Podkłady

Revlon PhotoReady Makeup Trwały podkład rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 315 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

estmas
    18 września 2023 o 11:03
    Dobry ale nie najlepszy
    Dobry, lecz nie najlepszy :) ale polecam! szczególnie jak ktoś ma drobne wypryski, wtedy będzie idealny! nie jest mocno kryjący, co według mnie jest zaletą. Jest ok, szczególnie w tej cenie
  • 3 listopada 2021 o 18:49
    Średnii
    Używa od:próbka
    Miałam dziś jego test 13h. Cerę mam mieszana z mocno świecąca strefą T. Zaraz po nałożeniu mimo drobinek wyglądał ładnie i matowo lecz tak jak w przypadku Revlonu colorstay zszedł mi z nosa całkiem. Z pewnością wyglądałby na cerze normalnej lub suchej.
    Zalety:
    • Wykończenie tuż po makijażu
    Wady:
    • Wyswieca się
    • Nie jest trwaly
    Ewix01
    27 grudnia 2020 o 20:12
    Nawet nawet!
    Podkład dostałam w prezencie ponieważ sama bym go sobie nie kupiła bo mam cerę mieszaną i używam głównie matujacych podkładów bo inne szybko mi się wyświecały. Ten muszę powiedzieć że po przypudrowaniu pudrem mocno matującym nawet długo trzymał mat na twarzy! Krycie średnie zadowalające cera wygląda zdrowo i naturalnie! Lekko wchodzi w zmarszczki i podkreśla moje pory na nosie. Podkład nie zciastkował się w ciągu dnia ani nie rolował. Trwałość podkładu mnie zadziwiła bo myślałam że szybko zejdzie przez jego lekkość ale po 8 godzinach na twarzy był praktycznie w nienaruszonym stanie jakieś lekkie poprawki i mogłam jeszcze ze dwie godzinki spokojnie ponosić. Nie zapchał mnie ani nie wysuszył skóry. Serdecznie polecam każdemu ten podkład!
    Zalety:
    • krycie
    • naturalnie wygląda
    • wydajny
    • trwały
    • lekki nie zapycha
    • nie podrażnia i nie wysusza
    • brak ciastkowania
    Wady:
    • lekko wchodzi w zmarszczki
    • podkreśla pory
    • trzeba pudrować
  • 14 sierpnia 2020 o 17:14
    Zadowalający na lato.
    Jestem osobą, która raczej na co dzień używa dość mocno kryjących i matujących podkładów. Ten natomiast kupiłam specjalnie na okres lata, kiedy jednak chce się dać skórze nieco odetchnąć. Od razu zaznaczę, że podkład nie jest mocno kryjący, raczej zakrywa jedynie niewielkie przebarwienia, jednak na upał jest w sam raz. Nie waży się na twarzy, daje jej naturalny wygląd. Ma też w odróżnieniu do niektórych fluidów marki Revlon, przyjemną lekką konsystencję.
    Zalety:
    • naturalny efekt wyglądu cery
    • nie pozostawia tłustego filtru, nie waży się
    Wady:
    • dość słabo kryje i matuje
    jaga00
    23 stycznia 2020 o 7:36
    Revlon
    Zachęcona mega promocja w sklepie internetowym zakupiłam ten zachwalany na yt podkład. Ogólnie jest bardzo lekki, raczej nie zakryje wiele bardziej sprawi, że nasza cera będzie wyglądać promiennie i świeżo. Bardzo podoba mi się efekt rozswietlenia gdyż odrobinki brokatu są niewielkie, fakt że widoczne ale w porównaniu z innymi podkładem rozswietlajacym ten wypada o niebo lepiej.Bezproblowa aplikacja, konsystencja podkładu bardziej lejaca.
    Zalety:
    • Efekt rozswietlenia
    Wady:
    • Brokat