|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() 2. ![]() kiedyś tak miałam - chyba z 10 lat temu ostatni raz ale nie na Mazurach niestety ani nie na Warmii
|
|
|
|
|
#2972 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A propos ciemnych ciuchów, chyba się cofam do czasów podstawówki (choć jak dla mnie to raczej studenckich) i ostatnio ciągle popylam ubrana w czarne leginsy i tuniki i w buciorach wojskowych bo właściwie nie mam innych butów na płaskim Potencjalne zmarszczki ukrywam pod ciemnymi okularami. Czy to nie żałosne w moim wieku...?
|
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak służba zdrowia wymaga reformy i tak, więc wiesz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2974 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ide spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Robale kochają dryndusy- tego jestem pewna
![]() Cytat:
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żałosne byłoby gdyby ktoś sugerował że nie powinnyśmy się tak ubierać w pewnym wieku bo aj chyba w podobnym - co my mamy teraz naszać ? sugerujesz że co że już tylko Max Mara tudzież Gary Webber ? Vintydż wiecznie żywe i jak się nie boisz nagabywania nastolatków to w drogę |
|
|
|
|
#2978 |
|
Nindżopesz
|
Tzn. nie ukrywanie zmarszczek jest żałosne tylko mój podstawówkowy autfit
|
|
|
|
#2979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() przebiram pintkami z niecierpliwości tzn czekam... cierpliwie... tzn ... nie wiem.... no czekam... Cytat:
Cytat:
|
|
#2980 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kurde... chyba zara wkleje fote w Tró i ocenicie czy aby nie wyglądam już jak dzidzia piernik. |
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest Szymon , ale se tak zdrabniam na wszystkie możliwe sposoby, no i reaguje na Sajmona poza tym jestem fanką kota Simona , znacie![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
o wg mnie Stenka w reklamie wedla wygląda jak dzidzia piernik
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
dobrej
![]() Cytat:
ad Stenka |
|
|
|
|
#2985 |
|
Nindżopesz
|
Poszło ale takie nieostre, że i tak nic nie widać. Ogólnie mi się wydaje, że spoko ale może wg ludzi niekoniecznie?
|
|
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
już polowam za następnorocznym kalendarzem bo w tamtym roku na początku grudnia w empki wyczeszczali oczy w zdumieniu jak pytałam.. szybko im wyszedł Simon z kotem ![]() _______ zajmuję się pierdołami , odłączam myślenie bo mam znowu cienszko .... tak jakoś....
|
|
#2987 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i Wallis jesczze ![]() ja bym sie w sumie mogła letko porzondniej ubierac, ale jedyna marka spełniajonca moje polliastyczne wymogi jest dla mnie za droga , wiec nic ino dzinsy i tiszerty mi pozostajo
|
|
|
#2988 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja se tak myślę ze chyba bym wolała jednak nie wiedzieć ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to se pogadałam... kukurydzę będę jeść zaraz, dobra pora na kukurydzę? pewnie nie
|
||||||
|
|
|
#2989 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ludzie som be - wiesz, ludzie noszą balerinki, aladynki, marchewy i ogólnie kasie tusk albo tłuszcz
|
|
|
|
|
#2990 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do dzidzi piernik-mialam taką polonistke w LO-miala babka z 60 lat i na tyleż wygladała a ubierała np różową sukienke w białe kropki z koronkowym kołnierzykiem i bufkami
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2992 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak wyglonda noszenie kasi tusk?
|
|
#2993 |
|
Nindżopesz
|
Fatalna, wiesz jaki ma indeks glikemiczny?
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Red wyglądasz zaiebiaszczo jak zawsze - grejt
młodociana matka to fakt ale to już Twoja młoda uroda fejsowa - Ty choćbyś nie wiem ile wiosen liczyła masz młodzieńczą twarz - także staroścci prędko nie wypatruj chciałabym być taką mamą |
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś miałam sen!
Otóż byłam w Poznaniu, w teatrze, bardzo starym, na przedstawieniu dla dzieci. Drugi raz- bo za pierwszym Gucio wdał się w akcję i aktorzy postanowili wciągnąć Go na stałe do ekipy. Teatr w środku miał kubaturę wielkiej hali sportowej, wszystko w kolorach brązu i wyblakłej purpury, ciemne, i całe wnętrze było w rusztowaniach- 3 poziomy, aktorzy byli poprzypinani gumami i mogli skakać swobodnie między poziomami- w tym i ja, bo się okazało, że też się nadaję. I był tam jeden bardzo młody przystojniak o wyglądzie lirycznym, mieliśmy wiele wspólnych scen, i na dolnym poziomie, gdzie były zasadzone prawdziwe drzewa, wyznał mi, że beznadziejnie się we mnie zakochał- i mnie pocałował... Zapytałam, co z Guciem? "O Niego się nie martw, doskonale się bawi"- i zaczął mnie namawiać, żebyśmy razem uciekli, ale się nie zgodziłam. I wtedy zrobiło się strasznie- zobaczyłam, że widowni wcale nie ma, chciałam znaleźć Gucia i uciec, wskoczyłam więc na najwyzszy poziom, gdzie było widać, że materiał imitujący niebo jest porozrywany, zobaczyłam drzwi i korytarz za jedną z dziur i szpakowatego pana o urodzie Młynarskiego, kiedy miał 40stkę, i on powiedział mi, że wszyscy aktorzy to ludzie wciągnięci z widowni, którzy już nie mają dostępu do świata poza teatrem, ale on pomoże mnie i Guciowi uciec, bo ma samochód. Chwyciłam Gucia pod pachę i wybiegliśmy z tym szpakowatym na zewnątrz i mimo, że poziom był równy, to wciąż miałam przyczepioną gumę, dzięki czemu mogłam skakać jak antylopa, co się przydawało, bo ktoś ustawił agawy z kolcami, a ja tylko- myk- i śmigałam. Niestety, sen się skończył, kiedy zobaczyłam srebrny samochód, ale wciąż pamiętałam tamten pocałunek młodzieńca, niestety Koniec
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
o ✂✂✂✂a
![]() nie poznałabym ![]() Znajdź Vretha
|
#2997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie kcem wiedzieć za późno, już się gotuje Cytat:
|
||
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
a Redzia nie wygląda na tyle co ma - a nawet jakby wyglądała to i tak strój pasowny i trądowy nawet
|
|
|
|
#2999 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale grunt, że z daleka nie pierniczę ![]() Hm, pierwszy od lewej? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

Potencjalne zmarszczki ukrywam pod ciemnymi okularami. Czy to nie żałosne w moim wieku...?
Nie lubię tego - podreptam się dokształcić 

Czy tych rodziców kompletnie pogięło