|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
I tego się właśnie boję...
![]() Cytat:
![]() To fajnie...
|
|
|
|
|
#182 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cicho kobieto niedobra!
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny , jestem podłamana !
robiłam bilans miesięczny - moje wydatki to jakiś koszmar ! nie pamiętam kiedy ostatni raz tak dużo wydałam ! muszę sobie jakiś limit wyznaczyć bo jak tak dalej pójdzie to z moich oszczędności ( nie duzych bo niedużych ) nic nie zostanie , fakt na kosmetyki nie wydałam aż tak dużo coś koło 100 zł ale cała reszta? szkoda gadać
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my od razu hop siup i po 6 miesiącach
|
|
#185 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
złożyłam dziś zamówienie w Yves Rocher
![]() ![]() Razem płacę niecałe 110 zł czekam na paczkę
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zużyłam żel pod prysznic Lirene Meksyk
próbkę kremu LRP Toleriane i próbkę podkładu LRP Unifiance mat Wczoraj odebrałam 2 książki- jedna jest świetna- kosztowała 99zł a ja zapłaciłam za nią 25! nowa, PWN, świetny papier, ilustracje i 856str!"Literatura świata". Natomiast od dawna nie kupiłam nic kosmetycznego. Skuszę się tylko na jakieś "prezenty" z avonu za drobną kasę i to one właściwie powiększają mi bilans zakupów.
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Sporo tego wyszło, ale ważne, że potrzebne. No i część dla mamy.
Cytat:
![]() Kupiłam dziś balsam Eveline w Naturze. Wzięłam jednak Kwiat lotosu Różany jakoś mi się nie spodobał.
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa zapomniałam, że zużyłam dziś też bibułki matujące Beauty Formulas 50szt.
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja
Kupowałam razem z balsamem też dwa opakowania tamponów. Teraz patrzę na paragon, a tam nie ma balsamu Babka mi go w ogóle nie policzyła Czyli mogę wpisać do prezentów Więc wzięłam drugi w innym kolorze.
|
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Już milczę.
![]() Cytat:
ale pamiętam jak pisałaś to była wiosna i robiło się ciepło, a teraz już początek jesieni i jakoś tak lato minęło raz - dwa. W sumie zawsze tak jest, ale zawsze mi troszkę żal.
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Poszła mi miniaturka masła do ciała z minerałami z MM z Avonu i próbka kremu LRP Hydraphase Intense Legere. Za to z gazety mam próbkę nowego podkładu Rimmel Cream Gel Foundation z serii Match Perfection. Szkoda tylko, że za cholerę nie ma napisanego odcienia...
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkanko już w 100% nasze
Ostateczna umowa podpisana, pieniądze wpłacone, klucze mamy Zakładamy nowy zamek i czekamy na remont ![]() Z tą moją woalką to chyba nic nie wyjdzie - mimo poprawek jakoś dziwnie się układa, podnosi się do góry jak czapka Ale wypatrzyłam coś jeszcze innego
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wczoraj poszedł do ostatniej kropelki balsam ujędrniający nivea 30ml.
Chyba jestem mega przemęczona - dziś zamiast wysłać zamówienie do hurtowni na materiały hydrauliczne to wysłałam zamówienie z avonu |
|
|
|
#194 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
Hosenko, gratuluję!
![]() Kolejne 30zł dziś do przodu, wyszłam już na spory plusik Sprzedałam krem do stóp z Eris, w sklepach kosztuje on 75zł Ja dostałam go do recenzji, zużyłam malutko, a zapach mi nie przypasował, więc znajoma ode mnie odkupiła
|
|
|
|
#196 |
|
|
Dziewczyny znacie herbaty z Rossmanna? Takie owocowe produkowane dla nich? np. wiśnia-banan, truskawki ze śmietaną czy coś takiego? Jakie one są smakowo?
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Znam
![]() Najbardziej lubię czarną ze skórką pomarańczy ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Mam na zbyciu lakier OPI Ski till we drop Jeśli któraś z Was reflektuje, to proszę o PW
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Super, Hosenko
Cytat:
Wpadka zabawna, ale może to znak, że pora troszkę przystopować i zatroszczyć się o siebie? |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio pakowałam letnie ciuchy w pudło i zdałam sobie sprawę, że prawie wszystkich nie założyłam ani razu!Hosenko, gratuluję mieszkania! To musi być wspaniałe mieszkać od razu na swoim. Czysta idylla i sielanka dla świeżego małżeństwa! a masz jakieś zdjęcie takiego kwiatu? porzeczko, ale jaja z tym zamówieniem! A ja dziś wsadziłam na działce krzewy czarnej porzeczki i dziką różę nieźle się przy tym namęczyłam ale czuję satysfakcję!
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko super, gratuluje mieszkania!
nosek ja mialam turskawkowo-smietankowa i o smaku toffi i te herbaty sa po prostu boskie! Zawsze robie sobie zapas jak jestem w Pl. A na dzisiejszy wieczor z Tz-tem zrobilam sobie ten makijaz: http://www.snobka.pl/artykul/makijaz...mielcarz-11911 Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-09-28 o 21:00 |
|
|
|
#201 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z opisu brzmi ciekawie, powiem szczerze że to mi się bardziej podoba niż woalka. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap:
wrzucę zdjęcie, bo idę dzisiaj "to" kupić ![]() Tak od razu nie wprowadzimy się do tego mieszkania, bo jest całkowicie rozwalone. Chciałabym jeszcze w tym roku, mam nadzieję, że sie uda ![]() Dziękuję za gratulację Bez pomocy rodziców jednak moglibyśmy sobie jedynie o mieszkaniu pomarzyć...
|
#203 |
|
|
Hosenko jak się zbierzecie to remont nie powinien zająć więcej niż dwa miesiące
Tylko trzeba wszystko wcześniej poustalać i zaplanować. Ależ bym sobie chętnie takie większe mieszkanko urządziła.
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też liczę na ok. 2 miesiace, ale możliwość remontu mamy jedynie po pracy i w weekendy O ile z pokojami i przedpokojem może nie być zbytnio problemu (podłogi są zerwane, ściany przygotowane do malowania, więc tu szybko pójdzie) tak z łazienką i WC czekają nas przeboje Łazienka jest mała, a osobne WC wąskie a długie. Jeśli się da, to chcemy zburzyć część ściany między tymi pomieszczeniami i przez to powiększyć łazienkę o wnękę, dzięki której moglibyśmy wstawić większą wannę (bo teraz jest dosyć mała, większa się nie mieści), a WC nie jest nam taki długi potrzebny. Z koleji w WC chcemy zlikwidować malutką płytką wnękę, w której teraz jest obskurna szafka, a przebić się do niej od strony w pokoju i zrobić tam półki, które będą w ścianie ![]() Na resztę łazienki też mam już pomysł
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, zapowiada się świetnie! Jak się da to najlepiej powyburzać te ściany żeby było więcej przestrzeni. Mam nadzieję,że będziesz się chwalić zdjęciami jak będziesz urządzać, bo mnie to interesuje i chyba nie będzie to innym przeszkadzało? Najwyżej w klubie
a u nas się pierdzielą z kominami już drugi tydzień
|
#206 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kochane
Niestety nie udało mi się zdać W ogóle jakoś kiepsko u mnie ostatnio. Cały czas szukam pracy, ale bez rezultatów. Wczoraj znalazłam fajną ofertę (dopiero, co zamieszczoną) od razu pognałam do szkoły i się okazało, że już nieaktualne. Musiało być już chyba nieaktualne w chwili umieszczania ogłoszenia. TŻ też szuka i nic. Także biedujemy ![]() Dalej ćwiczę i mam motywację, jestem coraz lepiej rozciągnięta i mam dużo lepszą kondycję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wklejam mój bilans: Wrzesień Zużyte: 1. Szampon dla dzieci Babydream, Rossmann (250 ml) 2. Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów Tradition de Hammam, Yves Rocher (100 ml) 3. Żel ze świetlikiem i chabrem pod oczy Seria Do Pielęgnacji Oczu, Flos Lek (15 ml) 4. Krem do ciała z mocznikiem Isana, Rossmann (150 ml) 5. Mleczko do ciała Kokos, Yves Rocher (50 ml) 6. Perfumetka Fleur du Paradis, Sephora (10 ml) 7. Odżywczy zmywacz do paznokci bez acetonu, Auchan (100 ml) 8. Lakier do zdobień Nail Art czarny, Golden Rose (11 ml) 9. Korektor antybakteryjny z D-pantenolem, łopianem i alantoiną Problem Reductor, Hean 10. Maseczka regenerująca z glinką brązową, Ziaja (saszetka) 11. Olejek pielęgnacyjny Babydream, Rossmann (250 ml) 12. Maseczka z glinki zielonej, Argiletz (10 g) 13. Żel Antycellulit, Evoco (200 ml) 14. Krem 'Artystyczny Nieład' Shock Waves, Wella (150 ml) 15. Krem nawilżający do włosów 'Bambus i Keratyna' Lorys, Sther (1000 ml) 16. Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym, Anna 17. Maseczka oczyszczająco-normalizująca Tibetan Energy, Pollena-Malwa (saszetka) 18. Maseczka oczyszczająca z wyciągiem z nagietka, Efektima (saszetka) 19. Antybakteryjna maseczka łagodząca AA Skóra pod kontrolą Girls, Oceanic (saszetka) 20. Maseczka nawilżająca, Nivea Visage (saszetka) 21. Pędzel do różu, Kobo Professional 22. Lakier do paznokci niebieski Paris, Golden Rose 23. Róż So Pretty, Collection 2000 24. Perfumy w kremie Pur Desir de Pivoine, Yves Rocher 25. Maseczka do cery trądzikowej Best, Herba Studio Kupione: 1. Baza pod cienie Stay On, Hean 2. Korektor do brwi brązowy, Delia 3. Bezacetonowy zmywacz do paznokci ananasowy, Drogeria Uroda 4. Pure Poison edp, Christian Dior 5. Eternity, Calvin Klein 6. Tresor in Love, Lancome 7. Odlewka Flowerbomb, Viktor&Rolf 8. Próbka Sensuous, Estee Lauder 9. Wydłużający tusz do rzęs 360, Yves Rocher 10. Miniatura Moment de Bonheur, Yves Rocher 11-12. Krem intensywnie odżywiający do suchych stóp, Yves Rocher 13. Peeling antycellulitowy, Lirene 14. Dwufazowy preparat przywracający naturalny kolor paznokcia, Joko 15. Próbka Eternity, Calvin Klein 16. Miniatura Rose Absolue, Yves Rocher 17. Paleta cieni I-divine Good Girl, Sleek MakeUp 18. Paleta cieni I-divine Au Naturel, Sleek MakeUp 19. Paleta cieni I-divine Oh So Special, Sleek MakeUp 20. Paleta cieni I-divine Curacao, Sleek MakeUp 21. Sampler Echo, Davidoff 22. Żel chłodzący Rebuild Termo wyszczuplanie, Ziaja 23. Eyeliner żółty Ink Pot, Sleek MakeUp 24. Eyeliner różowy Ink Pot, Sleek MakeUp 25. Woda toaletowa Flowerparty, Yves Rocher 26. Płyn micelarny do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat, Yves Rocher wymianki wizażowe gratis niezbędne i używane od razu niekoniecznie potrzebne albo niektóre nawet bardzo niepotrzebne (czyt. Sleek) ![]() kolejne odsłony manii perfumowej ![]() Chociaż dużo przybyło to jestem zadowolona z września. Mnóstwo zużyłam, poszła też kolorówka i kilka rzeczy, które używałam długo. Sporo też wymieniłam Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-29 o 15:55 |
|||||
|
|
|
#207 |
|
|
Dzięki za opinie o tych herbatkach, właśnie takie cuda pomagają mi przetrwać na odwyku słodyczowym.
![]() księżniczko zapomniałam, jakie ćwiczenia robisz?
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
U mnie zmian już nie będzie raczej, więc też wklejam wrześniowy raport
![]() WE WRZEŚNIU: Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty 1. woda brzozowa Malwa – 4,15zł 2. Joanna Naturia szampon z odżywką Tatarak – 6,60zł 3. Joanna Naturia szampon z odżywką Algi – 6,60zł 4. Joanna Kąpiel o zapachu bzu – 7,80zł 5. Joanna Rzepa kuracja wzmacniająca do włosów – 8,80zł 6. Ziaja maska do włosów odbudowa – 4,60zł 7. Ziaja maseczka nawilżająca – 1,70zł 8. Ziaja maseczka dotleniająca – 1,70zł 9. Avon maseczka oczyszczająca pory – 6,00zł 10. Original Source żel pod prysznic Mięta 11. Original Source żel pod prysznic Mięta 12. Original Source żel pod prysznic Limonka 13. Original Source żel pod prysznic Limonka 14. Original Source żel pod prysznic Mango 15. Original Source żel pod prysznic Mango 16. Bielenda Cukrowy peeling Granat 17. Bielenda Algi do mycia ciała 18. Bielenda Dwufaza do demakijażu Awokado 19. Bielenda Peeling Awokado 20. Bielenda Masło Awokado 21. perfumy Benefit Ring my Bella 22. Isana żel pod prysznic Mandarynka 23. DermActol krem do rąk 24. DermActol krem do stóp 25. PantheVera balsam po opalaniu 26. Hawaiian Tropic masło do ciała limecolada 27. Yardley mydło cytryna i werbena 28. Radical mgiełka do włosów 29. Kamill żel pod prysznic kokos+czekolada UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane 1. Head&Shoulders, Szampon przeciwłupieżowy 2. Dentalux, płyn do płukania ust 3. Ziaja, płyn do demakijażu 4. Avon, żel pod prysznic Lagoon 500ml 5. Isana, żel pod prysznic Arbuz 300ml 6. Avon, krem do ciała z oliwką, 200ml 7. Marba, puder do kąpieli czekolada+pomarańcz 8. Herbapol maseczka bzowa – przeterminowana 9. STH PantheVera balsam kojący – oddany mamie 10. Pharmaceris T – Sebo-Almond Peel, krem-peeling +20zł 11. Pharmaceris T, Sebostatic – Krem na dzień +20zł 12. Under20 Anti Acne, Aktywny żel punktowy SOS +8zł 13. Eveline Pure Control, Superskuteczny roll-on +8zł 14. Dr Irena Eris cynamonowy krem do stóp +30zł Dużo wygrałam, trochę dostałam, ale i tak uważam, że miesiąc udany - nie ma tu niepotrzebnych zakupów, zużyłam kilka rzeczy, które męczyłam już dłuższy czas, no i kilku się pozbyłam, sprzedając je. Wydałam 47,95zł, zarobiłam 86zł, więc jestem na plusik ![]() Wiem, że przybyło dużo, a ubyło mniej, ale ja jestem zadowolona z miesiąca
|
|
|
|
#210 |
|
|
ja póki co Jillian Michaels, Tamilee Webb i stepper uskuteczniam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

)

, fakt na kosmetyki nie wydałam aż tak dużo coś koło 100 zł ale cała reszta? szkoda gadać

czekam na paczkę

Babka mi go w ogóle nie policzyła
Więc wzięłam drugi w innym kolorze.

Bez pomocy rodziców jednak moglibyśmy sobie jedynie o mieszkaniu pomarzyć...
O ile z pokojami i przedpokojem może nie być zbytnio problemu (podłogi są zerwane, ściany przygotowane do malowania, więc tu szybko pójdzie) tak z łazienką i WC czekają nas przeboje 

TŻ też szuka i nic. Także biedujemy