Powiększanie piersi cz.7 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 21:35   #61
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

7 miesieczne No ja wiem, ze musze jeszcze czekac na ten efekt koncowy, wiem A co moge za to, ze nie moge sie doczekac
Myslalam, ze takie 2 miesieczne beda juz dojrzale, miekkie , skaczace hehehehehe glupia ja
Stary 2011-09-28, 21:58   #62
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka słonkapiszę w bardzo złym humorzewiecie co ..co tu dużo mówić!!!chyba sama u siebie diagnozuję początek depresji!!spoko spoko,już taką lightową przechodziłam więc i tym razem przeżyję!!
życie tak zapieprza że już nie ogarniam wszystkiego!ryczę co chwilę,boję się wszystkiego i o wszystkich,nic mnie nie cieszy!hi..jak w tej reklamie ..deprimu chybano ale tak jest...muszę się wybrać do znajomej pani psycholog,nie odwiedzałam jej z 5lat,a zawsze jak się wygadam jej to pomoże,puzzle w głowie poukładaechh w tych czasach moja wrażliwość jest do dupy!tylko przeszkadza...dobrze że mam cudowną rodzinkę kochającą!!rodziców,siost rę,przyjaciólki,z tż gorzej jak wam pisałam ale też JEST,jakby nie było....nooo mniejsz o to!!!sorki że tak zasmuciłam ale tak jest!!dawno taki smutek nie ogarnął mojego życia...a paradoksalnie jestem najszęśliwszą kobietą na świecie..dzieci,rodzinka i wszystko!!no widocznie psycha za słaba!!
na koniec powiem że jak ma SIĘ MIĘKKI SERCE TO TRZEBA MIEĆ TWARDĄ DUPĘ...ale ja nie potrafię!!!echhh no już nie gadam!!!

MAYU nooo właśnie mam nadzieję że będę się z tego śmiała,z tych moich obaw!!strasznie chciałabym już je mieć!!!całuję

AGA kurcze jak to nie opryszczka to Cię nie pogonija też miewam to i chyba,raczej powinnaś rozpoznać te pęcherze!!!trzymam kciuki!!wracja szybko i zaraz daj nam znać!!!

ZABO Jesteś świetna!!!może poczujesz to z tz co mirabelka..hi hi,jakby taką gwarancję na dodatkowy orgazm dawali to każda by robiła bimbałki!!!!

buziam wszystkie!!

SHERRY nie dzwoniłam już bo siadłam na tyłku dopiero po 21 więc późno!!!zadzwonię i chyba wiecznie się nie nagadamy!!przyjedź do mnie,jestem jutro od rana do 14 u siebie i zrobię Ci dobrą kawkę!!

kolorowych snów WAM wszystkim i ...sobie życzę!!!
buziaki!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-09-28 o 22:00
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 22:09   #63
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczka
trzymaj sie Slonce, idz do pani psycholog i głowa do gory

Ja jutro moze zajrze rano na forum, ale z rana jadę więc odezwę się po
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 22:26   #64
gwendolinka
Zadomowienie

Klaudeczka trzymaj się mocno i kochana nie załamuj się . Na depresji się nie znam, ale to cholerstwo i czasami potrafi odebrać całą radość życia, a wydawałoby się ,że wszystko gra... Wizyta u psycholog na pewno nie zaszkodzi a pewnie pomoże

U mnie też ostatnio pod górkę...pod wiatr i w ogóle ciężki klimat. Zewsząd problemy, zmartwienia a znikąd "dobrych prądów" ,że się tak wyrażę. Boję się co będzie jak spadnie deszcz i zrobi się buro. Póki co piękna słoneczna jesień a ja taka przygaszona... Ale nie można się załamywać. Show must go on... W dodatku w okół mnie mnóstwo, przepraszam, frajerów- wszyscy jacyś "nie do przyjęcia" z tą swoją głupotą i okropnym zachowaniem. Sami w sobie nie są dla mnie problemem ale poglębiają moje poczucie osamotnienia Chyba bedzie najlepiej jak sie zaloguje na jakieś forum PSYCHO i tam bede wylewać żale.

dlaczego nie wyslalam kuponu na totka!

Denerwuje mnie ze cycki mi uciekaja na boki:P chyba mam jakas obsesje :P pozatym ja mam chyba jedno zebro wystajace bardziej stad mi troche "zjezdza" ten implant .Wiem ze to śmiesznie brzmi ale chyba tak jest:P

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
klaudeczka
trzymaj sie Slonce, idz do pani psycholog i głowa do gory

Ja jutro moze zajrze rano na forum, ale z rana jadę więc odezwę się po
Agata ty nam tu budujesz takie napięcie jak w jakimś kinie sensacyjnym odcinkowym z nieznianym zakończeniem. Co do opryszczki- której pewnie nie masz, to jest to bardzo groźny wirus i nie można go bagatelizować. Ja miałam kiedyś bardzo nasilone objawy - ogromne pęcherze i przez to chyba mi pigment zanika. Chciałabym zrobić sobie permanentny ale się boję bo podobno takie osoby jak ja nie powinny robić.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
7 miesieczne No ja wiem, ze musze jeszcze czekac na ten efekt koncowy, wiem A co moge za to, ze nie moge sie doczekac
Myslalam, ze takie 2 miesieczne beda juz dojrzale, miekkie , skaczace hehehehehe glupia ja
a ja bym chciała żeby były twarde i stojące bez stanika żeby stały na baczność w białych topach i cieńkich bawełnianych prążkowanych bokserkach:co ol: moje to takie są już do ugniatania. Chociaż nie ugniatam.

Zdarzyło mi się usłyszeć od faceta że moje cycki to "kawał dobrej roboty" i są ładnie zrobione więc może się czepiam. Ale kurde, faceci się przecież nie znają Im się zawsze wszystko podoba.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 22:34   #65
zabulek1
Wtajemniczenie

Klaudyneczko
Pisz i sie wyzalaj, jak ma Ci to pomoc
Mimo tego co piszesz, ze masz depresje i jest Ci smutno, to ja i tak Cie czytam inaczej Zawsze jak wpadniesz i nawypisujesz, to jest w calosci jakas radosc i szalenstwo
Mialas tyle problemom, wiec mogly Cie troche oslabic, ale nie daj sie Jutro bedzie nowy dzien i obudzisz sie silna i radosna
Stary 2011-09-29, 05:58   #66
Agatau88
Zakorzenienie

Opryszczki nie mam Tylko takie popekane usta.
Ja zaraz jadę, takze buziaki
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 07:29   #67
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki zegar cyka
beatafit 04.10. - 5
joasi 03.11 - 35
grazia78 14.11-46
klaudeczka2010 23.11-54
Nadinka2 19.12- 83
malinkac 19.12- 83
sherry.b 26.04.2012r-209
Olivkaa200 12.07.2012r-287

Dzień doberek
Agatau kochana trzymam kciuki mocno za Ciebie wacaj do nas z pieknymi piłeczkami

Klaudeczko nie martw się, kazdy w zyciu ma te zle lub dobre chwile. Dobrze że masz chociaż rodzine obok siebie i jak jest Ci cięzko to masz komu sie wygadac
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 07:38   #68
horo
Zakorzenienie

GG do horo

I ja się witam...
wczoraj pochłonęła mnie praca, więc nie miałam okazji zajrzeć do Was...

Agatko,
trzymam kciuki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 07:53   #69
jooasi
Wtajemniczenie

nie było mnie trochę bo mnie stary siłą odciągnął wczoraj od kompa i wyłączył wszystko, powiedział, że zwariuje inaczej, że lekarz wybrany żebym się nie martwiła i nie nakręcała bo będzie dobrze i wymyślił, że pogada z lekarzem żeby być na sali operacyjnej, zobaczyć i zatwierdzić efekt roboty na co ja mówię, że nie chce żeby mnie usypiali, niech mi miejscowe zrobią to sama sobi popatrze ja nie wiedziałam, że mi te cycki tak na głowe wejdą, wydawało mi się zawsze, że twardzielką jestem
dziewczyny tamto forum to Beauty, dopiero teraz dowiedziałam się, że to to różowe o którym czasem pisałyście a ja nie wiedziałam o czym mówicie to co dzieje tam się na forum JJ to czysta maskra ale przeleciałam też Węgrzyna bo tam go polecają i na jego forum miło i spokojnie więc nie mogę generalizować, że całe jest okropniaste
Dagaa Ty opinie tylko przeczytałaś, faktycznie same pochlebne, wejdź sobie na forum z ciekawości, zobacz zdjęcia Beatrycze, strasznie mi szkoda dziewczyny
Agatko kciukasy za Ciebie trzymam i czekam z niecierpliwością na Twoje wymarzone cycolki

Klaudeczko łepek do góry, fajna, zaradna kobitka z Ciebie, ja to jestem mięczak na szczęscie mam ochrone mojego tz, choć czasem tak się zastanawiam czy to przypadkiem ta ochrona nie spowodowała tego mięczakowania mojego

Zabulku jakbyś pozwoliła biednemu tz na masaże to napewno szybciej by zmiękły

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
A ja juz 3 razy bylam u Amelki w albumie Ja pierdziele nie moge sie napatrzec na jej swierzynki- arcydzielo
Zaba Ty się tak nie zachwycaj Amelką bo to normalnie wierna kopia Twoich cycuszków i obie macie tak samo wspaniałe piersiątka jak weszłam do Amelkowego albumu to myślałam, że pomyliłam adres, kształt, wielkość i rowek ten sam bo sutaskach tylko je odróżnić można
Stary 2011-09-29, 09:42   #70
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

oj Klaudeczka a kogo deprecha nie dopada..ja tez szczesciem czesciej emanuje..ale przychodza takie dni że wszystko jakos traci sens, szczególnie nasze dążenia do czegoś ...na szczescie po takim dolujacym dniu gdzie czlek ma za duzo czasu na myslenie, dolujace myslenie, nadchodzi znów fala radosci, wiekszej wiary w lepsze jutro...

i znow mamy ochote wstać, cieszymy sie z każdej pierdoły..mamy ochote na pyszne sniadanko i robienie po stokroć w kółko tego samego

wiec głowa do góry kochana,..a to ze masz miekkie serce to duza zaleta tylko nie dawaj sie:P

JA jestem na etapie kupna auta do 15tys i MAM DOSC.. bo co juz wybiore marke to naczytam sie ze do bani, i ludzie odradzaja ... normalnie wlosy rweeeeeee

haha

a ten moj dodatek z orgazmem, to nie gadajcie tylko ja taki odrebny przypadek...ee zaloze sie ze są babeczki ktore i bez implantacji odczuwaja przyjemnosc w piersiach?

Agatu beda cudne..tak jak chcesz bardziej wypelnione
kciukasyyyy

Jooasi mój tez mnie odciagał HAHA
Stary 2011-09-29, 10:06   #71
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

joasi to normalne, że się stresujesz. Każda z nas rprzechodziła moment załamania. Nie da się tym nie przejmować.

klaudyneczka walcz z depresją, jestem pewna, że szybko sobie poradzisz. Wylewaj swoje żale bóle i cierpienia bo to poprawia, chociaż na chwile będzie Ci lepiej. Płacz czasami pomaga... wiem o tym z doświadczenia.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 10:27   #72
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
dziewczyny tamto forum to Beauty, dopiero teraz dowiedziałam się, że to to różowe o którym czasem pisałyście a ja nie wiedziałam o czym mówicie
Joasii a dziś sobie aż z ciekawości zajrzałam tam, i poszukałam wątku o moim lekarzu... jeeeju tam z 80% to wszystko negatywne!!!
ja się cieszę, że tego nie czytałam przed op..
oczywiście, że szukałam info przed op, ale akurat tam nie zajrzałam.
Teraz się moge śmiać z tego, bo ja jestem baardzo zadowolona, a tak to bym sie nie potrzebnie stresowała gdybym tam zajrzała

Ja uważam, że nie powinnaś sobie mącić w głowie.. przeciez na konsultacji wywarł takie dobre wrażenie na Tobie
a każdem może coss się nie udać..

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Żabka... a moje cycki są dziwne.. raz są mięciutkie, skaczą jak chodzę po schodach czy biegnę (jak chodzę to nadal stoją w miejscu...)
a potem znów za parę dni twarde..
i o co chodzi ?
moje już prawie 3 m-ce mają
tylko 3 m-ce a ja nie pamiętam jak ja wyglądałam bez nich

"achhh być kobietą, być kobietą"

wspaniałe uczucie
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 10:34   #73
jooasi
Wtajemniczenie

wrażenie z konsultacji to mam takie, że na kawę z nim iśc mogę bo facet w moim typie starszy, sczupły, wysportowany, wysoki, ogolony na łyso, opalony z poczuciem humoru i szarmancki ale czy chce by mnie operował to nie wiem i dupa

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

a Wszystkim Wam bardzo dziękuję za wsparcie i otuche
Stary 2011-09-29, 10:51   #74
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka moje kochane słonka!!!

strasznieee wam dziękuję za słowa otuchy!!tego mi trzeba!!a żeby jeszcze mnie ktos przytulił..byłoby cudownie
Szczerze to nie jest ze mną za ciekawie,tzn dam radęale muszę iść do mojej pani się psych, się wygadać!!muszę.
Mirabellko ja tez jestem taką osobą że w największym dziadostwie widzę promyk nadziei,wszystkich podtrzymuję na duchu,wszystkim doradzam,i oddaję się w 100%!!zawsze słyszę od bliskich że dzięki mnie mają lepszy humor,i innym pomagam wyjść z dołków a sama już nie mogę wyjść z mojegoale coż...dam radę!!!!,ŻABCIU-masz rację,ja jestem mega wesołą osobą i nie mogę przeżyć że coś nie pozwala mi być do końca sobą,nie wiem czy to mój chłop czy to wszystko w koło,ale się dowiem niedługo!!, I WAM ŻABUŚ,OLIVKO,JOASI,DARLIN G,GWENDOLINKO DZIĘKUJĘ

AGA trzymam kciuki i na 1000%% będziesz miała piękne te nowe cyckitrochę większe ale i tak będę naturalnie wyglądały z różnicą wypełnienia od góry!!!takie mam przeczucie!!!będzie cudnie!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-09-29 o 10:52
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 12:16   #75
rodzynki
Raczkowanie

Dzien dobry wszystkim i ja sie melduję na nowej stronie
AGATAU trzymam kciuki że będą takie jak sobie wymarzyłaś

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
A ja tak bardzo chcialam rowek a mam tylko w staniku... W staniku jak sobie ścisnę :P
GWENDOLINKO musze powiedzieć że moje starsze (jutro 9ms.) i rowek mam podwójny też sie niecierpliwię bo ten prawy wciąż uparty jak osioł i nie chce go mięśien złapać i odchodzi mi na bok tak wiesz zerka sobie w prawo i jest niżej zreszta jak w końcu zrobię zdjęcia to sama zobaczysz
My od pani dr. musimy cierpliwie czekac na efekt końcowy tak więc nos do góry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 12:26   #76
jooasi
Wtajemniczenie

witaj Rodzynki
ja bym prosiła dziewczyny od dr Skwiercz o opisanie jej metody operacji, wiem, że jako jedyna w Polsce stosuje umiejscowienie pod oba mięśnie powiedzcie mi proszę co to daje bo ten drugi mięsień jest taki szczątkowy tylko jak się w atlasie patrzy?? i jaki to ma wpływ na końcowy wygląd piersi??
Stary 2011-09-29, 12:28   #77
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
wrażenie z konsultacji to mam takie, że na kawę z nim iśc mogę bo facet w moim typie starszy, sczupły, wysportowany, wysoki, ogolony na łyso, opalony z poczuciem humoru i szarmancki ale czy chce by mnie operował to nie wiem i dupa

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Kochana i na motocyklu jeździ!!!!!! I też je lubiA fajny jest to się wie-co 2 m-ce jestem u niego i zawsze sobie pogadamy a na koniec to wyściska mnie i wycałuje
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:07   #78
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Musisz mu zaufac i tyle Jeszcze niedawno bylas zupelnie pewna swojego doktora i co???? Ja tez tak mialam, kiedy wlazlam tam gdzie nie trzeba i wpadalam w szal nie raz Doslownie w szal I czytalam tam takie opinie, ze nie wiedzialam, czy olac ta zaliczke, czy isc mimo wszystko i poszlam I to byla najlepsza decyzja , bo zyje i wszystko mam na miejscu Takze siedz tutaj i badz taka radosna i pozytywnie nastawiona jak bylas Przeciez w glebi serca czujesz, ze to ten doktor, wiec nie wkrecaj sobie teraz , ze nie wiesz czy chcesz aby Cie operowal
Stary 2011-09-29, 13:12   #79
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Kochana i na motocyklu jeździ!!!!!! I też je lubiA fajny jest to się wie-co 2 m-ce jestem u niego i zawsze sobie pogadamy a na koniec to wyściska mnie i wycałuje
Dagaa no nie jeszcze doktor z motocyklem ooo raju a co Ty tam tak śmigasz do niego?? pochwal się co tam robisz?? powiedz jeszcze czy synek też taki fajny??

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Musisz mu zaufac i tyle Jeszcze niedawno bylas zupelnie pewna swojego doktora i co???? Ja tez tak mialam, kiedy wlazlam tam gdzie nie trzeba i wpadalam w szal nie raz Doslownie w szal I czytalam tam takie opinie, ze nie wiedzialam, czy olac ta zaliczke, czy isc mimo wszystko i poszlam I to byla najlepsza decyzja , bo zyje i wszystko mam na miejscu Takze siedz tutaj i badz taka radosna i pozytywnie nastawiona jak bylas Przeciez w glebi serca czujesz, ze to ten doktor, wiec nie wkrecaj sobie teraz , ze nie wiesz czy chcesz aby Cie operowal
A skąd Ty to wszystko wiesz Zabuniu mądraluniu??
ale racje masz czuje, że to mój doktor ale na inną konsultacje to chyba nie zaszkodzi pójść?? wkręciłam się jak głupia przez to różowe, fatalnie się wczoraj czułam przez to, dobrze, że mój chłop mnie odciągnął od tego i wyluzował jak należy bo siwych włosów zaczęło mi przybywać
Stary 2011-09-29, 13:19   #80
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość

Takiej to dobrze Niedosc, ze jej blizniaki fajne zmajstrowal, to jeszcze sciska i caluje

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Dagaa no nie jeszcze doktor z motocyklem ooo raju a co Ty tam tak śmigasz do niego?? pochwal się co tam robisz?? powiedz jeszcze czy synek też taki fajny??

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

A skąd Ty to wszystko wiesz Zabuniu mądraluniu??
ale racje masz czuje, że to mój doktor ale na inną konsultacje to chyba nie zaszkodzi pójść?? wkręciłam się jak głupia przez to różowe, fatalnie się wczoraj czułam przez to, dobrze, że mój chłop mnie odciągnął od tego i wyluzował jak należy bo siwych włosów zaczęło mi przybywać
Tak sadze po sobie Czulam, ze to ten lekarz, miewalam chwile zwatpienia, ale ciagle czulam, ze to on I do samego konca umawialam sie z nim i z innym doktorem (furmankiem) Ale wybralam tego pierwszego, postawilam na pierwszy wybor i to byl strzal w 10
Stary 2011-09-29, 13:25   #81
jooasi
Wtajemniczenie

ponoć pierwszy wybór najlepszy jak ide po ciuszek czy bucik i wpada mi coś w oko, zawsze myślę a jeszcze gdzie indziej pójde poszukam, sprawdze i chyba się jeszcze nie zdażyło żebym nie wróciła do tego pierwszego może tak samo jest z kupionymi cyckami
Stary 2011-09-29, 13:25   #82
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Tak sadze po sobie Czulam, ze to ten lekarz, miewalam chwile zwatpienia, ale ciagle czulam, ze to on I do samego konca umawialam sie z nim i z innym doktorem (furmankiem) Ale wybralam tego pierwszego, postawilam na pierwszy wybor i to byl strzal w 10
też tak miałam
mimo, iż efekt 1 op mnie nie zadowolił, to wybrałam tego samego Doktorka do drugiej i nie żałuję

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:26   #83
dagaa81
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;29697439]Dagaa no nie jeszcze doktor z motocyklem ooo raju a co Ty tam tak śmigasz do niego?? pochwal się co tam robisz?? powiedz jeszcze czy synek też taki fajny??

Synek przesympatyczny-robił zdjęcia przed op i po op Ale już nie taki przystojny jak tatuśmłody takiale podoba mi się że traktuje pacjentki jak pacjentki a nie jak typowe kobiety-wiesz o co chodziPodejrzewam że go poznasz przed op A ja mam barzo blisko do niego to tak chodzę żeby mnie pomacał, bo ja to taka trochę panikara jestem i boję się żeby mi się tam coś nie porobiłoNo i przeurocza Pani Dorotka z recepcji!!! Zawsze mamy tysiące tematów do pogaduchów, bo jak do niego idę to zawsze kolejka jest...żeby nie było-po op każda wizyta jest darmowa

Edytowane przez dagaa81
Czas edycji: 2011-09-29 o 13:28
Stary 2011-09-29, 14:47   #84
kissy1234

Mmm taki doktor to złoto, z motocyklem mmmm aż się rozmarzyłam ale pierwszy wybór chyba najlepszy, jak z butami
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 14:52   #85
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
Mmm taki doktor to złoto, z motocyklem mmmm aż się rozmarzyłam ale pierwszy wybór chyba najlepszy, jak z butami
No ja to nawet nie robiłam żadnego rozeznania-rzuciłam hasło,że chcę cycki a on mi tak jakoś sam się podsunąłw styczniu podjęłąm decyzję (która trwała jakieś 10 min) a w lutym juz się kroiłam Nie czytałam żadnych opinii...miałam farta
Stary 2011-09-29, 15:06   #86
korinka
BAN stały

Cytat:
Korinka to nie horo a Mya ogarnęła wątek, ona tu porządku pilnuje dzielnie
ech...gapa ze mnie. Jasne ze Mya zadziałała z nowym wątkiem! sorki za pomyłkę

Klaudeczka główka do góry! dasz radę a jak czujesz taką potrzebę to szoruj do swojej pani psycholog! ona Ci na pewno pomoże!!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 15:25   #87
Nitka_I
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny chciałam poprosić szefową aby mnie dołaczyła do wyliczanki 17.10.11r ide na stół do Dr Polaka. Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam Do usłyszenia !!!
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 15:46   #88
dragon_lady

Klaudeczka kochana nie martw się, jesienną pora większość osób łapie taki nastrój kochana

najlepiej wybierz się gdzieś w miejsce, które nastraja Cię pozytywnie Pomyśl jaka jesteś piękna i silna
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:02   #89
Polka_Polka
Raczkowanie

Klaudeczka na depresję najlepszy jest sport jak się wypocisz to od razu poczujesz się lepiej, wiem coś o tym, ponadto bierz sobie magnez codziennie tez pomaga. I zawsz e możesz sie u nas wygadać.
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:08   #90
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki zegar cyka
beatafit 04.10. - 5
joasi 03.11 - 35
grazia78 14.11-46
klaudeczka2010 23.11-54
Nadinka2 19.12- 83
malinkac 19.12- 83
sherry.b 26.04.2012r-209
Olivkaa200 12.07.2012r-287

Dzień doberek
Agatau kochana trzymam kciuki mocno za Ciebie wacaj do nas z pieknymi piłeczkami

Klaudeczko nie martw się, kazdy w zyciu ma te zle lub dobre chwile. Dobrze że masz chociaż rodzine obok siebie i jak jest Ci cięzko to masz komu sie wygadac
olivka masz termin u polaka na 2012??
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości