupują dla swoich dzieci masakra.... przeciez nie wiadomo czy ta kobieta jest zdrowa, zy bierze jakieś leki,ile to mleko przechowuje.... jakoś nie mieści mi się to w głowie żeby kupiuć mleko nie wiadomego pochodzenia i dać dziecku...Ide zaraz obiadek szykować ![]() ja jak bym wygrała w totka to na pewno podzieliłabym się z rodzicami. Dokończyła mieszkanie albo wyprowadzią sie od teściów, otworzyła dla Tż-ta zakład,i kupiła piekarnię która jest z tyłu naszego domu żeby zrobić sobie okno w łazięce hehe (właścicielka piekarni się nie zgodziła mimo że ma tam garaże na samochody)
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2011-09-27 o 10:21 |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Ok to poczekam z wlosami
w sumie tyle mcy wytrzymalam, ze jeszcze 2-3 dam rade.Gooraa Co do wielkich wygranych to tez slyszalam, ze ludziom odbija potem. W jakims kraju chyba jakas wielka wygrana wyplacali na raty zwyciezcy o ile dobrze pamietam, zeby wlasnie nie ocipial zupelnie ![]() Jakbym wygrala to bym wybudowala domek mamie, nam, tesciom (kazdemu osobno rzecz jasna ) a ojcu kupilabym mieszkanie w wiekszym miescie. Czesc oddalabym na jakies fundacje charytatywne. Jakos bym sobie poradzila z nadmiarem pieniedzyNo i kupilabym wieksza klatke dla prosiakow |
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() dzisiaj spałam całą noc, a i tak wstać rano to tragedia i taka jakaś niedospana jestem Aniu zmaltretuj męża po schodach nie polecam chodzenia bo ja w 30tc już człapie się na góre 5 razy dłużej niż przed ciążą Gratuluję wszystkich wizyt, i wszystkie co najmniej do 38t musimy wytrzymać więc Elu zaciskaj nogi i się oszczędzaj Sporadycznie gram w totka, ale nigdy niczego nie wygrałam, ani jednej 3 wczoraj zagrałam, może tym razem ![]() Mi się marzy kasa na spłacenie kredytu, dalej sobie jakoś poradzimy. No i może na jakieś wypasione wakacje
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu My też już byśmy chciały żebys urodziłą ale jak na złos to jest. Może nie czekaj na to tylko co robić, beznadziejna sytuacja.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

najchętniej nie ruszałabym się juz z domu

) ale naprawdę już mam dość tego czekania jestem ociążała z mamą zauważyliśmy rano że brzuch trochę się opuścił dzisiaj
W czym rodziłyście?? Zwykła koszulka taka zakrywająca pupę będzie ok??
masakra.... przeciez nie wiadomo czy ta kobieta jest zdrowa, zy bierze jakieś leki,ile to mleko przechowuje.... jakoś nie mieści mi się to w głowie żeby kupiuć mleko nie wiadomego pochodzenia i dać dziecku...