Top Model - część II - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 23:00   #1141
agaola89
Rozeznanie

Dot.: Top Model - część II

Olga jest prześliczna, ale trudno mi na nią patrzeć, bo wyzwala instynkta
Stary 2011-09-26, 23:02   #1142
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez agaola89 Pokaż wiadomość
(..)
Jeszcze mam takie ogłoszenie drobne do dziewczyn z Krakowa: jeśli któraś z Was jest chętna na zdecydowaną metamorfozę na głowie, to zapraszam na priv Mam szkolenie fryzjerskie w niedzielę i w poniedziałek
Dlaczego ja to dopiero teraz przeczytałam

Co doktórejś wypowiedzi wcześniej - ja się dziewczynom akurat nie dziwię, że marudziły na siano i histeryzowały przy przepływaniu jeziora. Jakby nie patrzeć to wszystko działo się nagle i trochę niespodziewanie, jest kamera do tego, rywalizacja i emocje same się rodzą. Niektórzy płaczą, na przykład, w momentach dużego stresu.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 00:51   #1143
Sondrina
BAN stały

Ja tam się niechęci do wody nie dziwię, w ogóle sama nie umiem pływać i za nic nie weszłabym do jeziora, które raczej do płytkich nie należy. To było nieprzemyślane i niebezpieczne zadanie.
Z tym sianem też ryzykowali, bo są osoby mocno na nie uczulone i mogło się to skończyć dla nich nieciekawie.
Rozumiem, ze modelka musi być silna, wytrwała, ale według mnie niektóre zadania to przegięcie. Wątpię, by dziewczyny musiały często pozować pod wodą albo robiąc jakieś niebezpieczne rzeczy. W zeszłej edycji chyba było coś z dachem.
No i co do wybiegu, to fajny pomysł z tym, żeby same go wykonały, ale dość ryzykowne dla zdrowia dziewczyn było chodzenie w takich butach po tak niepewnej powierzchni.
Reasumując, mając na uwadze, że dziewczyny pracują ciałem, to powinno się zadbać o ich bezpieczeństwo, a nie narażać je na złamania.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 09:01   #1144
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę zdradzić Zobaczycie pojutrze!
eeee,pytam z ciekawości
a jak już przejdziesz i zamieszkasz w domu dla modelek,to nie możesz wyjść do domu na odwiedziny?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:22   #1145
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka89 Pokaż wiadomość
ale ona pięknie wychodzi na zdjęciach
Ale czemu dziewczyna, która jest modelką pcha się do programu zostań modelką Może Anja Rubik powinna tam iść

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 15:06   #1146
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Dlaczego ja to dopiero teraz przeczytałam

Co doktórejś wypowiedzi wcześniej - ja się dziewczynom akurat nie dziwię, że marudziły na siano i histeryzowały przy przepływaniu jeziora. Jakby nie patrzeć to wszystko działo się nagle i trochę niespodziewanie, jest kamera do tego, rywalizacja i emocje same się rodzą. Niektórzy płaczą, na przykład, w momentach dużego stresu.
Błalagam was dziewczyny nie robcie z siana takiego zła. To tylko siano!!!! Co za czasy, ze takie ksiezniczki po tym swiecie chodzą Rozumiem bać się wody....ale siana??

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Nie mogę zdradzić Zobaczycie pojutrze!
a ktora to ty ? kiedy w ogole leci TM ?
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 15:13   #1147
agaola89
Rozeznanie

Środa, 21.30 A ja jestem ten rudzielec w krótkich włosach, z arbuzem na głowie.
Stary 2011-09-27, 15:44   #1148
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bede ogladac Zajrzałam na bloga to juz wiem jak wygladasz, bede czaić w tv
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 18:41   #1149
ston3d
Zadomowienie

Cytat:
Nieźle Cię upokorzyli. A nie, sorry, sama to sobie zrobiłaś
Cel II: żeby ukochany mógł wejść po nich na 3 piętro

Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania.

ston3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 19:09   #1150
agaola89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
Nieźle Cię upokorzyli. A nie, sorry, sama to sobie zrobiłaś
Można powiedzieć podobnie o innych dziewczynach, które miały podobne stylizacje. Najłatwiej jest krytykować i wymyślać, samemu przejść po wybiegu już niekoniecznie
Stary 2011-09-27, 19:26   #1151
JeanHarlow
Raczkowanie

Jestem swiezo po obejrzeniu ANTM sezon 16 (z zeszlego roku) i od razu dla porównania - pierwsze zadanie dla dziewczyn - przejść się po wybiegu w wielkiej plastikowej bańce/kuli, wybieg był w dodatku umieszczony w wodzie, więc jeśli któraś straciła równowagę to wpadała do wody i trudno było złapać ponownie równowagę w tej wielkiej bańce. Pomysł dziwaczny, ale to było ciekawe, na wybiegach często modelki muszą występować w dziwnych stylizacjach. W całym sezonie wszystkie zadania, sesje i pokazy były naprawdę na poziomie i bardzo "high fashion", ani razu modelki nie musiałby występować w żenujących tandetnych gorsetach i nasutnikach, bo to z prawdziwą modą na światowym poziomie nie ma nic wspólnego. Może w Stanach te modelki po programie nie są znane na całym świecie, ale przynajmniej zyskują duże doświadczenie i dobre zdjęcia i nie muszą być poniżane w festyniarskich pokazach, żeby zaistnieć. Smutna prawda, jaki kraj i budżet, taki poziom.
Stary 2011-09-27, 19:26   #1152
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Można powiedzieć podobnie o innych dziewczynach, które miały podobne stylizacje. Najłatwiej jest krytykować i wymyślać, samemu przejść po wybiegu już niekoniecznie
bardzo mi się podobałaś trzymam kciuki

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 19:43   #1153
agaola89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JeanHarlow Pokaż wiadomość
Jestem swiezo po obejrzeniu ANTM sezon 16 (z zeszlego roku) i od razu dla porównania - pierwsze zadanie dla dziewczyn - przejść się po wybiegu w wielkiej plastikowej bańce/kuli, wybieg był w dodatku umieszczony w wodzie, więc jeśli któraś straciła równowagę to wpadała do wody i trudno było złapać ponownie równowagę w tej wielkiej bańce. Pomysł dziwaczny, ale to było ciekawe, na wybiegach często modelki muszą występować w dziwnych stylizacjach. W całym sezonie wszystkie zadania, sesje i pokazy były naprawdę na poziomie i bardzo "high fashion", ani razu modelki nie musiałby występować w żenujących tandetnych gorsetach i nasutnikach, bo to z prawdziwą modą na światowym poziomie nie ma nic wspólnego. Może w Stanach te modelki po programie nie są znane na całym świecie, ale przynajmniej zyskują duże doświadczenie i dobre zdjęcia i nie muszą być poniżane w festyniarskich pokazach, żeby zaistnieć. Smutna prawda, jaki kraj i budżet, taki poziom.
W trakcie samego nagrywania miałam inne odczucia. Przede wszystkim wszystkie dziewczyny miały okazję się zaprezentować (w zeszłym roku tylko łamały sobie nogi na poligonie), więc wszystko zależało od stylizacji. Zgodzę się, że nie wszystkie zostały potraktowane w ten sam sposób (jedne starały się przejść w miarę prosto na 16cm szpilkach, a jedna miała na sobie zwykłe glany), ale to widać dopiero w telewizji.
Na Mazurach traktowałyśmy to jako zabawę, a dziwaczne stroje były śmieszne (trudno zachować powagę mając na głowie muchomory) i każda miała do nich dystans. W telewizji zaś wylansowali całą imprezę jak niewiadomo co... Trochę umknęło klimatu przez ten nałożony przez produkcję "splendor".

Odnośnie wulgarnych nasutników: warto zwrócić uwagę na Paulinę, która na wybiegu poruszała się w gorsecie, wianku z kwiatami i w długim płaszczu. Też z gołym biustem, a wyglądała naprawdę super!
Stary 2011-09-27, 20:03   #1154
JeanHarlow
Raczkowanie

Cytat:
W trakcie samego nagrywania miałam inne odczucia. Przede wszystkim wszystkie dziewczyny miały okazję się zaprezentować (w zeszłym roku tylko łamały sobie nogi na poligonie), więc wszystko zależało od stylizacji. Zgodzę się, że nie wszystkie zostały potraktowane w ten sam sposób (jedne starały się przejść w miarę prosto na 16cm szpilkach, a jedna miała na sobie zwykłe glany), ale to widać dopiero w telewizji.
Na Mazurach traktowałyśmy to jako zabawę, a dziwaczne stroje były śmieszne (trudno zachować powagę mając na głowie muchomory) i każda miała do nich dystans. W telewizji zaś wylansowali całą imprezę jak niewiadomo co... Trochę umknęło klimatu przez ten nałożony przez produkcję "splendor".

Odnośnie wulgarnych nasutników: warto zwrócić uwagę na Paulinę, która na wybiegu poruszała się w gorsecie, wianku z kwiatami i w długim płaszczu. Też z gołym biustem, a wyglądała naprawdę super!
To tez zwrocilo moja uwage, ale moim zdaniem stylizacje nie trzymaly sie tzw. kupy, kazda byla nieco inna (łączyla je golizna i gorsety), rozny rodzaj obuwia, Twoj arbuz, a obok buty bez obcasow, za to na koturnach, totalny bezsens. To jak pokazano to po montazu, typowo dla nabicia ogladalnosci, nieprofesjonalnie, tanio, sorry, tak to widze.
Niestety ale polski top model aspiruje do żenady roku.

Zwrocilam uwagę na Paulinę i powtorzę - to nie ma NIC wspolnego z modą "wysokopółkową", w amerykanskim top model nie pokazuje się w ogole biustów (uścislajac - sutkow), czy posladkow, jesli sie pojawiaja, sa "zakrywane" mgłą na ekranie. W Polsce ten program, poprzez wlasnie np Pauline, propaguje stereoptyp modelki jako obiektu seksualnego i niczego wiecej, nie obchodzi mnie jak fajne ona ma cycki, w modzie nie o to chodzi (moze w zdjeciach do katalogow bielizny, ale chyba nie tylko na tym ma skupiac sie program, czyz nie?), w Stanach przed finalem modelki m.in, braly udzial w pokazie ubran Vivienne Westwood, to juz swiadczy samo o sobie.
Sesje zdjeciowe sa tez naprawde profesjonalnie przygotowane, nie ma mowy o jakims "pokaz cycki, pokaz wszystko" - cytat z zapowiedzi kolejnego odcinka, oczywiscie pan Wolinski, cos takiego po prostu nie moze miec miejsca tam, gdzie licza sie dobre zdjecia, ktore maja cos przekazac, no nie cos, a mode, sprzedac ubrania. Poza tym - kolejny odcinek - i znowu golizna, dupska, cycki, erotyzm, przekaz - modelka to w Polsce obiekt seksualny, rzecz. Smutne.

Nie jestem jakas fanka ANTM, nie lubie Tyry i polityki jaka prowadzi w swoich porogramach, ale trzeba jej przyznac, ze poziom jest naprawde wysoki i moze aspirowac to dosc duzej namiastki prawdziwego swiata mody imo. A u nas - po programie torba na glowe, zeby ludzie nie wyzywali od puszczalskich i desperatek, bo tak tvn te biedne dziewczyny pokazuje niestety. Tyle ode mnie

Edytowane przez JeanHarlow
Czas edycji: 2011-09-27 o 20:05
JeanHarlow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 21:27   #1155
ston3d
Zadomowienie

Cytat:
Owszem- ja bym po takim wybiegu nie przeszła, bo co to za frajda chodzić roznegliżowaną, w tandetnych strojach przed przypadkową publicznością- rodzinkami z dziećmi (co było po prostu niesmaczne)? Jak dla mnie niewiele to miało wspólnego ze światem mody, bo o ile na wybiegach modelki często prezentują prześwitujące bluzki (przez które widać piersi), stroje kąpielowe i tak dalej, to nie są to ciuchy rodem z sex shopu jak to miało miejsce w Top Model. Rozumiem, że pokaz ten miał nawiązywać do Victoria's Secret- ale nie wyszło. W pokazach VS wszystko jest bardzo efektowne, w dobrym guście, nie ma tandetnych nasutników i burdelowego stylu. Tutaj mam wrażenie, że ulubienice producentów zostały potraktowane lajtowo, przeszły się w przeciętnej bieliźnie lub przynajmniej niezbyt wulgarnej (czyli Papierska II, Michalina, pani z dzieckiem, dziewczyna od soku, Olga), natomiast "tło" które ma niewielkie szanse na dostanie się do domu ubrali, a właściwie rozebrali by był szoł.
Jak niżej- dla mnie ten program pokazuje modelkę tylko i wyłącznie jako obiekt seksualny, brak tutaj jakiegokolwiek profesjonalizmu, wszystko jest nastawione na robienie widowiska które z modą ma niewiele wspólnego. Macanki, "rozbierz się", "modelka musi się zgadzać na wszystko" i tak dalej- mnie to nie przekonuje, Jagaciak czy Bijoch jakoś rozbierać się nie musiały, by zajść tak daleko.
Cel II: żeby ukochany mógł wejść po nich na 3 piętro

Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania.

ston3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 22:20   #1156
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem- ja bym po takim wybiegu nie przeszła, bo co to za frajda chodzić roznegliżowaną, w tandetnych strojach przed przypadkową publicznością- rodzinkami z dziećmi (co było po prostu niesmaczne)? Jak dla mnie niewiele to miało wspólnego ze światem mody, bo o ile na wybiegach modelki często prezentują prześwitujące bluzki (przez które widać piersi), stroje kąpielowe i tak dalej, to nie są to ciuchy rodem z sex shopu jak to miało miejsce w Top Model. Rozumiem, że pokaz ten miał nawiązywać do Victoria's Secret- ale nie wyszło. W pokazach VS wszystko jest bardzo efektowne, w dobrym guście, nie ma tandetnych nasutników i burdelowego stylu. Tutaj mam wrażenie, że ulubienice producentów zostały potraktowane lajtowo, przeszły się w przeciętnej bieliźnie lub przynajmniej niezbyt wulgarnej (czyli Papierska II, Michalina, pani z dzieckiem, dziewczyna od soku, Olga), natomiast "tło" które ma niewielkie szanse na dostanie się do domu ubrali, a właściwie rozebrali by był szoł.
Jak niżej- dla mnie ten program pokazuje modelkę tylko i wyłącznie jako obiekt seksualny, brak tutaj jakiegokolwiek profesjonalizmu, wszystko jest nastawione na robienie widowiska które z modą ma niewiele wspólnego. Macanki, "rozbierz się", "modelka musi się zgadzać na wszystko" i tak dalej- mnie to nie przekonuje, Jagaciak czy Bijoch jakoś rozbierać się nie musiały, by zajść tak daleko.

Zgadzam się z każdym słowem.

Ale tłumacze to sobie tym iż media rządzą się swoimi prawami, z TM zrobiło się show w którym roi się od cycków, erotyzmu i niesmacznych scen.

Obawiam się kolejnych odcinków, nie chce być znów tak zniesmaczona jak po ostatnim. Ale podejrzewam że ciekawość mnie zeżre i będę namiętnie oglądać
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 22:21   #1157
agaola89
Rozeznanie

Cytat:
To, w co nas ubierano nie zależało od tego kto jest faworytą, a kto nie, przynajmniej ja miałam takie odczucie. Dziewczyny przychodziły, dostawały ciuchy, które akurat pasowały. Mnie się dostały za małe buty, inne laski chodziły w za dużych, nie mówiąc o tym, że niektóre dostawały nawet źle dobraną bieliznę. A i tak musiały się dobrze zaprezentować.

Paulina nie podobała mi się dlatego, że pokazała ładnie zasłonięty biust, ale dlatego, że cała stylizacja po prostu mi się podobała. Podomnie wyglądała Sandra, ubrana w biały gorset, z białymi piórami na kołnierzu, więc nie tylko faworyty wyglądały znośnie (notabene Michalina dostała muchomory z tej samej serii co ja arbuza).

Trudno nie przyznać Wam racji co do poziomu niektórych zadań na castingach czy prezentowaniu uczestniczek jako mega roznegliżowanych, ociekających seksem etc. Ale nie generalizujmy, pokazano zaledwie kilka dziewczyn z castingu, akurat te, które dostały dziwne zadania.
Ja miałam w miarę normalną rozmowę, jury było sympatyczne, Tyszka jak zwykle marudził, ale było ok. Nikt nie macał, nie wyśmiewał, nie pytał się co robią rodzice. Program ma normalne momenty, ale że stylizują się na szokujące życie modelin...
Stary 2011-09-27, 23:17   #1158
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Okej, czyli pozostaje pytanie - Czy program to to, co widzimy w tv czy też to, co się dzieje za kulisami?
Bo tak jak mówi agaola89 - dla nas program jest taki, bo tak go ukazują. No i tyle. Nie rozumiem tłumaczenia, skąd zwykły słuchacz ma wiedzieć jak było w rzeczywistości?
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 00:12   #1159
agaola89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Okej, czyli pozostaje pytanie - Czy program to to, co widzimy w tv czy też to, co się dzieje za kulisami?
Bo tak jak mówi agaola89 - dla nas program jest taki, bo tak go ukazują. No i tyle. Nie rozumiem tłumaczenia, skąd zwykły słuchacz ma wiedzieć jak było w rzeczywistości?
Wystarczy mieć dystans do tego co się ogląda, o czym pisałam już wcześniej. Z Papierskiej zrobili szablonową płaczkę, z Anki Piszczałki dziewczynę, która nie potrafi odnaleźć się w grupie etc. Nie znaczy to, że są takie w rzeczywistości, podobnie jak obecne uczestniczki. Widocznie w poprzedniej edycji "historie" się sprzedawały, stąd teraz straszenie widza dziewczynami płaczącymi na każdym kroku.

Zapowiadał się naprawdę fajny sezon, wszystko wyglądało dużo lepiej z perspektywy uczestnika, a tu strach oglądać, co zrobią dalej :/
Stary 2011-09-28, 13:39   #1160
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Wystarczy mieć dystans do tego co się ogląda, o czym pisałam już wcześniej. Z Papierskiej zrobili szablonową płaczkę, z Anki Piszczałki dziewczynę, która nie potrafi odnaleźć się w grupie etc. Nie znaczy to, że są takie w rzeczywistości, podobnie jak obecne uczestniczki. Widocznie w poprzedniej edycji "historie" się sprzedawały, stąd teraz straszenie widza dziewczynami płaczącymi na każdym kroku.

Zapowiadał się naprawdę fajny sezon, wszystko wyglądało dużo lepiej z perspektywy uczestnika, a tu strach oglądać, co zrobią dalej :/
Ale widocznie producenci chcą by widzieć ich program tak a nie inaczej - i to dzięki nim my tak to postrzegamy.
I według mnie tak to się kręci - jest skandal = jest oglądalność = są burzliwe dyskusje = jest głośno = są zyski. A uczestniczki, jakby to powiedzieć, godzą się na to by przedstawiono je tak a nie inaczej
Ten program nie pokaże nam jak jest naprawdę, pokaże nam coś więcej Bo to coś więcej kupią ludzie Chyba tak naprawdę nikogo nie obchodzi jak jest w rzeczywistości. I chwała producentom za to, gdyby było nudno nikt by nie oglądał, a ja nie miałabym rozrywki w środowe wieczory

Edytowane przez czesterka
Czas edycji: 2011-09-28 o 13:42
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 17:23   #1161
valercia
Rozeznanie

agaola89 zdradz w ktorej grupce na sesji byłaś? żeby Cie można było wypatrzeć
valercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 18:18   #1162
agravvka
Zadomowienie

http://teleshow.pl/gid,13835436,img,...l?ticaid=6d1b2 , jeśli chcecie mieć niespodziankę w dzisiejszym odcinku, to nie wchodźcie
Na 3 zdj. Oliwia wygląda cudnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

Edytowane przez agravvka
Czas edycji: 2011-09-28 o 18:20
agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 18:46   #1163
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravvka Pokaż wiadomość
http://teleshow.pl/gid,13835436,img,...l?ticaid=6d1b2 , jeśli chcecie mieć niespodziankę w dzisiejszym odcinku, to nie wchodźcie
ona jest niby ładna, ale jednak wciąż przypomina mi strusia na 3 zdjęciu po prawej (to chyba ta z tatuażem?) - świetna!
Stary 2011-09-28, 19:08   #1164
agravvka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ona jest niby ładna, ale jednak wciąż przypomina mi strusia na 3 zdjęciu po prawej (to chyba ta z tatuażem?) - świetna!
Oliwka jak struś ? nie , a ta po prawej ,tak to bedzie ta z tatuażem,twarz faktycznie "modelowa"

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 19:58   #1165
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do jednego, jak i drugiego. Oliwia, mimo 'strusiej' urody, ma w sobie jakąś klasę i tajemnicę, dlatego nadaje się na modelkę.
Na 4. zdjęciu ta po lewej na pierwszy rzut oka wygląda jak sobowtór Rubik, a ta po prawej jak Frąckowiak. Ciekawe zdjęcie.

Zdjęcia 1 i 2 - nie za bardzo, na 1. efekt psują te dwie blondyny. Zdjęcie 3. ratują Oliwia i Wiktoria.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:11   #1166
agaola89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do jednego, jak i drugiego. Oliwia, mimo 'strusiej' urody, ma w sobie jakąś klasę i tajemnicę, dlatego nadaje się na modelkę.
Na 4. zdjęciu ta po lewej na pierwszy rzut oka wygląda jak sobowtór Rubik, a ta po prawej jak Frąckowiak. Ciekawe zdjęcie.

Zdjęcia 1 i 2 - nie za bardzo, na 1. efekt psują te dwie blondyny. Zdjęcie 3. ratują Oliwia i Wiktoria.
Wiktoria wygląda rewelacyjnie, a niby taka niepozorna! Bardzo mi się podoba Gabrysia na tych zdjęciach
Stary 2011-09-28, 20:50   #1167
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravvka Pokaż wiadomość
Cytat:
A oni dalej przeginają!
"Top model" znowu szokuje. W zbliżającym się odcinku program zaserwuje widzom kolejną dawkę nagości i zdesperowanych dziewczyn, które dla sławy są w stanie zrobić wszystko. Tym razem musiały walczyć nie tylko o utrzymanie się w produkcji, ale też o... jedzenie! Czy producenci nie mają dla nich litości? Co na to obrońcy praw kobiet?
niezła reklama
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 21:38   #1168
Narrhien
Zakorzenienie

Agaola, mam wrażenie, że widzę cię w czołówce Ale mogę się mylić. Rozwiązanie dzisiaj

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Ej, kurde, jak była ta akcja z prześcieradłami to ja się zaangażowałam i szukałam naszej Wizażanki i się stresowałam, że nie przejdzie

Ale wysoka, z krótkimi rudymi włosami jest tylko jedna, nie? Więc już wiem, co dalej

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 21:38   #1169
Madziulek_90
Zadomowienie

Też mi się tak wydaje
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 21:39   #1170
anya_krk
Zakorzenienie

GG do anya_krk Wyślij wiadomość przez MSN do anya_krk

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Ej, kurde, jak była ta akcja z prześcieradłami to ja się zaangażowałam i szukałam naszej Wizażanki i się stresowałam, że nie przejdzie

Ale wysoka, z krótkimi rudymi włosami jest tylko jedna, nie? Więc już wiem, co dalej
ja tak samo

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości