|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
Z czasem jak już minie złość na niego całkowicie,nie bedziesz miała ochoty ani na to ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No tak,chociaż jak pewna osoba mi powiedziała na temat dysgrafii i innych,że to wymysł psychologów,bo w atach kiedy nasze Babcie chodziły do szkoły nie było czegoś takiego.. Ale ważne,że chłopak się dla Ciebie stara i że Ty jestes zadowolona,że możesz z nim pisać.. ![]() więc tak,dziś jestem troche wściekła,bo nie rozumiem ja ludzie mogą się tak zachowywać..ale ogólnie to nie narzekam planuje własnie przeprowadzke,co prawda narazie na 2 miesiace,ale jednak ![]() i to mi zajmuje najwiecej czasu ![]()
![]() |
![]() |
#812 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Po prostu chciałabym, żeby jak najmniej dziewczyn było przez niego tak krzywdzonych jak ja. Cóż, ale ja nic na to nie poradzę. Na szczęście tak. Obawiam się, że za każdym razem znowu będę trafiać na takich jak on... czemu zawsze dla mnie jest jakiś z tych 3/4 co są ch*** warci? A ja nie za szybko, ale w sumie się odzwyczajam po jakimś czasie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja sobie siedzę i kombinuję, jak tu gdzieś sie wyrwać do domu i spotkać się z... kimś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pamietam jak on na nia narzekał,że ogladała tylko seriale i nawet nie sprzatała choćnie pracowała a to on ja utzrymywał,ale to jego sprawa,może tym razem się im ułoży,choć ja już z doświadczenia wiem,że jesli nie uda sie raz to drugi tez nie..no może tylko czasami sie uda za drugim razem Mężczyźni tak jak już było wspomniane parokrotnie nie myślą głową.. Ty Inspirenie masz na to najmniejszego wpływu. Niekoniecznie,teraz wiesz jakich błedów nie popełniać i będzie inaczej,a czasami poprostu jest tak,że Kobieta własnie takich mężczyzn do siebie przyciąga.. Cytat:
![]() Cytat:
U mnie narazie odpadaja wyjscia na imprezy czy do klubów,bo mam zalobe dzis mija tydzień odkad zmarła Babcia ![]() a Tobie udało się coś wykombinować??
![]() |
![]() |
#814 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Współczuję... ale i tak kiedyś wszyscy się spotkamy w jednym miejscu ![]() no właśnie nie, bo dziś nie mogłam sie spotkać i odmówiłam, a w przyszłym tygodniu Bieszczady i nie chcę, żeby wyszło tak, że celowo unikam spotkania... Jejku, ten człowiek mnie zadziwia, naprawdę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie cała ta sytuacją wydaje się być teraz śmieszna ![]() Wiesz teraz jestes mądrzejsza o pewne doświadczenia wiec niekoniecznie musi to tak wygladac,że nastepny bedzie taki sam.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Masz rację,też tak myśle,z tym,że zawsze przestrzegam żaloby.. Myślę,że jeśli jest wyrozumiały to zrozumie,że tak sie to poprostu złożyło.. udanego wyjazdu życzę ![]() ja dzisiaj wybieram sie ze znajomymi na Chańcze na tydzień,miło spedze czas,wypoczne(bo uwielbiam wypoczywac słuchając wody ) porozmawiam z kolezankami a niektorzy beda sobie łowić ryby ![]()
![]() |
![]() |
#816 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() skoro nie będzie Cie przez tydzień, to wątek zginie, bo nie będę miała juz kogo cytować ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Niestety dziewczyny nie udało się z tą pracą, zaszłam tam już na godz próbne a oni mi mówią,że została tylko praca na weekendy
![]() ![]() ![]() Poza tym wszystko dobrze, baaardzo dobrze mi się mieszka we Wrocławiu, to miasto ![]() ![]() A i rzadko tu bywam bo mój laptop złapał wirusa i nie mam dostępu do komp, dziś przyjechałam do rodziców i nadrabiam ![]() buziaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#818 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() No zazwyczaj nie popelnia sie tych samych błedow,wiec teoretycznie nie powinno byc juz tak samo.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() to rzeczywiscie jest bardzo ciezko,no ale teraz jest tez czas kiedy duzo jest studentow zaocznych szukajacych pracy,ale napewno sie uda.. To super i wazne jest to,ze wiesz ze nie chcesz juz do niego wracac i lepiej nie wiedziec co u niego i nie miec zadych wiesci o nim bo wtedy jest tylko gorzej ..
![]() |
![]() |
#819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak teraz wiem,że to było słuszne rozwiązanie, to rozstanie, choć nie wyszło z mojej inicjatywy cieszę się,że tak się stało, z biegiem czasu widzę,że to nie miało przyszłości i dopiero teraz widzę jak w czasie związku było źle, jak on się zachowywał i jak mi było źle. Ale jak to się mówi, miłośc jest ślepa ![]()
![]() |
![]() |
#820 | |
Raczkowanie
|
Na Chańczy,ze znajomymi
![]() Cytat:
Po czasie widać wiele rzeczy,najpewniej podczas trwania związku idealizowałaś go i nie widziałaś wiekszosci złego,tak jak ja,a teraz jestem zadowolona,że nie jestem z eksem,bo to nie był dobry związek..ale tak masz racje,miłość jest ślepa ![]()
![]() |
![]() |
#821 |
Rozeznanie
|
Troszkę czasu mnie nie było i już szalejecie ; ) Ten temat idealnie pasuje do mnie i do mojej sytuacji. Dzięki dobremu humorowi wyszłam z życiowego zakrętu na prostą. Chłopak chce się zmienić. Obiecał mi poprawę i jednak moja mała zemsta się udała
![]() Mam nadzieję, że wam wszystkim się udało nie tylko mi! ps. Śmigać na spacery i korzystajcie z pogody ; ) ;* udanej soboty! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() utwierdzasz mnie w przekonaniu, że muszę tam być ![]() to dobrze, że jest już lepiej ![]() Ja jestem po praiwe czterodniowej przerwie i też nadrabiam ![]() Cytat:
![]() No jakoś nie ![]() ![]() a odpoczywam sobie. W Bieszczadach było naprawdę świetnie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to wspaniale,że masz to już za sobą,teraz będzie już tylko lepiej ![]() W sumie nie ma tego tak dużo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-09-25 o 19:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() takie większe miejscowości podam ![]() Kielce-Busko Zdrój-Szczucin-Dąbrowa Tarnowska-Tarnów-Pilznoi-Brzostek-Jasło-Krosno-Rymanów-Zarszyn-Sanok-lesko-Olszanica-Ustrzyki Dolne-Lutowiska-Wołosate. Mniej więcej tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#826 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 | ||
Raczkowanie
|
Ah czyli Gucio pisze
![]() a ja jestem teraz na etapie poszukiwania pracy i robienia kursow i absolutnie zadnego spotykania sie z meżczyznami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#828 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() jakie kursy i jaka praca? Oj tam, na razie tak mówisz, a potem nie będziesz mogła opędzić się od mężczyzn, uwierz mi ![]() mnie tam jest dobrze, jak jest ![]() Cytat:
![]() ![]() na pewno tak jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() praca tak wlasciwie teraz mi potrzebna jakakolwiek,bo mi sie oszczednosci powoli koncza ![]() ![]() Być może,ale póki co meżczyzn zainteresowanych czymś wiecej niż tylko znajomoscia ze mna odsunełam na bok został mi tylko kolega ze studium z ktotym codziennie się kontaktuje ![]() Cytat:
![]() to chyba ta pogoda tak działa,bo ja odkąd byłam na chańczy to mnie tak choroba trzyma..
![]() |
![]() |
#830 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() oj tam, nie odsuwaj za daleko, bo na własnym przykladzie przekonałam się, że z mężczyny można wyleczyć się... innym ![]() Dzięki Guciu za lekarstwo! ![]() A ten kolega to taka znajomość, nic poważnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie już wyleczyłam z eksa,a z kolei mam uraz po M.,poprostu ze względu na moje plany i marzenia nie zawracam sobie narazie głowy mężczyznami ![]() tak to tylko kolega,pozanliśmy sie 2,5 roku temu i od pierwszego dnia sie "zaprzyjaźnilismy" on był wtedy w długoletnim związku,ja też,a teraz naprawiaja swoj zwiazek i z nia tez sie przyjaznie ![]()
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-09-29 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pracę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o eksa, teraz gdy mam pracę to baardzo rzadko o nim myślę, tzn rano gdy wstaję czasem coś mi się tam przypomni i wieczorem, w pracy nawet nie mam czasu myśleć i dobrze, bo nawet nie przychodzi on mi na myśl ![]() ![]() ![]()
![]() |
#833 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() o, no to fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też mogę powiedzieć, że się wyleczyłam, chyba... no ale widzę go ściskającego i bóg wie co tam jeszcze robiącego eksa z nową laską - nic, olimpijski spokój. Teraz już nie pisze, więc nie mam okazji ćwiczyć spokoju i teraz, w sumie to nawet lepiej. Teraz akurat z kim innym chcę rozmawiać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#835 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() zobaczysz, niedługo nie bedziesz chciała wychodzić z tej pracy ![]() ![]() Cytat:
Hmmm... wspominałam wcześniej,ale jeszcze raz. Od jakiegoś czasu piszę z pewnym chłopakiem (Guciem) no i jakoś tak fajnie nam się pisze wieczorkami ![]() Powiem Wam, że Gucio się rozkręca ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Napewno im sie uda,poprostu rutyna ich zaczela niszczyc,ale teraz juz z tego co wiem to coraz lepiej miedzy nimi ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#837 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#838 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
No i świetnie ![]() wznoszę modły dziękczynne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Opowiem o swoim dniu, w ogóle był jakiś pechowy strasznie. Rano idąć drogą potknęłam się o własne nogi (!!!) i dałam glebę. ![]() Po południu postanowiłam kupić sobie bilet miesięczny i prezent dla mamy. Oczywiście kolejka była tak długa, ze stałam chyba z godzine, zanim kupiłam. Potem biegiem na przystanek, ale oczywiście żaden miejski nie raczył podjechać, wiec wybrałam się z buta. W połowie drogi mijały mnie wszystkie autobusy, którymi mogłam jechać ![]() Wybrałam w końcu tego storczyka i osłonkę ( w ogóle widziałam świetnego niebieskiego storczyka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak udało mi sie,żeby tylko jeszcze praca sie znalazła teraz na jakis czas,niby prywatnie mam kilka osob do masazu ale praca to jednak praca ![]() świetna jest ![]() Cytat:
![]() a z autobusami to czesto tak jest,ze zaden nie podjezdza ale jak juz sie pojdzie to jeden za drugim.. dlatego ja z reguły albo na piechote bo i tak szybciej albo samochodem ![]() Cytat:
![]() Milego dnia
Tyle jesteś warta ile sama sobie wywalczysz... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-10-01 o 08:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() wiecie od kogo dostalam SMSa w nocy? ![]() ![]() czego on zas chce? K. - przepraszam ja - za? K. - caloksztalt. dobranoc ja - za pozno. dobranoc Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-01 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.