Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 12:59   #4621
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

niuto madziuto nie był jakiś duży sklepik więc babka była jednocześnie właścicielka. Twierdzi że 70C się jej sprzedało. A zwrotów nie przyjmuje. Ja ją na sobotę do sukienki potrzebuję a nie mam już kasy na drugą. Eh głupi babsztyl

Ja będę robiła tylko próbna fryzurę i wyniesie mnie to 30zł. A makijaż sobie daruje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:00   #4622
Ania_M_
Raczkowanie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ja na pewno będę robiła próbny makijaż i fryzurę. nie zaryzykowałabym ani jednego ani drugiego w ciemno
Ja również, a to dlatego, że jak teraz byłam malowana na wesele kuzynki to kosmetyczka (na którą liczyłam) okropnie mnie pomalowała.
Więc teraz już pójdę do innej i próbny na pewno zrobię.
Fryzurę również muszę wiedzieć czy fryzjerka podoła moim wyobrażeniom
Stary 2011-09-28, 13:06   #4623
tenebrosa
Wtajemniczenie

Talaaa87, gratuluję! Własny dom to sama radość, ale potrzeba też dużo cierpliwości Ja dokumentuję każdy etap wykańczania naszego, żeby kiedyś dzieciom pokazać jak kiedyś dom wyglądał bez elewacji i gładzi na ścianach jak wszędzie był goły beton albo cegła :P

maruda, mi też się do Twojej sukienki widzą proste buty - pantofelki. Może takie?: http://www.akces2.com/venus-y-obuwie...ie-slubne.html Jak klikniesz na fotkę to będziesz mogła zobaczyć więcej zdjęć. Wiadomo - krzyk mody to to nie jest, ale są to buty taneczne, robione na miarę, bardzo wygodne. Ja miałam dokładnie ten model na ostatnim weselu, obcas 9cm i przez 12 godzin nie czułam wcale, że mam na sobie jakieś buty. Załączam fotkę jak wyszły w realu.

Co do nauk - my płaciliśmy 150zł od pary, za 9 spotkań co tydzień po 3-4 godziny. Nam też została jeszcze poradnia, konkretnie 2 spotkania, bo jedno było w ramach nauk. Pewnie załatwimy to na wiosnę. A dzień skupienia był w ramach nauk.

niuto, tyle płaciłam za uczesanie na wesele, na którym byliśmy, ale ogólnie pytałam się tej babki ile bierze za fryzury ślubne i powiedziała, że jak na mojej włosy to właśnie 60zł nawet z dojazdem, ale sugerowałaby, żeby na ślub pomyśleć o doczepkach, więc dojdzie mi koszt zamówienia ich, jeśli się zdecyduję. Ta fryzjerka pracuje w salonie innej babki, ale tylko w niektóre dni tygodnia = nie w każdą sobotę, a jak akurat nie jest w salonie to umawia się z klientkami na dojazd. I bierze tę samą kwotę, bo w salonie z 60zł musi oddać część kasy szefowej, a przy dojeździe odliczyć tylko paliwo, a resztę ma dla siebie na czysto. Ale tak jak piszę - ja mam włosy tylko do ramion i dość cienki, więc wiele pracy przy nich nie ma. Tylko kok zajmuje prawie godzinę, ale koka nie chcę, natomiast zrobienie półupięć o jakich myślę na ślub nigdy nie zajmowało dłużej niż pół godziny u mnie. Nie wiem ile trwa doczepianie, ale nie jest jeszcze powiedziane czy w ogóle będę się decydować na te doczepki.

Makijaż i fryzura próbna
: co do fryzury to jestem praktycznie pewna - półupięcie na bok, z lekko skręconymi włosami, pozostaje mi tylko zdecydować czy chcę przedłużyć włosy doczepkami. A co makijażu to wypróbowałam przy okazji sierpniowych wesel dwie makijażystki, z czego tylko jednej byłabym skłonna zaufać w dniu ślubu. Poza tym nie były to makijaże ślubne, bo przecież nie wiem jeszcze jaką będę mieć sukienkę, bukiet, dodatki itd. więc trudno było wypróbować akurat taką stylizację jaka pasowała by mi w dniu ślubu. Dlatego w styczniu zapisuję się na próbne do 3-4 makijażystek (w sumie od razu zaklepię też termin ślubu u wszystkich) i potem zdecyduję która ostatecznie będzie mnie malować, a u reszty odwołam makijaż ślubny.
Stary 2011-09-28, 13:08   #4624
kasia_kuku
Zakorzenienie

Wiecie co, jestem ciekawa co tam PANI JAJECZNA dalej wymyśliła

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:08   #4625
(kicia)
Zakorzenienie

60 zł za fryzurę ślubną ojej zazdroszczę ja to mogę o takiej cenie pomarzyć
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:09   #4626
tenebrosa
Wtajemniczenie

Nie wkleiły mi się zdjęcia w poprzednim poście, więc maruda - specjalnie dla Ciebie - tak oto prezentują się te buty taneczne na żywo:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00238.jpg (59,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00246.jpg (69,0 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-09-28, 13:09   #4627
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Co za dzień dzisiaj! Cały czas czytam i nie mogę nadążyć!!
Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Super projekt. Wszystko fajnie wykorzystane. Chciałabym podobny z tym, że myślałam, żeby mieć 4 pokoje na górze i wtedy tam byśmy mieli sypialnie. Mojemu Tż na pewno się bardzo spodoba ten projekt. Zapiszę sobie jeśli pozwolisz

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Nieee, bardziej przeleniuchowałam.

Tu jest link do wszystkich ich ślubnych bucików na allegro.
http://allegro.pl/listing.php/user?c...&us_id=7318849
Ale więcej mają na swojej stronie www, bo np mojego modelu teraz nie widzę na all, tylko te z odkrytymi palcami. Też są super ale mi na zimę lepiej z zakrytymi pasują.

A wogóle to opowiem wam jakie jaja.
Byliśmy w poradni rodzinnej w Warszawie, spotkanie trwało jakieś 5 minut. I mamy wszsytkie pieczątki;-) oczywiście bezpłatnie.Nawet nie musieliśmy zadnych bzdetów wysłuchiwać, jakby ktoś chciał namiar to z oczywistych względów zapraszam na priv. ;-)

No właśnie - zapomniałam- ze jednak tą rzecz załatwiłam w tym czasie;-))
Chciałabym trafić do takiej poradni tylko nie wiem jak to by u nas było bo nasz ksiądz zapowiedział nam, że nie toleruje żadnych "kombinowanych" pieczątek i będzie brał pod uwagę tylko poradnie przy naszych okolicznych kościołach. Ależ oni wymyślają!!!
Cytat:
Napisane przez Izka1601 Pokaż wiadomość
to fajnie macie amy musimy przez 3 tygodnie do ksiedza i pozniej 3 tygodnie do jakiej babki
My mieliśmy 4 tygodnie spotkania 2 godzinne i mamy jeszcze do zrobienia 3 spotkania w poradni. U nas poradnia jest w czwartki czynna, a ja wtedy będę na uczelni do 19, 15 więc pewnie w nowym semestrze to będziemy musieli zrobić,
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29673010]ja to nie mam ani silnej woli ani samozaparcia nie wyobrażam sobie nie jeść NIC słodkiego. Ale ograniczam[/QUOTE]

To ja mam podobnie. Staram się ograniczać. Nie ważę bardzo dużo bo BMI mam poniżej 21 także niby wszystko oki. Zamierzam się zabrać za jakieś ćwiczenia znów bo chciałabym stracić brzuszek. Właśnie zastanawiam się nad kupnem take specjalnej ławeczki do brzuszków.
http://allegro.pl/najtanszy-ab-king-...823404868.html
Używała któraś czegoś takiego??

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem przerażona tępem dzisiejszego płodzenia postów
JA tak samo!!

Cytat:
ja na pewno będę robiła próbny makijaż i fryzurę. nie zaryzykowałabym ani jednego ani drugiego w ciemno
Mój przyjaciel ma ślub 2 miesiące przed wiec stwierdziłam, że na jego ślub zrobię sobie próbny makijaż swój mam nadzieję, że kosmetyczka się zgodzi.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:10   #4628
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Ja również, a to dlatego, że jak teraz byłam malowana na wesele kuzynki to kosmetyczka (na którą liczyłam) okropnie mnie pomalowała.
Więc teraz już pójdę do innej i próbny na pewno zrobię.
Fryzurę również muszę wiedzieć czy fryzjerka podoła moim wyobrażeniom
z fryzurą próbna to jestem umówiona, że zrobimy kilka - potem cykniemy zdjęcia i obejrzymy dokładnie która najlepsza. Wtedy podejmę decyzję. Mam taki komfort, ze mojego TŻta siostra jest fryzjerką i to ona zajmie się moimi włosami. No i pewnie próbne fryzury będę mieć gratis.
Co do makijażu, to planuję w niedługim czasie zadzwonić do jednego salonu i spytać się o warunki i czy już mogę zarezerwować termin. Prawdopodobnie wezmę też makijaż próbny bo tydzień przed naszym ślubem mamy inne wesele i mogłabym coś wypróbować. A i pisałam Wam, że wysłałam zapytanie do jednego z salonów - nie odpowiedzieli, więc automatycznie wykreślam ich z listy za brak reakcji (podałam nawet nr telefonu!).
Stary 2011-09-28, 13:11   #4629
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
malwus, gratuluję 1 z przodu. I nie masz się co martwić, jutro mamy bardzo dużo salonów do obskoczenia, więc kto wie, czy właśnie jutro nie wybierzesz już Tej Jedynej
Oj nie wiem kochana bo tak mi się tu spodobała suknia która wstawiała Paulinka że mam ochotę ja przymierzyć ale to kolekcja 2012 wiec nie wiem czy w salonie w Lublinie ją dostane, gdzies pewnie dopiero w połowie października będzie nowa kolekcja ale czy w tym salonie będą mieli tą suknie to nie wiem. Może dało by sie ją z innego salonu sciągnać.
Nie będę tu jej wstawiać po raz kolejny ale możesz luknac na googlach suknie Agnes model 10750 Śni mi się ona po nocach.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-09-28 o 13:21
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:12   #4630
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
ja bym była za białymi
Chyba zacznę szukać białych...

Makijaż i fryzura: ja nawet nie wiem, do kogo iść na próbny. Nie mam sprawdzonej makijażystki, do fryzjera chodzę raz na kilka lat, do tego jestem bardzo wybredna i wymagająca, więc już współczuję obu tym paniom. Chciałabym mieć koka z "lokami", a makijaż bardzo delikatny, najlepiej w kolorach złotych i brązach, ale nie mam nic w tym kolorze w stylizacji ślubnej i nie wiem, czy będzie pasowało - nie znam się kompletnie
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:14   #4631
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mój przyjaciel ma ślub 2 miesiące przed wiec stwierdziłam, że na jego ślub zrobię sobie próbny makijaż swój mam nadzieję, że kosmetyczka się zgodzi.
ja chciałam zrobić sobei na wesele koleżanki miesiąc przed swoim, ale kobietka mi powiedziała, że to trochę za duży odstęp czasu mam nadzieję, ze Tobie się zgodzi.
Stary 2011-09-28, 13:15   #4632
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
ja tez swój mam za duży i też mi lata, ale dopiero go planuje zmniejszyć po ślubie bo jak palce popuchną wrazie co i co ja zrobię potem. A dlaczego nie możesz go zmniejszyć jeszcze ja też mam oczka po bokach to nie da rady zmniejszyc
Bo już i tak był zmiejszany o rozmiar a jak nagniesz bardziej pierscionek bo bokach to może oczka mogą wylecieć i potem znowu choć do jubilera. Jubiler może Ci zrobic ale właśnie dlatego tam gdzie sa oczka idzie zaokrąglenie i oczka moga sie po jakimś czasie zacząć ruszać i wypadną dlatego nie ryzykuję.
Stary 2011-09-28, 13:18   #4633
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Chyba zacznę szukać białych...

Makijaż i fryzura: ja nawet nie wiem, do kogo iść na próbny. Nie mam sprawdzonej makijażystki, do fryzjera chodzę raz na kilka lat, do tego jestem bardzo wybredna i wymagająca, więc już współczuję obu tym paniom. Chciałabym mieć koka z "lokami", a makijaż bardzo delikatny, najlepiej w kolorach złotych i brązach, ale nie mam nic w tym kolorze w stylizacji ślubnej i nie wiem, czy będzie pasowało - nie znam się kompletnie
Może poszukaj na jakimś forum fryzjerów/makijażystek z Twojego regionu/miasta? Nie ma to jak opinia osób, które tam z usług korzystały.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Bo już i tak był zmiejszany o rozmiar a jak nagniesz bardziej pierscionek bo bokach to może oczka mogą wylecieć i potem znowu choć do jubilera. Jubiler może Ci zrobic ale właśnie dlatego tam gdzie sa oczka idzie zaokrąglenie i oczka moga sie po jakimś czasie zacząć ruszać i wypadną dlatego nie ryzykuję.
Ja ze swoją kosntrukcją tym bardziej nic nie zrobię ;/ Ale jak mi palce spuchna jest ok

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-28, 13:22   #4634
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Może poszukaj na jakimś forum fryzjerów/makijażystek z Twojego regionu/miasta? Nie ma to jak opinia osób, które tam z usług korzystały
O! Też pomysł! A w ogóle to przez Ciebie wgłębiam się w tajniki kwasu foliowego
Stary 2011-09-28, 13:22   #4635
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Też zamierzałam kupić buty na all, ale zrezygnowałam.
Jednak buty ślubne muszą być bardzo dobrze dopasowane i wygodne - ja mam wąską stopę a to tego rozmiarówka też różna.

Będę szukać w sklepach, tylko szkoda mi trochę kasy na buty które założę praktycznie jeden raz.
Tu masz stronkę z butami- które właściwie sama możesz stworzyć.
Wybierasz rodzaj i wysokość obcasa, kolor butów, materiał z jakiego są wykonane i ozdobę jaką chcesz (lub bez)
Stopę mierzysz na długość i jej obwód więc buty są naprwdę robione pod Ciebie

No i same buty są w przystępnych cenach.

http://białebuty.pl/A_1450_czolenko_...5_cm-2016.html
Stary 2011-09-28, 13:23   #4636
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się w to wgłębiam - dogłębnie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:23   #4637
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co Ja mam obsesję na tym punkcie, ale to wszystko przez moje problemy:P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-28, 13:24   #4638
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj nie wiem kochana bo tak mi się tu spodobała suknia która wstawiał Paulinka że mam ochotę ja przymierzyć ale to kolekcja 2012 wiec nie wiem czy w salonie w Lublinie ją dostane, gdzies pewnie dopiero w połowie października będzie nowa kolekcja ale czy w tym salonie będą mieli tą suknie to nie wiem. Może dało by sie ją z innego salonu sciągnać.
Nie bede tu jej wstawiać po raz kolejny ale możesz luknac na googlach suknie Agnes model 10750 Śni mi się ta sukni po nocach.
Faktycznie, śliczna jest Z tego co patrzyłam na ich stronce, to w Lublinie salon Regina Diamante współpracuje z tą firmą... Pójdziemy tam jutro to zapytamy kiedy będą mieli nową kolekcję i czy konkretnie ten model.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
60 zł za fryzurę ślubną ojej zazdroszczę ja to mogę o takiej cenie pomarzyć
Kicia, Ty masz dużo dłuższe włosy Jakie w ogóle u Was są ceny?
Stary 2011-09-28, 13:24   #4639
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja też się w to wgłębiam - dogłębnie :d
:d

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-28, 13:25   #4640
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja nie wiedziałam bo mi mówiono, że nie będzie problemu ze zmniejszeniem bo oni i tak te oczka będą wyjmować i po zmniejszeniu odnowa wkładać. Myślę że może dadzą rade i nie będzie potem żadnych problemów
Stary 2011-09-28, 13:26   #4641
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co Ja mam obsesję na tym punkcie, ale to wszystko przez moje problemy:P
ja stwierdziłam że jak tylko będziemy mieli zamiar zrezygnowac z zabezpieczenia i starac sie o dziecko to odrazu będę brała kwas foliowy, babka nam mówiła o tym dlaczego warto brac wcześniej dlatego odrazu zacznę zażywac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:27   #4642
tenebrosa
Wtajemniczenie

Ja zmykam trochę popracować Mam nadzieję, że jak wrócę za parę godzin to nie będzie jeszcze nowego wątku...
Stary 2011-09-28, 13:27   #4643
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Wybierasz rodzaj i wysokość obcasa, kolor butów, materiał z jakiego są wykonane i ozdobę jaką chcesz (lub bez)

bardzo przydatna strona można samemu sobie zaprojektować butki już sobie ją zapisałam
Stary 2011-09-28, 13:27   #4644
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja też się w to wgłębiam - dogłębnie
kindzia: ja jeszcze TŻa zmuszę, żeby poczytał i będziemy się dzielić uwagami
Cytat:
Ja taka na "nie" w kwestii dzieci byłam, a tu instynkt się przebudza i zaczynam kalkulacje Może się ta obsesja na mnie rozszerzy
Stary 2011-09-28, 13:28   #4645
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nie wiem kochana bo tak mi się tu spodobała suknia która wstawiała Paulinka że mam ochotę ja przymierzyć ale to kolekcja 2012 wiec nie wiem czy w salonie w Lublinie ją dostane, gdzies pewnie dopiero w połowie października będzie nowa kolekcja ale czy w tym salonie będą mieli tą suknie to nie wiem. Może dało by sie ją z innego salonu sciągnać.
Nie będę tu jej wstawiać po raz kolejny ale możesz luknac na googlach suknie Agnes model 10750 Śni mi się ona po nocach.
nie wiesz jaka cena?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:29   #4646
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zmykam trochę popracować Mam nadzieję, że jak wrócę za parę godzin to nie będzie jeszcze nowego wątku...
to się okaże

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

ja w kwestii butów jestem totalnie w czarnej D nie wiem już sama jakie i gdzie wybrać
Stary 2011-09-28, 13:32   #4647
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
to się okaże

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

ja w kwestii butów jestem totalnie w czarnej D nie wiem już sama jakie i gdzie wybrać
a może wybierz się do Maximusa
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:34   #4648
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
to się okaże

Ja planuję lofty

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-28, 13:34   #4649
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wkleiły mi się zdjęcia w poprzednim poście, więc maruda - specjalnie dla Ciebie - tak oto prezentują się te buty taneczne na żywo:
Cytat:

Dzięki dziewczyny za namiary

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2011-09-28 o 13:37
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:35   #4650
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izka1601 Pokaż wiadomość
Czytsliscie moja historie milosna jak to sie zaczelo??
A wiec
To było 24 wrzesnia 2010r. o godzinie 19:58
Pewnego chlodnego wieczoru usiadłam sobie przed komuterem i zainstalowywałam sobie komunikatory Gadu-Gadu,Tlen. Wtedy właśnie zaczełam szukac znajomych.
Po odnalezieniu znajomych pomyslalam ze fajnie bylo by poznac kogos
wtedy bardzo potrzebowalam osoby ktorej mogła bym sie wtedy zwierzyc,wygadac zeby bylo mi lzej.
Wczesniej w maju 2010r byłam jeszcze w zwiazku z byłym narzeczonym po 3,5 roku rozstalismy sie ze wzgledu na nadmiar spozywanego alkoholu. Dochodziło do awantur,przepychanek itp.
Wiec stwierdziłam ze dłuzej juz tego nie zniose to koniec i tak tez zrobilam.
Przeplakałam wiele miesiecy ale coz musiałam pogodzic sie z losem nie chcialam zmarnowac sobie zycia.
24 wrzesnia napisałam do pewnego chlopaka tak poprostu chybił trafił wybrałam go na komunikatorze Tlen i zaczelismy rozmowy a wiec powiedzialam mu o wszystkim co mnie spotkało i myslałam ze to koniec naszej znajomosci.
Ja sie wygadałam, on mi tez i dowidzenia (tak wtedy własnie pomyslalam). Nie nie wcale tak nie było chłopak wypisywał do mnie codziennie wiadomosci ja wachajac sie przez 3 dni nie odpisywalam i az wkoncu cos mnie tchneło aby ponownie nawiazac kontakt.
W obecniej chwili mieszkamy juz razem ale wczesniej było tak ze chłopak mieszkał w Poznaiu a Ja na Półwyspie Helskim wiec dzieliła nas spora odległosc kilometrów.
Tak to sie zaczeło i trwa aż do dziś.
niezle
Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić za trochę ponad dwa tygodnie będziemy mieli już projekt Naszego domku i będziemy mogli ruszyć z budową NARESZCIE
Super chalupka! My teraz projektujemy z architektem. Twoj mi sie podoba, tlyko te schody mi rpzeszkadzaja ze w takim miejscu sa...
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
nifuroksazyd najlepszy ale mi sie skończył właśnie :/ w tym momencie chocbym chciala to nie mam nawet siły iśc do lekarza bo ledwo sie na nogach trzymam taka ładna pogoda a ja ze sraką w domu siedzę
końcowka the best

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ciekawą fryzurę znalazłam na necie.
Do greczynki by pasowała
Mi taka fryzure probowala zrobic "moja"fryzjera na wesele brata od TŻ, ale efekt koncoy jednak byl inny co nie znaczy ze zly

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja stwierdziłam że jak tylko będziemy mieli zamiar zrezygnowac z zabezpieczenia i starac sie o dziecko to odrazu będę brała kwas foliowy, babka nam mówiła o tym dlaczego warto brac wcześniej dlatego odrazu zacznę zażywac
tez musze o tym poczytac
Dziewczyny ide dzisiaj do kancelarii w koncu termin slubu ustalic - chce godzinke 14
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości