![]() |
#2611 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się też na kartkach systemu w pracy uczyłam. A miałam fajną wtopę bo coś tam na szybko trzeba było i po 16 już szef poprosił. Ja się zamotałam a on zaczął się ze mnie nabijać, że do 16 potrafię a po 16 już nie ![]() ![]() Kawusia ![]() Wyspałam się. TŻ odsypia bo wczoraj miał bardzo ciężki dzień ![]() Pranko na balkonie. Pyknę jeszcze kilka rzeczy w ręku. Ja mam dzisiaj dzień myśliwego ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-09-27 o 10:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w sklepie, kupiłam znowu fixa orzeszkowego
![]() Dziś na obiad robię ziemniaki z rybą dla Tż, małej rybkę dam i pomidorową, a ja sobie zrobię ryż w sosie orzeszkowym i warzywa na patelnię ![]() Biorę się za sprzątanie. Mam syf ![]()
![]() |
#2613 |
zawsze mam racje
|
Ja wracam do pracy, zjadlam na 2 sniadanie jajecznice.
A na obiad winiary pomysl na zapiekanke serowa, specjalnie w realu po to wczoraj bylam, bo w auchanie wycofali ![]() ![]()
#2614 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie dziś na obiad pierogi ruskie. W niedzielę zrobiłam dużoooo i zamroziłam na kilka obiadów ![]() Przed praca powiesiłam pranie na balkonie i mam nadzieję, że wyschło. Jak wrócę to poprasuję. Dziś u mnie super cieplutko i cały dzień słonecznie. ![]()
#2615 |
Zakorzenienie
|
ja dzis tez prasuje ale na raty
na raz sie tego nieda zrobic |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
A ja odpaliłam świeczkę o zapachu cytrusów i zaczęłam przygodę z netem
![]() Dzisiaj miałam spokojny dzień. W łikend zaliczę za to pokaz agility i wystawę dyskowców. Po drodze może wejdę na wystawę kotów rasowych. Nie interesuje mnie to zbytnio ale skoro już tam będę... Może jakieś foty porobię bo już mam filtr i mogę mój super obiektyw ze sobą targać ![]() Przejrzałam modę na jesień i fajne zestawy mi w oko wpadły ![]() Romantyczny_styl_jesien_5447050.jpg Romantyczny_styl_jesien_5447058.jpg Romantyczny_styl_jesien_5447074.jpg Romantyczny_styl_jesien_5447078.jpg Burza u mnie. Świetne powietrze, dawno nie padało. Jak któraś wygra w lotka to się przyznać proszę ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-09-27 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2618 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Witam sie kawka ![]() Pobilam moj osobisty rekord bycia w szpitalu - 26,5 h ![]() ![]() ![]() Jeszcze Was nie nadrobilam poniewaz - w sobote bylam w pracy, w niedziele bylam w pracy, jak w pon poszlam do pracy no tooo wiadomo, wrocilam dzis ![]() ![]() ![]() W ogole jestem bardzo, bardzo zla przez sytuacje w pracy, zreszta nie tylko ja - wiekszosc mlodych lekarzy, ja lubie swoja prace, naprawde, ale zwierzchnikow mamy takich ktorzy wszystko utrudniaja i robia problem z niczego. Czujemy sie potraktowani bardzo niesprawiedliwie ale o tym nie tutaj ![]() Powiem tylko ze az mi sie chcialo dzis plakac jak wrocilam co mi prawie w ogole nie zdarza bo twarda jestem. Nie pamietam kiedy ostatnio mi sie chcialo plakac. Z milych rzeczy u mnie - w sobote po pracy szybko wpadalam do diverse'a i kupilam ta szara torebke co juz pokazywalam oraz czerwony cienki sweterek na guziczki, taki typowy klasyczny kardigan ![]() A dzis zdrzemnelam sie troche jak wrocilam i po jakims czasie TZ mnie obudzil podajac pyszne sniadanko do lozka ![]() Musze posprzatac naszemu Zwierzaczkowi i wypadaloby ogarnac mieszkanie bo juz powoli zaczyna przypominac to christyny z chirurgow ale nie chce mi sie. W sumie to mam to dzis gdzies. Aaaa - Dextera uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już padam na pysk, bo mała bez drzemki dziś była, ale czytam Zahira, jestem na 50 stronie i czytam dalej. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | ||
Rozeznanie
|
Ja czekam na "Przepis na życie" i pije herbatkę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I brawo dla Tz za śniadanko do łóżka, zasłużyłaś sobie. ![]() No to miłego czytania ![]()
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
witam się z rana
![]() Na szybko przejrzałam szafę z butami na korytarzu i znalazłam pół reklamówki gratów do wywalenia- więcej miejsca będzie ![]() Dziś na obiad dla Tż ryba, dla mnie kurczak w sosie orzeszkowym ![]() Zaraz lecę do sklepu, bo ser i szynka się skończyły, przy okazji do piekarni ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-28 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() A ja już w pracy ![]() Rano upiekłam pizze na obiad. Po pracy tylko odgrzeję ![]() Zapomniałam zdjąć wczoraj prania z balkonu, a w nocy padało i wszystko mokre ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#2624 |
Zakorzenienie
|
Lilo- a jakiej firmy podkład kupujesz ? Dla mnie najlepszy jest Max Factor Lasting Performance, nie jest idealny, ale w porównaniu do innych najlepszy, ciągle szukam lepszego i wracam do Max Factora
![]() W Piotrze i Pawle jest promocja -7,99 zł za 2 butelki 2 litrowej coca coli+ 1 litr coca coli ![]() ![]() Ja już po śniadanku- ciemna bułka z pomidorem ![]() gdzie się podziała effie ![]()
![]() |
#2625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2626 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() U mnie pierwszy dzień rasowej jesieni... 10 stopni, szaro i ponuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kawa. Po kawie wanna na dłuuuugo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
moja mama nie używała nigdy i nie używa i powiem szczerze, że nie wyobrażam jej sobie w podkładzie, myślę, że niektórym lepiej bez
![]() ![]() Ja zaczęłam używać, jak mi zaczęło syfki na twarzy wywalać w okresie młodzieńczym ![]() ![]() Czym starsza jestem, tym mniej tapety ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-28 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Rozeznanie
|
A u mnie lato w pełni
![]() ![]() No to zapraszam ![]() Ale Ci dobrze. ![]() ![]()
#2629 |
Zakorzenienie
|
Chyba się w Twoje okolice przeniosę, bo ty masz zawsze piękną pogodę i lato
![]()
![]() |
#2630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-09-28 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
a u mnie dzis 21C
lata niema w tym kraju to chociaz tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
zawsze mam racje
|
lili: po pierwsze sa podklady mineralne, wiec bez silikonow, parabenow itd. A po drugie wole, zeby ten katowicki brud osiadal na podkladzie niz na mojej cerze prosto
![]() U mnie popoludniami cieplutko, inna sprawa, ze mi jest czasej duzo cieplej niz innym, ale dla rownowagi czasem duzo zimnej niz innym. Zreszta nie wpadam na to, zeby spojrzec na termometr, pamietam jak 2 lata temu wyszlam na snieg w czolenkach, bo mi sie w tamtym mieszkaniu nie chcialo zaluzji odslonic i nie zauwazylam, ze pada snieg ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-09-28 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakbym miała idealną cerę to bym nie nakładała podkładu ![]() Wg mnie najlepszy podkład jest gorszy dla cery niż jego brak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() słońce jak dzwon, no prawie jak lato tylko chłodniej ![]() ![]() całą noc czytałam te "kochanice króla", skończyłam o 5.30 rano, w sam raz żeby mężowi zrobić kanapki do pracy, wyprawić go na imprezkę po pracy i z termoforkiem zalec w łóżku o 7. wstałam o 11 ![]() idę po mięsko na obiad, zjadłabym coś dobrego, takiego kurczaka pieczonego, z pieczonymi ziemniaczkami ![]() ![]() idę ![]() Osiak a gdzie Ty się w ogóle podziewasz coooo?? ![]() ![]() ![]() ![]() Lilo pizzaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie widzę w tv na programie 1, miejsce mojego przyszłego zamieszkania ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-09-28 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Cię książka wciągnęła ![]() ![]() ![]() Na pizze oczywiście zapraszam. Zabierz się z Punto, bo ona też wpadnie ![]()
![]() |
#2636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak lubisz takie historyczno romansowane książki, z naciskiem na historyczne, to mogę polecić w razie jak nic innego ciekawego nie masz ![]() aura mnie zachwyciła ![]() ![]() ![]() ![]() Punciak to jedziemy coooo??? ![]() ![]() ![]() niebo cudne. tak piękny kolor ma tylko wiosną i jesienią, czasem się zimą zdarzy ale już chłodniejszy błękit. uwielbiam niebieski ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-09-28 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja czekam sobie na właścicielkę mieszkania. W między czasie gotuję rosołek bo TŻ wcina dzisiaj gotowaną nogę z kurczaka. Byłam juz w galerii odebrać moją torebkę, która zaraz po kupnie wylądowała w reklamacji. Kupiłam też słuchawki do mojego nowego telefonu. W ogóle zapisałam się na jedne zajęcia opcjonalne i muszę się z nich wypisać bo podobno treści się powtarzają i jestem zła bo mi to będzie kolidowało z całym planem działania, który ustawiłam sobie na październik. Zaraz biorę się za porządki bo siostra TŻ od października zaczyna studia i potrzebuje biurka i więcej wolnego miejsca w mieszkaniu, więc trzeba się za to zabrać. Zjadłabym frytek ![]() Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-09-28 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tylko to jakoś ogarniemy to wstawię zdjęcia. Lecę się pakować bo dzis się przenosimy. Tak na wariata, a cooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki laski ![]() Jak tylko podłącza nam tam internet to wpadnę zdać relacje |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
zawsze mam racje
|
A z jakiej firmy mialas? Tak jak mowie, nie da sie jednoznacznie okresli, bo sklady podkladow sa bardzo rozne. Z kremami podobnie- jak sa napakowane parafina, silikonami i parabenami to bardziej szkodza na dluzsza mete niz pomagaja ![]()
#2640 |
Wtajemniczenie
|
Anoola gratki jeszcze raz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siedzę nad herbatką i pracuję nad segregatorem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.