|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Ja też uciekam spać
Dobranoc
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
chyba idę spać....
![]() nie mam co robić.... TŻ chory i bez sił....
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka, dobrze się zachowałaś, a on chyba faktycznie się przejmuje, skoro tak ostro i głupio zareagował. minie mu Wujek ma stomię tymczasową, konkretnie na pół roku - w tym czasie mają mu się porządnie zagoić jelita po operacji i wtedy będzie można usunąć worek. za kilka dni go wypisują. |
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , jak tylko we dwie na zazdrośnicowej liście do odstrzału zostaniemy Jak to nie ma co robić- zajmować się tżtem! A coś Ty chciała? ![]() Uciekam pod prysznic i do mojego małżeńskiego łoża, które dzielę ze swoją komórką. Dobranoc wszystkim |
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tej "za✂✂✂istej" nie mogę zdzierżyć; pewnie ludzie którzy tną materiał specjalnie wybierają wszystkie momenty gdy jest przemądrzałą suczą no ale to działa
![]() a w ogóle rodzie Mateusza kupili telewizor 3d i strasznie mnie oczy bolą w ich okularach do oglądania go; nienawidzę tego efektu. Poza tym dla mnie to głupota kupować taki telewizor no ale oni są głupi :P |
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widziałam tylko końcówkę, jak przeszła ta ciemnoskóra. ktoś to kupił? autentycznie wszystko wygląda w nich za wyraźnie i nie podoba mi się to! mój przedpotopowy tv z wielkim zadem jest cudny
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no oni ja nie oglądam tv od lat; jedynie seriale czy top modelki w laptopie
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
ogromnie Wam dziękuję za wszystkie słowa otuchy, smsy i kciuki, aż się wzruszyłam w którymś momencie w samochodzie sentencja (tak, wyrok ) ma być jutro o 9:45. To, co się działo na sali, to było jak scena z kiepskiego filmu fantasy. Nie do ogarnięcia... Do domu wróciłam jakieś 40 minut temu, rozprawa trwała 5 godzin. Dzięki Bogu J. się zgodził przyjechać i nakarmić mi psa. W drodze powrotnej wje**łabym się w TIR-a, roztrzęsiona, rozpłakana dojechałam do domu 50 km/h przez jakieś pipidówy, o mało nie zabiłam psa i zająca, jestem psychicznie wyprana. Reszta klub.Na dobranoc jeszcze zadzwoniłam do D., pogadaliśmy, podniósł mnie na duchu, lżej mi się zrobiło, gdy go usłyszałam. Poprosił, żebym dała znać, jak dotrę do domu. No to napisałam smsa tylko tak, o, żeby się nie martwił... a on zadzwonił i mówił do mnie Pieszczochu i że ma taką chcicę na przytulanie, że aż go skręca nawet chciałam zahaczyć o Mielec, no ale już zdecydowanie za późno... jutro się widzimy
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Naj to dobrze, że wuja już wychodzi oby wszystko z nim było ok
![]() Maya ja też nie ogarniam telefonu z dotykowym... dla mnie są one beznadziejne ! i szybko idą ekrany .... Właśnie wylicytowałam ten podkład za 12zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dy-makeup.html Jestem ciekawa go z przesyłką wyszło mi 21zł więc chyba nie jest tak źle jak najtaniej na allegro z przesyłką jest od 34zł |
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyna, aż tak źle było? to Twoje roztrzęsienie, gdy prowadziłaś, brzmi strasznie Pieszczochu ale fajny ten Twój D. będzie śluuuubiiiik |
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
justys
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też wkurzają te drobne. Zwłaszcza, że często ekspedientki mówią "będę dłużna", "oddam następnym razem", a jakoś będąc stałą klientką się nie doczekałam i kiedyś, jak brakowało mi 10gr, to nawet odłożyć nie chciała mi na chwilę baba zakupów
Justynko
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, napisałam w klubie już
no co, no ![]() Arrakis, med ![]() A D. miał mi napisać esa, jak wróci do domu, bo był na piwku i meczu. No i zadzwonił spod kołderki i taki jest stęskniony, bardziej niż zwykle, aż jestem zaskoczona tak że jutro się wyprzytulamyyyyyyy
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie wiem od czego zacząć nadrabiać. ![]() My wróciliśmy z wysp kanaryjskich ![]() Tak sobie podliczyłam i mam do nadrobienia prawie 90 stron wątku i prawie 40 klubu
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwies, wysp kanaryjskich? :wow: Jak było?
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Było ciepło - 32 stopnie w dzień i około 25 w nocy
![]() Dłuższą relację też wam zdam, ale chyba jak nadrobię ![]() A przyjechaliśmy do waw i było o wiele zimniej. |
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tzn. w pewnym stopniu już się okazało... że jest super... )Zwies, heej! Foty wrzucaj
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę przebrać fotki - mamy około 1500 fotek albo coś takiego i trochę wideo
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- A samolot przyleciał o 22 i zanim się wygrzebaliśmy z lotniska i dotarliśmy do domu była 23:30 .I w drodze byliśmy od 12stej - sam lot trwa coś koło 5 i pół h. Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-09-29 o 00:29 |
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, nasi znajomi będą mieli film ze ślubu w 3D
![]() Zwies, zazdroszczę podróży poślubnej, parę godzin temu jęczałam P. w smsach, że żałuję, że my swojej nie mieliśmy ![]() No i tak jęczałam, dopóki P. mi nie napisał, że chłopaka z jego osiedla, którego kojarzymy, bo jest... był lektorem u P. w kościele, potrącił pociąg Szedł z kolegą wzdłuż torów, za nimi jechał pociąg, nie widzieli go i obaj zginęli... Maszynista za późno ich zauważył i nie miał czasu na reakcję...
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2011-09-29 o 01:09 |
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja mam telefon dotykowy już chyba z rok, a to mój drugi (tylko pierwszy samsung to była pomyłka ) i bym już nie wróciła do tych z klawiaturą![]() a co do tv z 3d - zakupu takiego tv nigdy nie zrozumiem ![]() Hawwa - kurczę co za tragedia, szkoda ich... dostałam awans na starszego specjalistę i podwyżkę uwaga: 130 zł brutto no i tak miło pogadałam sobie z naczelnikiem, że zamiast wyjść z pracy o 15-tej wyszłam 30 minut później
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
med wszystkiego najlepszego
---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Hawwa kurcze, odrobina nieuwagi i taka tragedia... ![]() Osz gratuluje Lepiej zeby Ci odrobine wiecej dali niz zabrali
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Med wszystkiego najlepszego, miłości, szczęścia, uśmiechu i niech Tż w końcu klęknie i wręczy ten pierścień
|
|
#863 | |||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() To piękne o tym łożu i telefonie, jakże to do mnie pasuje, fiu, fiu ![]() Cytat:
dobrze, że masz D. ![]() Cytat:
![]() Med - z okazji Urodzin życzę szybkiego przyklęku, spokojnego, dobrego życia bez trosk zbyt wielu ![]() Tak w ogóle to cześć Lachony i cześć Zwies
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-09-29 o 09:05 |
|||
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Med Wszystkiego Najlepszego
Zdrówka i spełnienia Wszystkich marzeń ![]() obudzili mnie o 8 rano wierceniem, a potem kurier wrrr
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Medżyczę Ci zdrowia bo ono niezbędne, miłości, samych radośći. Życzę Ci także, by Twój mężczyzna w końcu się zdecydował
|
#866 |
|
Polka Ogarniaczka
|
uu, bywa
![]() Ja spadam myc łeb i się ogarnąć, a potem na miasto, sprzątać kanciapę na uczelni i na jam session kumpla, który wyjeżdża na studia
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego med
powodzenia ze studiami i oby TŻ wyciągnął dziś należny Ci pierścionek ![]() |
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Med wszystkiego najlepszego!! Zdrówka,samych piąteczek na studiach i żeby ten pierścień w końcu trafił na Twój paluszek |
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
|
#870 |
|
MBZ♥
|
hej
Anioł to zaplecze do szycia masz pokażesz jakieś swoje projekty?pewnie chowasz coś do "szuflady"![]() Choji ja mam kurtkę z tamtego roku ramoneskę,skórzaną kurtkę taką elegantszą, płaszcz taki a'la nietoperz wiązany w pasie i dłuższy czarny odcinany pod biustem. chcę kupić jeszcze parkę ![]() Carmi co to za lakier:/ mnie wkurza jak pomaluję wieczore i mimo suszenia i dania wysuszacza rano mam odciśnięte takie gnioty ładne te kozaki z Ryłko, mam podobne z tamtego roku http://allegro.pl/krimen-eleganckie-...826272503.html ale "Twoje" ładniejsze płaszcz też super mój nie ma kaptura, ale zakładam komin i nie wieje Arrakis ![]() Stygmatku ależ Fochmen. Trafiłaś na Jego zły moment. Poczekaj na Jego ruch przecież mógł powiedzieć w zupełnie inny sposób![]() znowu płaczka w tap żenadl jak będzie gadać o swojej nieśmialości i szaromyszkowatości to uduszę syndrom Pawliny Papierskiej:/mi się podoba Dorota i Ta dzieczyna w krótkich włosach z Maciuszkowa chyba-na zdjęciach wychodzi cudnie Caprioszku może pojechali się przejechać? Faceci czasem nie mają poczucia czasu ![]() Hawwa myslę podobnie o sekcji ![]() Gothko ok to czekam mogę Cię spakować mam wprawę![]() Maya dlatego wzięłam nokię N97mini bo ma i ekran i klawiaturę kocham nokie ale sam ekran to dla mnie misja nie do przejścia próbowałam na mamy samsungu i nie umiałam napisać sms nie mówiąc o wysłaniu.Naj zdrowia i dużo sił dla wujka ![]() Frezyjko zajmij się TŻ przy takiej Pielęgniarce szybko zapomni o chorobie![]() Ilsa też nie lubię tego efektu i wkurza mnie to, że większość filmów w kinie jest w 3d i muszę zakładać jakieś badziewne niewygodne okulary-blech Justyś ![]() Zwies ale super ![]() Hawwa bardzo mi przykro ![]() Med życzę Ci by to o czym marzysz Ci się spełniło, a to co-Kogo kochasz by Twoje było ![]() ja wymęczyłam Męża, On mnie i oboje usnęlismy dziś mi się nie chce nic oprócz czekolady
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Dobranoc

13.03.2008
autentycznie wszystko wygląda w nich za wyraźnie i nie podoba mi się to!
mój przedpotopowy tv z wielkim zadem jest cudny 

Pieszczochu
ale fajny ten Twój D.
Lepiej zeby Ci odrobine wiecej dali niz zabrali