|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Cytat:
dla męża
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Cytat:
![]() Masz super figurę... oj, chciałabym taką ![]() Na allegro bałabym się kupować, kilka razy się naciełam - na foto sukienka wyglądała bosko a jak przyszła to okazała się zwykłą szmatką. Zdecydowanie kup w sklepie - przynajmniej masz możliwość przymiarki i oceny.
|
|
#3963 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czesałam się, jak wiesz, w VIPie, była to chyba pani Emilia - obsługa bardzo mi się podobała, pani słuchała, co do Niej mówię i proponowała od siebie i choć na ślubną fryzurę to, co zrobiła się nie nadaje (za dużo się dzieje wg mnie), to na weselu sprawdziła się idealnie Prócz tego już przynajmniej coraz bardziej wiem, czego w tej fryzurze nie chcę Generalnie polecam, myślę, że się do Nich zapiszę na ślubną ![]() Malowała mnie pani Aneta Mazurkiewicz, która jest tam na dojazd, ale mówi też, że dojeżdża gdziekolwiek indziej. Ogólnie, zupełnie przeciwnie do poprzedniej makijażystki nie upierała się na nic, tylko wysłuchała, po czym przyklasnęła mojemu zielono-niebieskiemu pomysłowi, a widząc efekt końcowy stwierdziła, że będzie ten makijaż polecać innym klientkom Mi osobiście makijaż bardzo się podobał, z rzęsami nam z początku nie bardzo grało, ale potem już zaczaiła, o co chodzi i myślę, że przy następnym makijażu miałabym już dokładnie to, co bym chciała. Jedno oko malowała mi najpierw "próbnie", żebym zobaczyła, czy ogólnie tak może być, po czym już dobrze poprawiała i utrwalała. Bardzo jestem z Niej zadowolona i raczej na pewno Ją wezmę na ślub, bo widzę, że mogę babce zaufać ![]() A fotki poniżej ![]() Cytat:
ja bym tej babie już chyba szyby w oknach powybijała. Jestem w szoku, że Młodzi nic z tym nie robią, przecież Ty z tą inną PMką na pewno się kiedyś kolegowałaś, skoro byłyście sąsiadkami. masakra totalna, co ta świruska wyrabia... Pokazałam to TŻtowi, na co On: to niech zrobi manewr 09:40:20 zrobi wrażenie 09:40:27 że kupuje czerwona suknie ślubną 09:40:27 ![]() 09:40:34 wtedy sąsiadka też kupi 09:40:41 i będzie odpłacone ![]() 09:41:12 niech tam mama jej sie np. przy okazji , poskarży sąsiadce albo komuś kto jej powtórzy 09:41:19 że córa sie uparła na czerwona suknie 09:41:21 i kupują 09:41:24 bo teraz takie modne 09:41:25 i ładne 09:41:26 ![]() Cytat:
Ogólnie prezentuje się w tych ciuchach bardzo ładnie, chociaż mało weselnie Ale dobrze, że chłopak jest na luzie, mój pracuje w urzędzie, gdzie teoretycznie jest nakaz chodzenia w garniaku, ale to olewa, bo twierdzi, że nie będzie się stroił, jak pół dnia potrafi przesiedzieć w zimnej serwerowni. Więc marynarę wkłada tylko, jak ma jakieś ważne spotkania z wysoko postawionymi I ma rację moim zdaniem, chodzenie codziennie pod krawatem jest dla mnie osobiście nie do pomyślenia, ja bym nie umiała w garniaku codziennie popylać.Ja w ogóle nie myślałam, ale już mam Zupełnie przypadkiem kupiłam w ciuchlandzie za 10 zł nie robimy typowych poprawin, tylko obiad dla przyjezdnych z daleka, ale jakoś wyglądać trzeba, a w kiecce się tak zakochałam, że mogłabym i ślub w niej brać ![]() Cytat:
To zupełnie odwrotnie niż u nas ![]() Czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale w tym wieku już można mieć pewność po 2 miesiącach, jeśli wcześniej się swoje przeżyło.A, jeszcze co do wspólnych kont, bo wczoraj mi się chyba nie zacytowało: My póki co mamy swoje oddzielnie konta, a zakupy robimy na zmianę (tzn. w teorii, bo w praktyce zwykle przy kasie odstawiamy szopkę, kto ostatnio płacił - oczywiście ja twierdzę, że teraz moja kolej, a On, że Jego ). Kasy póki co nie dzielimy na pół, bo ja nie zarabiam, tylko z dorabiania żyję i z oszczędności. Jak już będę miała stałą pracę, to po prostu będę Mu się połowę dorzucać do kredytu, albo do rachunków. A jeśli chodzi o wspólne konto, to myślimy o tym, ale na razie oboje nie mamy z czego odkładać Więc założymy sobie takie, jak już będziemy mieli po co U nas to TŻ jest tym bardziej rozrzutnym, ale odkąd jesteśmy razem, to się uczy oszczędności. Ja wydaję bardzo mało, bo taki już jestem chomiczek, więc jak już mam jakąś fanaberię, to TŻ się raczej cieszy, że znalazłam coś, co chcę sobie kupić ![]() OK, a teraz fotki. Najpierw, jak wyglądałam:
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-27 o 10:31 |
||||||
|
|
|
#3964 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tatusiowie zazwyczaj stoją obok nich. Młodzi dostaja tez do picia wódkę w kieliszkach, ale ja chyba poproszę wodę. oczywiście po wpiciu klieliszki rzucamy za siebie ![]() jagodzia133 gratuluje zakupu domku oby szybciutko udalo się sprzedać mieszkanko. trzymam bardzo mocno kciuki za pracę w hotelu Kindziulindzia spóźnione, ale bardzo szczerze życzenia wszystkiego co najlepsze Cytat:
w ogóle to powiem Wam, że kompletnie mnie rozumiem takich ludzi: po co oni to robią? chcą skłócić ludzi czy co?Cytat:
Cytat:
jak wróce do domku, to dopiszę Was do ślubnego kalendarza.Cytat:
co do sąsiadki, to faktycznie nawiedzona do potęgi teraz sama zaczęłam sie zastanawiać co jeszcze Ci zwinie ![]() zapomnialam Wam dodać, że na sobotnim weselu koleżanka miała podobna dekorację 1 sali do naszej koncepcji. ale na pewno nie "ukradła" mi pomysłu, bo ja o swoim powiedziąlam jej dopiero jak sama wydala się ze swoim i powiem Wam szczerze, że bardzo dobrze, że miała tak udekorowaną, bo mogliśmy sobie podejrzeć jak to wygląda na zywo i zweryfikowac z naszym projektem |
|||||
|
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
Ja też, zgubiłam się albo jestem za głupia
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Madziuniusia;296471 17]
śliczny Cytat:
ładny, bardzo okazały Dziękuje
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy krótko się przywitać opowiedzieć coś o sobie i napisać jaką ma się datę
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wróciłam już do domciu po pracy. I całe szczęście bo z tych nerwów potłukłam słoiczki z dziecięcym jedzonkiem. Całe szczęście, że tylko parę bo inaczej by mi po wypłacie poszło ![]() Facet nie odpisał. TŻ zapowiedział, że jak tylko wróci do domu to do niego dzwoni. Witam nową PMkę |
|
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
A tu kilka zdjęć samych Młodych i dekoracji (która była różowo-fioletowa, ale niestety na wszystkich zdjęciach wyszła granatowa
nie wiem czemu)Na drugim zdjęciu w tle widać świadkową -MAKABRA!!!!! Ubrała się cała na biało, z białymi kwiatami przy szyi i we włosach, a jak spytałam PMki, dlaczego się tak ubrała, to ta powiedziała, że miała taką z innego wesela i że Jej to nie przeszkadza..... Ja bym taką świadkową wykopała na zbity pysk, szczególnie, że ta jej kiecka była bielsza niż suknia Młodej i przy niej Młodej wyglądała tak buro trochę... po prostu brak mi było słów, naprawdę. Ach, no i jeszcze spóźnione życzenia dla kindziulindzi! Także wszystkiego naj, żebyś znalazła suknię marzeń i żeby wszyyystko Ci się układało jak najpiękniej
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-27 o 10:40 |
|
|
|
#3971 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-09-27 o 10:39 |
||
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chatko zdecydowanie w tej osłonie bardziej mi się podobasz i ta fryzurka zdecydowanie lepsza od poprzedniej
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-09-27 o 10:44 |
||
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale powiem wam, że według mnie ten cały szum wokół tego, że na wesele nie można założyć białej/kremowej/ecru itp sukienki, bo nie wypada to trochę przesada. Przecież wiadomo, że PM-ka i tak zawsze będzie się wyróżniać, nikt nie pomyli jej z dziewczyną ubraną w kremową, krótką sukienkę. Wg mnie jedynie czysta biel odpada, tak jak u tej świadkowej. Ja na pewno nie miałabym nic przeciwko temu jakby na moim weselu jakaś dziewczyna założyła jasną sukienkę. Dopóki nie będzie ona długa i z welonem
|
||
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny używała któraś może kosmetyków firmy NYX?
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CHATKA, PIĘKNIE WYGLĄDAŁAŚ! Makijaż, fryzura, super! A ta starsza,porażka Za to dekoracja całkiem całkiem, do innej sali- idealna
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka szkoda, że Wam się nie udało pobawić
my co prawda tez mieliśmy wesele w remizie ( zresztą tej samej co będzie nasze ) ale są 2 bardzo duże i przestronne sale. na sali jadalnej mieści się nawet 450 osób, więc jest spoko tutaj było coś koło 350 osób i było jeszcze miejsce na stół z alko i wolna przestrzeń dla zespołu, który przygrywał do kotleta parkiet na sali tanecznej ostatnio połozyli nowy, więc tańczyło się bardzo przyjemnie.Miałaś śliczną fryzurkę |
|
|
|
#3978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chatko Bardzo ładnie wyglądałaś
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
i opowiedz coś o was skąd jesteście gdzie ślub i wesele
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja miałam szminkę i przeokropnie wysuszała usta. Ale chyba generalnie to dobra firma
|
||
|
|
|
#3980 |
|
Zadomowienie
|
Chatka- bardzo ładnie wyglądałaś
. Mi osobiście nie przeszkadzałaby biała sukienka u kogoś z gości na moim weselu, no chyba, że byłaby długa. Ale krótka? Niech sobie jest
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i inglot też ponoc wysusza bardzo
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
evoonia86 dodasz mnie do kalendarzyka ślubnego
|
#3983 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przeciw jasnym sukienkom również nic nie mam, niech zakładają. Ale śnieżna biel, i to u świadkowej.. to powinno być karalne. Cytat:
ja nie używałam ![]() Cytat:
Ale fruzrura się na ślub nie nadaje, nie? Za to makijaż... hmmm, myślę o nim takim intensywnie Dużo bardziej się sobie podobam w takich kolorach, niż w tych brązach.Cytat:
Ale fajnie, że mogliście się pobawić na swojej sali i zobaczyliście, jakie dekoracje Wam nie pasują Takie wielkie sale to super, nie macie się więc o co martwić ![]() A dziękuję
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Chatko ślicznie wyglądałaś, podobają mi się takie intensywne makijaże, choć sama raczej gustuję w delikatnych, neutralnych. Ale podpisuję się pod tym co napisała Nena, dla mnie kompletnie nie pasuje jako makijaż ślubny |
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka: Jak najbardziej się nadaje. Mimo, że teraz może się wydawać zbyt ozdobna, suknia i welon zrobią swoje.
Makijaż - Nena może mieć trochę racji, bo zazwyczaj PM wybierają neutralne kolory, ale przecież nie jesteś jak każda PM Kolory przewodnie też macie wyraziste więc taki makeup to dopełnienie
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradźcie proszę czy taki welon pasuje do mojej sukni? A jeśli nie to co innego byście proponowały?
|
|
|
|
#3989 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zaproszenia mamy budżet max 2zł/szt ![]() Cytat:
a jak sie zamawia zaproszenia przez all to powinny być one wysyłane kurierem, każde osobno, delikatnie zapakowane żeby nic się nie pomięło.... Cytat:
Cytat:
współczuję.... szkoda ze nie podpisaliście umowy wcześniej Cytat:
Cytat:
Cytat:
no a świadkowa w bieli przesadziła tzn nie mam nic przeciwko jasnym sukienkom z ciemniejszymi dodatkami na wesele, ale czysta biel to moim zdaniem przegięcie lekkie
|
|||||||
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko przesyłka pewnie będzie kosztować połowę tego co sama szminka więc nie wiem czy będzie Ci się opłacać.Ostatnio w Naturze widziałam też śliczny kolorek nude z Catrice ale akurat został tylko tester i nie kupiłam jej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

cobym na poprawinach była sexi żonką
dla męża 

Okazało się, że ta klientka, to właśnie sąsiadka od jaj. Pobiegła do mojego fotografa, wpłaciła mu calutką sumę z góry i tym sposobem mi go ukradła. Fakt faktem, postąpił nie fair, bo przecież był ze mną umówiony. Niestety okazało się, że ustna umowa mu nie wystarczyła
ja bym tej babie już chyba szyby w oknach powybijała. Jestem w szoku, że Młodzi nic z tym nie robią, przecież Ty z tą inną PMką na pewno się kiedyś kolegowałaś, skoro byłyście sąsiadkami. masakra totalna, co ta świruska wyrabia...
w ogóle to powiem Wam, że kompletnie mnie rozumiem takich ludzi: po co oni to robią? chcą skłócić ludzi czy co?
teraz sama zaczęłam sie zastanawiać co jeszcze Ci zwinie 

Także wszystkiego naj, żebyś znalazła suknię marzeń i żeby wszyyystko Ci się układało jak najpiękniej 

Za to dekoracja całkiem całkiem, do innej sali- idealna