![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
7 miesieczne
![]() ![]() ![]() Myslalam, ze takie 2 miesieczne beda juz dojrzale, miekkie , skaczace hehehehehe ![]() ![]()
#62 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() życie tak zapieprza że już nie ogarniam wszystkiego!ryczę co chwilę,boję się wszystkiego i o wszystkich,nic mnie nie cieszy!hi..jak w tej reklamie ..deprimu chyba ![]() ![]() na koniec powiem że jak ma SIĘ MIĘKKI SERCE TO TRZEBA MIEĆ TWARDĄ DUPĘ...ale ja nie potrafię!!!echhh no już nie gadam!!! ![]() MAYU nooo właśnie mam nadzieję że będę się z tego śmiała,z tych moich obaw!! ![]() ![]() AGA kurcze jak to nie opryszczka to Cię nie pogoni ![]() ![]() ![]() ZABO Jesteś świetna!!!może poczujesz to z tz co mirabelka..hi hi,jakby taką gwarancję na dodatkowy orgazm dawali to każda by robiła bimbałki!!!! buziam wszystkie!! SHERRY nie dzwoniłam już bo siadłam na tyłku dopiero po 21 więc późno!!!zadzwonię i chyba wiecznie się nie nagadamy!!przyjedź do mnie,jestem jutro od rana do 14 u siebie i zrobię Ci dobrą kawkę!! ![]() kolorowych snów WAM wszystkim i ...sobie życzę!!! buziaki!!
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-09-28 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
klaudeczka
trzymaj sie Slonce, idz do pani psycholog i głowa do gory ![]() Ja jutro moze zajrze rano na forum, ale z rana jadę więc odezwę się po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Zadomowienie
|
Klaudeczka trzymaj się mocno i kochana nie załamuj się . Na depresji się nie znam, ale to cholerstwo i czasami potrafi odebrać całą radość życia, a wydawałoby się ,że wszystko gra... Wizyta u psycholog na pewno nie zaszkodzi a pewnie pomoże
![]() U mnie też ostatnio pod górkę...pod wiatr i w ogóle ciężki klimat. Zewsząd problemy, zmartwienia a znikąd "dobrych prądów" ,że się tak wyrażę. Boję się co będzie jak spadnie deszcz i zrobi się buro. Póki co piękna słoneczna jesień a ja taka przygaszona... Ale nie można się załamywać. Show must go on... W dodatku w okół mnie mnóstwo, przepraszam, frajerów- wszyscy jacyś "nie do przyjęcia" z tą swoją głupotą i okropnym zachowaniem. Sami w sobie nie są dla mnie problemem ale poglębiają moje poczucie osamotnienia ![]() ![]() dlaczego nie wyslalam kuponu na totka! ![]() Denerwuje mnie ze cycki mi uciekaja na boki:P chyba mam jakas obsesje :P pozatym ja mam chyba jedno zebro wystajace bardziej stad mi troche "zjezdza" ten implant .Wiem ze to śmiesznie brzmi ale chyba tak jest:P ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdarzyło mi się usłyszeć od faceta że moje cycki to "kawał dobrej roboty" i są ładnie zrobione więc może się czepiam. Ale kurde, faceci się przecież nie znają ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Klaudyneczko
![]() Pisz i sie wyzalaj, jak ma Ci to pomoc ![]() Mimo tego co piszesz, ze masz depresje i jest Ci smutno, to ja i tak Cie czytam inaczej ![]() ![]() Mialas tyle problemom, wiec mogly Cie troche oslabic, ale nie daj sie ![]() ![]() ![]() ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
Opryszczki nie mam
![]() Ja zaraz jadę, takze buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zegar cyka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień doberek ![]() Agatau kochana trzymam kciuki mocno za Ciebie wacaj do nas z pieknymi piłeczkami ![]() Klaudeczko nie martw się, kazdy w zyciu ma te zle lub dobre chwile. Dobrze że masz chociaż rodzine obok siebie i jak jest Ci cięzko to masz komu sie wygadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
I ja się witam...
wczoraj pochłonęła mnie praca, więc nie miałam okazji zajrzeć do Was... Agatko, trzymam kciuki ![]()
#69 | |
Wtajemniczenie
|
nie było mnie trochę bo mnie stary siłą odciągnął wczoraj od kompa i wyłączył wszystko, powiedział, że zwariuje inaczej, że lekarz wybrany żebym się nie martwiła i nie nakręcała bo będzie dobrze i wymyślił, że pogada z lekarzem żeby być na sali operacyjnej, zobaczyć i zatwierdzić efekt roboty
![]() ![]() ![]() dziewczyny tamto forum to Beauty, dopiero teraz dowiedziałam się, że to to różowe o którym czasem pisałyście a ja nie wiedziałam o czym mówicie ![]() ![]() Dagaa Ty opinie tylko przeczytałaś, faktycznie same pochlebne, wejdź sobie na forum z ciekawości, zobacz zdjęcia Beatrycze, strasznie mi szkoda dziewczyny ![]() Agatko kciukasy za Ciebie trzymam i czekam z niecierpliwością na Twoje wymarzone cycolki ![]() Klaudeczko łepek do góry, fajna, zaradna kobitka z Ciebie, ja to jestem mięczak na szczęscie mam ochrone mojego tz, choć czasem tak się zastanawiam czy to przypadkiem ta ochrona nie spowodowała tego mięczakowania mojego ![]() Zabulku jakbyś pozwoliła biednemu tz na masaże to napewno szybciej by zmiękły ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
oj Klaudeczka a kogo deprecha nie dopada..ja tez szczesciem czesciej emanuje..ale przychodza takie dni że wszystko jakos traci sens, szczególnie nasze dążenia do czegoś ...na szczescie po takim dolujacym dniu gdzie czlek ma za duzo czasu na myslenie, dolujace myslenie, nadchodzi znów fala radosci, wiekszej wiary w lepsze jutro...
i znow mamy ochote wstać, cieszymy sie z każdej pierdoły..mamy ochote na pyszne sniadanko i robienie po stokroć w kółko tego samego ![]() wiec głowa do góry kochana,..a to ze masz miekkie serce to duza zaleta tylko nie dawaj sie:P JA jestem na etapie kupna auta do 15tys i MAM DOSC.. bo co juz wybiore marke to naczytam sie ze do bani, i ludzie odradzaja ... normalnie wlosy rweeeeeee haha a ten moj dodatek z orgazmem, to nie gadajcie tylko ja taki odrebny przypadek...ee zaloze sie ze są babeczki ktore i bez implantacji odczuwaja przyjemnosc w piersiach? Agatu beda cudne..tak jak chcesz bardziej wypelnione ![]() ![]() ![]() kciukasyyyy Jooasi mój tez mnie odciagał HAHA
#71 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
joasi to normalne, że się stresujesz
![]() klaudyneczka walcz z depresją, jestem pewna, że szybko sobie poradzisz. Wylewaj swoje żale bóle i cierpienia bo to poprawia, chociaż na chwile będzie Ci lepiej. Płacz czasami pomaga... wiem o tym z doświadczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja się cieszę, że tego nie czytałam przed op.. oczywiście, że szukałam info przed op, ale akurat tam nie zajrzałam. Teraz się moge śmiać z tego, bo ja jestem baardzo zadowolona, a tak to bym sie nie potrzebnie stresowała gdybym tam zajrzała ![]() Ja uważam, że nie powinnaś sobie mącić w głowie.. przeciez na konsultacji wywarł takie dobre wrażenie na Tobie ![]() a każdem może coss się nie udać.. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
a potem znów za parę dni twarde.. i o co chodzi ![]() moje już prawie 3 m-ce mają ![]() ![]() ![]() tylko 3 m-ce a ja nie pamiętam jak ja wyglądałam bez nich ![]() "achhh być kobietą, być kobietą" ![]() ![]() ![]() wspaniałe uczucie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
wrażenie z konsultacji to mam takie, że na kawę z nim iśc mogę bo facet w moim typie starszy, sczupły, wysportowany, wysoki, ogolony na łyso, opalony z poczuciem humoru i szarmancki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- ![]() ![]()
#74 |
Zadomowienie
|
hejka moje kochane słonka
![]() strasznieee wam dziękuję za słowa otuchy!!tego mi trzeba!!a żeby jeszcze mnie ktos przytulił..byłoby cudownie ![]() ![]() Szczerze to nie jest ze mną za ciekawie,tzn dam radę ![]() Mirabellko ja tez jestem taką osobą że w największym dziadostwie widzę promyk nadziei,wszystkich podtrzymuję na duchu,wszystkim doradzam,i oddaję się w 100%!!zawsze słyszę od bliskich że dzięki mnie mają lepszy humor,i innym pomagam wyjść z dołków a sama już nie mogę wyjść z mojego ![]() ![]() ![]() AGA trzymam kciuki i na 1000%% będziesz miała piękne te nowe cycki ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-09-29 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() ![]() AGATAU trzymam kciuki że będą takie jak sobie wymarzyłaś ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
My od pani dr. musimy cierpliwie czekac na efekt końcowy tak więc nos do góry ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
witaj Rodzynki
![]() ja bym prosiła dziewczyny od dr Skwiercz o opisanie jej metody operacji, wiem, że jako jedyna w Polsce stosuje umiejscowienie pod oba mięśnie ![]() ![]()
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ale racje masz czuje, że to mój doktor ale na inną konsultacje to chyba nie zaszkodzi pójść?? wkręciłam się jak głupia przez to różowe, fatalnie się wczoraj czułam przez to, dobrze, że mój chłop mnie odciągnął od tego i wyluzował jak należy bo siwych włosów zaczęło mi przybywać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takiej to dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
ponoć pierwszy wybór najlepszy
![]() ![]() ![]()
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimo, iż efekt 1 op mnie nie zadowolił, to wybrałam tego samego Doktorka do drugiej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=jooasi;29697439]Dagaa no nie jeszcze doktor z motocyklem ooo raju
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Synek przesympatyczny-robił zdjęcia przed op i po op ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE ZA DOKONANIE CUDU ![]() 400cc okrągłe HP ![]() Edytowane przez dagaa81 Czas edycji: 2011-09-29 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
|
Mmm taki doktor to złoto
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Klaudeczka główka do góry! dasz radę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny chciałam poprosić szefową aby mnie dołaczyła do wyliczanki 17.10.11r ide na stół do Dr Polaka. Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
|
Klaudeczka kochana nie martw się, jesienną pora większość osób łapie taki nastrój kochana
![]() najlepiej wybierz się gdzieś w miejsce, które nastraja Cię pozytywnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Klaudeczka na depresję najlepszy jest sport jak się wypocisz to od razu poczujesz się lepiej, wiem coś o tym, ponadto bierz sobie magnez codziennie tez pomaga. I zawsz e możesz sie u nas wygadać.
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.