|
|
#2821 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Wyczuwam dwuznaczny podtekst erotyczny
![]() Cytat:
Cytat:
Od brudnej roboty sąd ma swoich ludzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
To po co taki wyczuwasz?
To jest jednoznaczny podtekst erotyczny Cytat:
Ale to wiesz takie targowisku całodobowe - o jak sklep 24 h
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2823 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co zo zawieszek kajblowych to ja mam inne rozwiazanie-olac koszyszki i zainwestowac w takie przyklejane przeżroczyste odswierzajace gluty-fajnie wyglada i do kazdego kajbla pasuje
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem co to...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2825 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pytanie medyczne mam-
co jest dobre bez recepty na zapalenie spojówek? kiedys mialam hyabak i opatanol, oba dobrze działały, ale oba na recepte, moze jest cos podobnego bez recepty? ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- wygląda jakby ktos wycisnąć niebieskapaste do zembuf do kajbla i w sumie nei wiem gdzie sie to kupuje widzialam tylko w kilku kajblach
|
|
#2826 | ||
|
BAN stały
|
Zastanawiałem się, czy napisać dwu-, czy jednoznaczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2827 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. powiedział wprost, że by chętnie przeleciał Jakby był wolny i takie tam - czeba uważać.3. skoro nalegasz
|
|
|
|
|
#2828 |
|
grozi wypollizowaniem
|
doczytalam ze gluta sie nie nakleja ino napierduje
|
|
#2829 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w Menedżera zadań wchodziłam, żadnych innych użytkowników nie znalazłam.. ale popatrzę jeszcze raz - ma być przy wyłączonych programach ale podłączonym internecie? ad edit: uff, bo to pierwszy raz tak było i mną trochę wstrząchło ![]() białe frezje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wszystko myję we wannie, kuwetę kocią, kosz na śmieci.. myję gąbką i domestosem, spłukuję prysznicem gorącą wodą i tyla, wanny potem nie sterylizuję, wychodzę z założenia że klamka w pracowym kiblu, pracowy telefon albo poręcze w metrze są większym siedliskiem zarazków niż wymyty domestosem kosz na śmieci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#2830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez recepty to chyba nic nie kupisz Cytat:
No ale jak się to nazywa dokładnie, dajcie jakiego linka A może to miałam, a nie wiem, że to to ![]() Cytat:
Zademonstruj ![]() W ogóle, kciałam odpowiedzieć na posta Polly i zadzwonił tż i mnie zagadał tak, że po skończonej rozmowie zaczęłam poprawiać literówki w poście Polly, bo myślałam, że ja to napisałam Się w porę skapnęłam - ale już słowo "doczytalam" było poprawione Idę przedłużać umowę w Playu i lepiej dla nich, żeby nic nie było małym druczkiem bo ![]()
|||
|
|
|
#2831 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Zapomniałam Wam napisać co mi się śniło parę dni temu, w piątek, pamiętam dwie scenki: pierwsza: siedzę sobie wygodnie, gołe nogi mam wyciągnięte przed siebie, mam świadomość że jestem żoną Witkacego i że to nie są wcale moje nogi tylko jego, nogi są pokryte białymi piórkami a ja wyskubuję te piórka druga: siedzę sobie w mieszkaniu rodziców, w swoim pokoju naprzeciwko okna i czytam, nagle za oknem pojawia się facet, złoczyńca, robi dziurę w szybie i chce wejść do środka, ja wstaję przerażona, przychodzi moja mama, podchodzi zdecydowanym krokiem do okna, wyciąga rękę i zaczyna odwiązywać zabezpieczenie którym przymocowana jest drabina na której stoi złoczyńca, on widząc to mówi "Mam rewolwer" i go zaczyna szukać, wyciąga i celuje w nas, w tym momencie mama odpycha drabinę i złoczyńca spada z wysokości X piętra
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2832 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ooo..to cos jak podroże poza ciałem
|
|
|
#2833 | |||||
|
Zakorzenienie
|
w sumie fakt
![]() Cytat:
Cytat:
nie zrozumiałam koneksji ale faktycznie świat mały ![]() Cytat:
Cytat:
tzn nie wiem jak to się nazywa i gdzie się to kupuje ale moja mama tego używa już dłuższy czas, wiec wnioskuję ze się sprawdza Cytat:
nieźle, a ja myślałam ze to ja miewam dziwne sny
|
|||||
|
|
|
#2834 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gluty do klopa:
http://www.youtube.com/watch?v=cWZoeFiNsy0
|
|
#2835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(ale nie można ich stosować u dzieci bez konsultacji z lekarzem )
|
|
|
|
|
#2836 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Starazolin mam-ale jakos nie działa mam wrazenie ze wręcz pogarsza sprawe ,i szczypie po wkropleniu-nie wiem czy tak ma byc bakteryjnego raczej nie jest, po prostu bolą mnie gały i mam uczucie piasku...i to juz od dawna z przerwami
|
|
|
#2837 | |
|
BAN stały
|
Już pisać miałem, że takom szczykafkom, aleś zapodała edukacyjnego linka
![]() Nie, to nie, łaski bez, pfff! ![]() Cytat:
Nie martw się, ktoś uczynny Ci przeczyta, jak ładnie poprosisz Nogi rzondzom --- Idę poczynić racuchy z jabłkami ![]() Tóste, suodkje i kaloryczne
|
|
|
|
|
#2838 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to mialam dzis rezonans -czułam sie jakby mnie kosmici uprowadzili
![]()
|
|
#2839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ooo to muszę teraz tego poszukać we sklepach ![]() Cytat:
Ale Ty nie jesteś tym vesenkowym oczologiem? ![]() Prawie bez problemów przedłużyłam umowę (Pan miał mały problem ze zmianą mojego adresu zam. ale udało się ).W ogóle słuchajta chciałam się podzielić z Wami czymś Wczoraj pomalowałam paznokcie lakierem za .. 2,40 zł (słownie dwazłoteczterdzieścigrosz y i nic mi do dziś nie odprysło ![]() I chcę powiedzieć, że to już nie pierwsze moje użycie tych lakierów (bez utwardzaczy, wzmacniaczy i innych) i upewniam się, że one są naprawdę dobre
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 17:06 |
|||
|
|
|
#2840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie jestem oczologiem ani wogle dochtorem , jam jest ten drugi co się z nim każą konsultować
Edytowane przez trigonella Czas edycji: 2011-09-27 o 17:08 |
|
|
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem, bo ja już temu Panu miałam pomóc te moje dane zmienić w tym jego kompie, jak se nie radził chociaż nie jadłam chyba nigdy To to samo co placki z jabłkami? My to racuchy tylko w Wigilię jemy i to bez jabłek ![]() O właśnie niedługo Wigilia I z czego Ty się cieszysz fogle? Cytat:
![]() Słucham tego : http://www.youtube.com/watch?v=0NTjR6ciKF4 ale fajne takie smęcenie, no ![]() A i pokazuję mężu memu co musimy kupić do kajbla, a ten mi mówi, a widziałem to Pytam a gdzie , bo chcę kupić ![]() O macie (choć tu i tak nie ma wszystkich kolorów jeszcze, bo super ciemnego fioletu, który mam nie widzę :http://www.goldenrose.sklep.pl/golde...ose-p-241.html
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 17:44 |
||
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kogo byśmy jeszcze tu potrzebowali? ![]() O może ginekologa A i fajna liczba postów
|
|
|
|
#2843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2844 | |||
|
Zakorzenienie
|
smacznego
ja nie lubieu na szczęście ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
hmmm... właściwie to taka specjalizacja byłaby bardzo pomocna w mojej pracy zawodowej
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbować możesz
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
a dzie takie cudo się kupuje?
|
|
|
|
#2849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo dopsz.... nie znikaj nam tylko bo bedziesz na bieżąco w barze potrzebna ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- największe barowe pleciugi tadam : Gryx, Rejcz Flo Spoo Winterka a na czele, o dziwo.... mua ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- i mdli mnie coś....
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
W piekarni albo księgarni
![]() Widzę teziaka na dole, którego podobno nikt tu nie lubi Tak teziaku?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

Tak Ci powiedział, że by se z nią chętnie no tego tam i tu
Czy tylko wystarczy mu, żeby go potrzymała 

Ja nie wiem co to...

,i szczypie po wkropleniu-nie wiem czy tak ma byc 
ale fajne takie smęcenie, no