|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Tekstu o maczankach nie pamiętam, ale może jeszcze do niego nie dotarłam - choć przyznam się szczerze, że moja pamięć jest na tyle kiepska, że mało co z czytanych rzeczy w ogóle pamiętam Czasem się zastanawiam, czy to nie jakaś choroba, bo nie pamiętam obejrzanych filmów, przeczytanych książek czy artykułów. Naprawdę NIE PAMIĘTAM Tematyka raczej monotonna, to prawda Ale lubię książki o kotach A Kot. Instrukcja obsługi polecam każdemu ![]() Cytat:
![]() haniula, przez przypadek znalazłam bloga - babka super pisze i wydaje mi się, że bardzo rzeczowo. Może coś Ci się przyda
|
|
#1832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
NO!
Ogarnęłam się, to mogłam w spokoju przybyć! ![]() Rzuciłam. Pech (nie mój, tej laski ) chciał, że trafiło na laskę która nabroiła pod moją nieobecność. ![]() Bummer. ![]() A co się stało? W sumie nic! Tak mnie jakoś, bycie na NIE wzięło. ![]() Tak na serio: trochę syndromu poszkoleniowego - nie było mnie w biurze 6 dni, więc dzisiaj było ciężko wstać , trochę włosów nieułożonych, trzy nowe wielkie bolące gule na brodzie, ochota na słodkie (i zakaz spożywania go), trochę (dużo) tłuszczu na brzuchu i za ciasna bluzka rano, trochę udziału A. w weekendowym humorze i tak się jakoś porobiło.Ale... już mi lepiej. ![]() Nic w związku z powyższym, nie jest mi straszne, przecież to same pierdoły, nie ma co marudzić i.. życie jest piękne. ![]() A ja jestem szczęśliwa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba mnie coś ominęło. ![]() Cytat:
Niecierpliwie czekam na foteczki. Cytat:
Wierzę, że i na Was przyjdzie pora - i to całkiem niedługo ![]() Cytat:
Zwłaszcza, że to KAŻDY zajęty weekend. Ja bym chyba nie dała rady. ![]()
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-26 o 15:14 |
|||||
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja się nie ważyłam. Jutro muszę to zrobić, ale doskonale widzę po sobie i ubraniach, że jest fatalnie. ![]() Teraz ode mnie: SZKOLENIE/POZNAŃ: Ogólnie było faaaaaaajnie! ![]() Jedyny minus - lokalizacja! Matko... musiałam ostre wyprawy do centrum robić, żeby z Kash się zobaczyć. ![]() Już nie mówić o wizycie u niej - caaaaaaaaałe miasto do przejechania! Ale ile zwiedziłam, ile zobaczyłam. Widocznie dalej się już nie dało. ![]() Widziałam, że Kash wszystko ładnie opisała. Powtórzę więc... LASKI!! Jak będziecie miały możliwość spróbujcie kawy Crame Brulee w Starbucksie! Boskość! Normalnie przeboskość przedoskonała, zakończona orgazmem! ![]() Jakby się mocniej zastanowić, to cieszę się że Starbucksa w Łodzi nie ma. Co najmniej kilka stów bym tam miesięcznie przepuściła!! Na bank!! ![]() Postaram się dzisiaj zgrać fotki. Ogólnie z Poznania mamy sztuk... dwie. Obie w Mexicanie nam M. pstryknął. Ale jako agent nieruchomości z prawdziwego zdarzenia, sporo zrobiłam u Kash. Będzie więc nie tylko o 4 kątach, ale też talerzach, garnku i patelni. ![]() Aaaaa i misce na owoce. ![]() Podróż w obie strony minęła mi również przyjemnie, więc wyjazd zaliczam dla jak najbardziej udanych. Piątku wieczorem nie pamiętam. Zjadłam coś, wypiłam lampke wina i niedługo potem mnie nie było. Chyba byłam zmęczona, tak mi się wydaje. W sobotę niestety zostałam słomianą wdową. Planowo kilkugodzinną, ale.. nie wyszło. ![]() A. mnie moooooooocno "odfaszał" jak wrócił konkretnym wieczorem, bo lekki dąs mi się załączył. ![]() W każdym razie, w ramach nie posiadania innych zajęć tak wysprzątałam hacjendę, że można było się w parkiecie przeglądać. ![]() Łazienka i kuchnia też na błysk. Miałam w trakcie co prawda mały wypadek - zostałam przygnieciona przez materac. Tak to jest jak się kobieta sama zabiera za podnoszenie kolosa 160x200cm żeby podłogę pod łóżkiem wypolerować. ![]() Na szczęście zostałam uratowana i obyło się bez większych strat. ![]() W niedzielę dla odmiany trochę się poleniliśmy, a po południu w ramach obiadu i randki Wieczór też 'spożytkowaliśmy' bardzoooo przyjemnie, więc... zasnęłam z szerokim uśmiechem na twarzy. ![]() A dzisiaj co? Oj ciężko było, zwłaszcza, że w momencie pobudki za oknem było ciemno. W pracy mały sajgon, musiałam się ostro sprężyć, ale... ogarnięte co trzeba! W ramach pracy nad sobą od dzisiaj dieta/zdrowe odżywianie. Co wcale w poprawie porannego humoru nic a nic nie pomagało. ![]() Miałam straszną ochotę na coś paskudnie niezdrowego. ![]() Muszę coś z tym balastem zrobić, bo widząc się w lustrze/na zdjęciach pojawia się odruch wymiotny. Tak więc, do roboty!! ![]() Jak dobrze pójdzie to wieczorem rower, jeśli wiatr się chodź trochę uspokoi. Pod koniec dnia, zarzucę też jadłospis! Trzeba się spowiadać, prawda?.
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeń dobry
![]() Kashmirka- to super, że rodzinka M. taka fajna, oby zawsze tak było Pomysł z Arturem wg mnie bardzo dobry Z tym, że proszę mi tu nie zakładać, że M. się odkocha Przypuszczam, że prędzej zadomowi się razem z kociakiem ![]() Aaby- nie wyobrażam sobie pracować cały tydzień i w KAŻDY weekend chodzić do szkoły... ![]() Ijaa- no jesteś w końcu! Już miałam list gończy słać Każda z nas pewnie ma czasami taki "Dzień Na NIE"- przejdzie Ci Tylko, żeby po tym dniu zbyt wielu ofiar nie było ![]() ![]() Dołączam się do tych, które nie mogą patrzeć na swoje odbicie w lustrze... Aktualnie zaczynam nie mieścić się w jeansy i uprzedzam pytania- NIE, NIC Z TYM NIE ROBIĘ... Ojj będzie płacz, będzie... Aż się boję ważyć... Na prawdę ktoś by mnie musiał chyba w izolatce zamknąć i jedzenie przez szparę w drzwiach wsuwać, bo inaczej się nie opamiętam W dodatku rano TŻ do mnie zadzwonił z wiadomością, że w jego domu rodzinnym zmarła im fretka Ogólnie słyszałam, że TŻ stara się trzymać fason, ale jednocześnie głos mu się łamał... Nie powiem, żebym była jakoś specjalnie przywiązana do Fredka, bo początki mieliśmy trudne (zawsze mnie gryzł w stopy, które mam baaardzo wrażliwe ), ale jak usłyszałam w tel łamiący się głos TŻ'ta "Kasia... Fredka już nie ma..." to aż mi łezka popłynęła Fredek był u nich w domu odkąd się zaczęliśmy spotykać, czyli już ponad 6 lat i jakoś tak przyzwyczaiłam się do tego, że jest, że trzeba na stopy uważać i torebkę zamykać, bo zawsze wlazł do środka ![]() Chorował dosłownie 3 dni Rodzice byli w trakcie załatwiania transfuzji, ale już nie zdążyli Strasznie mi nijak dzisiaj
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja już po mega spcerku i zakupach W lumpku trochę kupiłam, ale większość chyba dla kogoś Kolejne 2 lakiery, ale to takie z brokatem nawierzchniowe, pianka do włosów i carmex do ust. Wiecie jaka ze mnie gapa? Szłam na miasto i miałam kupić coś tż, najchętniej kilka par bokserek, bo ma deficyt i nie kupiłam Przymierzałam też bardzo przyjemne butki, takie za kostkę, oceiplone futerkiem, ale kosztowały 120 pln, a chciałam coś tańszego, szczególnie, że takie jesienne buty zwykle przetrwają u mnie jeden sezon ![]() Haniulka oczywiście pochwal się wszsytkimi efektami pokoiku ![]() Aaby kicha z tym planem na całego Ja narazie nie narzekam, ale jeszcze nie wszystkie zajęcia ma wpisane, także nie chwale dnia przed zachodem słońca ![]() Ijaa no jak dobrze, że jesteś ![]() Duszka przykro mi z powodu zwierzaka Jak mi szczur zdechł ( a pierwszego dzieciaki wykończyły) to też wyłam. Jak odsapnę po obiedzie, to wstawię fotki
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-09-26 o 15:18 |
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() kashmirka jak fajnie, że rodzinka M tak miło zareagowała, z tego co piszesz widac ze normalni z nich ludzie ![]() I decyzja o kocie tez fajna ! chociaz dobrze, ze postawiłas swoje warunki ![]() Ijaa dobrze, ze humor sie poprawił a dzien na Nie, zdarza sie kazdemu i czasem tak moze byc i juz ![]() aaby dzieki za linka, w wolnej chwili przejrze a co do pamieci to mam tak samo, baardzo szybko wszystko zapominam nie wiem czy to kwestia tego ze sie nie skupiam specjalnie czy ten typ juz tak maDuszka szkoda fretki niestety szybko mozna sie przywiazac do zwierzaka a one tak krótko zyja to pozegnanie jest najgorsze, ale dobrze ze długo nie cierpiał w chorobie![]() dodaja oczywiscie ze sie pochwale I tez bylam dzis w lumpikach na łowach, i glownie ubranka dla Lenki kupiłam, ale i dla siebie tunike, nizej zdjecie ![]() ja dziś sama, bo tż do 20 w pracy, na obiad zjadłam wczorajszy rosół, posrzatałam w domu i nie mam co robić chyba sie spac połoze bo nuuuda ![]() No i nizej zdjecie nowych bucików i dzisiejszej tuniki
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula i butki i tunika ładne
Bedziesz, a raczej jesteś super mamuśką ![]() To teraz ja wklejam swoje zakupy. Oczywiście po raz enty piszę, że nie potrafię robić zdjęć i wszystko wydaje się mdłe Edit. Niestety zdjęć nie wkleję, bo cały czas wyskakują mi jakieś błędy. Nie wiem czy w albumie dałoby radę ![]() O super 2 zdjęcia się wkleiły ![]() Nie wiem czy mi się coś udało, ale wklejam linka ![]() https://picasaweb.google.com/1028978...py?locked=true Jakby się okazało, że coś jest nie tak dajcie znać. Potem usunę to, żeby przypadkiem ktoś skąpymi majktami się nie zgorszył i nie chciał tego zgłosić
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-09-26 o 16:45 |
|
|
|
#1838 |
|
Konto usunięte
|
Powiem jedno: szkolenie jest na razie mega nudne! Do tego czeka mnie samotny wieczór, bo tu same starsze babki w zamkniętych grupach. Dobrze chociaż, że mam telewizor i coś do czytania. I najważniejsze, że jestem sama w pokoju : jupi: Nie lubię być zamknięta na mikro przestrzeni z obcymi osobami...
ijaa dobrze, że humor już lepszy ![]() Któraś się pytała o cenę moich butów. Niestety tanie nie były: 239zł Ale musiałam w końcu coś kupić...Wybaczcie, że nie cytuję, ale piszę z telefonu i ciężko trochę. Przynajmniej śledzę wątek na bieżąco. I pewnie cały transfer mi zejdzie przez te trzy dni...
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór kochane
Dziękuję za wsparcie,moje samopoczucie się poprawiło,poukładałam sobie wszystko w głowie więc jest dobrze,mam kochanego męża i to jest najważniejsze. Kash cieszę się bardzo że rodzinka M. tak super Cię przyjęła a ten sms mowi sam za siebie, za decyzję o kocie .Ijaa w końcu jesteś i dobrze że humor już dopisuje![]() Haniula super rzeczy,nie mogę się doczekać jak pokażesz pokoik Lenki Dodaja widzę ze chyba też masz świra na punkcie lakierów do paznokci ![]() Dzień minął tak szybko ze nawet nie wiem kiedy,strasznie mi ostatnio czasu brakuje ale na szczęście zrobiłam sobie dziś manicure a góra prasowania czeka a obiecalam że będę regularnie to robić.
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie do d..y. Wracam z urlopu i co w pracy mnie czeka - okazuje się, że zwalniają moją szefową w trybie natychmiastowym w sumie z nie wiadomo z jakiego powodu. Ma płacone jeszcze za 2 miesiące ale ma nie przychodzić do pracy.
Od 3 października mam nową szefową. Znam ją to fajna babka, ale to nie zmienia faktu, że z dotychczasową szefową się zżyłam i ta forma przekazania Jej informacji po prostu mnie rozbroiła.
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
haniula fajne zakupy
dodaja podoba mi sie fioletowy lakier, pokazesz na pazurkach ? ![]() danaee a ja to bym tak chciala na trzy dni gdzies sama pojechac, wyciszyc sie, pobyc sama, bo czasem tego mi brakuje ale popatrz juz poniedzialek zlecial i zaraz bedzie sroda ![]() Na nosie wyskoczyl mi wielki przykaciel wrrr dziad jeden nie mial gdzie. Jeszcze gotuje makaron na salatke do pracy, chyba z tunczykiem zrobie. A potem mycie i spanie bo zmeczona jestem.
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja moze tez byc wersja z brokatem
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja ja tez jestem chetna na ogladanie fioletowego
kraven ciekawe co tam sie narobiło, szefowa musiała coś nabroić
|
|
|
|
#1845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
W ogóle w pracy idzie mi zazwyczaj całkiem, całkiem. To co biorę to jem, jak mam fazę na słodkie to zawsze jakieś owoce dodatkowo się znajda. A w domu... Kłódka na lodówkę to za mało. ![]() Chociaż, dzisiaj jestem z siebie dumna, ale o tym niżej. ![]() Bardzo mi przykro z powodu zwierzaka. Ja się próbuję nastawiać psychicznie na ten moment, bo widzę.. że czas jest niestety policzony, ale póki co absolutnie nie mieści mi się ta sytuacja w głowie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mniej jednak spodenki fajne. Mnie się ostatnio marzą jakieś rozszerzane trochę - do obcasów. Ale to na wiosnę, bo zimą będę mieć przy takich nogawkach breję. ![]() Cytat:
Jakbym znała tą sytuację. I też jej nie potrafiłam zrozumieć.Dogadania się z nową szefową życzę. I po dniu! Masakrycznie szybko wieczory mijają. I przed 19 robi się jż ciemno. ![]() Zrezygnowaliśmy jednak dzisiaj z roweru. A. ledwo żyje. Ma teraz dość ciężki okres w pracy - przenoszą produkcję do nowej hali, a on jako koordynator i technik, działa na najwyższym obrotach. Dodatkowo, te cholerne drukareczki u nich to takie jak dwoje ludzi potrafią być. Nie wiem jak oni to przenoszą i jak on się jeszcze nie złamał pod ich ciężarem. ![]() Odpuściliśmy więc z braku sił. Ja wybrałam się za to na długi spacer, a później trochę pokręciłam HH. Uwielbiam to moje kółeczko z kulkami. ![]() Wpadłam później w wir poszukiwania paragonowego. ![]() Mam zamiar oddać do reklamacji buty zimowe z zeszłego roku. Kupione w grudniu a wyglądają jakby je ktoś przez maszynkę przemielił. Znając CCC to różnie może być z rozpatrzeniem, ale.. kiedyś się udało to i teraz spróbuję. Nic mnie to nie kosztuje. Paragon znaleziony, więc na dniach idę na podbój. ![]() Mówiłam już może, że uwielbiam paletki SLEEK? Nie? To mówię! Przeboskie są! ![]() Od niedawna posiadam kolejną - swoją drogą, cudna niespodzianka od takiej jednej wdzięcznej duszy czekała na mnie w piątek w domu Tym razem Oh so special Postanowiłam, że MUSZĘ coś zrobić z włosami. Jeszcze nie wiem co to będzie, - mam nadzieję, że mnie chodź trochę niedługo oświeci, ale.. od chyba 10 lat mam tą samą "fryzurę" (o ile tak można zwyczajnie, puszczone włosy nazwać) i po prostu mam dość. ![]() W związku z powyższym na przyszły tydzień umówiłam się do fryzjera. ![]() Dietowo dzisiaj całkiem całkiem, a przynajmniej ja jestem zadowolona. Oby tak dalej i powinnam (za kilka miesiący) zacząć wyglądać jak człowiek. ![]() ŚI: Dwie kromki pełnoziarnistego chlebka z twarogiem chudym (250g), pomidor. ŚII: Twaróg (250g) z łyżeczką dżemu bez cukru, gruszka. P: Duży kefir. O: Chudy karczek z patelni grillowej (fajna jest K: jajko na twardo, kawałeczek białej kiełbasy gotowanej, 1/3 papryki czerwonej Poza tym, herbata, woda. Na jutro jedzonko naszykowane, więc dopijam kubek mięty i maszeruję pod prysznic. ![]()
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-26 o 21:33 |
||||
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie idzie paletka natural Kupiłam jeszcze dziś herbatę pur erh, zapomniałam jak pysznie smakuje
|
|
#1847 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butów to może poczekaj z reklamacją do początków zimy? Wtedy będziesz mogła powiedzieć, że wadę zauważyłaś niedawno, a jeśli pójdziesz teraz to Ci powiedzą, że powinnaś była zgłosić to wcześniej... Już raz tak miałam:/ I TŻ też... Swoją drogą też kupiłam kozaki w ccc rok temu i to było najgorzej wydane 200 zł mojego życia
|
|
#1849 |
|
zawsze mam racje
|
Ja aktualnie czytam to:
http://www.empik.com/w-pogoni-za-har...0225,ksiazka-p Potem cos Emilly Giffin, mam jeszcze poza tym polowe ksiazki ''pozyczona milosc'', bo doslownie na minute zostawilam ja na lawce na nadmorskim deptaku, obrocilam sie i nie ma W sumie pierwsza kupilam za 9,90 wiec kij z kasa, ale bylam zla, ze mi ktos przerwal czytanie i zla na swoja glupote. I teraz ani wrocic do przerwanego momentu, ani od nowa czytac ![]() Mam jeszcze w zapasie pare ksiazek, a gazet nigdy nie doczytuje w 100%, bo czytam tylko to co mnie interesuje ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- dobradusza: szczerze polecam kozaki z goretexem, sucha stopa gwarantowana co prawda trzeba wydac i nawet 500-600 zl, no ale lepsze to niz leczenie odmrozen i inne.
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to po "Bad Girl", bo teraz za tą choruję. ![]() Jakiej firmy pu-erh pijesz? Ja próbowałam kiedyś, nawet kilka razy i żadna mi nie spakowała. ![]() Może to po prostu miłość do czarnej herbaty w najczystszej postaci - tylko taką pijam, albo nie trafiłam na dobrą. ![]() Cytat:
![]() Z tymi butami to masz rację, czytałam w necie, że potrafią tak w CCC załatwić. ![]() No ja mam dokładnie takie postanowienie w tym roku! I mam nadzieje, że nie zdarzy się nic, dzięki czemu będę musiała z niego zrezygnować (już tak niestety raz było Mam dość przemoczonych butów, przemarznięcia i chorób w związku z tym - i wydawania później na leki, bo na butach zaoszczędziłam. Zwłaszcza, że podobnie jak Ty spędzam co dziennie nie mało czasu "w trasie" - ponad 2h (nie używając auta). Planuję przeznaczyć 350-400zł na kozaki i wierzę, że to słuszna decyzja. Zrobiłam tam 2 lata temu z płaszczem (teraz będzie jego trzecia zima) i jestem BARDZOOO zadowolona. Bardzo porządny i ciepły jest i sądzę, że to będzie zakup na lata. Ale landrynowego posta zrobiłam.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-26 o 22:15 |
||
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
kto to wymyslil ranne wstawanie? ![]() kawa nie pomogla ijaa teraz kupilam herbate z firmy posti z wisnia i czyms tam jeszcze ostamanus czy cos takiego wczesniej pilam z firmy bio aktiv, ale ta to ma specyficzny smak zobaczymy czy wytrwam w piciu, nawet do pracy sobie wzielam
|
#1852 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aaa, bo ja zapomniałam dodać, że oczywiście też z tym nic nie robię A jeszcze wieczorem rozmawiam z kumpelą, z którą ostatni raz widziałam się na weselu, i mówi, że udało jej się zjechać poniżej 60kg, waży 59kg, a na weselu ważyła 66kg. Baaardzo się cieszę z jej sukcesów, a jednocześnie zazdroszczę samozaparcia. Skąd w ludziach tyle siły?! Moja mama też w tym roku schudła 9kg i cały czas utrzymuje nową wagę. Czy tylko moja szybuje w górę?! Bardzo mi przykro z powodu Fredka Wiem, jak człowiek zżywa się ze zwierzakiem...Cytat:
![]() Cytat:
Lakiery bardzo ładne kolory, ale mam jeden z tej serii i jestem bardzo niezadowolona, bo muszę nakładać 3 warstwy, żeby uzyskać jednolity kolor. Ale moje paznokcie ogólnie należą do problemowych zatem sądzę, że innym wystarczą dwie. Cytat:
A wiadomo, że na dużo drogich mnie nie stać, więc będę szukać dużo tanich Jedynie na kozakach zimowych nie oszczędzam Cytat:
Mam nadzieję, że szybko się dogadacie z nową szefową. Cytat:
Idzie ono w parze z postanowieniem noszenia rozpuszczonych włosów. Wybieram się, żeby jeszcze trochę ściachać (wciąż są mi za długie), ale chciałabym iść do lepszego fryzjera, który nie zetnie tak, że każdy włos będzie w inną stronę. A chwilowo 80zł na fryzjera nie mam, więc nie idę.Cytat:
![]() Też nie mogę tego pojąć, cóż za samobójca mógł wpaść na tak durny pomysł ![]() Halo halo, tu baza, jak mnie słyszysz? Odbiór! ![]() Popołudnie zleciało migiem - pojechałam do rodziców na kawkę, napełniłam głowę wrażeniami poweselnymi. Wieczorem obejrzałam nowy odcinek GA W pracy mam dziś sporo zajęć, ale totalnie nie mam dnia na sajgon, zatem postaram się schować za biurkiem i przetrwać jakoś do 15. Jako, iż nie tylko ja mam ciężki początek dnia, polecam na rozruszanie - moich ulubionych
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-09-27 o 07:31 |
||||||||
|
|
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Muszę się na nią przyczaić i spróbuję. Cytat:
Stanęłam dzisiaj na wagę i... no apogeum, apogeum tłuszczowe jak nic. Masakra! Najgorsze, że przecież już ładnie było, schudłam ponad 4 kg i na prawdę to było widać. I co? Wszystko odrobiłam, nawet z lekka nawiązką. Ale co się dziwić, jak codziennie słodycze w ilości nieograniczonej, pizze, sosy, chipsy i inne piwka. ![]() Widzisz, to mnie dopiero teraz wzięło. Chociaż tak na prawdę, nie wiem czy będzie mi dobrze w jakiejś innej fryzurce. Krótką to się boję zarządzić - nigdy takiej nie miałam, a dłuższa to będzie podoba zapewne do obecnej. Ech - dylematy. ![]() Zwłaszcza teraz jak mi się twarz jak księżyc w pełni zrobiła, nie wiem czy odsłanianie jej będzie dobrym rozwiązaniem. ![]() Mam tydzień by to przemyśleć/wymyślić. ![]() Matko, jak ja ziewam! ![]() Wstałam całkiem znośnie - nawet się przed zegarkiem obudziłam, spałam 7h, a od wyjścia z domu nie mogę opanować darcia japy. Niech to ktoś wyłączy. Dziewczyny, brałyście kiedyś jakieś tabletki/witaminy stricte na włosy? Możecie coś polecić? Ostatnio zaczęły mi wypadać - czuję, że jest ich mniej, a wcześniej nigdy na to nie narzekałam, a w ostatnich dniach wręcz się wściekły. Mam nadzieję, że podcięcie odrobinę je ożywi, bo ostatnio wyglądają jakby już zeszły z tego świata. ![]() Nie mniej jednak chciałabym też zacząć brać coś na wzmocnienie. Co to ja jeszcze chciałam? Aaaa, zastanawiam się ile jeszcze w mojej kurteczce ekoskórkowej pochodzę. Ranki są już na prawdę zimne - dzisiaj z lekka trzęsłam się na przystanku.Może powinnam kupić coś przejściowego? Bo następne co mam to super, hiper ciepły płaszcz. ![]() Muszę do farbiarni jechać - chyba mi się nie chce. Znów będę się produkować Panom którzy to nie wierzą jak wygląda kolor koralowy.
|
|
|
#1854 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam się cieszę, że mogłam pospać do 7:30 a nie 5:45
Dzisiaj niby szkolenie do wieczora, ale skończą wcześniej, więc czeka mnie dużo czasu samotnego nudzenia się, oglądania tv i czytania książki. Pewnie przejdę się po mieście, ale też jakoś bardzo mi się nie chce.Co do butów: ja na szczęście mogę mieć po jednej parze i mi to w zupełności wystarczy. I każda z tych par jest taka droższa, więc buty mogę kupować co kilka lat. Pisałyście wcześniej o krzakach kozakach. Ja mam jedne kupione trzy lata temu w Ryłko za 400 zł i nadal wyglądają jak nowe Chciałam wprawdzie jakieś tańsze, ale nikt nie produkuje butów z wąską cholewką I stanęło na tych...
|
|
|
|
#1855 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
też uwielbiam osobiście jestem fanką własnie czerwonych herbat z bio active Cytat:
Hania fajne zakupy niestety zdjęć z picasy nie widzę więc pewnie już usunęłaś co by zgorszenia nie siać ![]() Duszka wyrazy współczucia z powodu Fredka śmierć ukochanego zwierzaka to jak śmierć cząstki nas samych- powstaje pustka której niczym wypełnić się nie da Chciałam pochwalić się jaka ze mnie prawdziwa SPD- wczoraj po 2 pracach chciało mi się zrobić gar gołąbków tym sposobem mam obiad przynajmniej na 3 dni plus na pewno kilka dostanie kuzynka z narzeczonym i M. do pracy ![]() co do diety to mówiłam już Ijii, że zalezy mi przede wszystkim na ustabilizowaniu i unormowaniu mojego jedzenia, zjadania normalnych posiłków o normalnych porach, gotowanie obiadów (ostatnio jechałam głównie na kupnym szicie ) zrezygnowanie ze słodyczy i ograniczenie do minimum śmieciowego żarcia ![]() niestety dzisiaj stanęłam na wadze i od wakacji przytyłam 4kg dlatego pora przeprosić się z ćwiczeniami i zacząć uważać na to co jem od wczoraj mocno też ruszyłam kwestię oszczędzania, muszę się zabrać za zapisywanie wydatków i spróbować odkładać chociaż małe sumy co miesiąc, pierwszy cel to Artur znalazłam ostatnio fajny blog na temat oszczędzania właśnie i zamierzam wziąć sobie do serca rady autora, mam nadzieję, że przyniosą efekty cieszę się, że startuję z dobrej pozycji bo nie mam żadnych długów a to zawsze jakiś sukces miłego dnia Kochane! |
|||
|
|
|
#1856 |
|
Konto usunięte
|
ijaa co do tabletek na włosy. Ja brałam i bellise i silicie i capivit. Żadne nie pomagały. A brałam przez dłuższy okres czasu. Mi pomogło dopiero picie codzienne ziołowych herbat, typu pokrzywa, mięta, rumianek itp. Teraz wylatuje mi normalna ilość włosów. A zawsze miałam z tym mega problemy...
Niestety: pora się szkolić
|
|
|
|
#1857 |
|
zawsze mam racje
|
GA= Grey's Anatomy?
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Ja sobie wprowadzam wydatki na strone wydatki.com i juz nie lubie tej strony W sumie odkladac i tak odkladam, chcialam sie po prostu dowiedziec, gdzie sa moje pieniadze i np ile miesieczne wydaje na moje czasopisma, bo wiem ze duzo, ale nie wiem jak duzo. W tym miesiaca od 22 zapisuje, od przyszlego od 1 lece, ale zamierzam oddzielic slodycze od reszty zywnosci. Ide po gazete, smietane i doladowanie do tel, ide pod prysznic i zabieram sie do pracy. Do potem
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
KLIK
strona tej mojej herbaty ![]() i teraz patrzę że mam tą z wiśnią i osmantusem (swoją drogą co za dziwna nazwa), ale smakuje dobrze, także myślę że warto spróbować, płaciłam 6 zł za nią widzę, że już wszystkie mamy zamiar się za siebie wziąć w kupie raźniejja stwierdziłam, że diety i tak nie utrzymam, więc od wczoraj zmniejszam dawki jedzeniowe i ograniczam słodycze no i ćwiczenia do tego I mam wielkiego lenia i najchętniej poszła bym stąd
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam dwa wpisy na blogu i wsiąkłam. I obawiam się, że choć będę dziś tę stronę zamykać milion razy, to zawsze odpalę ją milion-pierwszy. Aż nadrobię wszystko. Zazdroszczę startu od zera i oczywiście dopinguję w oszcządzaniu. Zwłaszcza na TAKI cel! My mamy długi. Frugal też miał. Więc może i nam się uda?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Czasem się zastanawiam, czy to nie jakaś choroba, bo nie pamiętam obejrzanych filmów, przeczytanych książek czy artykułów. Naprawdę NIE PAMIĘTAM
Ale lubię książki o kotach 

1.09.2012

chociaz dobrze, ze postawiłas swoje warunki 

Wiem, jak człowiek zżywa się ze zwierzakiem...
W pracy mam dziś sporo zajęć, ale totalnie nie mam dnia na sajgon, zatem postaram się schować za biurkiem i przetrwać jakoś do 15. 
niestety zdjęć z picasy nie widzę więc pewnie już usunęłaś co by zgorszenia nie siać
tym sposobem mam obiad przynajmniej na 3 dni plus na pewno kilka dostanie kuzynka z narzeczonym i M. do pracy
dlatego pora przeprosić się z ćwiczeniami i zacząć uważać na to co jem