|
|
#871 |
|
BAN stały
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Dodaje do swojej listy zapas Alchimie i krem w słoju z linii kąpielowej o ile ów krem jest jeszcze nie całkiem zjełczały
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Liczi, peonia, irys - przecież to takie niemęskie .Co nie zmienia faktu, że może być nadzwyczaj urodziwy . Troszkę o Dzongkha: - http://www.luckyscent.com/shop/detai...5238§ion=1 - http://perfumesmellinthings.blogspot...-dzongkha.html - http://www.basenotes.net/ID26125309.html - http://www.lusciouscargo.com/Merchan...roduct_Count=0 - http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...6/2420917.html
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie od dziś wiadomo, że gdy ktoś mówi mi: "nie wąchaj", pójdę i wrażę nos w zakazaną woń aż po pachy ![]() Więc oczekuję jedynie, że zdradzisz tylko gdzie bije źródełko Dżihadu , a bezzwłocznie, jak to Perfumeryjny Leming, rzucę się na oślep.No bo co w końcu, kurczę blade! - jak mawiał Mikołajek, bohater mojego dzieciństwa No i wzajemnie. Też się zemszczę Poczekaj no, aż poczujesz to, co jest opakowane w drewno Kotibe Anniehall, nie przesadzaj no z tymi robalami . W obraz Beatrix Kiddo wygrzebującej się spod ziemi w oparach Musk Ravageura chętnie wierzę i przyswajam, ale robale w Timbuktu? Marzenia Henia ![]() W kwestii tego, co to z czarnym kamykiem, to patrz jak wyżej
|
|
|
|
|
#874 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
w kwestii czarnego kamyka....jestem pomiędzy kolejnymi seansami Twin Peaks....Agent Specjalny Dale Cooper trafił na ślad kryjówki Boba (albo wydaje mu się, że trafił ), jestem więc mocno nastraszona....i boję się myśleć o tym, co nieśmiało mi się właśnie myśli....Cytat:
...kardamon...iris...list ki herbaty....kadzidło.... z takim składem to on może wyglądać nawet jak psychopatyczny Bobby Peru (Willem Dafoe ) z niekompletnym uzębieniem, u Lyncha.....
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2006-12-11 o 01:53 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji "edytuj" |
||
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra
Z drugiej strony wraz z czytaniem opini innych osób zaczynają temu módziencowi wypadac zeby, czerniec po woli zaczyna sie starzec, siwiec, robi mu sie "siano" na głowie. Niech bedzie zgodze sie na Bobbyego. Zapach sie zmienia wiec moze i młodziebiec sie zmieniac.
|
#876 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w poniedziałek powącham ja sobie tego młodzieńca, prywatnie a dogłębnie , przebadam stan owłosienia, tudzież uzębienie i wyrok wydam w trybie natychmiastowym.tymczasem do listy marzeń dopisuję sobie Avignon a co! |
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista marzen:
* Brit Red * Shalimar * Pure Poison Elixir * Cashmir * kolejna Escada Collection, szkoda ze juz nie do dostania
|
|
|
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
Te marzenia jakoś ciągle ewoluują ,umierają ,a potem powstają jak te feniksy z popiołów.
Wczoraj przypomniałam sobie o moim niezrealizowanym marzeniu,to nawet nigdy nie było marzenie,ale kręcąc się po domu jakoś "przyszedł mi do nosa" zapach Poison klasyczny,a potem Tendre poison. Testowałam je jakiś rok temu intensywnie,zapomniałam,a teraz w najmniej odpowiednim momencie te zapachy wyłaniają się gdzieś z tyłu głowy jako cudowne. Marze o 30ml BC,o Poisonach, o "cudownej wodzie",o wszystkich "kadzidlakach" CdG,których wcale jeszcze nie znam i pewnie o wielu innych zapachach, o których wiem,że są piękne i nie wiem jednocześnie. |
|
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
Kochany wątku, ja poproszę:
- Narciso Rodriguez edp - Smoka - Miel de Bois Lutensa - moja najnowsza obsesja mrrrrr hrrrrr - Glorię - Stellę klasyczną - miałam juz na nią odłożone pieniądze, poszłam do perfumerii, a jej nie było i oczywiście wyszłam z czymś innym - noooo i może My Queen albo Agenta Liczę na legendarną sprawczą moc wątku, w końcu ida święta.
|
#880 |
|
Wtajemniczenie
|
znow przeczytalam o czyms co chce miec, powinni mnie zamknac
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
ja poproszę o pomeme lancome, pieknie proszę
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś mi buchnął upatrzoną na allegro Glorię.
O ja biedna, nieszczęśliwa. |
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle czasu z nim przebywając miałam prawo się zarazić. A tak poważnie to musiałam zostawić coś na koncie w razie jakby... no i mam jakby, chorego kota, a chory kot = brak chajsu, trzeba czekać do wypłaty. A jak się do wtorku żadna Gloria nie urodzi to mnie... no, trafi mnie coś mówiąc grzecznie Proszę o kciuki za flaszeczkę.
|
|
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
nie przypisuj sobie od razu wszystkich zaslug
posrednio to tylko przez Ciebie a wlasciwie przez pewne zbiorowe chciejstwo:P ale pech sprawil ,ze moj sokoli wzrok znow wypatrzyl jakas dziwna nazwe a potem tylko google i tak to sie skonczylo..
|
|
|
|
#886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kropko, mam wrażenie, że niedawno widziałam Glorię w perfumerii, tyle że w regularnej sklepowej cenie. Ale jakby co, to służę pośrednictwem Dydulcowi przemów do słuchu. Duży chłop, a jakimś mikrobom się daje
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może Dydusiowo się wyraziłam. 30-tki są u paru pewnych osób, w sumie chyba 4 sztuki, ja polowałam na 50-tkę, a ta była jedna jedyna od dawna.
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj przetestowałm Pure Poison Elixir i....wpadłam na amen.Cudowne,ciepłe,otula jące a do tego flakon
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzisz, a mnie one rozczarowały ![]() Chyba za bardzo kocham klasyka
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#892 |
|
BAN stały
|
A czym rozni sie zwykle pure posion od elixiru?Aktualna lista:
1)pure poison wlasnie 2)blvgari Femme 3)L Lempickiej 4)Sensi na zime by sie przydalo ![]() 5)Ruby Lips S.Dali |
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Butelka natomiast przecudna
|
|
|
|
|
#894 |
|
BAN stały
|
butelke widzialam..taka w starodawnym stylu, z tym psikaczem
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, piekna jest
|
|
|
|
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
...Drogi Sprawczy Watku,:czarodzie
własnie zakochałam sie w J.d.Pozo In black I choc dalam sobie szlaban na perfumy do konca roku kalendarzowego, to prosze Cie, zebym nie wytrwała w swym postanowieniu i przy Twojej pomocy stała sie wkrótce jego Posiadaczka
|
#897 |
|
BAN stały
|
Ciągle mam to samo marzenie Ambre Narguile Hermessence.
Do Świąt tak daleko... Chyba wrócę razem z moją córeczką do dziecinnego zwyczaju szukania paczek pod nieobecność domowników. |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
No i przyszła kryska na Matyska. Długi sie trzymałam bez "chciejstwa" ale w koncu mnie dopadło, chcę:- armaniego i czarny kamyczek,- Perfum d'Empire Iskander- Cartousia Via Camerelle- Timbuktu i Dzongkha
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax, sluze pomoca w spelnieniu marzen
![]() ja poznalam Artisana, ale zapieram sie nozkami i raczkami, nie chce, nie chce, nie chce.. (Dzongkha?Timbuktu?Passag e d'Enfer? a czarny kamyk tez sliczny.. ech. |
|
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Nieśmiało proszę, by Smok całował mnie częściej niż dotychczas
Przy naszym ostatnim spotkaniu oddech gada nie zionął arszenikiem (wreszcie!), lecz ujawnił całe swoje bogactwo, a mnie pozostało tylko się zakochać...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

. Liczi, peonia, irys - przecież to takie niemęskie
.
Nie od dziś wiadomo, że gdy ktoś mówi mi: "nie wąchaj", pójdę i wrażę nos w zakazaną woń aż po pachy
) z niekompletnym uzębieniem, u Lyncha.....