|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę ją kiedyś nagrać. Czy któraś z was zajmowała się pisaniem tekstów na zamówienie (krótkich artykułów) Nie wiecie, jak cenowo to wygląda? Bo mam ofertę pracy i mam przedstawić warunki
|
|
|
#3542 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wagi Cytat:
a co tam dbrego jadłaś na urodzinach teściowej??? ![]() Cytat:
dla Antosia pewnie już nie długo Bluberry ja rajtuzki dla Matiego mam ale jeszcze nie używaliśmy ![]() piosenki twojego tż położyły mnie na łopatki
|
|
#3543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maciuś już też umyty, poszedł już spać (hehe ale nie robi mi takich numerów )zosiaaa ![]() a i mój tż pojechał wysłać kupon na totolotka bo ja moje drogie panie wygrywam dzisiaj 50 milionów
Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-09-27 o 20:00 |
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
zosiaaa Co jadlam? Az sie glupio przyznac
Frytki, biszkopt z kremem i szarlotke wiem, wiem....bardzo zdrowo....dieta mamy karmiacej, az mi wstyd ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- night25 Moja artystka jeszcze urzeduje w najlepsze. Jak zwykle padnie kolo 22
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sebek jest zagrożony spadkiem na 8 pozycję a jego wyścig do szóstej zwolnił, ktoś nie głosuje a czemu to????? Proszę się zmobilizować drogie Panie, nie zazdrościmy tylko pomagamy
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-09-27 o 20:10 |
|
|
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jutro, kuponiki już czekają ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
bo mi umknął
|
||
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
Jak kupowałam kupon z lotto (za namową męża) to stała za mną babka i pyta a co kumulacja jest
ja: tak ale ja wygram tę kasę więc niech Pani już nie kupuje ona: to wezmę jeden ![]() Andziot przyznałaś się więc biczowania nie będzie dla wszystkich chętnych link : http://link baby.pl/konkursy/zdjeciowe/najsmieszniejsza-mina-swiata/przegladaj/zdjecie-zgloszone-na-konkurs-linkbaby-pl-1277/sort:rating/ trzeba usunąć spację po słowie link
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-09-27 o 20:18 |
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wróci, to się go spytam, ile brał i Ci napiszę ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- andziot: linkbaby .pl/konkursy/zdjeciowe/najsmieszniejsza-mina-swiata/przegladaj/zdjecie-zgloszone-na-konkurs-linkbaby-pl-1277/ ja głosowałam ![]() A lotto to ja moje drogie wygrywam
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-09-27 o 20:20 |
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
http://l inkbaby.pl/konkursy/zdjeciowe/najsmieszniejsza-mina-swiata/przegladaj/zdjecie-zgloszone-na-konkurs-linkbaby-pl-1277
do Sebusia (tylko ta spacje trzeba usunac) |
|
|
|
#3550 |
|
Rozeznanie
|
andziot losowanie jest dzisiaj
kurde dużo Was do podziału Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-09-27 o 20:25 |
|
|
|
#3551 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Gabi Cytat:
za szczepienie blueberry_11 oj na grzybu to ja bardzo chętnie, masz bardzo pomysłowego Tżta ![]() my po szczepieniu Michaś troszke popłakał przy drugim w kłuciu ale zaraz mu przeszło, za to później było wycieeeeeee, a teraz już słodko śpi. Niestety tak jak podejrzewałam misiek za mało przybiera i musimy zacząć wprowadzać nowe dania. Przez dwa tyg. przybrał tylko 250dag. I dzisiaj dostał ziemniaczka mina była nietęga wszystko wypluł. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- a i chciałam powiedzieć że ja to bym się zadowoliła 1/10 dzisiejszej wygranej w totka, już mam dokładnie zaplanowane co ja bym z tą kasą zrobiła
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za komentarze w albumie jesteście boskie ![]() ![]() andziot u nas jest dokłądnie tak samo jesli chodzi o wieczorne kąpanie ![]() delicadeza ![]() kochane mogę z pełną świadomością stwierdzić, że moje dzieciątko najukochańsze i najwspanialsze polubiło wózek dzisiaj nawet sam zasnął, bez pomocy smokiem i bujaniem idziemy sobie z małżem gadamy aj patrzę w wózio a pyzol śpi powiem wam jeszcze coś ![]() dziś wieczorem zasnął jak go tylko i wyłącznie pomiziałm po policzku ![]() żadnego noszenia, smoka, śpiewania...kilka miżnięć i pyzol śpi mam ochotę na brzoskwinie
|
#3554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zastanawiam się, czy w pażdziernikwoym konkursie pyzolka nie wystawić ![]() ale czy byście głosowały ?
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeszcze jedno pytanie co to jest bocianek? no i jeszcze jedno -(mięso wołowe,polędwiczki,cielęc ina) gotowane na parze,pieczone,duszone,kl opsy +warzywa z oliwą) jak mam to rozumieć?? z tego mięsa mam klopsy zrobić czy mogę sobie mięso po prostu wybrać ?? .....Atiz przepraszam za te pytania,ale wole się upewnić i bardzo dziękuję Tobie i mamieoptymistce
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wygram to się mogę z Wami podzielić, bo nie wiem co z taką kasą będę robić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz się odrobiłam z papierzyskami Wszystkim solenizantom, sto lat, zdrówka i pociechy z rodziców ![]() Dziecko śpi od godziny. Nasz plan dnia działa Jutro poza deserkiem chciałabym spróbować podać ( pierwszy raz ) trochę zupki ze słoiczka, ale nie wiem jeszcze kiedy. Pewnie za pierwszym razem entuzjazmu nie będzie i będę musiała dopoić mlekiem.Od wczoraj boli mnie brzuch, jak na @. Ciekawe, kiedy przylezie.... |
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
EJ, a wiecie, że ja bym nie chciała takiej kasy wygrać... Chyba że porozdawać... Bałabym się ze sfiksuję.
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam ryk
moje dziecko nie potrafi samo wysiedzieć wieczorem nawet minutę i jak robiłam mleko to była mała histeria. Z tego wszystkiego zjadł tylko 90 ml i usnął a ja nijak nie mogłam go dobudzić. Już widzę ile pośpi Bluberry, u mnie przetrzymywanie się nie sprawdza Rajtuzki kupiła teściowa i myślałam, że nie będę używać ale się myliłam. Fajnie się sprawdzają Antropia, super! fajnie tak spacerkować ze śpiącym dzieckiem
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
antropia Dla Piotrusia za polubienie wozka
Wystawiaj go w konkursie
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Część poinwestowała... ![]() A część zostawiła ![]() Dom bym nam kupiła ![]() Tż brał 20zł za 1000 znaków, ale w końcu uznali, ze to za drogo...
|
|
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze ja tam myślałam, że 5 zł za 1500 znaków... No nie wiem.
|
|
#3563 |
|
Wtajemniczenie
|
andziot
kochana ja kuponu nie wysłałam bo nikt mi cynka nie zapodał, że dzisiaj miliony rozdają ![]() ale ja wygrasz to odpal mi ze 40 tys. żebym mogła kredyt na mieszkanie wziąć
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do spania, więc dobrej nocki dziewczyny
Jakby która wygrała to dajcie cynk i zrobimy najazd
|
#3565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dlatego nie gram
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja usiekam spać, dobranoc
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko kochane zero negatywnych reakcji poszczepiennych
Slodkie, kochane, zadowolone, marudne gdy glodny czyli jak zwykle Odwiedzila mnie kumpela, ktora jutro leci do Meksku do tego samego hotelu co my bylismy... ech jak zazdroszcze... slonce, plaza i totalny relax A propos slonca to do Anglii zawitalo lato!!! Pieknie i goraco dzisiaj ![]() Matall nie wiem kiedy ten iPhone ma wejsc do sprzedazy, ale zanim bedzie za darmo w abonamencie to pewnie troche tez minie... wtedy ewentualnie moglabym sie skusic ![]() Spice udalo mi sie, ale przy koncowych brzuszkach mialam chwile odpoczynku i nie udalo mi sie wytrzymac minuty w koncowej pozycji. Reszta spoko, ale niezle wymecza Moj najgorszy problem, ze szybko mi sie nudzi i wolalabym takich 100 fajnych filmikow by codziennie robic cos innego, a nie caly czas ten sam fitnes uprawiac ![]() W ogole dzis widzialam jej foty [Mel B] w angielskiej gazecie w przychodni w sukni slubnej i zaawansowanej ciazy. Tez troszku przybrala, ale wygladala super!Gosiek ojjj... ziemniak u nas tez szalu nie zrobil. Byl nawet odruch wymiotny. Bardziej smakuje mu ziemniaczek z marchewka lub szpinaczkiem mamaoptymistka glosuje codziennie na Sebka oczywiscie chociaz przyznaje sie szczerze, ze raz mi sie nie udalo Ale to byl tylko raz i obiecuje, ze to sie nigdy nie powtorzy ![]() Blueberry mysle, ze tez kupie jakies 'meskie' rajstopki dla Antolka Jesli takie dostane, bo tu w Anglii jakos sie nie spotkalam z rajtuzkami dla chlopczyka
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
no brawo
jestem w szoku ale Sebek poszedł jak torpeda
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zegnam i chcialam tylko podziekowac za komentarze w albumie
![]() mala spi a ja sie klade zaraz bo jeszcze ukladam resztke poprasowanych ciuszkow ![]() caluski cukiereczki ciasteczka
|
|
|
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
Paulizia super, że po szczepieniu okej
![]() Weredka, Matall pewnie nie o to chodzi.. ale jak pisałam doktorat to musiałam publikować swoje teksty.. wysyłałam tylko do tych gazet, które płacą za artykuły i średnio 200 zł otrzymywałam ![]() MoniaK za dzisiejszą noc.. może jednak nie będzie tak źle!Antropia super, że Piotruś od nowa lubi wózek! Mój Misio zwykle kapany jest o 19:20, czyli po Faktach śpi już przed 20:00.. na szczęście nie muszę go nigdy usypiać.. jakoś sam potrafi sobie usnąć.. za to w dzień samodzielne zaśnięcie graniczy z cudem, a wręcz jest niewykonalne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

,a na poczekalini była pani z dzieckiem 5 miesięcznym i była mniejsza od Ali
....Szczepionkę zniosła płaczliwie wręcz się aż zanosiła,a mi sie płakać na jej widok zachciało
....Ale jakoś dałyśmy radę
wagi 

Kochana

), Gaba idąc spać jest baaardzo zmęczona, trze oczy i ma wku.rwa zmęczeniowego, więc położenie jej później wiązałoby się po prostu z wprowadzeniem kolejnej drzemki, żeby dotrwała do kąpieli, a to się mija z celem jak dla mnie ... 

moje dziecko nie potrafi samo wysiedzieć wieczorem nawet minutę i jak robiłam mleko to była mała histeria. Z tego wszystkiego zjadł tylko 90 ml i usnął a ja nijak nie mogłam go dobudzić. Już widzę ile pośpi
Rajtuzki kupiła teściowa i myślałam, że nie będę używać ale się myliłam. Fajnie się sprawdzają
za dzisiejszą noc.. może jednak nie będzie tak źle!