Zazdrośnice - część 42.! :-) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 10:47   #571
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
kiedys gadałysmy o tym, żeby mi oddała sklep, ale na rozmowach się skończyło-ona na prawdę się nie nadaje do tego...
dobrze rozdzielamy zycie prywatne, jako siostry dzwonimy, piszemy, zalimy sie sobie,a w pracy wiecznie nieporozumienia i kłotnie, mozemy sie kłocic o pracę a zaraz ona przyjdzie i opowiada jak to w zyciu jej ciezko itd, więc tak jakby to jest dobre tylko samo zarządzanie przez nia biznesem jest beznadziejne
niektórzy sie do takich rzeczy na nadają, dobrze, że po pracy macie normalny kontakt

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 10:48   #572
karola991
Zakorzenienie

mam umowę no i referencje jakby co zawsze;-) więc to pójdzie dalej

frezi moj tata mial kiedys wycinanego polipa i ma się bardzo dobrze, więc z tesciową tez na pewno będzie si
Stary 2011-09-28, 10:49   #573
BYou
MBZ♥

Osz ale zawsze to docenienie Ciebie jako Pracownika

Karo może czas na powtózenie rozmowyi najważniejsze żebyś miała na papierze o tym kierowaniu sklepem

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 10:56   #574
Smerfetka_88
Zakorzenienie

A ja wczoraj kupiłam sobie 2 pary kozaków (właściwei jedne mi Tż kupił :P)
i byliśmy u jego przyjaciółki jeszcze niedawno mojego wroga nr 1, a teraz jakoś się dogadujemy

Stary 2011-09-28, 11:00   #575
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

karola bądź dzielna! a o pracę jest cięzko, nawet z dobrymy referencjami..

ja dziś wysłałam kolejne cv do klepu stradivarius.. trzymajcie za mnie wasze kciuki bo już mi cycki opadają..

oglądałam wczoraj film drive teraz w kinach jest, ale muszę wam powiedzieć, że beznadziejny :| koleś pozabijał wszytskich których mógł i w ogóle jakiś taki dziwny film, nie rozumiałam o co tu do końca chodzi..
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:01   #576
BYou
MBZ♥

Smerfetko mówią, że Przyjaciół trzeba mieć blisko, a "wrogów jeszcze bliżej
jakie kozaki?

Stary 2011-09-28, 11:03   #577
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
karola bądź dzielna! a o pracę jest cięzko, nawet z dobrymy referencjami..

ja dziś wysłałam kolejne cv do klepu stradivarius.. trzymajcie za mnie wasze kciuki bo już mi cycki opadają..

oglądałam wczoraj film drive teraz w kinach jest, ale muszę wam powiedzieć, że beznadziejny :| koleś pozabijał wszytskich których mógł i w ogóle jakiś taki dziwny film, nie rozumiałam o co tu do końca chodzi..
trzymam

Stary 2011-09-28, 11:03   #578
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
hej

Arrakis Ty też się doczekasz
i miło ze strony Twórczyni bloga
nie bloga tylko sklepu internetowego

Cytat:
Ilsa, no tragedia w sklepie, w ogóle te ceny 2,99 wg mnie powinni jak w czechach, zlikwidowac ten złom i zaokrąglić wszystko- by żyło się lepiej
w Danii jestt ak, ze ceny sa z takimi wlasnie koncowkami 99, 95 itp ale dunczycy nie maja "grosikow" ore u nich - jaka 50 ore tylko mniejszych monet nie ma i jak placisz to kasa ci zaokragle - raz w gore, raz w dol - jak np jest koncowka 10-20 to w dół a jak 30 to w gore.... ale jak placisz karta to wbijaja cala kwote....

Pomysl dobry, bo nie maja problemow z grosikami ale to mogli by ceny pozaokraglac do pełnych 0,50 korony a nie maja takie koncowki jakich nie mają monet wiec juz zupelnie bezsensu...

Cytat:
[B]Siedze sobie i muszę się z wami podzielić moimi reflaksjami, tak sobie zaczęłam myśleć apropo tych grosików, obowiązków szefa itd.
karola przegiecie z ta premia - przynajmniej z 500 zl z tego powinnas dostac a nie opieprz ze nie dostala 4000 za te 2 punkty

Cytat:
Osznieczęsto się zdarza taka osoba na stanowiskumam nadzieję, że Mąż wygrzał pod kocykiem

Mąż mnie wczoraj zaskoczył:chyba muszę Ci kupić nowe buty
ja:eeeeee
TŻ: potrzebne mi takie woreczki co dodają do pudełek żeby buty nie wilgotniałyi pudełko
ja:wobec takich argumentów muszę się zgodzić
TŻ:jak ja CIę znam

tylko jakie ja chcę buty
Cytat:
ja tu jestem niby kierownikiem(takie sranie w banie-nazwane tak, zeby mnie chamsko wykorzystywać), ale wiem, ze robię ponad moje obowiązki, a jakbym chciała dalej aplikować na stanowiska kierownicze to potrzebuje min 1 rok doświadczenia także do grudnia minimum muszę się tu pomęczyć.
waznew, ze tego kierownika masz na umowie

ale nie daj sie !

A swoją drogą to jestem w szoku, ze tak wam sie chce rano robic TZtom kanapki do pracy - no przeciez sam to moze zrobic - rozumiem raz na jakis czas ale wyreczanie w tym codziennie? Chyba nie bede dobra zona bo bym tak nie robila - ale tez nie wymagalkabym robienia mi.....
Raz na jakis czas jako miłą niespodzianke to tak ale zebym musiala codziennie? W zyciu

mialam isc w góry ale przełożylam na jutro bo mam @ i mnie tak brzuch boli, ze pol nocy nie spalam dopiero 4 no - spy pomogly ...

Ale moze sie w koncu z kotem do weta wybiore
Stary 2011-09-28, 11:08   #579
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
A swoją drogą to jestem w szoku, ze tak wam sie chce rano robic TZtom kanapki do pracy - no przeciez sam to moze zrobic - rozumiem raz na jakis czas ale wyreczanie w tym codziennie? Chyba nie bede dobra zona bo bym tak nie robila - ale tez nie wymagalkabym robienia mi.....
Raz na jakis czas jako miłą niespodzianke to tak ale zebym musiala codziennie? W zyciu

mialam isc w góry ale przełożylam na jutro bo mam @ i mnie tak brzuch boli, ze pol nocy nie spalam dopiero 4 no - spy pomogly ...

Ale moze sie w koncu z kotem do weta wybiore
No ja też nie zamierzam tak całe życie jestem tu tylko tydzień, nie idę do pracy, mogę odespać, więc jeśli TŻ może pospać te 20 minut dłużej, to czemu go nie wyręczyć troszkę?
Stary 2011-09-28, 11:10   #580
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
No ja też nie zamierzam tak całe życie jestem tu tylko tydzień, nie idę do pracy, mogę odespać, więc jeśli TŻ może pospać te 20 minut dłużej, to czemu go nie wyręczyć troszkę?
ja bym nie wyreczala i tak
jeszcze ostatecznie w drodze wyjatku moglabym zrobic wieczorem - ale raczej bym mu przypomniala, zeby sobie zrobil to rano nie bedzie musial

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2011-09-28 o 11:11
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:10   #581
frezyjka85
Zakorzenienie

ja chcę już zlot
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:11   #582
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfetko mówią, że Przyjaciół trzeba mieć blisko, a "wrogów jeszcze bliżej
jakie kozaki?
cos w tym jest

jedne z ccc czarne niskie i z deichmanna jasne, niby zamszowe na koturnie z kożuszkiem w środku, możńa je wywinąć
chciałam pokazać ale na stronach ich nie ma

Stary 2011-09-28, 11:12   #583
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
i kolejna porcja moich snów śniło mi się, że znalazłam w szafce Mateusza pierścionek, srebrny a brylant miał opakowany w klocek lego dla bezpieczeństwa żeby się nie porysował. Ten klocek miał taką zapadkę co jak się nacisnęło można go było zdjąć i zobaczyć brylant ale się nie odważyłam

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
TŻ odstawił wczoraj samochód bo go za drogo wychodzi i dziś pojechał do pracy autobusem, wstał o 5.30 a ja z nim, zrobiłam kanapki z "buźkami" i był wniebowzięty Niech już klęka, będę dobra żonką
najwspanialszą
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Capriola no no no

Wczoraj w końcu ktoś do mnie się odezwał na maila od CV i aplikacji o pracę. Ze szkoły językowej. Co napisali? "Jako że podała pani nieprawidłowy numer telefonu, pozwoliłam sobie napisać do Pani na maila..."
Tak, sprawdziłam, miałam w CV wpisaną 7 zamiast 9 i się dziwię że telefon milczy

Ale na szczęście w innych CV miałam dobrze, a te modyfikowałam ostatnio to wtedy musiałam pozmieniać coś. Cała ja

Cytat:
Siedze sobie i muszę się z wami podzielić moimi reflaksjami, tak sobie zaczęłam myśleć apropo tych grosików, obowiązków szefa itd.
ja już w tym sklepie sie zajmuję wszystkim łacznie z tym, ze latam do banku i robię wpłaty naszych utargów-co oczywiście nie nalezy do moich obowiązków(bo podpisuje sie nazwiskiem wlasciela sklepu nie moim), ja tam musze posiedziec na kasie, zrobic papiery, przyjąć towar, przeszkolić pracowników, ew powiedzieć im co maja robic, co miesiac zmienic promocje, zbajerować weryfikatora jak przyjdzie i takie duperele, i powiem szczerze, że wyłudziłam podwyżkę, jak już pisałam kiedyś, ale za tym poszło zwiększenie godzin pracy i obowiązków;/ i
uszami mi już ta robota wychodzi bo ja robię wszystko a ona nawet o głupie grosiki się nie może zatroszczyć, bo jej się nie chce do sklepu przyjechać, skoro ja i tak jestem, i zastanawiam się nad zmianą pracy :/ ale teraz tak cięzko o dobrą robotę bo ja tu za@#$%^alam jak głupia i nawet głupiego "Dziękuję" nigdy nie usłyszę, zawsze tylko: tego nie zrobiłaś, tego nie ma, tamtego, premii to ja już nie widziałam hohoho, a najlepsze, że ostatnio jak był weryfikator to dostałam 198/200 pkt (zazwyczaj dostawałysmy kolo 168pkt) i za to dostała od żabki 3tys premii, jako dobrze prosperujacy sklep z mila obsługą ble ble ble i co, ja zrobiłam to wszytsko... kupiłam nawet warzywa i owoce żeby sklep ładnie wyglądał i co usłyszałam "premii nie dostaniesz bo jakbyś dostała 200pkt to bym miała 4 tys..."
już wtedy chciałam zostawić te robotę,ale wiem, ze nie dam sobie rady bez pracy, a kredyt na samochód sam się nie spłaci
nic nie pisałam, bo myślałam, że przesadzam(bo okres,bo nerwy, bo drażliwa jestem i tak to sobie tłumaczyłam) ale jak tak sobie to przeanalizowałam to za te kase to co ja tu robie w innym sklepie tak samo pracowałabym z podstawą przynjamniej 2,5tys. chyba...
kurde, no faktycznie może zacznij szukać innej pracy, co?
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
jest info, że teściowa dzisiaj wyjdzie ze szpitala i jadę do domu

ale się cieszę!!!!!!!
jeeee!

Dobry!
Ja mam podobne zdanie co Arrakis a propos robienia kanapek. Mojemu rano nie zrobiłam nigdy bo nie wyobrażam sobie wstać o 5 rano tylko po to, żeby on sobie kanapek nie robił raz na jakiś czas robię mu, jak ma nocki zwłaszcza jak nie ma czasu/możliwości. i wtedy mu robię takie na wypasie i często, kiedy nie robię mu kanapek, to mu kupuję jakąś "niespodziankę"

HALOOOO! pomocy http://allegro.pl/parachute-175-ml-n...0.html#gallery
się nada?

I jeszcze polećcie mi jakiś świetny podkład - może być mineralny, ale nie musi
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:15   #584
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Mój na szczęście nie bierze kanapek do pracy , ale za to mamusia mu śniadanka robi, nie wiem co to będzie jak razem zamieszkamy

Stary 2011-09-28, 11:17   #585
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza;29672249

HALOOOO! :D pomocy :) [URL
http://allegro.pl/parachute-175-ml-najtaniej-olej-kokosowy-i1802510120.html#gallery[/URL]
się nada?

I jeszcze polećcie mi jakiś świetny podkład - może być mineralny, ale nie musi
nie znam ale jak wyprobujesz to zdaj relacje moze sie skusze

co do podkladu to ja sobie kupilam ostatnio z manhattana o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ry.html&next=1 i jestem zadowolona - tylko on malo kryje (nie lubie mocno kryjacych pdkladow, bo mam ladna cere i zalezy mi tylko na zrownaniu koloru w zasadzie) jest lekki, fajnie sie naklada, wyglada bardzo naturalnie, matowi dobrze - jak na moja nieprzetluszczajaca sie cere...
Stary 2011-09-28, 11:17   #586
najfajniejsza
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad tym jeszcze: http://allegro.pl/olej-kokosowy-nier...830944678.html ?

No, Bogu dzięki, że moja teściowa nie rozpieściła P. kanapkami
Stary 2011-09-28, 11:17   #587
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Nada, ja go uzywam Ale nie spodziewaj sie zapachu kokosa
A co do podkladu to BB kremu sprobuj np tego - http://allegro.pl/missha-m-perfect-c...823763975.html

Moj sam sobie robi kanapki wieczorem I wkurza sie jesli go czasem w tym wyrecze bo "ma wlasne rece". Za to jego mama przygotowywala mu wszystko, nawet paczka codziennie dokladala

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2011-09-28 o 11:19
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:18   #588
kasia0912
Zakorzenienie

Hej ale zimno.

A ja mojemu robię wieczorem jak u mnie śpi. Bo wiem,że sam sobie nie zrobi
moja mama całe małżeństwo robi tacie kanapki nawet jak wstaje o 6 itp.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:20   #589
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Z racji, że jutro finał przetargowy, błagam Was o modlitwy i kciuki, żebyśmy wygrali!!! wyjeżdżam z domu po 6:00, a posiedzenie rozpoczyna się o 13:00... Wszelkie sms-y, telefony i słowa otuchy mile widziane, bo jestem zestresowana, a jutro będę na skraju załamania z nerwów

Do zobaczenia wieczorem
- smsa nie będzie, bo 0 na koncie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
pozyczę
juhuuu, pytanie czy ja do października wytrzymam

Cytat:
Siedze sobie i muszę się z wami podzielić moimi reflaksjami, tak sobie zaczęłam myśleć apropo tych grosików, obowiązków szefa itd.
ja już w tym sklepie sie zajmuję wszystkim łacznie z tym, ze latam do banku i robię wpłaty naszych utargów-co oczywiście nie nalezy do moich obowiązków(bo podpisuje sie nazwiskiem wlasciela sklepu nie moim), ja tam musze posiedziec na kasie, zrobic papiery, przyjąć towar, przeszkolić pracowników, ew powiedzieć im co maja robic, co miesiac zmienic promocje, zbajerować weryfikatora jak przyjdzie i takie duperele, i powiem szczerze, że wyłudziłam podwyżkę, jak już pisałam kiedyś, ale za tym poszło zwiększenie godzin pracy i obowiązków;/ i
uszami mi już ta robota wychodzi bo ja robię wszystko a ona nawet o głupie grosiki się nie może zatroszczyć, bo jej się nie chce do sklepu przyjechać, skoro ja i tak jestem, i zastanawiam się nad zmianą pracy :/ ale teraz tak cięzko o dobrą robotę bo ja tu za@#$%^alam jak głupia i nawet głupiego "Dziękuję" nigdy nie usłyszę, zawsze tylko: tego nie zrobiłaś, tego nie ma, tamtego, premii to ja już nie widziałam hohoho, a najlepsze, że ostatnio jak był weryfikator to dostałam 198/200 pkt (zazwyczaj dostawałysmy kolo 168pkt) i za to dostała od żabki 3tys premii, jako dobrze prosperujacy sklep z mila obsługą ble ble ble i co, ja zrobiłam to wszytsko... kupiłam nawet warzywa i owoce żeby sklep ładnie wyglądał i co usłyszałam "premii nie dostaniesz bo jakbyś dostała 200pkt to bym miała 4 tys..."
już wtedy chciałam zostawić te robotę,ale wiem, ze nie dam sobie rady bez pracy, a kredyt na samochód sam się nie spłaci
nic nie pisałam, bo myślałam, że przesadzam(bo okres,bo nerwy, bo drażliwa jestem i tak to sobie tłumaczyłam) ale jak tak sobie to przeanalizowałam to za te kase to co ja tu robie w innym sklepie tak samo pracowałabym z podstawą przynjamniej 2,5tys. chyba...
Nie wiem, co ci powiedzieć, umiem sobie wyobrazić, że ciężko zaciskać zęby w dalszym ciągu...

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ja chcę już zlot
I ja, kwa mać muszę przestać palić, nic dobrego mi to nie daje (co innego dla kaprysu, w towarzystwie ) i przestać się męczyć, niszczyć. Powiedzcie, że spotkam jakiegoś dobrego tż i będę dlań wspaniałą żoną ;(

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:22   #590
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Hej ale zimno.

o, a u mnie jest pięknie słonecznie i ciepło

Stary 2011-09-28, 11:23   #591
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad tym jeszcze: http://allegro.pl/olej-kokosowy-nier...830944678.html ?

No, Bogu dzięki, że moja teściowa nie rozpieściła P. kanapkami
ja kupuje zwykly olej kokosowy w sklepie ze zdrowa zywnoscia za jakies 14 zl.... moim zdaniem przez neta sie zamawiac tego oleju nie oplaca....

Cytat:
Hej ale zimno.

widzisz - moja mama nigdy nie robila tacie - sam robil jak chcial miec.... wiec ja nie jestem nauczona ze trzeba robic - wrecz przeciwnie

a to ze jak ja nie zrobie TZtowi to on nie zrobi mnie nie przekonuje - nie zrobi to jego problem to bedzie musial cos sobie kupic a nastepnym razem sobie zrobi.....
Jestem zupelnie przeciwna takiemu rozpieszczaniu facetow - ze jak mu zona nie zrobi to bedzie glodny caly dzien - no to sam niech robi to nie jest ani trudne ani czasochlonne....wiec jzu bez przesady - z facetow takie az sieroty nie sa....
Stary 2011-09-28, 11:23   #592
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
o, a u mnie jest pięknie słonecznie i ciepło
U mnie rowniez W piatek planujemy grilla bo ma byc ok 28 stopni

Justyna
kciukam
Stary 2011-09-28, 11:24   #593
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

a jak tam Twój zwierzyniec kawa?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:24   #594
kasia0912
Zakorzenienie

Smerf pożycz słońca u mnie pochmurno.

w piątek robię napoleonkę

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-28, 11:24   #595
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

mojemu mężowi też nie robię kanapek (on sobie świeże pieczywo kupi rano i robi kanapki w pracy - zupełnie z resztą tak jak ja). Zrobiłam mu kilka razy wyprawkę jak wybierał się na delegację do Białegostoku czy W-wy
i nie uważam siebie za złą żonę - nadrabiam w inny sposób

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:25   #596
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
mojemu mężowi też nie robię kanapek (on sobie świeże pieczywo kupi rano i robi kanapki w pracy - zupełnie z resztą tak jak ja). Zrobiłam mu kilka razy wyprawkę jak wybierał się na delegację do Białegostoku czy W-wy
i nie uważam siebie za złą żonę - nadrabiam w inny sposób
no to wiesz...inna sytuacja i mowie - czasem mozna - ale zebym wstawala rano lub codziennie wieczorem mu robila? w zyciu - mi nikt nie robi tez...
Stary 2011-09-28, 11:26   #597
BYou
MBZ♥

ja mojemu robię wieczoremsam by sobie nie zrobiła jak ma się zapchać jakimś szitem z kantyny to wolę Mu zrobić i jużdla mnie to żadne poświęcenielubię to. On dla mnie też robi wiele rzeczy, które mogłabym zrobić sama.

Stary 2011-09-28, 11:27   #598
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
U mnie rowniez W piatek planujemy grilla bo ma byc ok 28 stopni

Justyna
kciukam
łał też bym tyle chciała mieć

Cytat:
Smerf pożycz słońca u mnie pochmurno.

w piątek robię napoleonkę
czary mary niech u Kasi słońce wyjdzie

Stary 2011-09-28, 11:29   #599
kasia0912
Zakorzenienie

Ja nie uważam,że nie robienie kanapek jest oznaką,że ktoś jest złym partnerem. Po prostu ja lubię. Kiedyś robiłam rano, a teraz wieczorem robię i wsadzam do lodówki.
Kiedy jest wolne to TŻ robi mi

Smerf czekam

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-28, 11:30   #600
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
nie znam ale jak wyprobujesz to zdaj relacje moze sie skusze

co do podkladu to ja sobie kupilam ostatnio z manhattana o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ry.html&next=1 i jestem zadowolona - tylko on malo kryje (nie lubie mocno kryjacych pdkladow, bo mam ladna cere i zalezy mi tylko na zrownaniu koloru w zasadzie) jest lekki, fajnie sie naklada, wyglada bardzo naturalnie, matowi dobrze - jak na moja nieprzetluszczajaca sie cere...
dzięki
ale nie kupuję Manhattanu z zasady

Simply, a co ten podkład taki tani? coś mi tu nie gra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości