|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
i po raz enty - zmienić dochtóra
|
|
|
|
|
#3122 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i po raz enty - zmienić dochtóra
[/QUOTE]ano fiem ino nie moge znaleźć zastępcy takiego zeby był juz pewnu i zebym sie nie musiała rozkraczac po całym mieście
|
|
#3124 | ||
|
BAN stały
|
On na mnie działa alergicznie, serio, jak mało kto normalnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O rajusiu na pędzącym strusiu! Masz może jakieś problemy ze sobą, dziefszyno?
|
||
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewuś - ja mam takie ło i kosztuje mie 3 zeta z hakiem w markecie REAL - i mimo iż słoikowe wolę bardziej to jednak to mi smakuje - wiadomo ze domowego, świeżego nie przebije mają więcej smaków Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-28 o 19:53 |
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bez przesady we zwykłych Cytat:
a co z orzechami> trza dodać jeszcze ?
|
||
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to skąt wiesz jak we strojach wam zrobi? ja bym polazjła we strojach
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-28 o 20:01 |
|
|
|
|
#3129 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to chyba ma jakieś orzechy/dynię itp; mnie nie smaczyło
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
tamto mi też nei smaczyło - ja wypowiadam się o smaku pomidorowe z bazylią - czytam skład - orzechów niet czyli zależne od rodzaju
jest tez grzybowe i peperoni - ale nie znam oesu to dyniowe to zaiste 47 % pestki dyni
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-28 o 20:05 |
|
|
|
#3131 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łeee, to się nie liczy
|
||
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3133 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tę wieczność całą Cytat:
Ja moją znalazłam z polecenia koleżanki Cytat:
![]() Cytat:
takkkk ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- A gryx Ty nie musisz się bronić On przecie studentów kceee
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3134 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo ja mam jeszcze wymog zeby był blisko
|
|
|
#3135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kto inny będzie nam robił w strojach to raz, a po dwa to TŻ nie ma jeszcze stroja to po co ja siem tyle męczyłam
|
||
|
|
|
#3136 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czeeee
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Dzię dobry
![]() Odkyłam przepiękne miejsce w lesie - aż mnie zatkało, nazwałam je "Moja Promenada" (przepraszam ) i sftografowałam żurawieA przede wszystkim zapomniałam napisać dość istotnej rzeczy- pierwszy raz byłam tu 27 lat temu Miałam kiedyś 15 lat- wierzyć się nie chce - że teraz mam więcej ![]() Każdego dnia mam przeżycie na granicy mistycyzmu Aż nie dowierzam, że to wszystko dzieje się naprawdę
|
#3138 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Poleciałam do niej pierwszy raz, bo mi znajoma poleciła, a cała zestrachana byłam, bo sobie jakoweś grudki w piersi wyczułam. Nigdy jeszcze żaden lekarz tak dokładnie mnie nie badał i tak nie uspokoił. Więc niemal wielbię osobę ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3139 | |||
|
BAN stały
|
Moja Kochana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jedziem teeeraaaz!!! Trzeba było mnie zapytać o zdanie wcześniej, no ale teraz po fakcie to za późno trochę, bo każdy oczywiście wie sam najlepiej, no i po co ma się kogoś mądrego, obytego i obeznanego pytać, a później płacz i "nie wiedziałam/em", typowe ![]() |
|||
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czemu mnie nikt nie zauważa?
![]() Mam iść spać?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
oł gad - no wszyscy zauważyli przecież ![]() nie idź nidzie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-28 o 20:50 |
|
|
|
#3144 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Mienczak!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewno surrealizm z domieszką kurzyzmu A rodzina mojej przyjaciółki narzeka na pomysł nazwania córy Kalista Cytat:
Mam rozkminkę. Odnośnie dodatków do torebkowej sukienki. Buty stare dobre czarne szpileczki, a torebka? Może coś kolorystycznie od czapy, kopertówka? I jaki kolor jeśli tak? Albo właśnie łososiowa, jak te na kiecy? Z czarną będzie nudno, nie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie widziałam kiecy więc nie wiem czy styl cukierkowy czy styl vintadżowy czy moze modern jakiś - świetny pomysł - dopasować stylem ale kolor od czapy - ostatnio szaleję za takom torebkom - zara wkleję - i chyba ją sobie kupię an "bez okazji" tak do naszania do knajpki lub na miasto bo jest piękna edit: chyba se jusz nie kupię - bo już jej nie ma na all u mnie an 3cim zdj jest Lucho - za to drugie daje czadu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-28 o 21:11 |
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
O, tak, jedyna różnica, że sklep jest czynny nie do 17stej, tylko do 18stej i że pocztę zamknęli
W. dziś do mnie zadzwonił "Justysiu, czy ta monstrualna czerwona zapalniczka z napisem Gucci należy do Ciebie? I dlaczego leży na parapecie przy wyjsciu?" Ja zauważam! nie idź! Cytat:
|
|
#3147 |
|
Mother of Cats
|
Na fali wstukiwania wstukałam też się.
No kokufa, idęu zmienić nika |
|
|
|
#3148 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 wiadomo z czego, ale przypadkiem ma antyczne brzmienie, i sprecyzowaną płeć; ja bym to łykła :p podobnież łykam Alana - znajomy nazwał syna po Alanie Wilderze ale Oliwierów, Dżesik, Andżeli (jest przecież Aniela), Sajmonów i innego czarciego pomiotu nie strawię
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Poka torebkę Kieca jest z nutką wintydżu, a wklejałam ją już co najmniej trzy razy, w tym raz na dniach
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3150 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
do mnie też Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Lubella Makaron ?Cytat:
Skrócenie cyklu może być ze stresu na przykład , częsta rzecz , a młode kobity często mają łagodną mastopatię - właśnie takie bolące zmiany , ustępujące z wiekiem . Ale faktycznie dobrze byłoby poszukać jakiegoś innego gina , bo skoro coś nie tak , to trza by sprawę wyjaśnić . Cytat:
![]() Buty czarne szpilki i łososiowa torepka ![]() Chciałam coś napisać , ale uciekło więc przyjmuję , że nie było to ani mądre , ani ciekawe
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

o czym to moze swiadczyc?

gdzie to leży w markecie? koło przypraw?
ino nie moge znaleźć zastępcy
takiego zeby był juz pewnu i zebym sie nie musiała rozkraczac po całym mieście 
byliśmy dziś z TŻem se robić zdjęcia... normalnie fotografka nam robiła....Na mieście.... 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

takkkk

oł gad - no wszyscy zauważyli przecież
A rodzina mojej przyjaciółki narzeka na pomysł nazwania córy Kalista

do mnie też