Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 10:00   #1651
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Aga supet ten kosz/kołyska do spania...muszę cos takiego wykombinowac zeby miec w sypialni bo nie chciałabym łóżeczkiem zagracac. bedzie stało w pokoju juniora....
Widziałam na all masę takich koszy, ale mniej wypasionych
tak właśnie sobie myślałam czy by nie kupić takiego czegoś jak będziemy maludę podrzucać rodzicom myślałam o łóżeczku turystycznym, ale taki kosz chyba też by pasował

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
pamiętam jak mnei mama zmuszała do noszenia podkoszulek nienawidziłam tego i teraz już nie noszę takiego czegoś
A ja nadal noszę, tylko nie te obleśne w prążki, tylko ładniejsze z jakąś koronką itp. albo zakładam body Nie cierpię jak mi coś wieje po plecach, a poza tym dzięki podkoszulkom nie łapie się zapaleń jajników, nerek itp.

Niedługo się zbieram i idę do miasta, bo koleżanka jutro ostatni dzień w pracy i przeprowadza się do Londynu... chciałam jej kupić jakiegoś gifta na pożegnanie/pamiątkę

Od razu może wejdę do jednego lumpka za spodniami ciążowymi
Płaszczyk na szczęście już mam. Oby był nadal taki luźny za miesiąc-dwa
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:07   #1652
agacia_cz
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

wracam z up niemozliwe ale zaproponowali mi pracę szok
pewnie pracodawca sie ucieszy jak przyjdzie do niego ciężarówka
robota super prowadzenie sklepu internetowego 9-17 ale nadziei nie mam
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:12   #1653
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Dobry.

Ja jeszcze przed śniadankiem

U mnie pogoda już kolejny dzien z rzędu piękna. Musze jechać do sklepu, jeszcze piwo kupić, bo taki pan u nas bedzie drzewo ciąć.

Jechałam dzis rano na rowerze i mnie zabolało ścięgno krocza. Nigdy mi sie nic takiego nie przytrafiło, przez chwile nie umiałam chodzic, ale juz jest ok.
ja odstawiłam rower jak sie dowiedziałam o ciąży, jakoś booję się że spadnę, gdzieś wjadę i nieszczęście gotowe.

Cytat:
Jak liczycie swoje tygodnie ? Wg tego co USG pokazuje czy od pierwszego dnia miesiaczki ?
ja liczę od 1szego USG (nawet połówkowe pokryło się datą z 1szym USG), a różnica do miesiączki to pare dni więc nie ma sensu bo kto to wie kiedy zacznie się akcja

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
gratuluję jeśli możesz pracować z domu to super, a może będziesz mogła połączyć pracę z wychowaniem dziecka... nie nastawiaj się źle, jeszcze możesz miło się rozczarować

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:12   #1654
sandra1892
Zadomowienie

Neska, ja juz sie przyzwyczailam , ze bedzie cora wiec moglo by sie nic nie zmieniac Tym bardziej jak widze blask w oczach tz jak tylko o niej rozmawiamy, bo marzyl o corce i bedzie "coreczka tatusi"
Stary 2011-09-27, 10:13   #1655
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:

Pracowałam w sklepie internetowym. Zajmowałam się głownie marketingiem, poszukiwanie klienta w necie itd. powiem,że nigdy więcej w ten sposób nie chce pracować. Oby Tobie się spodobało i oby szef okazał się być wporządku
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:14   #1656
bambusiek
Zakorzenienie

Zmykam, papa
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:14   #1657
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

mam pytanie, tylko proszę nie straszcie tak jak było ze swędzeniem

Czy wam też drętwieją ręce? Mi w nocy bardzo, spać nie mogłam przez to :/ od łokci w dół... i wcale nie spałam na nich, bo czasem tak jest, że jak się przyciska to drętwieją.... Nie wiem od czego to może być i czy to normalne

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
A co do imion to nasze typy to, Adrianna, Iga, Lena, Amelia . Ja sie sklaniam bardziej ku Amelii i Adzie Ale na to jest jeszcze czas No chyba , ze moje dziecie znow mi zrobi niespodzianke i urosna jej klejnoty
Ada i Iga u mnie jak by była dziewczynka to na 100% Ada właśnie wszyscy się dziwili a teść zapytał: To od Adelajdy???

Cytat:
super, ale chyba nie ten sam pracodawca co Zosi???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 10:16   #1658
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Neska, ja juz sie przyzwyczailam , ze bedzie cora wiec moglo by sie nic nie zmieniac Tym bardziej jak widze blask w oczach tz jak tylko o niej rozmawiamy, bo marzyl o corce i bedzie "coreczka tatusi"
moj TZ tez o córce marzyl ale wyszly jajcochy ;D ale tez sie cieszy juz kolejki chce kupowac

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Asia mnie drętwialy jak długo w jednej pozycji trzymalam. ale odkąd biore magnez to jest ok. skurcze tez nie lapią.
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:20   #1659
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

Asia mnie drętwialy jak długo w jednej pozycji trzymalam. ale odkąd biore magnez to jest ok. skurcze tez nie lapią.
hmm, czytałam już że to normalne w miarę.
Ja biorę magnez z B6 3 razy dziennie. Skurcze mam też :/ taki chyba mój urok :/

I nogi i ręce też mi puchną
Stary 2011-09-27, 10:24   #1660
sandra1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

Ada i Iga u mnie jak by była dziewczynka to na 100% Ada właśnie wszyscy się dziwili a teść zapytał: To od Adelajdy???

Tżtowi nie podoba sie Iga, juz bardziej Ada Wiec mysle ze albo Amelia , chociaz niedawno urodzila sie corka brata tzta i ma na drugie Amelka , wiec nie wiem czy tak glupio nie bedzie
Wiec na dzien dzisiejszy bedzie Ada
Stary 2011-09-27, 10:30   #1661
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Teraz nabytki dla Marcelka

Śliczna kolekcja
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 10:31   #1662
sandra1892
Zadomowienie

U mnie znow wlaczyl sie odkurzacz, non stop bym cos jadla
Ide sobie zrobic buleczke z maselkiem i dzemem truskawkowym i do tego gorace kakao
Stary 2011-09-27, 10:35   #1663
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
19mala83, MMONIKA już pytałam o to, czy ciuszki do zwrotu i powiedziała, że jak ona będzie miała drugie dziecko, to jej oddam i nie będzie problemu, bo przecież takie dziecko to krótko chodzi w ubrankach, bo zaraz wyrasta. Ale przecież z tego powodu kupuje się ich mniej i ciągle pierze, co też je niszczy... Powiem po prostu, że dostałam ubranka po siostrze i raczej od niej nie wezmę, bo nie chcę potem problemów.
A z tym pożyczeniem używanej pralki, którą potem trzeba oddać nową, to już w ogóle niezły pomysł Dziewczyna nie miała co z nią zrobić, to nieźle sobie to wykombinowała
Kupię nowe ciuszki i będzie super, bo będę miała dla drugiego dziecka Jakby co, to widziałam, że chyba od czwartku w Realu jest promocja na body za 5 lub 6 zl
No oczywiście u nas nie ma Reala

Cytat:
No w sklepie internetowym to chyba nie powinno pracodwacy przeszkadzać, że jesteś w ciąży? Może akurat sie uda i będzie fajnie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
mam pytanie, tylko proszę nie straszcie tak jak było ze swędzeniem

Czy wam też drętwieją ręce? Mi w nocy bardzo, spać nie mogłam przez to :/ od łokci w dół... i wcale nie spałam na nich, bo czasem tak jest, że jak się przyciska to drętwieją.... Nie wiem od czego to może być i czy to normalne

[...]
super, ale chyba nie ten sam pracodawca co Zosi???
Inutil, z drętwieniem rąk nie pomogę, bo nie wiem
A co do pracodawcy, to faktycznie, lepiej, żeby to nie był ten sam

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
U mnie znow wlaczyl sie odkurzacz, non stop bym cos jadla
Ide sobie zrobic buleczke z maselkiem i dzemem truskawkowym i do tego gorace kakao
Sandra, ja mam od wczoraj to samo - tylko bym jadła

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:35   #1664
agacia_cz
Zadomowienie

zobaczymy jutro do niego podjadę z tym że praca ma być tam na miejscu podejrzewam że pakowanie i wysyłka też będzie należeć do mnie ;/
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:43   #1665
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

No w sklepie internetowym to chyba nie powinno pracodwacy przeszkadzać, że jesteś w ciąży? Może akurat sie uda i będzie fajnie
Mojemu to przeszkadzało i to bardzo. Ale tylko dlatego, ze po stażu musiał mnie zatrudnić , a ja w każdej chwili mogłam iść na zwolnienie na cały czas ciąży, a on bedzie i tak i tak musiał płacić do ZUS-u składki nie majac tak praktycznie pracownika , to mu nie odpowiadało
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 10:57   #1666
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu to przeszkadzało i to bardzo. Ale tylko dlatego, ze po stażu musiał mnie zatrudnić , a ja w każdej chwili mogłam iść na zwolnienie na cały czas ciąży, a on bedzie i tak i tak musiał płacić do ZUS-u składki nie majac tak praktycznie pracownika , to mu nie odpowiadało
Ten Twój pseudo-szef to w ogóle jakiś ewenement na skale światową był .....
Zobaczymy, co powiedzą Agaci - pewnie niewielkie nadzieje, ale może akurat sie uda

Stary 2011-09-27, 11:07   #1667
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość

eliza1984
tez mam taka sokowirowke i w ogole nie uzywam. Lezy w szafce . A jak tam mozna ziemniaki ze trzec na placki??
moja mam mówiła ,ze ona tak robi bo tez ma.Bierze ten miaższ co zostaj,oczyszcza z tych dużych kawłków i wlewa trochę tego soku ze skrobią i ma już starte ziemniaczki

Zjadłam płatki z mlekiem na sniadanie i oczywiście wszystko zwróciłam i teraz cały czas mi niedobrze .Chyba dziś mam ten zdychający dzień,a miałam tyle planów na dziś ,jechać na bazarek po warzywa, zrobić zapiekankę ziemniaczana i odwiedzic koleżanke bo się umówiłyśmy Idę się położyć i muszę wziąć miskę bo rano sie nie wyrobiłam do kibelka
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:42   #1668
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cześć Mamuśki dzwoniłam dziś do ikei okazało sie ze oni mają takie plastikowe nasadki z tymi sprężynkami (bo one czasami pękają więc jakoś trzeba wymienić) więc dzisiaj jadę do rodziców wieczorkiem bo na jutro mam wizytę u dentystki i po dentystce jadę zobaczyc do ikei wezme jeden szczebelek i pan powiedział że postarają sie dobrać do niego nakładkę, tylko ze szczebelek będzie musiał być troche spiłowany ponieważ jest to od łóżeczka które nie ma wyjmowanych szczebelek więc jest są trochę dłuższe ale znalazłam inna opcję nie ma szczebelek ale za to są nakładki
TŻ będzie mi robić z szafy przewijak strasznie się ciesze będe mieć naprawdę superowy jakiego nikt nie ma i nie będzie mieć tak naprawdę wystarczy odkręcić drzwiczki i w tym miejscu przykręcić blat powyżej jest półka na ktorej będą stać wszystkie kosmetyki itp jeszcze wyżej jest szafka z drzwiczkami gdzie będe trzymać kocyki pościele itp a niżej pod blatem do przewijania jets szuflada gdzie będe mieć pieluchy juz mam wszystko obmyślone tylko przemaluje sobie sama na jakiś inny kolorek bo szafka jest szaro czarna co mi się nie podoba, niewiem tylko na jaki kolor się zdecydować bo nadal myślę nad łózeczkiem bardzo mi się marzyło takie lawendowe al enie wiem czy nie będzie za mdło jak szafkę też na lawendowo pacne może jakiś inny kolorek np zielony?? chciałam niebieski też ale pościel będzie niebieska to już za dużo tego niebieskiego będzie, biały odpada coś wymyślę tylko teraz z moim niezdecydowaniem to koszmar a mam poradnik o ciązy gdzie pisze że w tych mc kobiety są bardzo niezdecydowane natomiast w 8-9 nie mają już z tym problemu są zdecydowane w 100% wiedzą co chcą itp więc moze poczekam do tego 8-9 hehehe aż będe bardziej zdecydowana
Stary 2011-09-27, 12:10   #1669
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4
Konto usunięte

Czeeeść, chyba poczułam pierwsze ruchy. Nie jestem pewna...siedziałam sobie przed chwileczką i nagle tak jakby mnie coś wypychało u dołu brzucha, dotknęłam to miejsce i poczułam takie twardsze uwypuklenie Ciekawe czy to dzidzia moja? Jutro zaczynam 19 tydzień.
Eliza1984 oj ja też się dziś umęczyłam w wymiotami, wszyscy mi mówią, że to dziwne , że jeszcze je mam, bo już minęły trzy miesiące...no cóż...
Inutil ja czytałam, że drętwienie rąk i nóg to normalne w tym okresie ciąży...mi tak prawa noga drętwieje i boli...

Edytowane przez b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4
Czas edycji: 2011-09-27 o 12:15
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 12:43   #1670
Haniula
Zakorzenienie

Monika super ze da sie zrobic łozeczko tak jak chcesz

nasza Lenka ma lawendowe ściany własnie tż maluje drugą warstwe a ja sie nie moge napatrzeć

W ogole jestem happy bo wlasnie mama przyniosła mi nowe łupy z lumpika i tak jak wczoraj pisałam ze nie mam kombinezonu na zime, tak dziś już mam pare innych perełek, ale to potem zrobie fotke i sie pochwalę a co!
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 12:45   #1671
*Agatek*
Zakorzenienie

wstałam o 13! chyba bezsennosc narazie przeszła oby

A ja Waszych zakupów nie oglądam, bo mi się nie chcee

Nie wiem czy pisalam, ale ponoc mysz w domu zdechla, a Filip wyniuchał zwłoki

19mala83
- o jaa, lipton coś za cos a co do zapiekanki za duzo ziemniaków zrobilam, każdy miał pełen talerz i jeszcze zostało

agawoo fajna masz ta pracę, że se na kompa możesz włazic

renata 25 tydz ja w niedzielę tyle będę miała
Cytat:
Jak liczycie swoje tygodnie ? Wg tego co USG pokazuje czy od pierwszego dnia miesiaczki ?
tak jak na 2-3 wizycie obliczył datę porodu u mnie 15.01, choc z racji tego, że malec jest za mały to na tydzien później, ale trzymam się 15.01
Cytat:
Skoro lekarz nie zabronił, to ok Ja bym się bała, bo mam tendencję do spadania z roweru w najmniej oczekiwanym momencie
to co Ty robisz na tym rowerze kobito???
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;29652747]Czeeeść, chyba poczułam pierwsze ruchy. Nie jestem pewna...siedziałam sobie przed chwileczką i nagle tak jakby mnie coś wypychało u dołu brzucha, dotknęłam to miejsce i poczułam takie twardsze uwypuklenie Ciekawe czy to dzidzia moja? Jutro zaczynam 19 tydzień.
[/QUOTE]
ja myślę, że tak, bo to juz 'czas' ja poczułam w 17 tyg i widoczne to było

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 12:52   #1672
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
wstałam o 13! chyba bezsennosc narazie przeszła oby

A ja Waszych zakupów nie oglądam, bo mi się nie chcee

Nie wiem czy pisalam, ale ponoc mysz w domu zdechla, a Filip wyniuchał zwłoki

19mala83
- o jaa, lipton coś za cos a co do zapiekanki za duzo ziemniaków zrobilam, każdy miał pełen talerz i jeszcze zostało

renata 25 tydz ja w niedzielę tyle będę miała

tak jak na 2-3 wizycie obliczył datę porodu u mnie 15.01, choc z racji tego, że malec jest za mały to na tydzien później, ale trzymam się 15.01

to co Ty robisz na tym rowerze kobito???

ja myślę, że tak, bo to juz 'czas' ja poczułam w 17 tyg i widoczne to było
napewno to juz "to". Ja poczułam również ok. 17 tyg. Dziś w 22 są kopniaczki znaczne i częstsze...
Stary 2011-09-27, 12:54   #1673
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
napewno to juz "to". Ja poczułam również ok. 17 tyg. Dziś w 22 są kopniaczki znaczne i częstsze...
a widzisz jak brzuch faluje?? ja zwykłe 'pykanie' już wcześniej czułam bo w 14-15 tyg, a widoczne równo z 17 tyg

Stary 2011-09-27, 13:02   #1674
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
a widzisz jak brzuch faluje?? ja zwykłe 'pykanie' już wcześniej czułam bo w 14-15 tyg, a widoczne równo z 17 tyg

Agatku już widzę... Moja Michalinka ponoć jest spora, waży 450 g. Widzę jak faluje brzuch a jak po pęcherzu dostane serie to os razu musze do wc na siku najbardziej aktywna jest ok 22-23

Ahh i jeszcze jak sie najem.
Stary 2011-09-27, 13:04   #1675
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatku już widzę... Moja Michalinka ponoć jest spora, waży 450 g. Widzę jak faluje brzuch a jak po pęcherzu dostane serie to os razu musze do wc na siku najbardziej aktywna jest ok 22-23
o taak z pęcherzem akcje są mi dobrze znane przez mojego zajączka
u nmnie też wieczorem najbardziej, ale w ciągu dnia to z 4-5 razy czuję - przemeblowanie czasem chyba robi

Stary 2011-09-27, 13:05   #1676
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
moja mam mówiła ,ze ona tak robi bo tez ma.Bierze ten miaższ co zostaj,oczyszcza z tych dużych kawłków i wlewa trochę tego soku ze skrobią i ma już starte ziemniaczki

Zjadłam płatki z mlekiem na sniadanie i oczywiście wszystko zwróciłam i teraz cały czas mi niedobrze .Chyba dziś mam ten zdychający dzień,a miałam tyle planów na dziś ,jechać na bazarek po warzywa, zrobić zapiekankę ziemniaczana i odwiedzic koleżanke bo się umówiłyśmy Idę się położyć i muszę wziąć miskę bo rano sie nie wyrobiłam do kibelka
Eliza, aż tak? Przykro mi, że tak sie musisz męczyć

Cytat:

[...] to co Ty robisz na tym rowerze kobito???
No Agatek, no jak szefa nie ma to nawet nie narzekam

A na rowerze jeżdżę oczywiście, tylko czasem wypadki mi się zdarzają (przestałam jeździć na miesiąc przed ślubem, bo jak spadłam z rowera i obdarłam całe ramię to sie przestraszyłam, że następnym razem obedrę sobie nos i nie zdąży mi sie zagoić do ślubu) Ramie na szczęście jako tako zdążyło, a przynajmniej nie było wielkiego strupa Dodam, że 3 miesiące przed moim weselem, a 2 tygodnie przed weselem koleżanki utłukłam sobie nogę, tak, że na Izbie przyjęć i rentgenie wylądowałam

Stary 2011-09-27, 13:06   #1677
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
o taak z pęcherzem akcje są mi dobrze znane przez mojego zajączka
u nmnie też wieczorem najbardziej, ale w ciągu dnia to z 4-5 razy czuję - przemeblowanie czasem chyba robi

ha ha ha... dla zajączka
Stary 2011-09-27, 13:09   #1678
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
A na rowerze jeżdżę oczywiście, tylko czasem wypadki mi się zdarzają (przestałam jeździć na miesiąc przed ślubem, bo jak spadłam z rowera i obdarłam całe ramię to sie przestraszyłam, że następnym razem obedrę sobie nos i nie zdąży mi sie zagoić do ślubu) Ramie na szczęście jako tako zdążyło, a przynajmniej nie było wielkiego strupa Dodam, że 3 miesiące przed moim weselem, a 2 tygodnie przed weselem koleżanki utłukłam sobie nogę, tak, że na Izbie przyjęć i rentgenie wylądowałam
oo jaaaaa dobra jesteś!
Cytat:
ha ha ha... dla zajączka

Stary 2011-09-27, 13:12   #1679
MMONIKA9
Wtajemniczenie

u mnie wczoraj wieczorem Michał/Julian tak wariował ze cąły brzuch mi podskakiwał i falował niesamowity widok
z pęcherzem też mam teraz większe problemy najgorzej jak mały sie położy jakoś tak ze na niego naciska to non stop biegam do wc
a ja w czwartek zaczynam 28 tydzień i od teraz chyba będe musiała już notować ile razy mały w ciągu dnia się rusza gdzieś o tym czytałam ze od tego tygodnia to się zapisuje
Stary 2011-09-27, 13:13   #1680
pearpearl
Wtajemniczenie

Wita Was, Dziewczynki, zdechlak Pearl.
Katar nie chce przejsc, glowa boli, a dzisiaj zwrocilam takie dobre sniadanie przygotowane przez tzta. Leze w lozku i probuje nie myslec o tym, ze zaraz glowa mi peknie.Nadrobilam Was,ale nie mam sily cytowac...

Kasik, Zuzia, dziekuje za pomysly na wolowinke. Na razie jednak chyba tz je wyprobuje, bo ja nie mam sily pichcic :/

Kasik, i jak Ci sie podobal pierwszy odcinek Dextera?

Aga, jaka Ty masz sliczna corcie! Dumna mozesz chodzic jak paw!
A te ubrania i inne skarby...wow...zazdroszcz e. Dlaczego u nas nie ma czegos takiego???

Agatku, dla Filipka za wyniuchanie myszy. No i cale szczescie - bedziesz mogla spac spokojnie

Agawoo - nasza bicyklistka

Ogladalam chwile wozki,ale naprawde chwile, bo tylko na tyle mialam sile. Nie bylo Jedo, ale spodobal mi sie bardzo Navington... Bylam pewna,ze maxi cosi nie pasuja do nich, ale ktoras z dziewczat napisala tu, ze jednak tak, wiec byc moze zmienie swojego lidera. Wozek wyglada przepieknie, ma duza gondole, jest dosc lekki i slyszalam duzo dobrych opinii o nim.

Wanienke chyba kupie profilowana, chociaz spodobaly mi sie wczoraj stojaczki pielegnacyjne - z poleczkami na kosmetyki, z przewijakiem i wanienka w jednym. Wydaje sie byc super sprawa, tylko nie wiem,czy nie szkoda troche kasy. Patrzylam na lozeczka turystyczne, to najbardziej porzadnie i stabilnie wypada coneco. Inne byly jakies takie chwiejne i chyba szkoda byloby mi trzymac w nich dzidzie na stale. Jednak te moje obserwacje to takie po lebkach i wiadomo, nie wszystko co chcialam zobaczyc bylo, wiec jeszcze sie nie zniechecam.

Zdechlak sciska i zyczy milego dnia, a Nietoperek albo sie dolacza, albo kaze juz wylaczyc kompa, bo wierzga jak najety.

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-09-27 o 13:18
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości