|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Dokładnie
Ale niech ją tylko otworzą to będę pierwsza co wykupi obiady |
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a dlaczego wszystkie zamykają??
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
![]() sprobuje was troszke ponadrabiac ale kurczakos ostatnio w ogole nie mam czasu na wizaz w pracy sajgon, w domu sajgon... masakra ![]() z nowosci to wczoraj przywiezli nam blache na dach a dzis zamowilam okna - beda Ms za rada kolanki biale ze szprosami...cudne ale to za jakies 5 tygodni dopiero na razie montujemy dach ![]() laseczki a drzwi zewnetrzne z jakiej firmy macie? bo ja szukam i szukam ale na nic nie moge sie zdecydowac...ehhh... wiecie co... moja szwagierka dzisiaj przeszla sama siebie...wyobrazcie sobie ze czekala na mnie do 18 bez obiadu bo nie wie jak ugotowac makaron na spagetti... normalnie myslalam ze padne... pierwszy raz jej w sumie wygarnelam ze przeszla sama siebie i jak w wieku 36 lat moze nie umiec ugotowac makaronu i ze ja wracam styrana z pracy, jeszcze po drodze na zakupach bylam i bede jej obiad gotowac starej krowie... zagotowalo sie we mnie normalnie... ale ona na to nic...zaczela sie smiac i powiedziala ze w sumie to nie byla glodna i ze sie nauczy... no a na domiar zlego to w kuchni sajgon jak nie wiem... poprostu nie wyrabiam z ta panna, codzien truje dupe tztowi ze nigdy w zyciu sie nie zgodze by z nami kiedys zamieszkala i nie moge sie doczekac az wreszie sie wyprowadzimy... tz podziela moje zdanie... moim zdaniem to powinni ostro zaczac tresowac ta panne, dla jej wlasnego dobra, bo kiedys umrze z glodu... ale oni udaja ze nie widza i podstawiaja pod nosek bo tak latwiej... poracha... no i tak przyszlam o 18 do domu i dopiero teraz na chwile usiadlam... zaraz przyjda faceci wiec trzeba ich nakarmic i posprzatac i bedzie 21.. myc sie i spac... i tak co dzien.. Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2011-09-27 o 19:28 |
|
|
|
#576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja pierdziu, żeby nie umieć ugotować makaronu A herbatę umie sobie zrobić?Dzidzia uspana, wyprasowałam kolejne dwie "pralki" jej ciuchów i sama nie wiem co teraz robić, męża jeszcze nie ma
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-09-27 o 19:54 |
||
|
|
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
bo jest takie zarządzenie od góry...
patrz http://wpolityce.pl/dzienniki/blog-m...iwego-projektu
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-09-27 o 19:57 |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm... Może o wyższości śmietany w sprayu nad zwykłą kremówką?
|
|
|
|
#580 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie rzecz ujmując, tudzież aczkolwiek (i inne mądre słowa) śmietana w sprayu jest po prostu lepsza
![]()
|
|
|
|
#582 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
herbate umie... tak wiec z pragnienia nie umrze
![]() A w ogole to ostatnio wymyslila ze idzie na kolejne studia i powiedziala tacie ze potrzebuje na bilet miesieczny.... nie moglam sie oprzec by tego nie skomentowac.... tylko to mnie strasznie wkurza ze zawsze ja mam jakies "ale", a inni czytaj tesciu i moj tz maja to gleboko... tzn tz tez sie wkurza i mi mowi ze absolutnie z nami mieszkac nie bedzie i w ogole ale jej nic nie powie... a tesciu to juz w ogole podklada wszystko pod nosek i kompletnie nic nie powie, chociaz tez sie wkurza... az bym mu chciala wygarnac zeby sie wzial za swoja coreczke bo inaczej skonczy kiedys na bruku.... ale na razie nie chce wkraczac na wojenna sciezke bo pomaga nam przy budowie domu... no ale powinien wziac pod uwage ze wiecznie zyl nie bedzie... |
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu widziałaś kiedyś w "Kasi i Tomku" jak Tomek robił pierdzioszki na brzuchu Kasi?? T ja tak robię Lilce i się śmieje
a dzisiaj rano jak marudziła to do niej mówiłam, że "jak się nie uspokoi to mamę zamkną w wariatkowie i zostanie sama z tatą i zginą oboje, ona z głodu a tato trafi tam gdzie mama. Bo przecież tato nie ma takich cycuszków jak mama fajnych, które dają mleczko. I tu się nie ma z czego śmiać..." to tak się cieszyła jak głupia do sera
|
|
#585 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Guciu o SPA napisze jak bede miala wiecej czasu, chyba, ze chcesz pilnie odp!
![]() gratulacje!! słodki Cytat:
zieloniutkoCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moja tez długo zmywa 149min a tabletek z lidla nie miałam uzywam finish qantum lub na krótkie mycie zleu Cytat:
|
|||||
|
|
|
#586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niby z jakiej paki miałaby z wami mieszkać? Żebyś jeszcze we własnym domu za służącą jaśnie pani robiła? ![]() Rosalindo moja Cytat:
|
||
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
bo kiedys tesciu umrze, tesciowa juz nie zyje a ona ma 400 zl czy 500 renty i to wszystko... i nie garnie sie do zadnej roboty, chociaz moglaby... nio i jak zostanie sama to za te 500 zl nie wyzyje... no ale to nie moj problem... skoro nikt nie widzi problemu to po co ja mam widziec...
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#589 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Samba padłam
Co za laska ech...Ana zaraz poczytam. Ale z tego co mi wiadomo to kwestia remontu i mają otwierać. |
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
zabcia
sliczny ogrod magialenka gratulacje, kacperek cudny Cytat:
a nie tarlam tylko scieralam w blenderze dorzucalam cebule, jajo, make ziemniaczana, duzo przypraw i smazylammmmmmmm
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mozna byc tak glupim?to ja wam powiem jak bylam w piatek w pracy na obslugiwaniu i babka mowi zeby zrobila salatke skroilam wszystko a ta mi daje tylko 3 jajja a ja sie pytam czy ma wiecej a ona .. ze niestety nie bo szukala przepisu na necie jak sie jajka gotuje i chyba je wszystkie przegotowala wiec wyrzucila do kosza dziekuje dziekuje ![]() A ja jutro mam wolne
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc z ranka samego
Cytat:
ja wiec trzymam kciuki za szybka wuprowadzke na swoje i uwolnienie sie od niej bo chyba innej rady na nia nie ma-tacy ludzie sa niereformwalni ania20m - super ze szef dobrfzezareagowal na ciaze masz teraz spokojna glowe ! malo jest takich ludzi! magialena - kacperec cudny Ja juz od 6 na nogach,nie do konca wyspana-maly dal dzis popalic w nocy. Zaraz sie zbieramy i jedziemy razem do przedszkola-znow zastepstwo. Nie pisalam wam wczesniej-bylismy u naszej p.fotograf-tej co nam sesje slubna i ciazowa robila - na sesji dla Tomcia z okazji roczku. troche tez rodzinnych fotek na nacykala. Wszystkiego wyszlo 350! po przebraniu jest dopiero 94 i jak fe znow przesegregowac-jest tyle fajnych...gryyy Chce z nich zrobic cos w stylu podziekowan dla gosci na roczek i wywolac troche do albumu. A z jedno chyba takie duuuze zrobie i powiesze jako portret rodzinny
|
|
|
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dziś jednak siedzę w pracy. Kolega jednak mógł dziś przyjechać - nie wiadomo jak inne dni. Powiem Wam, że tak mi sie nie chce łazić do tej pracy. Zostałam pozbawiona swoich obowiązków, robię teraz jakieś uwsteczniające sprawdzanie danych...no tragedia. Dobrze, że mam Was i mogę poplotkować
|
|
#595 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja też mam wolne bo w piątek na ślub jedziemy
|
|
#596 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
rozumiem cię z tą pracą, ja też miałam takie dni że wstać mi się nawet nie chciało tak niektórzy potrafią w pracy być dołujący
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Katunia potem pokażesz foteczki, prawda?
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
agatka tez by mi sie nie chcialo jechac na jakies za du pie i robic takie rzeczy, w dodatku w atmosferze zadnej! no tragedia!
ale chyba lepiej bedzie dla Ciebie jak CIebie zwolnia nawet z powodu 'redukcji etatow' i wtedy najlepiej niech CI dadza wypowiedzenie 3 mce bez swiadczenia pracy - i masz psokojnie za 3 miesiace zaplacone, i wstajesz o ludzkiej godzinie i roznosisz CV - po 3 miesiacach jak nic nie dostaniesz, to idziesz do PUPu po kurownike, i dalej rozsylasz CV jak sie na kurownioce uda CI nzlaesc prace, to jeszcze PUP Ci wyplaci zasilek za to ze sama sobie znalazlas robote ![]() Moze to nie jest glupie wyjscie. A na pewno gdzies blizej domu moglabys sie zahaczyc, juz nie mowie o pracy w zawodzie, tylko nawet jakas tymczasowa prace. |
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
mialam odkurzyc i umyc podlogi! nooo i ruszyc mi sie nie chce!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Ale niech ją tylko otworzą to będę pierwsza co wykupi obiady 

w pracy sajgon, w domu sajgon... masakra
biale ze szprosami...cudne 
Ja pierdziu, żeby nie umieć ugotować makaronu
A herbatę umie sobie zrobić?
Rosalindo moja